گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

r@spina

عضو جدید
شرمنده که منم میگم اطلاعاتم کمه:redface:....حالا جدی یه کم در مورد رشته مون بگین...من که اصلا نمیتونم در مورد رشته ام به کسی توضیح بدم:cry:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
شرمنده که منم میگم اطلاعاتم کمه:redface:....حالا جدی یه کم در مورد رشته مون بگین...من که اصلا نمیتونم در مورد رشته ام به کسی توضیح بدم:cry:
سلام.
خوش اومدید.
ندانستن شرمندگی نداره، اینکه این ندونستن براتون مهم نباشه شرمندگی داره.
رشته ما (مهندسی فناوری اطلاعات) یه رشته اس که از نظر کاربردی خیلی شبیه مهندسی کامپیوتره، هر چند که هم توی کاربرد و هم از نظر تئوریک با هم اختلافاتی دارن.
شما توی این رشته مباحثی از مدیریت و صنایع رو هم یاد خواهید گرفت (مثل مبانی مدیریت و اقتصاد مهندسی) در عوض از مباحث خیلی ریز سخت افزاری و نرم افزاری خبری نیست(مثل ریزپردازنده و کامپایلر).
از شما انتظار میره بعد از فارغ التحصیل شدن از این رشته بتونید در مورد ساختار فناوری به یه شرکت یا اداره مشاوره بدید. اینکه از چه راهکاری استفاده کنه، از چه زیرساختی و از چه تکنولوژی ای.
اگه مایل بودید باز هم بحث می‌کنیم.

خانم مهندس92

عضو جدید
ممنون.
کجاش قشنگه خانم؟ همه اش استرسه! از یه طرف نگرانی که از پس کاری که بهت دادن برمیای یا نه، از یه طرف نگرانی یه وقت سوتی ندی وسط کار، از یه طرف محیط جدیده و هنوز روت به همکارات باز نشده ... سخته خانم!

قرار نیست فقط وقتی انشا مینویسید دستور زبان رو رعایت کنید! هر جایی که از زبان استفاده می‌کنید باید دستور زبان رو رعایت کنید.
مثل این میمونه وقتی داری برنامه می‌نویسی بگی من که الان برنامه رو واسه فروش نمینویسم، ولش کن سمیکالن (; یا همون کامانقطه) نمیزارم! یا دستورها رو جابجا می‌نویسم...

بههههههههههله کاملا صحیح میفرمایید!!!
اما خب من یاد بگیرم این برنامه نویسی رو قول میدم سیکالن رو هم بزارم بدون نوشتن چرت وپرت....!!!!:cry::cry:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام :).

خوبید؟! این مدت که نبودیم چه خبر بود؟ :smoke:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
رفتم سایت سیستم عامل جبیر، خیلی خوبه، خیلی خوشحالم که کسی هست اینجا که روی سیستم عامل خودش هم کار میکنه :)
کار خودتونه؟

بله. در واقع انشقاقی از FreeBSD هست. همچنین اینم هست :
http://velsa.haghiri75.com
(ما حصل تمرین اسمبلی!)

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

، یه سوال؟
این روزا اکثر کتابای ما اسکن شدن(خودم که این طوری ام فقط یه درسم کتاب داره:| اونم نهج البلاغه است:|)
یه جورایی دیگه دارم عذاب وجدان میگیرم..بنظرم حرومه و دور از انسانیت!!!
الان وقتی نویسنده ی کتاب راضی نیست من اسکن کتابش رو بخونم.. خب از نظر وجدانی کاره بدی هست اینکار رو کنم
به جای اینکه پول بدم کتابش میرم اسکن شده اش رو میخرم:|
درباره ی کتابای زبان اصل هم همین طور با این تفاوت که دسترسی برای خرید اونها نیست:| ولی خب بالاخره اونا حتی قانون کپی رایت هم دارن و ما رعایت نمیکنیم!!!
نظر شما چیه؟؟؟

یه سوال دیگه؟؟
سیستم عامل اصلیتون چی هست؟ نظرتون کلا" راجع به اینکه ما قانون کپی رایت رو نقض میکنیم چیه؟
به نظرتون لینوکس پاسخ گوی همه ی کارای یه مهندس آی تی هست؟ که بدون حضور ویندوز به صورت مستقل بشه ازش استفاده کرد؟؟

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام به همگی

، یه سوال؟
این روزا اکثر کتابای ما اسکن شدن(خودم که این طوری ام فقط یه درسم کتاب داره:| اونم نهج البلاغه است:|)
الان وقتی نویسنده ی کتاب راضی نیست من اسکن کتابش رو بخونم.. خب از نظر وجدانی کاره بدی هست اینکار رو کنم
درباره ی کتابای زبان اصل هم همین طور با این تفاوت که دسترسی برای خرید اونها نیست:| ولی خب بالاخره اونا حتی قانون کپی رایت هم دارن و ما رعایت نمیکنیم!!!
نظر شما چیه؟؟؟

یه سوال دیگه؟؟
سیستم عامل اصلیتون چی هست؟ نظرتون کلا" راجع به اینکه ما قانون کپی رایت رو نقض میکنیم چیه؟
به نظرتون لینوکس پاسخ گوی همه ی کارای یه مهندس آی تی هست؟ که بدون حضور ویندوز به صورت مستقل بشه ازش استفاده کرد؟؟

سوال اول : اشتراک گذاری آزادانه دانش هیچ عذاب وجدانی نداره ;)

سوال دوم : بله! من خودم مدتهاست که ازش استفاده میکنم. فقط بخاطر Adobe Flash CS5 و Adobe AIR SDK مجبور شدم ویندوز نصب کنم که اگر سیستمتون قوی باشه میتونید توی ویرچوال باکس باهاش کار کنید :)

shs1366

عضو جدید
از بچه های آی تی کسی هست که علاقه مند به انتشار مجله اینترنتی در قالب نسخه الکترونیکی باشه؟ ما میخایم یه مجله الکترونیکی در قالب پی دی اف بدیم بیرون کسی علاقه مند به همکاری هست؟

اگر کسی دوست داشت پیام خصوصی بده ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
از بچه های آی تی کسی هست که علاقه مند به انتشار مجله اینترنتی در قالب نسخه الکترونیکی باشه؟ ما میخایم یه مجله الکترونیکی در قالب پی دی اف بدیم بیرون کسی علاقه مند به همکاری هست؟

یک توصیه : ابتدا سعی کنید کمی در زمینه چاپ و نشر اینترنتی (چاپش دیگه چیه؟ :biggrin:) شناخته شده بشین. عضویت در مجلاتی مثله شبکه یا لینوکس مگ میتونه کمک خوبی باشه :).
بعد مجله خودتون میتونه مشتری بیشتری جذب کنه!

redhood

کاربر فعال
سوال اول : اشتراک گذاری آزادانه دانش هیچ عذاب وجدانی نداره ;)

سوال دوم : بله! من خودم مدتهاست که ازش استفاده میکنم. فقط بخاطر Adobe Flash CS5 و Adobe AIR SDK مجبور شدم ویندوز نصب کنم که اگر سیستمتون قوی باشه میتونید توی ویرچوال باکس باهاش کار کنید :)

این رو قبول دارم که اشتراک آزادانه دانش عذاب وجدان نداره، ولی به هر حال باید راضی باشه اون کسی که زحمتش رو داریم به اشتراک می گذاریم

در مورد قضیه کپی رایت هم به نظر من اگه اینجا دست رسی آسون و راحت با قیمت متناسب با درآمد به نرم افزار باشه ایراد داره که ما کپی رایت رو رعایت نمی کنیم، ولی چون این شرایط محیا نیست، چاره ای نداریم خوب :|

shs1366

عضو جدید
ممنون حتما به توصیه تون گوشی میکنم. دوست گرامی علاقه مندیم یه تیم حرفه ای تشکیل بدیم هم اکنون شش نویسنده علاقه مند به آی تی در دسترس هستند فقط دنبال چند تا علاقه مند به کار مجله هم هستم تا کار رو آروم آروم شروع کنیم. میشه از تجربیاتتون بفرمایید تا استفاده بکنیم

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

سلام بر مهندس آینده
ممنون
شما خوبید ؟

خودم منم نبودم .. زیاد خبر دار نیستم ولی فکر نکنم خبر خاصی بوده باشه .. بچه ها در گیر امتحانات و پروژه هاشون هستند

سلام به همگی

، یه سوال؟
نظر شما چیه؟؟؟

یه سوال دیگه؟؟

سلام
توی پیام نور اون اوایل از این مشکلات زیاد بود
یادمه برا یه بنده خدایی کتابی گیر نیومد و همه دوستاش رفتن کپی گرفتن بعد این طرف زنگ زد تهران از ناشرش پرسید راضی هست یا خیر .. طرف هم نه گذاشت نه برداشت گفت هیچ کی رو حلال نمیکنم :D

برای کتابها سعی کن نسخه کپی شده نخرید .. اگر هم کتاب نبود و مجبور به کپی شدید در قسمت اولیه کتاب شماره تماس هست زنگ بزنید کسب رضایت کنید که مجبورید

اما برای نسخه های نرم فزاری ... این سوال هم یبار از یکی از استادام پرسیدم بهم گفت ایران هنوز قانون کپی رایت اعمال نشده و تا اون زمان میتونی استفاده کنی ... گفتم حق خارجی ها خورده میشه گفت اونها هم چون ایران جز کشورهای ارائه قانون کپی رایت نیستن میتونن نرم افزارهای ایرانی رو بدون حق نشر , انتشار بدن
البته این یکم از کار در رفتن هست ..
در مورد سوالتون در مورد لینوکس باید بگم که برعکسش تازه صادق نیست .. یعنی اینکه قدرت مانور شما در لینکوس بیشتر هست نه در سیستم عاملی مثل ویندوز

خودم در حال حاضر از ویندوز استفاده میکنم ولی بقول یکی از استادا کسی که کامپیوتر میخونه و از ویندوز استفاده میکنه به هیچ جا نمیرسه (دقیقا هم به جایی نرسیدم:D )
ویندوز برای بچه هایی هست که میخوان بازی کنن یا برای رشته های دیگه ایی که نمیخوان زیاد وارد جزئیات بشن ..و گرنه کسی که کامپیوتر میخونه و لینوکس کار نیست واقعا باید براش تاسف خورد (حالا برا من زیاد تاسف نخورید .. قول میدم یادبگیرم:D )

redhood

کاربر فعال
حالا من یه سوال بپرسم، با این که الان تو ایران کپی رایت واسه نرم افزار های ایرانی و غیر ایرانی نیست، با این وجود اگه فرض کنیم نرم افزار های خارجی به صورت اوریجینال اینجا موجود بود ( مثلا اگه شرکت ارائه کننده اش نمایندگی داشت اینجا) با این وضع اقتصادی و این قیمت ها کسی نرم افزار اوریجینال می خرید؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
حالا من یه سوال بپرسم، با این که الان تو ایران کپی رایت واسه نرم افزار های ایرانی و غیر ایرانی نیست، با این وجود اگه فرض کنیم نرم افزار های خارجی به صورت اوریجینال اینجا موجود بود ( مثلا اگه شرکت ارائه کننده اش نمایندگی داشت اینجا) با این وضع اقتصادی و این قیمت ها کسی نرم افزار اوریجینال می خرید؟

الان هم که چنین قانوی نیست , هستند کسانی که حداقل ویندوز اورجینال تهیه میکنند

قطعا اگر چنین قانونی هم بیاد تضمینی برای رعایتش نیست .. که بزرگترین مشکلش مشکل اقتصادی نیست بلکه مشکل فرهنگی هست ... باید فرهنگ سازی بشه .. (اقتصادی نیست چون خیلی موارد اُپن سورس هست که میتونه جایگزین بشه حالا با یکم گرافیک پاینتر)
دوستم چندسال پیش جایی کار میکرد که کنار کارشون سی دی بازی هم میفروختند .. یه روز مشتری داشت یه پسر از آمریکا اومده بودن .. کلی بازی خرید .. ولی فردا اومد پس داد و گفت پدرم بهم گفته اینها مجاز نیست
یعنی اینقدر فرهنگ سازی خوبی شده که پسر تمام رویاهاش رو گذاشته کنار و واقعیت رو قبول کرده که نباید چیز غیرمجاز استفاده کنه

درسته شاید فکر کنی این قانون از نظر اقتصادی ضرر داره ولی بنظرم هرچقدر زودتر اقدام بشه که قانونی کنن این قضیه رو , زودتر پیشرفت میکنیم ...
مخصوصا برا شمایی که کامپیوتر میخونید برای کارتون ارزش گذاشته میشه
شروعش کمی سخته ولی با گذشته زمان خیلی چیزها درست میشه و سرجاش قرار میگیره .. از نظر انسانی هم همین درست هست

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
فقط یک کلام. ترجیح میدم توزیعی از لینوکس که یه بچه ۵ ساله ساخته رو استفاده کنم تا این که ویندوز استفاده کنم!

دلایلش هم پر واضحه ....!

(البته اگر BSD با وایرلسم مشکل نداشت کلا بهش مهاجرت میکردم :) چون امنیت داده توی هارددیسکی که با UFS کار میکنه به مراتب بیشتر از Ext4 و یا NTFS هست)

redhood

کاربر فعال

قطعا اگر چنین قانونی هم بیاد تضمینی برای رعایتش نیست .. که بزرگترین مشکلش مشکل اقتصادی نیست بلکه مشکل فرهنگی هست ... باید فرهنگ سازی بشه .. (اقتصادی نیست چون خیلی موارد اُپن سورس هست که میتونه جایگزین بشه حالا با یکم گرافیک پاینتر)
دوستم چندسال پیش جایی کار میکرد که کنار کارشون سی دی بازی هم میفروختند .. یه روز مشتری داشت یه پسر از آمریکا اومده بودن .. کلی بازی خرید .. ولی فردا اومد پس داد و گفت پدرم بهم گفته اینها مجاز نیست
یعنی اینقدر فرهنگ سازی خوبی شده که پسر تمام رویاهاش رو گذاشته کنار و واقعیت رو قبول کرده که نباید چیز غیرمجاز استفاده کنه

درسته شاید فکر کنی این قانون از نظر اقتصادی ضرر داره ولی بنظرم هرچقدر زودتر اقدام بشه که قانونی کنن این قضیه رو , زودتر پیشرفت میکنیم ...
شروعش کمی سخته ولی با گذشته زمان خیلی چیزها درست میشه و سرجاش قرار میگیره .. از نظر انسانی هم همین درست هست

دقیقا منم منظورم همین بود، شاید نتونستم خوب بیان کنم حرفم رو ( ویندوز ی که من استفاده می کنم اوریجینال هستش ) تا جایی که امکانش باشه سعی می کنم از نرم افزار های اوریجینال استفاده کنم
این رو هم قبول دارم که مشکل 99% فرهنگِ، متاسفانه با این که توی دین ما خیلی به قضیه دزدی و حق الناس پرداخته شده ولی توی زمینه کامپیوتر و نرم افزار اصلا توجهی به این قضیه نمیشه! استفاده بدون پرداخت هزینه هم یجور دزدی دیگه
حتی اگه کپی رایت تو ایران اجرا بشه، خیلی زمان میبره تا سر جاش بیوفته
به امید اون روز

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خب ببین اگه اینجوری بود حداقل درصدی از مردم رعایت میکردن...
خیلی ها هستن (خصوصا" خصوصا" بچه های کامپیوتر) که یه عذاب وجدانی تو استفاده از نسخه های کرک شده دارن!:|
ولی یه بهانه بزرگ(شایدم منطقی) داریم که خب ما حق کپی رایت نداریم پس نمیتونیم کاری کنیم:| پس همین نسخه های کرک شده رو استفاده میکنیم دیگه!!!
من خودم سال اول یونی افتاده بودم دنبال خرید ویندوز و نرم افزاری اورجینال!!! ولی خب اکثرا" قانع ام کردن که ممکنه به مشکل بربخورم:|
حتی وقتی لپ تاپ خریدم ویندوز اورجینالم رو بدون اطلاع من حذف کرده بود و کرک شده اش رو نصب کرد تا مثلا" با نصب نرم افزاری کرک شده به مشکل نخورم:|!!!!!!!!!!!
ولی فرهنگ سازی رو خیلی قبول دارم:) جدا" ماها که میگیم کشورمون اسلامی هست و خیلی از مسائل تو دینمون هست اصن رعایت نمیکنیم..

از نظر پیشرفتش خب بنظرم تو کشور ما از نظر یادگیری کار با نرم افزار های مختلف امکان پیشرفت بیشتره!! ولی از نظر سود دهی و اینا جای بحث هست....
چون ما میتونیم با خرید نسخه های کرک کار با خیلی از نرم افزارا رو به صورت تخصصی یادبگیریم خصوصا" تو بحث انیمیشن... و نرم افزارای این چنینی
مثلا" اگه ما تو یه کشور با حق کپی رایت بودیم هیچ وقت این دسترسی به این همه نرم افزار رو نداشتیم...

================================
پ.ن :امیدوارم دنیا روز به روز به طرف کلود کامپیوتینگ پیش بره:D
چون فکر میکنم کرک کردن براش معنی نداره!!(اگه اشتباه میگم بهم بگید..)

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
چرا اینطوری با کرک مخالفت میکنید؟!

کرک کردن نه تنها جرم نیست، حق مسلم شماست :).

اگر هم دوست ندارید کرک کنید، لااقل به نرم افزار های آزاد رجوع کنید :)

Drago

کاربر ممتاز
اما خب من یاد بگیرم این برنامه نویسی رو قول میدم سیکالن رو هم بزارم بدون نوشتن چرت وپرت....!!!!:cry::cry:
الان یعنی زبان فارسی رو بلد نیستید؟!
اگر چرت و پرت بنویسید بهتر از اینه که ننویسید. من کدی که نوشته بودم و کار می‌کرد رو ۶ ماه بعد نگاه کردم با خودم گفتم کدوم ابلهی اینو نوشته؟!! با نصف همون کد می‌شد نوشتش.

سلام گل پسر.
جطوری تو؟
این مدت نبودی در آسایش بودیم! :D
انشقاق همون fork هست؟! یا derivation ؟
نظر شما چیه؟؟؟

یه سوال دیگه؟؟
در مورد کتابهای پیام نور یا غیره، اگه گیر نمیاد و اسکن می‌کنید شما مقصر نیستید، دانشگاه و انتشارات مقصره. از کتاب اسکن شده استفاده می‌کنید احساس عذاب وجدان هم می‌کنید؟!! اون کسی که داره ضرر می‌کنه شمایی خانم!
کتابهای زبان اصلی رو هم شما نمیخری. هارد کپیش رو هیچوقت نداری، اسکن شده اش رو داری. پول رو بابت هارد کپی باید میدادی. قیمت دیجیتالش هم نصف هارد کپیه، بعد اگه شما پول بدی باید یه فایل درست حسابی ایندکس دار به درد بخور بهت بدن نه این آشغالایی که ما دانلود می‌کنیم.

سیستم عامل اصلی من Ubuntu هست. کپی رایت رو هم نقض نمی‌کنم :)
لینوکس واسه همه، از کاربر عادی تا مهندس و دکتر و غیره خوب و به درد بخوره. تا حالا نبوده کاری رو بخوام انجام بدم و چون لینوکس ساپورت نمیکرده نتونم.
. عضویت در مجلاتی مثله شبکه یا لینوکس مگ میتونه کمک خوبی باشه :).
!
لینوکس مگ ایران عضو شدی؟ به کجا رسیدن بالاخره؟ منتشر می‌کنن مجله رو؟

اون افرادی که میگید ویندوز اورجینال تهیه می‌کنن خیلی کار اشتباهی می‌کنن! چون خرید نرم افزار اورجینال برای تولید کننده (یا توزیع کننده) مسئولیت میاره. باید حتما ساپورت ارائه بده، اگه هرجای کار شما لنگ بود باید براتون رفع کنه، اگه به خاطر اختلال سیستم داده ای از دست بره یا اتفاقی بیفته باید خسارت بده و ... آیا شما توی ایران به طور قانونی می‌تونی حقت رو از مایکروسافت بگیری؟ نه. فکر کردید مثلا مایکروسافت یا بقیه بدشون می‌آد محصولشون رو بفروشن و پول بگیرن؟ نه، اما چون نمیتونن ساپورت ارائه کنن نمیتونن توی این بازار وارد بشن.
اون پسر آمریکایی هم که می‌گید باباش فکر همین مسائلو می‌کرده، اینکه اگه کامپیوتر بچه خراب شه کسی پاسخگو نخواهد بود، اگه بچه یه جایی گیر کنه کسی بهش پاسخگو نخواهد بود، از همه مهم تر بدون یه شماره سریال درست و معتبر امکان استفاده از خدمات آنلاین رو نخواهد داشت، بازی های امروزی هم بدون خدمات آنلاین دوزار ارزش ندارند.
خارجی ها اگه استفاده نمی‌کنن به خاطر ساپورت و خدمات ارزش افزوده است وگرنه بیشترین حجم دانلود غیر قانونی فیلم و سریال و بازی و غیره خارج از ایران اتفاق میفته. (فیلمی که یه ساعته به توی بازار عرضه شده رو میشه توی pirate bay به راحتی پیدا کرد!)
نرم افزار باید به رایگان عرضه بشه، اما برای خدمات ارزش افزوده میشه از مشتری پول طلب کرد. پول طلب کردن برای فقط استفاده معمولی از نرم افزار قابل قبول نیست.

امیدوارم دنیا روز به روز به طرف کلود کامپیوتینگ پیش بره:D
دنیا به سمت کلاود بره ما باید از اکانت های فیک روسی و چینی به سیستم هامون لاگین کنیم...
همین الان توی Steam این اتفاق داره میفته، اکانت های روسی رو توی ایران میفروشن.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.در مورد کتابهای پیام نور یا غیره، اگه گیر نمیاد و اسکن می‌کنید شما مقصر نیستید، دانشگاه و انتشارات مقصره. از کتاب اسکن شده استفاده می‌کنید احساس عذاب وجدان هم می‌کنید؟!! اون کسی که داره ضرر می‌کنه شمایی خانم!
2.کتابهای زبان اصلی رو هم شما نمیخری. هارد کپیش رو هیچوقت نداری، اسکن شده اش رو داری. پول رو بابت هارد کپی باید میدادی. قیمت دیجیتالش هم نصف هارد کپیه، بعد اگه شما پول بدی باید یه فایل درست حسابی ایندکس دار به درد بخور بهت بدن نه این آشغالایی که ما دانلود می‌کنیم.

3.نرم افزار باید به رایگان عرضه بشه، اما برای خدمات ارزش افزوده میشه از مشتری پول طلب کرد. پول طلب کردن برای فقط استفاده معمولی از نرم افزار قابل قبول نیست.

4.دنیا به سمت کلاود بره ما باید از اکانت های فیک روسی و چینی به سیستم هامون لاگین کنیم...
همین الان توی Steam این اتفاق داره میفته، اکانت های روسی رو توی ایران میفروشن.

1. کتابای پیام نور رو نمیگم!! من چندتا کتاب دارم که اصلش تو بازار هست... ولی خب نسخه ی اسکن شده اش هم تو نت بود!! و من از روی اونا خوندم به جای خرید:|
چرا من ضرر میکنم؟؟
شما فرض کن یه کتاب نوشتی خب اگه میخواستید مجانی بدید به مردم فایلش رو میذاشتید تو نت!!
ولی خب نه وقتی میخوای یه کسب درآمدی هم داشته باشید میره برای چاپ... حالا شما کلی وقت گذاشتید کلی تلاش کردید یه سری بیان به جای اینکه کتابتون رو بخرن تا هزینه ی کار ها و وقت هایی که
گذاشتید برای کتابتون برگرده می یان کتابتون رو اسکن میکنن میذارن تو نت برای دانلود:|
فروش شما چقد پایین می یاد؟؟

2. بالاخره به قول شما برای این آشغالایی که ما دانلود میکنیم کلی آدم وقت گذاشتن زحمت کشیدن اون کتاب رو نوشتن.. ویراستاری کردن و........
اکثر کتابای زبان اصلی که گرفتم فک میکنم هارد کپی شده بودن:| کیفیتشون خیلی خوب بوده.. معلومه اسکن نیست..

3.این حرفتون رو برای خدمات شرکت ISP قبول دارم:D تو اکثر کشورای پیشرفته برای پهنای باند پول نمیگیرن:| بلکه برای خدماتی که ارائه میدن پول دریافت میکنن!!!!!
ولی برای نرم افزار یعنی خوده شما حاضری یه برنامه ی توپ با جاوا بنویسی بعد بیای به صورت مجانی در اختیار من نوعی قرار بدی؟؟ شاید من بگم ساپورت نمیخوام:| اونوخ چی؟
یا مثلا بگم هیچ خدمات خاصی نمیخوام:| بازم حاضرید وقتی رو که گذاشتید تلاش هایی رو که کردید رایگان در اختیار دیگران قرار بدید؟

4. درسته:(

خانم مهندس92

عضو جدید
الان یعنی زبان فارسی رو بلد نیستید؟!
اگر چرت و پرت بنویسید بهتر از اینه که ننویسید. من کدی که نوشته بودم و کار می‌کرد رو ۶ ماه بعد نگاه کردم با خودم گفتم کدوم ابلهی اینو نوشته؟!! با نصف همون کد می‌شد نوشتش.

نــــــــــــــه زبان فارسی که بلدم خیر سرم نویسنده حساب میشم!!!!!
باباخب من تازه اول راهم طول میکشه تا دستم برای برنامه نوشتن راه بیفته ،الان برای نوشتن برنامه ها به زبان ++cمشکل دارم

Drago

کاربر ممتاز
1. کتابای پیام نور رو نمیگم!! من چندتا کتاب دارم که اصلش تو بازار هست... ولی خب نسخه ی اسکن شده اش هم تو نت بود!! و من از روی اونا خوندم به جای خرید:|
چرا من ضرر میکنم؟؟

2. بالاخره به قول شما برای این آشغالایی که ما دانلود میکنیم کلی آدم وقت گذاشتن زحمت کشیدن اون کتاب رو نوشتن.. ویراستاری کردن و........
اکثر کتابای زبان اصلی که گرفتم فک میکنم هارد کپی شده بودن:| کیفیتشون خیلی خوب بوده.. معلومه اسکن نیست..

3.این حرفتون رو برای خدمات شرکت ISP قبول دارم:D تو اکثر کشورای پیشرفته برای پهنای باند پول نمیگیرن:| بلکه برای خدماتی که ارائه میدن پول دریافت میکنن!!!!!
ولی برای نرم افزار یعنی خوده شما حاضری یه برنامه ی توپ با جاوا بنویسی بعد بیای به صورت مجانی در اختیار من نوعی قرار بدی؟؟ شاید من بگم ساپورت نمیخوام:| اونوخ چی؟
یا مثلا بگم هیچ خدمات خاصی نمیخوام:| بازم حاضرید وقتی رو که گذاشتید تلاش هایی رو که کردید رایگان در اختیار دیگران قرار بدید؟
۱.خب اگه کتاب توی بازار بوده نخریدنش از نظر اقتصادی به ناشر و از نظر علمی به شما ضرر میزنه. قسمت اقتصادیش که هیچی اما کتاب علمی باید برای شما رفرنس حساب بشه، نه اینکه فقط یه دور بخونید امتحان بدید بره پی کارش. در این صورت باز هم خرید یه نسخه، به خصوص نسخه چاپی بسیار مفیدتر خواهد بود.
۲. هارد کپی همون کتاب چاپ شده اس خانم، فایل دیجیتال نیست. نمیدونم کتابهای الکترونیکی درست و حسابی رو دیدید یا نه، اما خیلی با یه پی دی اف (حتی با کیفیت) فرق داره!
شما خریدار بالقوه اون کتاب محسوب نمیشی، چون اگه به هیچ روش دیگه ای هم نتونی پیدا کنی، باز هم نمیری بخریش. در بدترین حالت قرض می‌گیری یا میری کتابخونه می‌خونی.پس واسه اون ناشر فرق زیادی نمی‌کنه. خریدار بالقوه هم وقتی واقعا یه کتاب درست حسابی بخواد میره و نسخه چاپیش رو می‌خره.
۳. در مورد ISP من ندیدم همچین چیزی (و نشنیدم). اصلا ما داریم می‌گیم Internet Service Provider یعنی ارائه دهنده خدمات اینترنت، پس خدماتی که ارائه می‌ده همون اینترنته، یعنی همون پهنای باند! بعد شما می‌گی پول اون رو نمیگیره، پول خدمات رو می‌گیره؟! کدوم خدمات؟ در مورد گوشی موبایل حرف شما تا حدی صادقه، بعضی مراکز (معمولا Carrier ها) گوشی های موبایل رو با قیمت خیلی پایین تر ارائه می‌کنن اما خب اون گوشی رو فقط با اون کریر میشه استفاده کرد و مسلما شما با خرید اون گوشی یه پلن هم می‌خرید دیگه...

شما به عنوان یه کارشناس فناوری اطلاعات باید این مدل های تجاری (Business Model ها) رو بیشتر بشناسی. الان 4shared چجوری پول در‌میاره؟ دراپ باکس چطور؟ اینا به شما اکانت رایگان می‌دن. بعد مثلا ۲ یا حتی تا ۱۰ - ۱۲ گیگابایت به شما فضای رایگان می‌دن. اما اگه بیشتر بخواید باید اکانت پولی داشته باشید. یا مثلا در مورد سرویس هایی شبیه 4shared اگه شما اکانت پولی داشته باشی دانلودت سریعتره. خب شما میگی که ای بابا مگه چند نفر میرن اکانت پولی بخرن؟ اما گزارشات مالی این شرکتها چیز دیگه ای میگه... همه اشون در حال سودآوری هستن. اصلا RedHat، غول سیستم عامل های آزاد ولی غیر رایگان، چجوری به درآمد بیلیونی (میلیاردی) رسید؟ در حالی که سورس RedHat هم توی بازار هست و نسخه رایگانش هم به اسم CentOS قابل استفاده است! حتی بعضی مدلهای تجاری هست که من و شما هنوز نفهمیدیم چجوری کار می‌کنن اما در حال سودآوری هستن!! مثلا یه سری سایت ها هست که نه اشتراکشون پولیه، نه ارائه خدمات و نه هیچ چیز دیگه، تبلیغات و غیره هم ندارن، اما در حال سودآوری هستن!!
سعی کنید این مدلهای تجاری جدید رو یاد بگیرید، فردا لازمتون می‌شه. دیگه بازار به اون شکلی که من فلان کالا یا خدمات رو قایم کنم بعد هرکی خواست انقدر بهش بفروشم کار نمیکنه...

در مورد GitHub چیزی می‌دونید؟ اگه نه سریعا برید و اطلاعات بگیرید! یه شبکه واسه برنامه نویس‌ها است. شما یه پروژه تعریف می‌کنی و میای کدهاتو روش میزاری. حالا در طول زمان هم اینو ممکنه تغییر بدی و با سیستم ورژن کنترلی که داره همیشه مردم جدیدترین نسخه رو می‌بینن. خیلی ها نرم افزارهای خیلی عالی روش گذاشتن، حتی خیلی ها روش Library های خیلی خوب و مفیدی طراحی کردن و گذاشتن. همه هم به رایگان! یه سری به دنیای نرم افزارهای آزاد بزنید، دیدتون عوض می‌شه.
دقت کنید، برنامه نویس های نرم افزارهای آزاد باد هوا نمیخورن! اونا هم خرج دارن و درآمد نیاز دارن، اما مدل های تجاریشون با اون چیزی که شما فکر می‌کنید فرق می‌کنه.
باباخب من تازه اول راهم طول میکشه تا دستم برای برنامه نوشتن راه بیفته ،الان برای نوشتن برنامه ها به زبان ++cمشکل دارم
من البته پدر شما نیستم! :D اما خب مسلمه که طول می کشه، اگه نمی‌کشید عجیب بود! اما چیزی که دست شما رو راه می‌ندازه نوشتن همین برنامه هاست. باید این سختی ها رو تحمل کنید تا توی برنامه نویسی ورزیده بشید.
یه نکته دیگه ای رو هم من عرض کنم، اینه که لطف کنید تگ های نقل قول (یا گفتاورد یا همون Quote) رو نترکونید لطفا! شما معمولا تگ شروع یا پایان نقل قول رو می‌ترکونید! مثلا توی پست بالایی تگ پایان نقل قول من رو حذف کردید.
تگ شروع نقل قول یه همچین چیزیه : [QU OTE=Drago;7187813]
و تگ پایانش هم : [QU OTE=Drago;7187813/]
که اون Drago نشون دهنده کسیه که پست اصلی رو زده و شما ازش نقل قول گرفتی، و اون عدد هم شماره پست رو نشون می‌ده.
تگ بدون اسم و شماره هم کار می‌کنه. کافیه که متن رو بین [QU OTE] و [QU OTE/] بگذارید.
============================
اگه فرصت داشتید یا نداشتید HTML حتما یاد بگیرید، امروز کسی HTML بلد نباشه احتمال زیاد کارش لنگ میمونه. اگه بتونید جاوااسکریپت هم یادبگیرید که بهتره، فقط نچسبید به جاوا اسکریپت! در کنار یه زبان برنامه نویسی سمت سرور استفاده کنید.

redhood

کاربر فعال
خیلی دلم میخواد در مورد این مدل های تجاری یه بحث درست حسابی داشته باشیم، حیف که فردا و پس فردا امتحان دارم
ایشالا بعد اون اگه فرصت داشته باشین یه صحبتی در این مورد داشته باشیم :)

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
خب ببین اگه اینجوری بود حداقل درصدی از مردم رعایت میکردن...
خیلی ها هستن (خصوصا" خصوصا" بچه های کامپیوتر) که یه عذاب وجدانی تو استفاده از نسخه های کرک شده دارن!:|
ولی یه بهانه بزرگ(شایدم منطقی) داریم که خب ما حق کپی رایت نداریم پس نمیتونیم کاری کنیم:| پس همین نسخه های کرک شده رو استفاده میکنیم دیگه!!!
من خودم سال اول یونی افتاده بودم دنبال خرید ویندوز و نرم افزاری اورجینال!!! ولی خب اکثرا" قانع ام کردن که ممکنه به مشکل بربخورم:|
حتی وقتی لپ تاپ خریدم ویندوز اورجینالم رو بدون اطلاع من حذف کرده بود و کرک شده اش رو نصب کرد تا مثلا" با نصب نرم افزاری کرک شده به مشکل نخورم:|!!!!!!!!!!!
ولی فرهنگ سازی رو خیلی قبول دارم:) جدا" ماها که میگیم کشورمون اسلامی هست و خیلی از مسائل تو دینمون هست اصن رعایت نمیکنیم..

از نظر پیشرفتش خب بنظرم تو کشور ما از نظر یادگیری کار با نرم افزار های مختلف امکان پیشرفت بیشتره!! ولی از نظر سود دهی و اینا جای بحث هست....
چون ما میتونیم با خرید نسخه های کرک کار با خیلی از نرم افزارا رو به صورت تخصصی یادبگیریم خصوصا" تو بحث انیمیشن... و نرم افزارای این چنینی
مثلا" اگه ما تو یه کشور با حق کپی رایت بودیم هیچ وقت این دسترسی به این همه نرم افزار رو نداشتیم...

================================
پ.ن :امیدوارم دنیا روز به روز به طرف کلود کامپیوتینگ پیش بره:D
cloud computing را خوب اومدی..البته امروزه مفاهیمی مثل mobile cloud computing و adhoc cloud computing مطرحن.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
@امیر : من نه! چون کفگیره خورده ته دیگ ولی کلی مشتری براشون جمع کردم :D تقریبا کل اعضاش رو میشناسم.

بالا