۱. چیه، آدم نمیتونه اکانت فیسبوک نداشته باشه؟!۱. امیرحسین هم مگه فیسبوک داره ؟!!
۲. قضیه کدوم کاربر ویژه رو میگی امیر؟
اگر این قبلی ها رو میگی که داشتیم امکانات خاصی نداشتن (حالا مثلا چند هزارتا صندوق خصوصی افزایش پیدا میکردم ) ..
باشه اونو هم پیشنهاد میدیم.. ولی نمیگی حجم ترافیک دیگران رو با عکس گذاشتن در امضات میگیری؟؟ (من بخاطر تو عکس نذاشتم توی امضام که حجم ترافیکت نره
)
اگر چیز جدیدی دیدی من بی خبرم
۲. این بالای باشگاه (زیر این تبلیغاته) نوشته : «Drago عزیز سلام! شما به عنوان کاربر ویژه انتخاب شده اید. توضیحات بیشتر» و اون لینک توضیحات بیشتر هم به اینجا میرسه.
تو نگران حجم ترافیک من نباش، اینترنت من نامحدوده.
۱. بله، مگه مجلس میخواد جلسه غیرعلنی برگزار کنه اعلام عمومی نمیکنه؟! مگه سران دو یا چند کشور میخوان جلسه خصوصی برگزار کنن همه دنیا نمیفهمن؟!1- خب زودتر بگو دیگه. عمومی اعلام میکنی که کار خصوصی داری ؟![]()
1.5 - نه قرار نبود. فقط چون بلدی. داریم ازت درخواست میکنیم که اموزشش رو بگذاری.
من که بلد نیستم بخوام استاد بشم؟؟ !!!!
2- اقا من اصلا جواب این سوال رو نمیخوام. لطفا دفترچه رو دانلود کنالان دقیقا چرا دانلود نمیکنی؟؟
3- از دور خوشحالت کردم که دوستی مثل من داری.
3- خسته نباشی واقعا. من خودم دیروز بهت گفتم که وزنم 100 کیلوئه. بعد تو میگی اره یادم اومد ؟!!!!!!!!!!!!!!![]()
۱/۵. شما توی موارد دیگه ای استادی که قراره من شاگردت باشم. باشه مشکلی نیست، یه سری محتوا آماده کنم که همینجوری الکی نریم جلو... ولی خداییش در مورد شیگرایی و اینا دیگه توضیح نمیدم، از اول میریم توی کد! مفاهیم رو خودتون بخونین!
۲. همون موقع که یکی لینک سنجش داد (امیرحسین بود؟) دانلود کردم.
۳. این خیلی خوب بود!!!
این ایده شما بد نیست، قبلا هم بارها این ایده داده شده و کم و بیش اجرا هم شده (آموزشگاه مجازی IT رو دیدید دیگه؟).هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
مهم این نیست که به فرض من چی بلدم، مهم اینه که آیا علاقه و توانایی آموزشش رو هم دارم یا نه؟ اصلا کسی علاقه داره این مهارت رو یاد بگیره یا نه؟! حالا من بیام در مورد یه موضوعی که ممکنه خیلی هم مهم و خوب باشه مطلب بزارم، وقتی علاقه مندی نیست که پیگیری کنه چه فایده داره؟
نکته دیگه آماده داشتن محتوا هست. من وقتی آموزش ترمینال رو گذاشتم (آموزش که چه عرض کنم، آشنایی با ترمینال) سعی کردم اسکرین شات یا code snippet هم حتما بزارم. بعدا هم مباحث شبکه بیشتر با عکس و محتوا جلو رفت.شما هم اگه خواستید چیزی آموزش بدید و ما استفاده کنیم حتما سعی کنید که فقط نوشته نباشه و ترجیحا یه چیزی و یه جوری هم آموزش داده بشه که کاربردی باشه.
چرا سوء استفاده؟ نمیتونی استفاده کنی؟!پس بهترین فرصت هست که از علم ایشون سو استفاده کنیم.
مثال میزنم. مثلا کتابی که خانم sanamsayna ترجمه کردن رو چند نفر از افراد باشگاه مهندسان به صورت کامل خوندن؟؟ من جواب میدم: احتمالا هیچکس.
کتاب sanamsayna رو من دیدم و روی سیستم هم دارمش، اما دروغ چرا؟ کامل نخوندم چون به کارم نمیومد. ممکنه وقتی لازم داشته باشم بهش رجوع کنم.
ببین دانیال حرف تو کم و بیش درسته، به قول شاعر «مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد»، آدم وقتی ببینه چند نفر دارن با علاقه تاپیکشو دنبال میکنن حتما بیشتر انرژی میزاره. اما از طرف دیگه کار ما ارزش مرجعیت هم پیدا میکنه. روزانه شاید هزاران نفر با سرچ به این مطالب میرسن.
من کتابت رو دیدم و همون موقع هم نظرمو بهت گفتم. اما همه اشو نخوندم.اين دوستان رو فكر مي كردم مي خونن : [...] دراگو [...]
================
یکی نیست پایتون و پرل یا روبی به ما یاد بده؟! دقت کنید که پایتون باید حتما باشه و یکی از دو مورد پرل یا روبی قابل انتخابه!!
.. ولی نمیگی حجم ترافیک دیگران رو با عکس گذاشتن در امضات میگیری؟؟ (من بخاطر تو عکس نذاشتم توی امضام که حجم ترافیکت نره
)