سیالات رو هم اصلا وقت نکردم که حل کنمحرارت اول کار منو گیج کرد نتونستم روش خوب مدیریت کنم. درصورتی که درسی بود که همیشه روش حساب میکردم!
راستی سیالات چطور زدین؟

سیالات رو هم اصلا وقت نکردم که حل کنمحرارت اول کار منو گیج کرد نتونستم روش خوب مدیریت کنم. درصورتی که درسی بود که همیشه روش حساب میکردم!
راستی سیالات چطور زدین؟
منم روی کنترل بیشتر از این حرف ها حساب باز کرده بودم چون توی ازمون های ازمایشی هم همیشه بالا میزدم این درس رو..اما سر کنکور هم سخت بود و هم زمانم خیلی کم بود تونستم نصفیشو حل کنم
حرارت خیلی وقت گیر و سخت بود
سیالات رو هم اصلا وقت نکردم که حل کنم![]()
امیدوارم....اصلی ترینشو که خیلی میترسم هنوز چک نکردم ...ترمودینامیک!!!انشاءالله که منطبق باشه.خب من که مثل شما همرو چک نکردم. شما باز خیالتون از این راحته که همه رو بررسی کردین!
من مدرسان شریف ازمون میدادمکدوم موسسه آزمون آزمایشی میدادین شما؟
اشالله که هستمن 3 تا زدم فقط. خدا کنه درست باشن!
من مدرسان شریف ازمون میدادم
تقریبا 700 نفر بودن اگر اشتباه نکنم برای پارسه هم فکر میکنم در همین حد بوده باشه درسته؟من پارسه بودم. مدرسان شرکت کننده هاش چند نفر بود؟
تقریبا 700 نفر بودن اگر اشتباه نکنم برای پارسه هم فکر میکنم در همین حد بوده باشه درسته؟
رتبه هایی که میاوردم خیلی نوسان داشت چون به نظرم ازمونای ازمایشی در کل زیاد فرم استانداردی ندارن ...اما ناراضی نبودمما سه تای آخر 800 و خورده ای شده بودیم. قبلشم 600 700.رتبه هاتون خوب بود اونجا؟ راضی بودین از رتبه هاتون؟
رتبه هایی که میاوردم خیلی نوسان داشت چون به نظرم ازمونای ازمایشی در کل زیاد فرم استانداردی ندارن ...اما ناراضی نبودم
دقیقادرسته. همینطوره.
البته آزمون آخر پارسه به نظر من از این کنکوری که ما دادیم استانداردتر بود!![]()
من گزینه 2 رو زدم ...اینجوری تحلیل کردم که وقتی فشار کاهش پیدا میکنه نقطه جوش هم کاهش پیدا میکنه پس محلول زودتر به جوش میاد پس میزان بخار مصرفی هم کمتر میشه سطحم که قاعدتا کاهش پیدا میکنه
سلام بر داش مهران
پایان نامه واحدی 500 تومنه؟
سلام بچه ها
من از کتابایه راهیان خوندم
فکر میکنم اگه رفرنس میخوندم شایدانقده شوکه نمیشدم مخصوصا جرم و عملیات و حرارت
نظرتون چیه؟
بنظرتون امسال رفرنس بخونم ؟؟
سلام بچه ها
من از کتابایه راهیان خوندم
فکر میکنم اگه رفرنس میخوندم شایدانقده شوکه نمیشدم مخصوصا جرم و عملیات و حرارت
نظرتون چیه؟
بنظرتون امسال رفرنس بخونم ؟؟
گزینه 2 میشهبچه ها به نظرتون سوال 101 حذف میشه؟؟
فک کنم جواب صحیح توی گزینه ها نیس
گزینه 2 میشه
بله.چون خیلی خراب کردم
دارم واسه سال بعد برنامه ریزی میکنم
مطمعنم جایی ک مد نظرمه قبول نمیشم![]()
شما ازین فرمول برو ببین به چی میرسی استانتون جرمی ضربدر اشمیت به توان دو سوم مساوی بزار با استانتون حرارتی ضربدر پرانتل به توان دو سوم احتمالا شما برا فرمول عدد لووییس دچار اشتباه شدین0048/ رو شما به چن ضرب کردین؟
من به غیر از ریاضیو سیالات بقیرو 50 زدمنه شما چک کردی؟
من به غیر از ریاضیو سیالات بقیرو 50 زدم
من به غیر از ریاضیو سیالات بقیرو 50 زدم
ریاضی 14 درصد سیالاتم اصن وقت نشد برسم بهش!!!ریاضی و سیالاتش رو چجوری زدین؟
از رو چی چک کردین؟