گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
ماه رمضونه و همه رفتن توی کار معنویات :D

اینکه یکی گفت خانواده ایی مذهبی هستند و بچشون هیچ اعتقادی نداره یکی (دقت کنید یکی نه همه) از عوامل اصلی , نونی هست که سر سفره میزارن .. باور کنید خیلی تاثیر داره

و اینکه اگر میخواین ببینید چقدر کاراتون درسته یه راه ساده داره این هست که به نمازتون نگاه کنید
اگر نمازت رو بوقت و با حضور ذهن خوندی و بقولی فهمیدی چی خوندی میتونی تا حدود زیاد مطمئن باشی کارات هم درسته
و همینطور اگر میخوای ببینی نمازت چقدر درسته به کارهات نگاه کن .. اگر در کارهات اشتباه دارید قطعا نمازتون هم با خلوص نیست و نخواهد شد

این نماز رو بگیر خط اصلیت .. باور کنید یه قدم اشتباه در زندگی باعث میشه نمازت رو کمرنگ بخونی و گاهی حتی نخونی .. باور کنید:smile:

البته اینایی که گفتم به شرطی هست که مسلمان باشین و قبول داشته باشید خدایی هست ( میتونید امتحان کنید .. )

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماه رمضونه و همه رفتن توی کار معنویات :d

1.اینکه یکی گفت خانواده ایی مذهبی هستند و بچشون هیچ اعتقادی نداره یکی (دقت کنید یکی نه همه) از عوامل اصلی , نونی هست که سر سفره میزارن .. باور کنید خیلی تاثیر داره

2.و اینکه اگر میخواین ببینید چقدر کاراتون درسته یه راه ساده داره این هست که به نمازتون نگاه کنید
اگر نمازت رو بوقت و با حضور ذهن خوندی و بقولی فهمیدی چی خوندی میتونی تا حدود زیاد مطمئن باشی کارات هم درسته
و همینطور اگر میخوای ببینی نمازت چقدر درسته به کارهات نگاه کن .. اگر در کارهات اشتباه دارید قطعا نمازتون هم با خلوص نیست و نخواهد شد

3.این نماز رو بگیر خط اصلیت .. باور کنید یه قدم اشتباه در زندگی باعث میشه نمازت رو کمرنگ بخونی و گاهی حتی نخونی .. باور کنید:smile:

البته اینایی که گفتم به شرطی هست که مسلمان باشین و قبول داشته باشید خدایی هست ( میتونید امتحان کنید .. )

1. قبول ندارم! من خودم دیدم تمام بچه های اون خانواده با خدا هستند (اون پدر و مادر هم خیلی سر حلال بودن نونی که سر سفره میذارن حساسیت دارن)
ولی یکی از بچه ها اون طوری نیست بیشتر هم از سر لجبازی اینجوری میکنه
فکر میکنم در قرآن هم داریم ما انسان ها را با ثروتشون و فرزندانشون آزمایش میکنیم....

2. خیلی از آدمای بی نماز رو دیدم که واقعا" به مردم کمک میکنن و وقت میذارن برای دیگران....

3.حرفتون رو قبول دارم نماز آدم نشان دهنده ی خیلی چیزاست

dzzv_13

مدیر تالار
1. قبول ندارم! من خودم دیدم تمام بچه های اون خانواده با خدا هستند (اون پدر و مادر هم خیلی سر حلال بودن نونی که سر سفره میذارن حساسیت دارن)
فکر میکنم در قرآن هم داریم ما انسان ها را با ثروتشون و فرزندانشون آزمایش میکنیم....

2. خیلی از آدمای بی نماز رو دیدم که واقعا" به مردم کمک میکنن و وقت میذارن برای دیگران....

1. دنیا پیچیدس .. من خلاصه و با حذف جزئیات نظرم رو گفتم و همینطور گفتم یکی از عوامل نه همه عوامل نون حلاله

وظیفه اول نون حلال بردن هست .. ولی اگر باز دیدیم بچه گمراه هست میشه همون وسیله ایی برای آزمایش ما (نمونه فرزند حضرت نوح (ع))

2.درسته خیلی ها نماز نمیخونن ولی خیلی کمک میکنن .. ولی آیا این خیلی کمک کردن برای خدا هست ؟؟ سخته بخوای قطعی نظر بدی .. چون کسی که در روز 15 دقیقه برای خدا وقت نمیزاره میخوای همه کمک کردناش برای خدا باشه یا برای خودش !!
این دنیا خیلی عجیبه .. وقتی شیطان هزار سال عبادت کرده رانده میشه وقتی کسی که توی زندگیش بخاطر یک کار خیر عاقبت بخیر میشه .. سخته بخوای نظر قطعی بدی فقط اینکه ارزش هر کس به خالص بودن اون هست :smile:

(یه مثال شاید خیلی خرده بهش وارد باشه : یه ساختمون در نظر بگیرین .. به ستون و پی اون خانه میگین یا به دیواراش خونه میگین ؟ ستون مثل همون نمازه شاید در نگاه اول به چشم نیاد ولی نباشه اون دیواره ها هم دوام ندارند)

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب منم اول همین فکرو کردم...اما با خودم گفتم من از اعمال اون خانم خبر ندارم!
الان 21 سالمه...از کجا معلوم بیشتر از اون خانم دست به خطا و گناه نزده باشم!؟

بقیه مواردی هم که گفتی موافقم.

درسته فرشته جان ولی ما که عمل تو و اون خانوم رو نمیدونیم
ما فقط میدونیم تو فرصت گناه کمتری داشتی با توجه به سنت! حالا حرف تو هم درسته ولی شاید 10% این مدلی باشه که تو میگی! من همینجوری میگم شاید 10 % باشه ها!

1. دنیا پیچیدس .. من خلاصه و با حذف جزئیات نظرم رو گفتم و همینطور گفتم یکی از عوامل نه همه عوامل نون حلاله

وظیفه اول نون حلال بردن هست .. ولی اگر باز دیدیم بچه گمراه هست میشه همون وسیله ایی برای آزمایش ما (نمونه فرزند حضرت نوح (ع))

2.درسته خیلی ها نماز نمیخونن ولی خیلی کمک میکنن .. ولی آیا این خیلی کمک کردن برای خدا هست ؟؟ سخته بخوای قطعی نظر بدی .. چون کسی که در روز 15 دقیقه برای خدا وقت نمیزاره میخوای همه کمک کردناش برای خدا باشه یا برای خودش !!
این دنیا خیلی عجیبه .. وقتی شیطان هزار سال عبادت کرده رانده میشه وقتی کسی که توی زندگیش بخاطر یک کار خیر عاقبت بخیر میشه .. سخته بخوای نظر قطعی بدی فقط اینکه ارزش هر کس به خالص بودن اون هست :smile:

(یه مثال شاید خیلی خرده بهش وارد باشه : یه ساختمون در نظر بگیرین .. به ستون و پی اون خانه میگین یا به دیواراش خونه میگین ؟ ستون مثل همون نمازه شاید در نگاه اول به چشم نیاد ولی نباشه اون دیواره ها هم دوام ندارند)

خب شاید کسی که نماز نمیخونه نماز خوندن رو درک نکرده خیلی ها این اعتقاد رو دارن که تا نفهمن فایده ی کاری که میکنن چیه اون کار رو انجام نمیدن
مثلا یکی از دوستای من بود میگفت حتما نماز خوندن نیست که, آدم میتونه همین طوری با خدا حرف بزنه! هر چند من حرفش رو قبول ندارم چون خودم بر این اعتقادم اگه
کاری که خدا ازت خواسته رو انجام ندی بعدا روت نمیشه خودت باهاش حرف بزنی!
من کسی رو دیدم که از کمک به بقیه لذت میبرد یعنی دوس داشت به بقیه کمک کنه اونم جوری که دیگران نبینن! حالا دیگه این کمک کردنش برای دل خودش بوده یا برای خدا من نمیدونم

درسته ولی من تو این زمونه آدمی که تظاهر میکنه به خوب بودن ببیشتردیدم تا آدمی که واقعا خوب باشه!
نمونه ی بارزی که تازه هم بهش برخوردم و باعث شد دیدم به خیلی چیزا عوض شه همون استاد اخلاق خودم! این استاد سر کلاس از منش انسانی و اخلاق مداری حرف میزده ولی
به راحتی به 3 نفر 0 داد یعنی حاضر نشد برگه ی حذف ما ها رو امضا کنه!
در عین حال ما یه معاون فرهنگی داریم آدم واقعا با خدایی هست با بچه ها می یاد نماز جماعت کار همه رو راه میندازه یعنی هرکی هر مشکلی پیدا میکنه میره پیشش
حتی اگه نتونه واقعا کاری کنه حرفای بچه ها رو گوش میکنه و بهشون دلداری میده.
میدونید واقعا ما به یه زمونه ای رسیدیم که اکثر افراد خودشون نیستن اکثرمون داریم نقش بازی میکنیم حالا یابرای خودمون یابرای دیگران....
خودم هم جز همین افراد ام! اگه واقعا مسلمان باشم به همه دستورات عمل میکنم نه اونایی که فقط خودم میخوام!
اونایی که واقعا باخدان هیچ وقت هیچ ادعایی ندارن هیچ وقت ولی چند درصد ما اینطوری ایم؟ من که این مدلی نیستم!

نمیتونم باهاتون بحث کنم سر اینکه ممکنه کسی که نماز نمیخونه همه کاراش درست باشه چون برای خودم سنگینه! این شاید دلیل این باشه که خیلی خوب نتونستم جواب پستتون رو بدم

آخرین ویرایش:

Spry20

عضو جدید
ماه رمضونه و همه رفتن توی کار معنویات :D

اینکه یکی گفت خانواده ایی مذهبی هستند و بچشون هیچ اعتقادی نداره یکی (دقت کنید یکی نه همه) از عوامل اصلی , نونی هست که سر سفره میزارن .. باور کنید خیلی تاثیر داره

و اینکه اگر میخواین ببینید چقدر کاراتون درسته یه راه ساده داره این هست که به نمازتون نگاه کنید

این نماز رو بگیر خط اصلیت .. باور کنید یه قدم اشتباه در زندگی باعث میشه نمازت رو کمرنگ بخونی و گاهی حتی نخونی .. باور کنید:smile:

منم به شدت با شما موافقم:D

من خیلی وقتا پیش اومده ک کار اشتباهی کردم یا ی سری چیزا رو درک نکردم ، ک می فهمیدم به خاطر نمازمه ،وقتی به نمازم اهمیت میدم ،حل میشه من ک اینو درک کردم.

نون حلالم خیلی مهمه...

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
بله با چنتاشون در ارتباطم میگن جاوا خوندن.
خب پس میشه تقریبا" مطمئن بود که جاوا داری این ترم،من تو زمینه جاوا کار نکردم دوستان محبت میکنن منابع خوب بهت معرفی میکنن..هر چند جزوه همین دوستات هم منبع خیلی خوبیه.
پ.ن:با امیرحسین موافقم نماز و لقمه حلال خیلی خیلی موثره

dzzv_13

مدیر تالار

خب شاید کسی که نماز نمیخونه نماز خوندن رو درک نکرده خیلی ها این اعتقاد رو دارن که تا نفهمن فایده ی کاری که میکنن چیه اون کار رو انجام نمیدن

یه بخش حرفتون درسته ولی اشتباه هم داره
یه فیلم یادمه نشون میداد یکی بود میگفت به خدا اعتقاد ندارم .. طرف بهش میگفت بابا خدایی هست ولی با چشم سر دیده نمیشه ولی بزرگانی بودن که درکش کردن .. طرف مرغش یه پا داشت و میگفت من باید حتما با چشم سر خودم ببینمش .. طرف هم برگشت بهش گفت به عقل خودت هم شک کن چون هیچ وقت با چشم سر خودت اینو نمیتونی ببینی .. :D

بحثم اینجاس که زندگی دنیا اینقدر کوچیک هست که نمیشه همه چیز رو خودمون درک کنیم و پیدا کنیم .. گاهی تجربه و دیدن راه بزرگان نشانه ایی هست برامون ..کلی انسان که اکثرا هم به راست گویی شهرت داشتند گفتند آقا راه اینه .. چاه اینه .. تو بیا .. اگر دیدی راه این نیست برو .. ولی ماها حرف یه دیوانه رو مبنی بر داغ بودن یه لیوان گوش میدیدم بخاطر اینکه دستمون لحظه ایی نسوزه ولی حرف بزرگان و راستگویانی که نه لحظه ایی بلکه تمام عمرمون رو خطاب میگیرند گوش نمیدیم!!
عاشق این حدیث از امام حسین (ع) هستم : از گذشته دیگران درس عبرت بگیرید پیش از آنکه مورد عبرت آیندگان قرار بگیرید

مثلا یکی از دوستای من بود میگفت حتما نماز خوندن نیست که, آدم میتونه همین طوری با خدا حرف بزنه! هر چند من حرفش رو قبول ندارم چون خودم بر این اعتقادم اگه کاری که خدا ازت خواسته رو انجام ندی بعدا روت نمیشه خودت باهاش حرف بزنی!

درسته خدا همه جور حرف زدن رو قبول داره ولی آیا منی که میدونم خدا چنین سبک حرف زدن (نماز) رو دوست داره رو ترک کنم !!
بهترین سبک حرف زدن و راز و نیاز کردن رو بهمون یاد دادن اونوقت بیاییم ترکش کنیم و از خودمون روش جدید بزاریم !!
مثل همین نماز رو به عربی خوندن .. پیش بزرگی رفتن و گفتند ما میخوایم فارسی بخونیم نماز رو همه اطرافیان آن بزرگ گفت نمیشهههه ولی خود آن بزرگ گفت میشه فقط یه شرطی داره .. پرسیدن چه شرطی .. بزرگ گفت دقیقا همان معانی رو به فارسی برگردونید (یعنی مثلا هزار کلمه باید بیارید تا معادل معنی الله بشه.. حالا حساب کنید نماز 5 دقیقه میشه چند ساعت !! :D)

من کسی رو دیدم که از کمک به بقیه لذت میبرد یعنی دوس داشت به بقیه کمک کنه اونم جوری که دیگران نبینن! حالا دیگه این کمک کردنش برای دل خودش بوده یا برای خدا من نمیدونم

خب شما مگه جز دیگران نیستید ؟؟ پس چرا شما دیدین ؟!! :D

نمیتونم باهاتون بحث کنم سر اینکه ممکنه کسی که نماز نمیخونه همه کاراش درست باشه چون برای خودم سنگینه! این شاید دلیل این باشه که خیلی خوب نتونستم جواب پستتون رو بدم
خانم مهندس جوری حرف زدم انگار من مولا هستم و شما رو میخوام به راه راست هدایت کنم در صورتی که میدونم شما خودتون استاد امثال من هستید .. ببخشید اگر بی ادبی کردم فقط درس پس دادن بود :smile:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بخش حرفتون درسته ولی اشتباه هم داره
یه فیلم یادمه نشون میداد یکی بود میگفت به خدا اعتقاد ندارم .. طرف بهش میگفت بابا خدایی هست ولی با چشم سر دیده نمیشه ولی بزرگانی بودن که درکش کردن .. طرف مرغش یه پا داشت و میگفت من باید حتما با چشم سر خودم ببینمش .. طرف هم برگشت بهش گفت به عقل خودت هم شک کن چون هیچ وقت با چشم سر خودت اینو نمیتونی ببینی .. :D

بحثم اینجاس که زندگی دنیا اینقدر کوچیک هست که نمیشه همه چیز رو خودمون درک کنیم و پیدا کنیم .. گاهی تجربه و دیدن راه بزرگان نشانه ایی هست برامون ..کلی انسان که اکثرا هم به راست گویی شهرت داشتند گفتند آقا راه اینه .. چاه اینه .. تو بیا .. اگر دیدی راه این نیست برو .. ولی ماها حرف یه دیوانه رو مبنی بر داغ بودن یه لیوان گوش میدیدم بخاطر اینکه دستمون لحظه ایی نسوزه ولی حرف بزرگان و راستگویانی که نه لحظه ایی بلکه تمام عمرمون رو خطاب میگیرند گوش نمیدیم!!
عاشق این حدیث از امام حسین (ع) هستم : از گذشته دیگران درس عبرت بگیرید پیش از آنکه مورد عبرت آیندگان قرار بگیرید

درسته خدا همه جور حرف زدن رو قبول داره ولی آیا منی که میدونم خدا چنین سبک حرف زدن (نماز) رو دوست داره رو ترک کنم !!
بهترین سبک حرف زدن و راز و نیاز کردن رو بهمون یاد دادن اونوقت بیاییم ترکش کنیم و از خودمون روش جدید بزاریم !!
مثل همین نماز رو به عربی خوندن .. پیش بزرگی رفتن و گفتند ما میخوایم فارسی بخونیم نماز رو همه اطرافیان آن بزرگ گفت نمیشهههه ولی خود آن بزرگ گفت میشه فقط یه شرطی داره .. پرسیدن چه شرطی .. بزرگ گفت دقیقا همان معانی رو به فارسی برگردونید (یعنی مثلا هزار کلمه باید بیارید تا معادل معنی الله بشه.. حالا حساب کنید نماز 5 دقیقه میشه چند ساعت !! :D)

خب شما مگه جز دیگران نیستید ؟؟ پس چرا شما دیدین ؟!! :D

خانم مهندس جوری حرف زدم انگار من مولا هستم و شما رو میخوام به راه راست هدایت کنم در صورتی که میدونم شما خودتون استاد امثال من هستید .. ببخشید اگر بی ادبی کردم فقط درس پس دادن بود :smile:

با همه ی حرفاتون موافقم! خب چون عقایده منم همینه نمیتونم مخالفت کنم!

حالا بماند من چه جوری دیدم! ولی خب واقعا دیدم!

اختیار دارید مهندس، من خیلی اوضاعم خرابه اینجوری نگید...
ممنون از راهنمایی هاتون استفاده کردم.:smile:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
فک کنم برا ترم آینده جاوا داشته باشیم لطفا در این زمینه راهنمایی کنین:)
۱.آورین دانشگاه! دانشگاه آزاد کردستان هستید یا دولتی؟ اینکه جاوا درستون بدن خوبه.

۲.ما خودمون توی این زمینه شاگردیم خانم! تعارف نمیکنم ها،دقیقا فردا یکشنبه ۲۳ تیرماه اولین جلسه کلاس جاوا هست که باید برم!!!

مریم کشوری

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

۱.آورین دانشگاه! دانشگاه آزاد کردستان هستید یا دولتی؟ اینکه جاوا درستون بدن خوبه.۲.ما خودمون توی این زمینه شاگردیم خانم! تعارف نمیکنم ها،دقیقا فردا یکشنبه ۲۳ تیرماه اولین جلسه کلاس جاوا هست که باید برم!!!
اختیار دارین شکسته نفسی می کنین .من دانشگاه دولتی هستم.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی اینترنت شارژ نداشته باشه چقدر بد هستش. کلی از زندگیت می افتی عقب. خدایی اینترنت خیلی تو زندگیم مهم شده، این چند روز که نبودم کلی پست گذاشتید!!!
تاپیک الان بیشتر حال و هوای ماه رمضونی شده، ملکوتی حرف میزنید.

در مورد حرف دراگو که از سمینارم گفته بودم ، بگم که استاد سمینار ما به کلمه پیشنهادات خیلی حساس بود و حتما باید این کلمه تو اسلایدهات باشه ، اگه نبود ایراد میگرفت، ما این رو به همه گفتیم . منظورم از رگ خواب ، اینجور گیرها بود . دانشجویی که اخر ارائه داد، واسه خودش استاد شده بود، بنده خدا اونایی که اول ارائه دادن. تجربه واقعا چیز خوبیه.
تو کار دایکیومنت سمینار بود که واقعا متوجه شدم تا کاری رو شروع نکنی ، نخواهی دونست که اون کار چقدر زمانبر هستش. دایکیومنت سمینار خیلی کار زمانبری بود ولی تجربه خوبی بهمراه داشت.
دوستای عزیز شروع کار سخته ولی هر چه زودتر شروع کنید به همان اندازه هم جلو خواهید بود.

پ.ن: منم واقعا مثبت اندیش بودن امیرحسین رو دوست دارم

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر گاه خواستید لم بدهید و تلویزیون تماشا کنید و در عوض فلان کار مهم و یا معین شده را، همچون آماده کردن یک درس، نوشتن یک گزارش و یا تعمیر یک وسیله، را عقب بیندازید، مطمئن باشید در حال افتادن در دام اینرسی تنبلی هستید.

پس بی‌درنگ جهت و مسیر این اینرسی را عوض کنید و به انجام آن کار بپردازید و از «اینرسی فعال بودن و حرکت» لذت ببرید.

توضیح کامل :

تنبلی و قانون نیوتون

انگیزه نمیخواد. یالا شروع کن

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
بعد از انقلاب بیشتر دولت ها در 2 مورد خیلی به کشور خیانت کردند. اولی تشویق به افزایش جمعیت بود که با توجه به عدم وجود زیرساخت ها اشتباه بود و مثلاً در زمان ما مدارس دو شیفته کار می کردند و هر کلاس 40 نفر دانش آموز داشت.(چمعیت زیاد بشه که چی بشه؟؟؟ با خودشون چی فکر کرده بودند؟؟؟)
مورد دوم افزایش ظرفیت دانشگاه ها و اجازه تاسیس دانشگاه های رنگا به رنگه. امروز یکی رو دیدم، مهندس کامپیوتره، تازه تموم کرده. به گفته خودش 3واحد شبکه پاس کرده، اما نمیدونست منظور از لایه های OSI چیه! نمی دونست روتر چی کار میکنه! و کلی چیزهای ساده. من موندم فقط چجوری پاس کرده.
جالب بود من تو دانشگاه محقق اردبیلی با یه استاد مقاله کار میکردم، امروز اتفاقاً یکی از دانشجوهای ترم آخر دانشگاه محقق بهم می گفت چطور با اون کار میکنی؟؟ اون خیلی سخت گیره، به همه چیز گیر میده و... من کلی تعجب کردم!!! این استاد یکی از اساتیدیه که اصلاً سخت گیر نیست. به طرف رک گفتم اگه تو به ایشون میگی سخت گیر، پس به استاد من تو تهران چی میشه گفت!!!!

تا جایی که یادمه مامانم هیچ وقت از زیبایی ها خدا و افرینش واسم نگفته...همش جهنمو به تصویر کشیده
البته نه اینکه جهنم خدا زشت باشه،بلاخره جای خوش ایندی نیست!
وقتی بچه بودم یادمه اگه کار اشتباهی میکردم مامانم میگفت چرا اینکارو کردی؟خدا سنگت میکنه! یا مثلا نماز نمیخوندم میگفت چرا نخوندی؟ حالا میری جهنم!!...خب منم حرفشونو قبول میکردم و به دوستام و خواهرم همین حرفو میزدم!
دقیقاً مادرم منم همیشه به من می گفت که مثلاً نماز نخونی گناهه، میری جهنم و فقط منو میترسوند و هیچ وقت سعی نکرد یک مورد از زیبایی های نماز رو بهم بگه.

من بعضی خانواده ها رو دیدم که در عین این که مذهبی اند بچه هاشون واقعا" عکس اونا هستند...
این همون میشه دین زدگی. طرف میگه یعنی چی خم و راست بشم! که چی بشه!!!

واقعاً کسب حلال تو این شرایط جامعه خیلی سخته. در بیشتر موارد مجبوری به کم قانع بشی تا حداقل درآمدت درست باشه. یک مشکل دیگه هم تجملات و پز و مصرف گرایی هست. 15 سال پیش مراسم افطاری خیلی ساده بود. امشب مهمون بودیم، شیرمال و خامه و عسل، آش، دلمه، چلوکباب، دسر، خربزه، ترشی و شیرینی دادن. خب آخه چه خبره!!!
قبلاً کسایی که درامد کمی داشتند کم هم خرج می کردند، الان نیگا میکنی، طرف یک کارمند سادست، ولی مثل یک مدیرکل خرج میکنه.

1- خیلی چیزا اثر داره، نمونش دوست آدم.
2- حساب انسانیت جداست. واقعاً اشتباهه که افراد رو فقط با نماز و روزه سنجید(کلاً قضاوت در مورد بقیه اشتباهه)

این حرفو قبول ندارم. اولاً من خودم دوستی دارم که فوق العاده آدم خوبیه، به خدا کاملاً اعتقاد داره، من ایمان و اطمینان قلبی اون رو به خدا بارها دیدم. به حلال و حرام مقیده، واقعاً در راه رضای خدا به خیلیا کمک میکنه ولی نماز نمیخونه. میگه هدف نماز، عبادت و نشون دادن بندگی خداست، خدا خواسته ما باهاش صحبت کنیم، خب منم به زبان خودم باهاش صحبت می کنم. تو پست دیگه جواب دادی که نماز عبادتیه که خدا خودش خواسته و بهترین روش رو به ما یاد داده ولی من نهایتاً باز هم نماز خواندن یا روزه گرفتن رو الزاماً به عنوان معیار ارزش فرد قبول ندارم.
ارزشی که افراد برای انسانیت قائل میشن هم ستودنی هست.
یه بار قبلاً هم گفتم، حساب و کتاب خدا با آدم ها فرق داره. عدل خدا با عدل بشری فرق داره. عدل بشری میگه مقدار عبادت فرد رو بسنج. عقل بشری میگه کسی که نماز نخونه چطور میتونه ارزش و رتبه بیشتری داشته باشه. ولی ما که از دل آدما خبر نداریم. عدل خدا هم دست خودشه، مقیاسش رو خودش بهتر میدونه. خدا گفته از تنها چیزی که نمیگذره حق الناسه چون مال خودش نیست.

هر گاه خواستید لم بدهید و تلویزیون تماشا کنید و در عوض فلان کار مهم و یا معین شده را، همچون آماده کردن یک درس، نوشتن یک گزارش و یا تعمیر یک وسیله، را عقب بیندازید، مطمئن باشید در حال افتادن در دام اینرسی تنبلی هستید.

پس بی‌درنگ جهت و مسیر این اینرسی را عوض کنید و به انجام آن کار بپردازید و از «اینرسی فعال بودن و حرکت» لذت ببرید.

توضیح کامل :

تنبلی و قانون نیوتون

انگیزه نمیخواد. یالا شروع کن
خیلی ممنون، هر دو لینک رو خوندم، واقعاً مفید بود.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2- حساب انسانیت جداست. واقعاً اشتباهه که افراد رو فقط با نماز و روزه سنجید(کلاً قضاوت در مورد بقیه اشتباهه)

گقتید قضاوت یاده این جمله افتادم من خیلی این جمله رو دوست دارم :

قبل از اینکه راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنی کمی با کفش های او راه برو.....

آخرین ویرایش:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این حرفو قبول ندارم. اولاً من خودم دوستی دارم که فوق العاده آدم خوبیه، به خدا کاملاً اعتقاد داره، من ایمان و اطمینان قلبی اون رو به خدا بارها دیدم. به حلال و حرام مقیده، واقعاً در راه رضای خدا به خیلیا کمک میکنه ولی نماز نمیخونه. میگه هدف نماز، عبادت و نشون دادن بندگی خداست، خدا خواسته ما باهاش صحبت کنیم، خب منم به زبان خودم باهاش صحبت می کنم. تو پست دیگه جواب دادی که نماز عبادتیه که خدا خودش خواسته و بهترین روش رو به ما یاد داده ولی من نهایتاً باز هم نماز خواندن یا روزه گرفتن رو الزاماً به عنوان معیار ارزش فرد قبول ندارم.
یه بار قبلاً هم گفتم، حساب و کتاب خدا با آدم ها فرق داره. عدل خدا با عدل بشری فرق داره. عدل بشری میگه مقدار عبادت فرد رو بسنج. عقل بشری میگه کسی که نماز نخونه چطور میتونه ارزش و رتبه بیشتری داشته باشه. ولی ما که از دل آدما خبر نداریم. عدل خدا هم دست خودشه، مقیاسش رو خودش بهتر میدونه. خدا گفته از تنها چیزی که نمیگذره حق الناسه چون مال خودش نیست.
;)
احسنت!

با این تفکر موافقم.

mohandeseit

کاربر ممتاز
بعد از انقلاب بیشتر دولت ها در 2 مورد خیلی به کشور خیانت کردند. اولی تشویق به افزایش جمعیت بود که با توجه به عدم وجود زیرساخت ها اشتباه بود و مثلاً در زمان ما مدارس دو شیفته کار می کردند و هر کلاس 40 نفر دانش آموز داشت.(چمعیت زیاد بشه که چی بشه؟؟؟ با خودشون چی فکر کرده بودند؟؟؟)
مورد دوم افزایش ظرفیت دانشگاه ها و اجازه تاسیس دانشگاه های رنگا به رنگه. امروز یکی رو دیدم، مهندس کامپیوتره، تازه تموم کرده. به گفته خودش 3واحد شبکه پاس کرده، اما نمیدونست منظور از لایه های OSI چیه! نمی دونست روتر چی کار میکنه! و کلی چیزهای ساده. من موندم فقط چجوری پاس کرده.
جالب بود من تو دانشگاه محقق اردبیلی با یه استاد مقاله کار میکردم، امروز اتفاقاً یکی از دانشجوهای ترم آخر دانشگاه محقق بهم می گفت چطور با اون کار میکنی؟؟ اون خیلی سخت گیره، به همه چیز گیر میده و... من کلی تعجب کردم!!! این استاد یکی از اساتیدیه که اصلاً سخت گیر نیست. به طرف رک گفتم اگه تو به ایشون میگی سخت گیر، پس به استاد من تو تهران چی میشه گفت!!!!

دقیقاً مادرم منم همیشه به من می گفت که مثلاً نماز نخونی گناهه، میری جهنم و فقط منو میترسوند و هیچ وقت سعی نکرد یک مورد از زیبایی های نماز رو بهم بگه.

این همون میشه دین زدگی. طرف میگه یعنی چی خم و راست بشم! که چی بشه!!!

واقعاً کسب حلال تو این شرایط جامعه خیلی سخته. در بیشتر موارد مجبوری به کم قانع بشی تا حداقل درآمدت درست باشه. یک مشکل دیگه هم تجملات و پز و مصرف گرایی هست. 15 سال پیش مراسم افطاری خیلی ساده بود. امشب مهمون بودیم، شیرمال و خامه و عسل، آش، دلمه، چلوکباب، دسر، خربزه، ترشی و شیرینی دادن. خب آخه چه خبره!!!
قبلاً کسایی که درامد کمی داشتند کم هم خرج می کردند، الان نیگا میکنی، طرف یک کارمند سادست، ولی مثل یک مدیرکل خرج میکنه.

خیلی ممنون، هر دو لینک رو خوندم، واقعاً مفید بود.
متاسفانه باز دارن تشویق به افزایش جمعیت میکنن..دیگه دوتا بچه بسه
چرا وقتی ی مملکت را نمی تونن اداره کنن به فکر افزایش جمعیتش میفتن،ازدواج تو این مملکت مشکله دیگه چه برسه به بچه دار شدن.نرخ موالید و مرگ باید تناسب داشته باشه.

MOHANDES Asal20

عضو جدید

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه باز دارن تشویق به افزایش جمعیت میکنن..دیگه دوتا بچه بسه
چرا وقتی ی مملکت را نمی تونن اداره کنن به فکر افزایش جمعیتش میفتن،ازدواج تو این مملکت مشکله دیگه چه برسه به بچه دار شدن.نرخ موالید و مرگ باید تناسب داشته باشه.

دلم میخاد خودت همینجور10-12تا بچه دروتو بگیرن..........قیافت دیدنیهههههه:D

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
تا پست فوق رو دیدم کلی خندیدم و خودم گفتم الانه که امیر بیاد و کلی حرص بخوره.
رسما داریم روضه میخونیم.
و میبینم که امیر اومده و داره حرص میخوره.
بخدا تا پست امیر رو هم دیدم باز کلی خندیدم.
دست کاربر مذکور درد نکنه.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسما داریم روضه میخونیم.

تا پست فوق رو دیدم کلی خندیدم و خودم گفتم الانه که امیر بیاد و کلی حرص بخوره.

و میبینم که امیر اومده و داره حرص میخوره.
بخدا تا پست امیر رو هم دیدم باز کلی خندیدم.
اشکال نداره امیر جان ، بالاخره پست اون دوست محترم هیچ مزیت مثبتی برای تالار نداره ، حداقل باعث خنده دوست گلمون طاها جان شده .

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
دست کاربر مذکور ... هیچی همون درد نکنه.

خوبیش اینه مدیر نداریم که این موارد رو پیگیری کنه.

اشکال نداره امیر جان ، بالاخره پست اون دوست محترم هیچ مزیت مثبتی برای تالار نداره ، حداقل باعث خنده دوست گلمون طاها جان شده .
والا بنگاه شادمانی که باز نکردیم اما به هرحال اگه از حرص خوردن من خوشحال میشین بیایین تا براتون تعریف کنم حسابی بخندین : پکیج امنیتی نصب کردن روی اپلیکیشن جدید شرکتمون، هیچی درست کار نمیکنه. هرچیزی که باید نشون داده بشه نمیشه، هرچی که باید نشون داده نشه میشه. در هفته گذشته فقط مشغول دوباره کاری بودم.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست کاربر مذکور ... هیچی همون درد نکنه.

خوبیش اینه مدیر نداریم که این موارد رو پیگیری کنه.

والا بنگاه شادمانی که باز نکردیم اما به هرحال اگه از حرص خوردن من خوشحال میشین بیایین تا براتون تعریف کنم حسابی بخندین : پکیج امنیتی نصب کردن روی اپلیکیشن جدید شرکتمون، هیچی درست کار نمیکنه. هرچیزی که باید نشون داده بشه نمیشه، هرچی که باید نشون داده نشه میشه. در هفته گذشته فقط مشغول دوباره کاری بودم.
کسی نگفت بنگاه شادمانی و کسی هم از حرص خوردن شما خوشحال نمیشه .
اون کار شرکت شما هم واقعا تاسف داره نه خنده. تو ایران تنها چیزی که ارزش نداره وقت هستش

dzzv_13

مدیر تالار
ثبت نام آزمون تعیین سطح رایگان مقطع کارشناسی ارشد

ثبت نام آزمون تعیین سطح رایگان مقطع کارشناسی ارشد

سلام
امیدوارم همگی خوب باشین

در مورد این لینک کسی چیزی میدونه ؟؟
فقط از صحتش کاملا مطمئن نبودم (البته اشکالی ندیدم).. این رو گذاشتم اگر کسی مطمئن هست و قبلا اهاش برخورد داشته بزاریمش توی تاپیک بچه های ارشد و دوستان استفاده کنند

این لینک رو ببنید .. کلیک کنید

پ ن : چون رایگان بود گفتم اطلاع رسانی بشه
ممنون

ladan joojoo

عضو جدید
سلام دوستان
من با شناخت کامل این رشته رو انتخاب کردم . اصلا دلیل رفتن به رشته ریاضی در دوران دبیرستان تحصیل در رشته IT بود. که خوشبختانه موفق هم شدم و در حال حاضر با اینکه استخدام هستم ولی دوست دارم ادامه بدم تا استاد دانشگاه شم ، اینجوری راحت تر میتونم این رشته رو بسط بدم در جامعه.
فناوری اطلاعات پل زدن بین تمامی رشته ها با فناوری نوینی به نام شبکه و اینترنت و ... است تا تمامی رشته ها جهت ارتقا از امکانات فضای مجازی بهره بگیرند، امید که در این راستا موفق باشیم

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من با شناخت کامل این رشته رو انتخاب کردم . اصلا دلیل رفتن به رشته ریاضی در دوران دبیرستان تحصیل در رشته IT بود. که خوشبختانه موفق هم شدم و در حال حاضر با اینکه استخدام هستم ولی دوست دارم ادامه بدم تا استاد دانشگاه شم ، اینجوری راحت تر میتونم این رشته رو بسط بدم در جامعه.
فناوری اطلاعات پل زدن بین تمامی رشته ها با فناوری نوینی به نام شبکه و اینترنت و ... است تا تمامی رشته ها جهت ارتقا از امکانات فضای مجازی بهره بگیرند، امید که در این راستا موفق باشیم
ماشالله به این هدفگذاری

بالا