دوستان یه سوال کاملا بی ربط داشتم![]()
من بیشتر از 2ماه عضو شدم اینجا، چرا هنوز تازه واردم؟ :-?
سلام.شرمنده که منم میگم اطلاعاتم کمه....حالا جدی یه کم در مورد رشته مون بگین...من که اصلا نمیتونم در مورد رشته ام به کسی توضیح بدم
![]()
ممنون.
کجاش قشنگه خانم؟ همه اش استرسه! از یه طرف نگرانی که از پس کاری که بهت دادن برمیای یا نه، از یه طرف نگرانی یه وقت سوتی ندی وسط کار، از یه طرف محیط جدیده و هنوز روت به همکارات باز نشده ... سخته خانم!
قرار نیست فقط وقتی انشا مینویسید دستور زبان رو رعایت کنید! هر جایی که از زبان استفاده میکنید باید دستور زبان رو رعایت کنید.
مثل این میمونه وقتی داری برنامه مینویسی بگی من که الان برنامه رو واسه فروش نمینویسم، ولش کن سمیکالن (; یا همون کامانقطه) نمیزارم! یا دستورها رو جابجا مینویسم...
بههههههههههله کاملا صحیح میفرمایید!!!
اما خب من یاد بگیرم این برنامه نویسی رو قول میدم سیکالن رو هم بزارم بدون نوشتن چرت وپرت....!!!!![]()
سلام.
خوبید؟! این مدت که نبودیم چه خبر بود؟![]()
رفتم سایت سیستم عامل جبیر، خیلی خوبه، خیلی خوشحالم که کسی هست اینجا که روی سیستم عامل خودش هم کار میکنه
کار خودتونه؟
بله. در واقع انشقاقی از FreeBSD هست. همچنین اینم هست :
http://velsa.haghiri75.com
(ما حصل تمرین اسمبلی!)
سلام به همگی
، یه سوال؟
این روزا اکثر کتابای ما اسکن شدن(خودم که این طوری ام فقط یه درسم کتاب داره:| اونم نهج البلاغه است:|)
یه جورایی دیگه دارم عذاب وجدان میگیرم..بنظرم حرومه و دور از انسانیت!!!
الان وقتی نویسنده ی کتاب راضی نیست من اسکن کتابش رو بخونم.. خب از نظر وجدانی کاره بدی هست اینکار رو کنم
به جای اینکه پول بدم کتابش میرم اسکن شده اش رو میخرم:|
درباره ی کتابای زبان اصل هم همین طور با این تفاوت که دسترسی برای خرید اونها نیست:| ولی خب بالاخره اونا حتی قانون کپی رایت هم دارن و ما رعایت نمیکنیم!!!
نظر شما چیه؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟
سیستم عامل اصلیتون چی هست؟ نظرتون کلا" راجع به اینکه ما قانون کپی رایت رو نقض میکنیم چیه؟
به نظرتون لینوکس پاسخ گوی همه ی کارای یه مهندس آی تی هست؟ که بدون حضور ویندوز به صورت مستقل بشه ازش استفاده کرد؟؟
از بچه های آی تی کسی هست که علاقه مند به انتشار مجله اینترنتی در قالب نسخه الکترونیکی باشه؟ ما میخایم یه مجله الکترونیکی در قالب پی دی اف بدیم بیرون کسی علاقه مند به همکاری هست؟
سوال اول : اشتراک گذاری آزادانه دانش هیچ عذاب وجدانی نداره![]()
سوال دوم : بله! من خودم مدتهاست که ازش استفاده میکنم. فقط بخاطر Adobe Flash CS5 و Adobe AIR SDK مجبور شدم ویندوز نصب کنم که اگر سیستمتون قوی باشه میتونید توی ویرچوال باکس باهاش کار کنید![]()
سلام.
سلام به همگی
، یه سوال؟
این روزا اکثر کتابای ما اسکن شدن(خودم که این طوری ام فقط یه درسم کتاب داره:| اونم نهج البلاغه است:|)
الان وقتی نویسنده ی کتاب راضی نیست من اسکن کتابش رو بخونم.. خب از نظر وجدانی کاره بدی هست اینکار رو کنم
درباره ی کتابای زبان اصل هم همین طور با این تفاوت که دسترسی برای خرید اونها نیست:| ولی خب بالاخره اونا حتی قانون کپی رایت هم دارن و ما رعایت نمیکنیم!!!
نظر شما چیه؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟
سیستم عامل اصلیتون چی هست؟ نظرتون کلا" راجع به اینکه ما قانون کپی رایت رو نقض میکنیم چیه؟
به نظرتون لینوکس پاسخ گوی همه ی کارای یه مهندس آی تی هست؟ که بدون حضور ویندوز به صورت مستقل بشه ازش استفاده کرد؟؟
حالا من یه سوال بپرسم، با این که الان تو ایران کپی رایت واسه نرم افزار های ایرانی و غیر ایرانی نیست، با این وجود اگه فرض کنیم نرم افزار های خارجی به صورت اوریجینال اینجا موجود بود ( مثلا اگه شرکت ارائه کننده اش نمایندگی داشت اینجا) با این وضع اقتصادی و این قیمت ها کسی نرم افزار اوریجینال می خرید؟
الان هم که چنین قانوی نیست , هستند کسانی که حداقل ویندوز اورجینال تهیه میکنند
قطعا اگر چنین قانونی هم بیاد تضمینی برای رعایتش نیست .. که بزرگترین مشکلش مشکل اقتصادی نیست بلکه مشکل فرهنگی هست ... باید فرهنگ سازی بشه .. (اقتصادی نیست چون خیلی موارد اُپن سورس هست که میتونه جایگزین بشه حالا با یکم گرافیک پاینتر)
دوستم چندسال پیش جایی کار میکرد که کنار کارشون سی دی بازی هم میفروختند .. یه روز مشتری داشت یه پسر از آمریکا اومده بودن .. کلی بازی خرید .. ولی فردا اومد پس داد و گفت پدرم بهم گفته اینها مجاز نیست
یعنی اینقدر فرهنگ سازی خوبی شده که پسر تمام رویاهاش رو گذاشته کنار و واقعیت رو قبول کرده که نباید چیز غیرمجاز استفاده کنه
درسته شاید فکر کنی این قانون از نظر اقتصادی ضرر داره ولی بنظرم هرچقدر زودتر اقدام بشه که قانونی کنن این قضیه رو , زودتر پیشرفت میکنیم ...
مخصوصا برا شمایی که کامپیوتر میخونید برای کارتون ارزش گذاشته میشه
شروعش کمی سخته ولی با گذشته زمان خیلی چیزها درست میشه و سرجاش قرار میگیره .. از نظر انسانی هم همین درست هست
حالا من یه سوال بپرسم، با این که الان تو ایران کپی رایت واسه نرم افزار های ایرانی و غیر ایرانی نیست، با این وجود اگه فرض کنیم نرم افزار های خارجی به صورت اوریجینال اینجا موجود بود ( مثلا اگه شرکت ارائه کننده اش نمایندگی داشت اینجا) با این وضع اقتصادی و این قیمت ها کسی نرم افزار اوریجینال می خرید؟
درسته شاید فکر کنی این قانون از نظر اقتصادی ضرر داره ولی بنظرم هرچقدر زودتر اقدام بشه که قانونی کنن این قضیه رو , زودتر پیشرفت میکنیم ...
شروعش کمی سخته ولی با گذشته زمان خیلی چیزها درست میشه و سرجاش قرار میگیره .. از نظر انسانی هم همین درست هست
الان یعنی زبان فارسی رو بلد نیستید؟!اما خب من یاد بگیرم این برنامه نویسی رو قول میدم سیکالن رو هم بزارم بدون نوشتن چرت وپرت....!!!!![]()
سلام گل پسر.سلام.
انشقاق همون fork هست؟! یا derivation ؟انشقاق
در مورد کتابهای پیام نور یا غیره، اگه گیر نمیاد و اسکن میکنید شما مقصر نیستید، دانشگاه و انتشارات مقصره. از کتاب اسکن شده استفاده میکنید احساس عذاب وجدان هم میکنید؟!! اون کسی که داره ضرر میکنه شمایی خانم!این روزا اکثر کتابای ما اسکن شدن(خودم که این طوری ام فقط یه درسم کتاب داره:| اونم نهج البلاغه است:|)
نظر شما چیه؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟
لینوکس مگ ایران عضو شدی؟ به کجا رسیدن بالاخره؟ منتشر میکنن مجله رو؟. عضویت در مجلاتی مثله شبکه یا لینوکس مگ میتونه کمک خوبی باشه.
!
اون افرادی که میگید ویندوز اورجینال تهیه میکنن خیلی کار اشتباهی میکنن! چون خرید نرم افزار اورجینال برای تولید کننده (یا توزیع کننده) مسئولیت میاره. باید حتما ساپورت ارائه بده، اگه هرجای کار شما لنگ بود باید براتون رفع کنه، اگه به خاطر اختلال سیستم داده ای از دست بره یا اتفاقی بیفته باید خسارت بده و ... آیا شما توی ایران به طور قانونی میتونی حقت رو از مایکروسافت بگیری؟ نه. فکر کردید مثلا مایکروسافت یا بقیه بدشون میآد محصولشون رو بفروشن و پول بگیرن؟ نه، اما چون نمیتونن ساپورت ارائه کنن نمیتونن توی این بازار وارد بشن.الان هم که چنین قانوی نیست , هستند کسانی که حداقل ویندوز اورجینال تهیه میکنند
دوستم چندسال پیش جایی کار میکرد که کنار کارشون سی دی بازی هم میفروختند .. یه روز مشتری داشت یه پسر از آمریکا اومده بودن .. کلی بازی خرید .. ولی فردا اومد پس داد و گفت پدرم بهم گفته اینها مجاز نیست
یعنی اینقدر فرهنگ سازی خوبی شده که پسر تمام رویاهاش رو گذاشته کنار و واقعیت رو قبول کرده که نباید چیز غیرمجاز استفاده کنه
دنیا به سمت کلاود بره ما باید از اکانت های فیک روسی و چینی به سیستم هامون لاگین کنیم...امیدوارم دنیا روز به روز به طرف کلود کامپیوتینگ پیش بره
چون فکر میکنم کرک کردن براش معنی نداره!!(اگه اشتباه میگم بهم بگید..)
1.در مورد کتابهای پیام نور یا غیره، اگه گیر نمیاد و اسکن میکنید شما مقصر نیستید، دانشگاه و انتشارات مقصره. از کتاب اسکن شده استفاده میکنید احساس عذاب وجدان هم میکنید؟!! اون کسی که داره ضرر میکنه شمایی خانم!
2.کتابهای زبان اصلی رو هم شما نمیخری. هارد کپیش رو هیچوقت نداری، اسکن شده اش رو داری. پول رو بابت هارد کپی باید میدادی. قیمت دیجیتالش هم نصف هارد کپیه، بعد اگه شما پول بدی باید یه فایل درست حسابی ایندکس دار به درد بخور بهت بدن نه این آشغالایی که ما دانلود میکنیم.
3.نرم افزار باید به رایگان عرضه بشه، اما برای خدمات ارزش افزوده میشه از مشتری پول طلب کرد. پول طلب کردن برای فقط استفاده معمولی از نرم افزار قابل قبول نیست.
4.دنیا به سمت کلاود بره ما باید از اکانت های فیک روسی و چینی به سیستم هامون لاگین کنیم...
همین الان توی Steam این اتفاق داره میفته، اکانت های روسی رو توی ایران میفروشن.
الان یعنی زبان فارسی رو بلد نیستید؟!
اگر چرت و پرت بنویسید بهتر از اینه که ننویسید. من کدی که نوشته بودم و کار میکرد رو ۶ ماه بعد نگاه کردم با خودم گفتم کدوم ابلهی اینو نوشته؟!! با نصف همون کد میشد نوشتش.
نــــــــــــــه زبان فارسی که بلدم خیر سرم نویسنده حساب میشم!!!!!
باباخب من تازه اول راهم طول میکشه تا دستم برای برنامه نوشتن راه بیفته ،الان برای نوشتن برنامه ها به زبان ++cمشکل دارم
۱.خب اگه کتاب توی بازار بوده نخریدنش از نظر اقتصادی به ناشر و از نظر علمی به شما ضرر میزنه. قسمت اقتصادیش که هیچی اما کتاب علمی باید برای شما رفرنس حساب بشه، نه اینکه فقط یه دور بخونید امتحان بدید بره پی کارش. در این صورت باز هم خرید یه نسخه، به خصوص نسخه چاپی بسیار مفیدتر خواهد بود.1. کتابای پیام نور رو نمیگم!! من چندتا کتاب دارم که اصلش تو بازار هست... ولی خب نسخه ی اسکن شده اش هم تو نت بود!! و من از روی اونا خوندم به جای خرید:|
چرا من ضرر میکنم؟؟
2. بالاخره به قول شما برای این آشغالایی که ما دانلود میکنیم کلی آدم وقت گذاشتن زحمت کشیدن اون کتاب رو نوشتن.. ویراستاری کردن و........
اکثر کتابای زبان اصلی که گرفتم فک میکنم هارد کپی شده بودن:| کیفیتشون خیلی خوب بوده.. معلومه اسکن نیست..
3.این حرفتون رو برای خدمات شرکت ISP قبول دارمتو اکثر کشورای پیشرفته برای پهنای باند پول نمیگیرن:| بلکه برای خدماتی که ارائه میدن پول دریافت میکنن!!!!!
ولی برای نرم افزار یعنی خوده شما حاضری یه برنامه ی توپ با جاوا بنویسی بعد بیای به صورت مجانی در اختیار من نوعی قرار بدی؟؟ شاید من بگم ساپورت نمیخوام:| اونوخ چی؟
یا مثلا بگم هیچ خدمات خاصی نمیخوام:| بازم حاضرید وقتی رو که گذاشتید تلاش هایی رو که کردید رایگان در اختیار دیگران قرار بدید؟
من البته پدر شما نیستم!باباخب من تازه اول راهم طول میکشه تا دستم برای برنامه نوشتن راه بیفته ،الان برای نوشتن برنامه ها به زبان ++cمشکل دارم
cloud computing را خوب اومدی..البته امروزه مفاهیمی مثل mobile cloud computing و adhoc cloud computing مطرحن.خب ببین اگه اینجوری بود حداقل درصدی از مردم رعایت میکردن...
خیلی ها هستن (خصوصا" خصوصا" بچه های کامپیوتر) که یه عذاب وجدانی تو استفاده از نسخه های کرک شده دارن!:|
ولی یه بهانه بزرگ(شایدم منطقی) داریم که خب ما حق کپی رایت نداریم پس نمیتونیم کاری کنیم:| پس همین نسخه های کرک شده رو استفاده میکنیم دیگه!!!
من خودم سال اول یونی افتاده بودم دنبال خرید ویندوز و نرم افزاری اورجینال!!! ولی خب اکثرا" قانع ام کردن که ممکنه به مشکل بربخورم:|
حتی وقتی لپ تاپ خریدم ویندوز اورجینالم رو بدون اطلاع من حذف کرده بود و کرک شده اش رو نصب کرد تا مثلا" با نصب نرم افزاری کرک شده به مشکل نخورم:|!!!!!!!!!!!
ولی فرهنگ سازی رو خیلی قبول دارمجدا" ماها که میگیم کشورمون اسلامی هست و خیلی از مسائل تو دینمون هست اصن رعایت نمیکنیم..
از نظر پیشرفتش خب بنظرم تو کشور ما از نظر یادگیری کار با نرم افزار های مختلف امکان پیشرفت بیشتره!! ولی از نظر سود دهی و اینا جای بحث هست....
چون ما میتونیم با خرید نسخه های کرک کار با خیلی از نرم افزارا رو به صورت تخصصی یادبگیریم خصوصا" تو بحث انیمیشن... و نرم افزارای این چنینی
مثلا" اگه ما تو یه کشور با حق کپی رایت بودیم هیچ وقت این دسترسی به این همه نرم افزار رو نداشتیم...
================================
پ.ن :امیدوارم دنیا روز به روز به طرف کلود کامپیوتینگ پیش بره
چون فکر میکنم کرک کردن براش معنی نداره!!(اگه اشتباه میگم بهم بگید..)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |