گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

redhood

کاربر فعال
خیلی خب چرا میزنی؟ :D

:)) نزدم بابا ;) حالا از کجا به این نتیجه رسیدی که دارم میزنم؟ :D

پس شما هم هوش مصنوعي امتحان داشتين؟ راستش من خيلي خونده بودم ولي سخت بود نتونستم خوب بنويسم ولي بعضي دوستان مي گفتم راحته منم ديگه داشتم به خودم شك مي كردم اخه امارم بد دادم كه نكنه ديكه هوشم تعطيل شده هيچ امتحاني با اينكه مي خونم نمي تونم خوب بنويسم حتي يكي از دوستان نهايت لطف رو كرد برگشت گفت امسال پيام نور خيلي راحت سوال ميده كسي نتونه بنويسه خيلي گيج هست ديگه نمي دونم بايد چي فكر كنم :-(

آره منم هوش مصنوعی داشتم، البته به نظر من از ترم پیش و یه ترم قبل اون آسون تر داده بودن. شاید منظور دوستای شما هم همین بوده، آمار نداشتم این ترم ولی 2تا از دوستام افتادن این ترم تو آمار
اون دوستتون یا خودش خیلی درس میخونه که امتحانا براش راحته، یا امتحانایی که داره راحت بودن این ترم، شایدم از بیخیالی باشه :D وقتی نمره اش بیاد معلوم میشه قضیه چی بوده

بچه ها من وظیفه دارم از حال و هوای مزخرف امتحان و نمره پایین و ... بیارمتون بیرون :D .

به نظرتون از بین رفتن دو ابرقدرت آلمان نازی و اتحاد شوروی ، به نفع صهیون ها نبود؟!

والا در این مورد اطلاعات زیادی ندارم، ولی به نظر که به نفعشون شده :-?

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
کاملا به نفعشون بود. بخصوص از بین رفتن آلمان نازی! چون عین چی از نازی جماعت میترسن این صهیونا!

راستی کسی اینجا شیعه اسماعیلی هست؟

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
طبق Antarctican Treaty (پیمان نامه جنوبگانی) بیش از ۵۰ عضو سازمان ملل اون رو به رسمیت نخواهند شناخت! از طرفی، نزدیک بودن بئر الطویل به رشته کوه جبل الطویل و مثلث حلائب و همچنین همسایگیش با مصر و سودان شمالی مفیده (میشه تجارت راه انداخت). تحمل طوفان های جنوبگانی هم خیلی مهمه.

البته از سازه های مصنوعی هم میشه کمک گرفت :
http://en.wikipedia.org/wiki/Sealand

از طرفی هم اکنون یک کشور خیالی و اینترنتی رو اداره میکنم :)D) ولی دوست دارم کشور واقعی باشه. امیدوارم جوابت رو به این پست بخونم :)
من پیمان رو دقیقا نخوندم، اون ۵۰ تا کشور گفتن ما مالکیت اون منطقه رو تصاحب نخواهیم کرد یا گفتن مالکش رو به رسمیت نمی‌شناسیم؟ فکر کنم مورد اول باشه ها!
از اون مهم تر اینه که ایالات متحده عضو پیمان نیست! ایالات متحده به رسمیت بشناسه، بقیه هر غلطی میخوان بکنن!
اون امیرنشین سیلند رو قبلا خونده بودم در موردش، اما آمارشون به شدت جذابه! جی دی پی‌شون کلا ۶۰۰ هزار دلاره!!

حرفت یه کم عجیبه، دوست داری یه کشور رو اداره کنی؟ خب چرا وارد سیاست نمی‌شی؟ اداره کردن یه کشور انتخاب شما نیست، انتخاب مردم اون کشوره! مگه اینکه بخوای کودتا کنی دیکتاتوری برپا کنی... که باز هم ماندگار نخواهی بود.
یه کشور رو برو تشکیل بده، بعد سیستم آنارشیسم راه بنداز توش... خودم اولین نفر واسه مهاجرت اقدام می‌کنم!
به نظرتون از بین رفتن دو ابرقدرت آلمان نازی و اتحاد شوروی ، به نفع صهیون ها نبود؟!
چرا فکر می‌کنید بود؟ چرا نباید باشه؟ خب مسلمه که هر خطری که گروه یا کشوری رو تهدید می‌کنه وقتی از بین بره به نفع اون گروه یا کشور خواهد بود... سوال پوچی بود!
کاملا به نفعشون بود. بخصوص از بین رفتن آلمان نازی! چون عین چی از نازی جماعت میترسن این صهیونا!

راستی کسی اینجا شیعه اسماعیلی هست؟
چرا نباید بترسن؟ موجودات روانی قاتل که از انجام عملیات ضدانسانی ابایی ندارند به نظر من هم ترسناک هستند!

با این وضع خفقان مذهبی انتظار داری کسی که شیعه اسماعیلیه بیاد بگه من هستم؟! فردا به جرم تبلیغ دین میرن در خونش...
سلام.

نظرتون چیه ؟
http://haghiri75.com/?p=549

و اینکه بالاخره گنو/هرد رو تست زدم :
http://haghiri75.com/?p=557
گراب خوبه.
هرد رو کار نکردم، اما پروژه ای که از سال ۱۹۹۰ تا حالا نتونسته جا بیفته یه جای کارش می‌لنگه. نمیگم بده و نباید ازش استفاده کرد، بلکه استفاده بیشتر توی رشد توسعه اش هم تاثیر مثبت خواهد داشت.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
۱. اسماعیلیان هنوزم فعالند و خدمات بزرگی به اسلام (بخصوص اسلام شیعه) ارائه کردند. الفاظی مثل «ملحد» و «دهری» و «حشاشین» و حتی در فرهنگ اروپایی Assasin القابی بوده که اعراب تند رو و یهود روی این گروه گذاشته (تجربه ثابت کرده هرچی یهود ازش بد بگه حتما چیز خوبیه!)

۲. در مورد نازیسم، هیتلر با کشتن اون خیل عظیم از یهودیان (بخصوص یهودیانی که نژاد سامی بودن و از اهالی لهستان) ، در واقع خدمتی به صهیونیسم کرد (بهانه دستشون داد که فلسطین رو اشغال کنند) ، ولی اگر هنوزم قدرت نازیسم در یکی از کشورها علنا اونقدر زیاد بود، صهیونیسم نمیتونست به هیچ عنوان پیشرفت کنه.

من پیمان رو دقیقا نخوندم، اون ۵۰ تا کشور گفتن ما مالکیت اون منطقه رو تصاحب نخواهیم کرد یا گفتن مالکش رو به رسمیت نمی‌شناسیم؟ فکر کنم مورد اول باشه ها!
از اون مهم تر اینه که ایالات متحده عضو پیمان نیست! ایالات متحده به رسمیت بشناسه، بقیه هر غلطی میخوان بکنن!

این پیمان نامه توسط انگلیس علم شد، چون آرژانتین داشت میومد و کل سرزمین های جنوبگانی انگلستان رو میگرفت. همچنین هر دو موردی که گفتی در اون پیمان ذکر شده!.

اون امیرنشین سیلند رو قبلا خونده بودم در موردش، اما آمارشون به شدت جذابه! جی دی پی‌شون کلا ۶۰۰ هزار دلاره!!

پس در مورد جمهوری مولوسیا هم مطالعه کن. خونه و حیاط پشتی یه مقدار بیابون اطراف خونه رییس جمهور سرزمینشه :) (کلا ۶ هکتار)

حرفت یه کم عجیبه، دوست داری یه کشور رو اداره کنی؟ خب چرا وارد سیاست نمی‌شی؟ اداره کردن یه کشور انتخاب شما نیست، انتخاب مردم اون کشوره! مگه اینکه بخوای کودتا کنی دیکتاتوری برپا کنی... که باز هم ماندگار نخواهی بود.

نه ، دوست دارم جامعه ی خودم رو اداره کنم. مطمئنا توی فضای کنونی، ایجاد یک نرم افزار پرکاربرد (مثلا یک بازی مثل Clash of Clans) تحت ویندوز و مک خیلی سودده تر از ساخت یک توزیع از BSD هست، ولی باز هم میشدم جزئی از اون جامعه. من Separatist هستم جانم!

یه کشور رو برو تشکیل بده، بعد سیستم آنارشیسم راه بنداز توش... خودم اولین نفر واسه مهاجرت اقدام می‌کنم!

من شدیدا با ایدئولوژی آنارشی مخالفم. اتوپیای من به خوبی در امپراتوری آریاورته (هند سابق، حدود ۲۵۰۰ سال پیش با نشان سواستیکای دارمیک) ، امپراتوری هخامنشی و امپراتوری های صفوی و عثمانی و «نبرد من» اثر آدولف آلویس هیتلر نهفته است. نمیتونم آنارشیست باشم :)

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
ایالات متحده به رسمیت بشناسه، بقیه هر غلطی میخوان بکنن!

من رسما توی پروژه «ملت جدید» به اسم «جمهوری فدرال اسنژانوپول» شرکت کردم. با این که هرچی جزیره disputed توی دریای اژه بود تصاحب کردیم، ولی دولت ایالات متحده زیر باز به رسمیت شناختن نرفت که نرفت که نرفت!

اما تبت، تایوان، فلسطین و کاتالونیا اون رو به رسمیت شناختند و الان اسنژانوپول به عناون microstate با سیاست Unhabitated lands with internet citizens داره پیشرفت میکنه.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام!

یه ایده باحال به سرم زد رفتم که پیادش کنم. راستی کسی میدونه قبر پدر برنامه نویس OpenBox کجاست؟ برم یه فاتحه ای خیراتی چیزی ...!

(وجود OpenBox کلی کارم رو توی ایده ای که دارم جلو انداخت!)

Drago

کاربر ممتاز
یه ایده باحال به سرم زد رفتم که پیادش کنم. راستی کسی میدونه قبر پدر برنامه نویس OpenBox کجاست؟ برم یه فاتحه ای خیراتی چیزی ...!

(وجود OpenBox کلی کارم رو توی ایده ای که دارم جلو انداخت!)
از اونجایی که Dana Jensens (برنامه نویس اصلی OpenBox) توی اونتاریو زندگی می‌کنه احتمال زیاد پدرش هم همین دور و اطرافه!
و از اونجایی که هنوز خیلی جوونه احتمال زیاد پدرش هم در قید حیاته!
====
اما خیلی بامزه است استاد آدم خالق OpenBox و توسعه دهنده گوگل کروم باشه... از اون جالبتر اینه که توی پروفایل توییترش این چیزا رو خیلی گنده نکنه و بنویسه :
[...] Google Chrome developer, Gamer, Esports fan, OpenboxWM creator, Motorbike rider, Dancehall queen [...]
یعنی موتورسواری براش به اندازه خلق اوپن باکس مهمه؟ یا بهتر بگم، همون اندازه که خالق اوپن باکس بودن این آدم رو تعریف می‌کنه، موتورسواری هم تاثیرگذاره؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
احتمالا موتورسواری به عنوان ورزش حرفه ایش هست، و احتمالا وقتی بین یه عده موتور سوار بگه خالق اوپن باکسم کسی آدم حسابش نکنه، ولی وقتی بگه موتور سوارم، مطمئنا خیلیا میان سمتش :D

1JYNtYGcBp5HkFu3BVykUDo159wsaak5q4

یعنی الان بیت کوین دونیت کنیم؟ :D

Drago

کاربر ممتاز
۱. احتمالا موتورسواری به عنوان ورزش حرفه ایش هست.

۲. یعنی الان بیت کوین دونیت کنیم؟ :D
۱.شک دارم!

۲.Your call!
جدی پدربزرگ امیرحسین فوت کرد؟ چه غم انگیز.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
تسلیت امیرحسین جان.

در مورد بیت کوین: من نمیتونم دونیت کنم چون هنوز از ماین کردنش سر در نیاوردم :|

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام
اقا اميرحسين تسليت ميگم خدا به شما و خانواده تون صبر بده ، روح شان شاد

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
این رو نگاه کنید : http://atlantium.org

این شخص ۷۷ هکتار زمین (دو برابر واتیکان) بلاصاحب توی استرالیا پیدا کرده و به عنوان کشور اعلامش کرده، سیتیزن هاش هم اینترنتی جذب میکنه :D .

Drago

کاربر ممتاز
این رو نگاه کنید : http://atlantium.org

این شخص ۷۷ هکتار زمین (دو برابر واتیکان) بلاصاحب توی استرالیا پیدا کرده و به عنوان کشور اعلامش کرده، سیتیزن هاش هم اینترنتی جذب میکنه :D .
«امپراتوری آتلانتیوم» ... یعنی هیچ آدم درست حسابی پیدا نمیشه یه حکومت درست درمون تشکیل بده؟ حتما باید یه دیکتاتوری مسخره پیاده کنن؟
تو که با نرم افزار آزاد کار می‌کنی حتما عنوان Benevolent Dictator For Lide به گوشت خورده، چرا هیچکی نمیاد برهمچین اساسی حکومت کنه؟ (البته اون دیکتاتور خیرخواه هم باز هم براساس عقیده توسعه دهنده ها انتخاب میشه...)

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
این یکی هم هست : http://leylandiistan.co.nr

یک نوجوان ۱۳ ساله با رفقاش و اعضای خونوادش در ایرلند جنوبی جمهوری دموکراتیک تشکیل دادن.

اینم هست : http://fosterislandrepublic.webs.com

این شخص خیلی باحاله، آب بخواد بخوره رفراندوم میزاره نظر مردمش رو میخواد :biggrin:

----
من شخصا دوست دارم یک رایش پایه گذاری کنم، از نظر من امپراتوری ها بهترین شیوه حکومت هستند.
در مورد آتلانتیوم، توی فیسبوغ که با امپراتور جورج دوم (!) صحبت میکردم گفت آتلانتیوم یک Future-styled world country هست. یعنی در آینده همین تیپ کشور ها رو شاهد خواهیم بود!؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
«امپراتوری آتلانتیوم» ... یعنی هیچ آدم درست حسابی پیدا نمیشه یه حکومت درست درمون تشکیل بده؟ حتما باید یه دیکتاتوری مسخره پیاده کنن؟
تو که با نرم افزار آزاد کار می‌کنی حتما عنوان Benevolent Dictator For Lide به گوشت خورده، چرا هیچکی نمیاد برهمچین اساسی حکومت کنه؟ (البته اون دیکتاتور خیرخواه هم باز هم براساس عقیده توسعه دهنده ها انتخاب میشه...)

اون Life هست که نوشتی Lide :).

در ضمن، دیکتاتور چطور میتونه خیرخواه باشه یا خیرخواه چطور میتونه دیکتاتور باشه؟ این اولین پارادوکسی که از این سیستم میاد.
ثانیا، من به این نتیجه رسیدم که نرم افزار آزاد ۱۸۰ درجه با زندگی واقعی فرق داره! از قدیم درباره زندگی واقعی گفتن «اینجا جنگله، بخور تا خورده نشی اینجا نصف عقده این نصف وحشی ...».

حالا از بحث حکومت ها بگذریم :
نظرتون چیه : http://github.com/prp-e/BYOOS

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
دوستان سرزمین مری برد در غرب جنوبگان، از این پس با نام «امپراتوری جبیر» شناخته خواهد شد!

حتی پرچم و نشان ملی هم طراحی کردم :).

Drago

کاربر ممتاز
این یکی هم هست : http://leylandiistan.co.nr

یک نوجوان ۱۳ ساله با رفقاش و اعضای خونوادش در ایرلند جنوبی جمهوری دموکراتیک تشکیل دادن.

اینم هست : http://fosterislandrepublic.webs.com

این شخص خیلی باحاله، آب بخواد بخوره رفراندوم میزاره نظر مردمش رو میخواد :biggrin:

----
من شخصا دوست دارم یک رایش پایه گذاری کنم، از نظر من امپراتوری ها بهترین شیوه حکومت هستند.
در مورد آتلانتیوم، توی فیسبوغ که با امپراتور جورج دوم (!) صحبت میکردم گفت آتلانتیوم یک Future-styled world country هست. یعنی در آینده همین تیپ کشور ها رو شاهد خواهیم بود!؟
این که دامینش مال نائورو هست... جمهوری دموکراتیکی که یه دامین از خودش نداره...
هر دوشون دامین مجانی گرفتن، از اینجا میشه عمق اهمیت قضیه رو فهمید. الان سمنوی عمه لیلا هم یه دامین اختصاصی واسه خودش داره.
امپراتوری ها یکی از مزخرفترین روش های حکومت هستن و مربوط به دوره‌ی فئودالیسم. من دوست ندارم توی یه دوره ای که معایبش بر همه واضحه و منقضی شده زندگی کنم.
اون مردک هم چرت گفته، خواسته کارش رو گنده کنه. شما وقتی عضو یه کشور میشی (در واقع تبعه‌ی اون کشور) که برات یه سری امکانات فراهم کنه، قانونی داشته باشه که از تو حمایت کنه، شرایط راحتی تو رو فراهم کنه... اینها هم نیازمند سرمایه است. کشور باید خرج و دخل داشته باشه، باید مردمش کالا و خدمات مصرف کنن و کالا و خدمات هم به بقیه دنیا بفروشه، یه کشور توی چرت ترین نقطه دنیا امکان خاصی واسه مبادلات کالا و خدمات نداره، پس درآمد خاصی هم نخواهد داشت، پس مردم ترجیح می‌دن برن سوئد زندگی کنن تا آتلانتیوم.
اون Life هست که نوشتی Lide :).

در ضمن، دیکتاتور چطور میتونه خیرخواه باشه یا خیرخواه چطور میتونه دیکتاتور باشه؟ این اولین پارادوکسی که از این سیستم میاد.
ثانیا، من به این نتیجه رسیدم که نرم افزار آزاد ۱۸۰ درجه با زندگی واقعی فرق داره! از قدیم درباره زندگی واقعی گفتن «اینجا جنگله، بخور تا خورده نشی اینجا نصف عقده این نصف وحشی ...».

حالا از بحث حکومت ها بگذریم :
نظرتون چیه : http://github.com/prp-e/BYOOS
آره اشتباه شده، مرسی.
دیکتاتور توی دنیای نرم افزار آزاد مجبوره که خیرخواه باشه! چون اگه بخواد مستبد باشه خیلی زودتر از اونچه که فکرش رو بکنه fork میشه و یه پروژه جدید درست میشه و همه هم ترجیح میدن برن روی اون پروژه کار کنن. وقتی Oracle رفت Sun رو خرید (یکی از بزرگترین تراژدی های من) همین بلا سر خیلی از محصولات Sun اومد. مثلا دیگه OpenOffice به قدرت قبل پیشرفت نکرد. مادام العمرش هم دلیلش اینه که کسی دوست نداره مسئولیت یه پروژه رو به عهده بگیره!! یه کی رو مشخص میکنن میگن از این به بعد مسئول اینه!

از قدیم نه جناب، از سال ۱۳۸۶ این جمله گفته شده!! زمان خاتمی از این خبرا نبود :D
اما جدا از شوخی توی زندگی واقعی هم این کار کاملا امکان پذیره، اتفاقا خیلی هم در پیشرفت جوامع بشری موثره. شما تصور کن یه دولتی رو که آمارش رو شفاف و مرتب گزارش نمی‌کنه ، در برابر دولتی که حتی حقوق تک تک کارمندهای دولتی روی اینترنت قابل مشاهده است. آتلانتیوم هم اگه بخواد پیشرفت کنه باید باز برخورد کنه.

دوستان سرزمین مری برد در غرب جنوبگان، از این پس با نام «امپراتوری جبیر» شناخته خواهد شد!

حتی پرچم و نشان ملی هم طراحی کردم :).
حس مالکیت رو خیلی دوست داری، نه؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
این که دامینش مال نائورو هست... جمهوری دموکراتیکی که یه دامین از خودش نداره...

از یه بچه ۱۳ ساله که خونه خودش و باغچه جلوش رو به عنوان کشور اعلام کرده و ۱۳ نفر جمعیت داره، انتظار داری دامنه *.ley رو ثبت کنه؟

امپراتوری ها یکی از مزخرفترین روش های حکومت هستن و مربوط به دوره‌ی فئودالیسم. من دوست ندارم توی یه دوره ای که معایبش بر همه واضحه و منقضی شده زندگی کنم.

خب الان هم امپراتوری ها هستند. هنوز منقرض و منقضی نشدن. نمونش هم کره شمالی و ژاپن (به عنوان مللی که خودشون به خودشون میگن امپراتوری) و پادشاهی متحده انگلستان!

اون مردک هم چرت گفته، خواسته کارش رو گنده کنه. شما وقتی عضو یه کشور میشی (در واقع تبعه‌ی اون کشور) که برات یه سری امکانات فراهم کنه، قانونی داشته باشه که از تو حمایت کنه، شرایط راحتی تو رو فراهم کنه... اینها هم نیازمند سرمایه است. کشور باید خرج و دخل داشته باشه، باید مردمش کالا و خدمات مصرف کنن و کالا و خدمات هم به بقیه دنیا بفروشه، یه کشور توی چرت ترین نقطه دنیا امکان خاصی واسه مبادلات کالا و خدمات نداره، پس درآمد خاصی هم نخواهد داشت، پس مردم ترجیح می‌دن برن سوئد زندگی کنن تا آتلانتیوم.

آتلانتیوم حاصل یک فانتزی هست، نه یک کار جدی. برای تفریح کشور ساخته! دقیقا مثل من که از ۱۳ سالگی تا الان با «امپراتوری شلمزار» ملت رو گذاشتم سرکار :D

دیکتاتور توی دنیای نرم افزار آزاد مجبوره که خیرخواه باشه! چون اگه بخواد مستبد باشه خیلی زودتر از اونچه که فکرش رو بکنه fork میشه و یه پروژه جدید درست میشه و همه هم ترجیح میدن برن روی اون پروژه کار کنن. وقتی Oracle رفت Sun رو خرید (یکی از بزرگترین تراژدی های من) همین بلا سر خیلی از محصولات Sun اومد. مثلا دیگه OpenOffice به قدرت قبل پیشرفت نکرد. مادام العمرش هم دلیلش اینه که کسی دوست نداره مسئولیت یه پروژه رو به عهده بگیره!! یه کی رو مشخص میکنن میگن از این به بعد مسئول اینه!

خب این مربوط میشه به دنیای نرم افزار آزاد. دنیای نرم افزار آزاد، کاملا با زندگی واقعی در تناقضه :D

اما جدا از شوخی توی زندگی واقعی هم این کار کاملا امکان پذیره، اتفاقا خیلی هم در پیشرفت جوامع بشری موثره. شما تصور کن یه دولتی رو که آمارش رو شفاف و مرتب گزارش نمی‌کنه ، در برابر دولتی که حتی حقوق تک تک کارمندهای دولتی روی اینترنت قابل مشاهده است. آتلانتیوم هم اگه بخواد پیشرفت کنه باید باز برخورد کنه.

هیچ دولتی دقیقا آمارش رو منتشر نمیکنه. مثلا تا بحال آماری از کشته شدگان زیرشکنجه در زندانهای ایالات متحده چیزی شنیدی؟!

حس مالکیت رو خیلی دوست داری، نه؟

:)

اون پرچم و نقشه و ... رو بزارم؟

Drago

کاربر ممتاز
۱. از یه بچه ۱۳ ساله که خونه خودش و باغچه جلوش رو به عنوان کشور اعلام کرده و ۱۳ نفر جمعیت داره، انتظار داری دامنه *.ley رو ثبت کنه؟

۲. خب الان هم امپراتوری ها هستند. هنوز منقرض و منقضی نشدن. نمونش هم کره شمالی و ژاپن (به عنوان مللی که خودشون به خودشون میگن امپراتوری) و پادشاهی متحده انگلستان!

۳. آتلانتیوم حاصل یک فانتزی هست، نه یک کار جدی. برای تفریح کشور ساخته! دقیقا مثل من که از ۱۳ سالگی تا الان با «امپراتوری شلمزار» ملت رو گذاشتم سرکار :D

۴. خب این مربوط میشه به دنیای نرم افزار آزاد. دنیای نرم افزار آزاد، کاملا با زندگی واقعی در تناقضه :D

۵. هیچ دولتی دقیقا آمارش رو منتشر نمیکنه. مثلا تا بحال آماری از کشته شدگان زیرشکنجه در زندانهای ایالات متحده چیزی شنیدی؟!

۶. اون پرچم و نقشه و ... رو بزارم؟
۱. کسی که اعلام استقلال می‌کنه (حتی اگه توسط بقیه دنیا پذیرش نشه) باید مسئولیت کارشو پیدا قبول کنه، کسی که نمی‌تونه بیجا میکنه اعلام کشور می‌کنه. اگه به وسعت و تعداد باشه خیلی کشورها در برابر ۱٫۴ میلیارد نقر جمعیتشون به چشم نمیاد، دلیلی نمیشه که نخوان مسئولیت بپذیرن.

۲. ژاپن و پادشاهی متحده هردو نظام «سلطنت مشروطه» دارن و قدرت دست نخست وزیره. جایگاه امپراطور و پادشاه (ملکه) صرفا تشریفاتیه. رئیس جمهور ایالات متحده نمیره با ملکه جلسه بزاره ، با نخست وزیر جلسه میزاره.

۳. نمی‌دونم، شاید یه دلیل خاصی داره که ممکنه بعضی ها این کار رو بکنن.

۴.من Sun رو برای دنیای واقعی مثال نزدم، برای دیکتاتور خیرخواه مادام‌العمر مثال زدم.

۵. من دولت ایالات متحده رو به عنوان شفاف ترین کشور دنیا معرفی کردم؟ راستی، اگه آمارش منتشر نمی‌شه تو از کجا شنیدی؟ (از یه خبرگزاری ایرانی یا خارجی که از یه خبرگزاری امریکایی نقل قول کرده؟ :) )
اما نه، خیلی کشورها آماری که لازمه رو دست و حسابی و شفاف ارائه میدن. آماری مثل رشد اقتصادی، تورم، شاخص فلاکت ، آمار افراد باسواد و بی‌سواد، آمار بیماران مبتلا به بیماری های خاص ... .

۶. Your call.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
خب برای باقی حرفا فعلا جوابی ندارم :D .

اما هرچی که در امپراتوری جبیر خواهد بود (پرچم ، آرم ، نقشه ، آلترناتیو های پرچم) :

http://fupload.ir/images/vijeynik3uw3tlmf876n.png

http://fupload.ir/images/lpbhtstnuse96hainv.png

این هم بخشی از پوسترهای پروپاگاندا خواهد بود :
http://fupload.ir/images/vyntkwj21hdx3owqt6k.png

پ.ن : ممکنه بگید چرا پرچم و آرم نازی هست، ولی نازی نیست، آریایی و ایده گیری شده از امپراتوری روم، اشکانی و آریاورته (هند) هست.

Drago

کاربر ممتاز
اما هرچی که در امپراتوری جبیر خواهد بود (پرچم ، آرم ، نقشه ، آلترناتیو های پرچم) :

http://fupload.ir/images/vijeynik3uw3tlmf876n.png

http://fupload.ir/images/lpbhtstnuse96hainv.png

این هم بخشی از پوسترهای پروپاگاندا خواهد بود :
http://fupload.ir/images/vyntkwj21hdx3owqt6k.png

پ.ن : ممکنه بگید چرا پرچم و آرم نازی هست، ولی نازی نیست، آریایی و ایده گیری شده از امپراتوری روم، اشکانی و آریاورته (هند) هست.

توی اون منطقه فکر نمیکنم «جبیر» وجود داشته باشه، دلیل خاصی غیر از علاقه شخصی جناب امپراطور به این حیوان باعث شده که عکسش روی پرچم و نشانه های کشور باشه؟ مثلا دلیلی داره که توی پرچم انگلیس عکس شترمرغ باشه؟
در مورد پروپاگاندا دوست دارم بیشتر بدونم، چی رو می‌تونید تبلیغ کنید که کشورتون داره و بقیه دنیا نداره؟!

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
توی اون منطقه فکر نمیکنم «جبیر» وجود داشته باشه، دلیل خاصی غیر از علاقه شخصی جناب امپراطور به این حیوان باعث شده که عکسش روی پرچم و نشانه های کشور باشه؟ مثلا دلیلی داره که توی پرچم انگلیس عکس شترمرغ باشه؟
در مورد پروپاگاندا دوست دارم بیشتر بدونم، چی رو می‌تونید تبلیغ کنید که کشورتون داره و بقیه دنیا نداره؟!

نه، توی جنوبگان تنها گونه های پستاندار، خوک های آبی و نهنگ ها هستند. هیچ نوع گوزنی اونجا یافت نمیشه و خرس هم خیلی کم!.
این حیوان برای من همیشه شانس آورده، و به همین خاطر اسم کشورم شده جبیر!

یکی از چیزهایی که میتونیم تبلیغ کنیم، اینه که ما به نرم افزار آزاد اهمیت میدیم و حتی ترجیح دادم وبسایتم رو با گیتهاب بیارم بالا : http://jabir-empire.github.io

و از طرفی خیلی چیزا هست که میتونه مردم رو جذب کنه، یکیش این که سرزمین اصلی در جنوبگان هست، هیچ «کشور»ی اونجا نیست (من با تصاحب زمین از طرف شیلی و ... کاری ندارم ، اونها فقط زمین تصاحب کردند).

از طرف دیگه، این که سفر لازم نیست، فقط سیتزن بشید و از حقوق مردم جبیری برخوردار بشید :).

----
در مورد واحد پول خیلی دارم فکر میکنم. «مارک جبیری» چطوره؟ :D (بخاطر تعلق خاطر شخصیم به آلمان).

.Keep Calm And Carry On

پروپاگاندای بریتانیا؟!

Drago

کاربر ممتاز
۱. این حیوان برای من همیشه شانس آورده، و به همین خاطر اسم کشورم شده جبیر!

۲. یکی از چیزهایی که میتونیم تبلیغ کنیم، اینه که ما به نرم افزار آزاد اهمیت میدیم و حتی ترجیح دادم وبسایتم رو با گیتهاب بیارم بالا : http://jabir-empire.github.io

۳. از طرف دیگه، این که سفر لازم نیست، فقط سیتزن بشید و از حقوق مردم جبیری برخوردار بشید :).

----
۴. در مورد واحد پول خیلی دارم فکر میکنم. «مارک جبیری» چطوره؟ :D (بخاطر تعلق خاطر شخصیم به آلمان).

۵. پروپاگاندای بریتانیا؟!
۱. پس به خاطر خوشایند اعلی حضرته... هیچ دلیل دیگه ای نداره. چه زود دیکتاتوری شروع شد!

۲. ترجیح می‌دید یعنی به صرفه تره دیگه،نه؟ اگه مثلا گیت‌هاب به هردلیل تصمیم بگیره صفحه شما رو پاک کنه هیچ کنترلی ندارید!!

۳. حقوق مردم جبیر رو تعریف کنید ببینیم سیتیزن جبیر بشیم بهتره یا دانمارک.

۴. وارد واحد پول نشو، خیلی داستان می‌شه... پشتوانه اش چیه این پولی که شما اعلام می‌کنی؟ نرخ برابریش با سایر ارزها چطور حساب می‌شه؟ قیمتش رو چی بالا و پایین می‌کنه؟
اما اگه شوخیه، بیت کوین رو به عنوان واحد پولی انتخاب کن. سال ۲۰۱۶ یه پیشرفت خیلی اساسی خواهد داشت، می‌تونی یه بخشیش رو هدیه بدی به ملت حتی!

۵. نه. هرچند که این جمله به همون پوستر معروف می‌رسه، اما الان دیگه به اون معنی نیست، تبدیل به یه meme شده و الان هم من بعد از یه اتفاقی که برام افتاد به عنوان یه شعار شخصی دارم ازش استفاده می‌کنم .

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
۱. پس به خاطر خوشایند اعلی حضرته... هیچ دلیل دیگه ای نداره. چه زود دیکتاتوری شروع شد!

۲. ترجیح می‌دید یعنی به صرفه تره دیگه،نه؟ اگه مثلا گیت‌هاب به هردلیل تصمیم بگیره صفحه شما رو پاک کنه هیچ کنترلی ندارید!!

۳. حقوق مردم جبیر رو تعریف کنید ببینیم سیتیزن جبیر بشیم بهتره یا دانمارک.

۴. وارد واحد پول نشو، خیلی داستان می‌شه... پشتوانه اش چیه این پولی که شما اعلام می‌کنی؟ نرخ برابریش با سایر ارزها چطور حساب می‌شه؟ قیمتش رو چی بالا و پایین می‌کنه؟
اما اگه شوخیه، بیت کوین رو به عنوان واحد پولی انتخاب کن. سال ۲۰۱۶ یه پیشرفت خیلی اساسی خواهد داشت، می‌تونی یه بخشیش رو هدیه بدی به ملت حتی!

۵. نه. هرچند که این جمله به همون پوستر معروف می‌رسه، اما الان دیگه به اون معنی نیست، تبدیل به یه meme شده و الان هم من بعد از یه اتفاقی که برام افتاد به عنوان یه شعار شخصی دارم ازش استفاده می‌کنم .

۱. :D اگر بنا بر این بود که دیکتاتوری نباشه، احتمالا یک جمهوری خلق دمکراتیک سوسیالیستی بود :biggrin:

۲. یکیش اونه ، گرچه سرمایه لازم برای درست کردن یک وبسایت کوچولو رو دارم. از طرف دیگر، گیتهاب تا موقعی که قوانینش رو نقض نکنم، پاکش نمیکنه و گیتهاب الان توسط شرکتهایی مثل مایکروسافت حمایت میشه پس دلیلی نداره بخوان یه دفعه جمع کنند.

۳. قانون اساسی رو می نویسم و میزارم تو وبلاگ. تا اون موقع Please be patient :D

۴. بیت کوین نه ، چون خیلی آنارشیکه ، ولی احتمالا از OT (تراکنشهای باز) کمک بگیرم. نه ، شوخی نیست. حتی به اداره روابط بین الملل تبت هم ایمیل زدم برای به رسمیت شناختن متقابل :)

۵. میدونم، اصلش از جنگ جهانی میاد. اما الان هرکس رو میبینی یک پوستر Keep Calm درست میکنه :D (باحالترینش که دیدم اونی بود که روش نوشته شده بود : Keep Calm and Stop using this f****ing poster ).

Drago

کاربر ممتاز
۱. :D اگر بنا بر این بود که دیکتاتوری نباشه، احتمالا یک جمهوری خلق دمکراتیک سوسیالیستی بود :biggrin:

۲. یکیش اونه ، گرچه سرمایه لازم برای درست کردن یک وبسایت کوچولو رو دارم. از طرف دیگر، گیتهاب تا موقعی که قوانینش رو نقض نکنم، پاکش نمیکنه و گیتهاب الان توسط شرکتهایی مثل مایکروسافت حمایت میشه پس دلیلی نداره بخوان یه دفعه جمع کنند.

۳. قانون اساسی رو می نویسم و میزارم تو وبلاگ. تا اون موقع Please be patient :D

۴. بیت کوین نه ، چون خیلی آنارشیکه ، ولی احتمالا از OT (تراکنشهای باز) کمک بگیرم. نه ، شوخی نیست. حتی به اداره روابط بین الملل تبت هم ایمیل زدم برای به رسمیت شناختن متقابل :)

۵. میدونم، اصلش از جنگ جهانی میاد. اما الان هرکس رو میبینی یک پوستر Keep Calm درست میکنه :D (باحالترینش که دیدم اونی بود که روش نوشته شده بود : Keep Calm and Stop using this f****ing poster ).
۱. یه جمهوری خیلی معمولی نمیشه؟! که هر حزبی که تونست رای بیشتری کسب کنه (سوسیالیست یا لیبرالیست یا whatever) برای مدتی در راس قدرت باشه.

۲. نمیگم که گیتهاب جمع بشه. منطقی نیست اما از نظر قانوی و تکنیکی امکانش هست که گیتهاب بگه دقیقا فقط این صفحه رو میخوایم حذف کنیم اون موقع جناب امپراطور برنامه اشون چیه؟

۳. بیا! تکنیکال مملکت رو ببین! خب پسر خوب، بجای اینکه قانون رو خودت بنویسی بزاری روی بلاگ، بزار روی همون گیتهاب و هرکس خواست بتونه فورک کنه و تغییر بده و درخواست pull بده.

۵. باحالترینی که من دیدم اونی بود که نوشته بود Now PANIC AND FREAK OUT!!!

=============
این دوستمون رو اینجا می‌بینید؟
من هزار دفعه روشهای مناسب واسه پرسیدن سوال توی فروم رو اینجا یا از خودم نوشتم، یا از جاهای دیگه لینک آوردم (بهترینشون همون How to ask questions the smart way بود).
ایشون که از دست رفت، اما در مورد فردی که یه درخواست داره که مدت خیلی کمی هم زمان برای جواب گرفتن داره یه مطلب خوب چندوقت پیش خوندم، گفتم شما هم بخونید.
زبانش ساده است، قول نمی‌دم اما اگه نتونستید بخونید ترجمه می‌کنم میزارم.

بالا