میریم که یک پست طولانی رو داشته باشیم
الان مثلا مبحث امنیت و شبکه . کی میتونه براش مرز بندی قرار بده که این مباحث صد در صد به ایتی ربط پیدا میکنه یا صد در صد به کامپیوتر ؟
اصلا اینکه ما این رشته رو داریم میخونیم چقدر مگه میتونه ما رو از یک مهندس کامپیوتر متمایز کنه ؟؟
کدوم یک از کارهایی که ما انجام میدیم رو مهندس کامپیوتر نباید انجام بده ؟؟
ولی چقدر این نکته درسته که چون ما مدیریت فناوری اطلاعات خوندیم پس ما مدیر خوبی تو اون حوزه هستیم؟
استیو جابز یه نمونش. درسته که خیلی ها در زمینه کاری که انجام میداد ازش خوششون نمیومد ( از جمله من ) - ولی هیچکس نمیتونه منکر این باشه که یکی از بهترین مدیرها در حوزه کاری خودش بوده. در حالی که از دانشگاه هم انصراف داده بود. نه ایتی خونده بود. نه مدیریت ایتی پاس کرده بود.
-----------------------------------
1- چرا بیشتر خوندن قران ثواب بیشتری داره ؟؟
2- اصلا چرا خوندن قران , بدون عمل کردن (یا شاید برعکس عمل کردن ) باید ثواب داشته باشه؟؟
3- مگه غیر از اینه که هر کسی بیشتر بدونه و علم بیشتری داشته باشه باید بیشتر عمل کنه؟ و کسی که قران میخونه و بعد به دستوراتش عمل نمیکنه باید مجازات بشه ؟؟ پس این بیشتر خوندن قران (به تنهایی) چرا باید ثواب داشته باشه؟؟
4- البته این قرانی که همه میخونن رو معمولا عربی میخونن. اصولا مگه 90 درصد افراد چیزی از عربی هم متوجه میشن که بخوان به چیزی عمل کنن ؟؟
خوندن متن عربی چه تاثیری داره ؟؟ اصلا تاثیری داره ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ارزو که همه ارزوهاشون رو گفتن :
برای دیگران همیشه 2 تا ارزو داشتم که همیشه هم تو جملاتم میگم : 1- شادی 2-موفقیت
ولی خب برای خودم هیچ ارزویی ندارم.
( البته جز سلامتی و زنده بودن همه که خب بازگشت همه به سوی اوست . (نتیجه : ارزویی که ارزو نباشید. ارزو نیست

) )
------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن : حالا این آرزو خانوم که همش اسمش رو میبری کی هست طاها جان ؟؟ معرفیش نمیکنی؟؟
مشکوک میزنی؟؟ نبینم اینقدر فکرت به دختر مردم باشه. خجالت بکش پسر
اتفاقاً مبحث امنیت و شبکه کاملا به رشته ما مربوطه. ما متخصص تکنولوژی های مربوط به اطلاعات هستیم، این تکنولوژی ها شامل تامین امنیت اطلاعات هم میشه. این تکنولوژی ها مربوط به انتقال اطلاعات هم میشه.
ببین کل همه چیز مربوط به اطلاعات در حوزه کاری ماست.
در ایران وجه تمایزی بین رشته ها وجود نداره. مثلاً مدیریت صنعتی با مهندسی صنایع چه فرقی داره؟ علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر چه فرقی داره؟(نگین یکی مهندسه اون یکی نیست هااااا، منظورم در عمله.) مسئولین هیچ تمایزی بین رشته ها قائل نیستند. ببین ما چقدر واحد های مربوط به تجارت، مدیریت و ... خوندیم؟؟؟ تو لیسانس تجارت الکترونیک، مدیریت، مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات و... تو ارشد هم من کسب و کار، مهندسی مجدد فرایند، مدیریت ارتباط با مشتری، سیستم های اطلاعاتی، استراتژی الکتورنیک و... که هیچ کدوم به مهندسی کامپیوتر ربطی نداره.
پس رشته ما جنبه هایی داره که واقعاً با مهندسی کامپیوتر متفاوته ولی در ایران نهههههههههههههههههههه
دکترای اقتصاد تضمینی برای ثروتمد شدن فرد نمیده. چون ثروتمند شدن علاوه بر درک اقتصادی بر مسائلی مثل ریسک(که امری تقریبا ذاتی است) هم وابسته است.کسی که مدیریت خونده قرار نیست مدیر خوب بشه، کسی هم که مدیریت فناوری اطلاعات خونده همین طور.
وظیفه ما مشاوره و ارائه راهنمایی به مدیرها هست. نه صرفا مدیریت. در دوره ارشد من یاد گرفتم چطور به یک سازمان کمک کنم تا سودآوریش زیاد بشه، فرایند های زایدش حذف بشه، کیفیت خدماتش زیاد بشه، از اطلاعاتش چگونه استفاده کنه و ... همه اینا برای کمک به سازمانه، نه مدیریت توسط شخص ما.
مدیریت و کاریزما تقریباً یک صفت ذاتی هم هست. مثل شوخ طبعی. برخی ها از بچگی تو ذاتشون مدیر بودن و کاریزما رو دارن. کاریزما هم لازمه یک مدیر موفقه. این در مورد استیو جابز صدق میکنه. برخی افراد ریسک پذیرند. مدیر اگه ریسک نکنه، نمیتونه به تغییرات جواب بده. استیو جابز ریسک پذیر بود. تو دهه 80، 5 میلیون دلار برای کمپانی پیکسار خرج کرد!!!! (اون زمان 5 میلیون دلار میدونید که چقدر میشه!!!!!) و خیلی چیزای دیگه هستند که به فرد ربط دارند، نه تحصیلات دانشگاهی.
---------------------------------------------------------
دانیال جان بازم میگم این نظر شخصی منه.
تو قرآن یا احادیث اهرم هایی وجود داره برای تشویق افراد. یکی از این اهرم ها بهشت و جهنم و ثواب و گناهه. دلیل قرار دادن این اهرم ها اینه که منی که در دنیا هستم و فکر دنیوی دارم، معمولاً توان درک مسائل غیر دنیایی رو ندارم. چرا برای ثواب تعداد گذاشتند(مثه 70 ثواب برای سلام)، تا برای من آدم قابل درک بشه.
میدونین که بالاترین نعمت بهشتیان رضایت خدا و همنشینی با اولیا خداست. خوب من نمیتونم ارزش اینو درک کنم، برای همین اومدن برای من حوری، و شراب، میوه بهشتی و.... ذکر کردند تا بهتر بودن اونجا رو بیشتر درک کنم.
1- حالا چرا خوندن قرآن ثوابش بیشتره: این ثواب باز یک اهرمه. این جوری میخوان کاری کنن که بیشتر قرآن بخونیم. تا بیشتر باهاش انس بگیریم. تا شاید گاهی هوس کنیم ترجمش رو بخونیم و روش فکر کنیم. پس این ثواب بیشتر تشویق کردنه.
2- وقتی هی قرآن بخونی گفتم کم کم روی شخص اثر میذاره و همونی که اولش عمل نمیکرد، کم کم به عمل کردن هم سوق پیدا میکنه. اگه خدا می گفت که قرآن بخونین ولی عمل نکنین بی ارزشه، شاید تعداد افرادی که قرآن میخوندن خیلی کمتر میشد، قبول داری؟ ببین کلاً میخوام اینو بگم که خدا یه جوری میخواد توجه ما رو جلب کنه.
3- دونستن فرق میکنه. ببین همه میدونن دروغ بده ولی خیلیا دروغ میگن. چرا انسان معصوم نداریم(پیامبر و ... رو میذارم کنار) حتی پیامبرا هم اشتباه میکنن. ایا حضرت یوسف و یونس،
نمیدونستند؟؟؟ پس چرا اشتباه کردند؟؟؟ دانیال جان خدا خیلی مهربونه. سعی میکنه سخت نگیره. میگه عاشق آفریده هاشه. میخواد به یه بهانه ای، به یه وسیله ای صداتو بشنوه. شاید یه بلایی به ادم نازل کنه، تا بهش یاداور بشه که خدا رو یاد کن. دوست داره که تو قران بخونی و صداتو بشنوه. اون ثواب و ... هم وسیله است.
4- من معمولاً قرآنو با ترجمه میخونم چون دوست دارم بدونم چی میخونم، ولی یک نکته. شنیدی که یاد خدا دلها رو آرام میکنه. جریان همونه. همون یاد خدا به زبان عربی هم روی ادم تاثیر میذاره.
-------------------------------------------
خیلی خوبه که تو هم مثل امیرحسین بیشتر به فکر اطرافیانت هستی. ولی سعی کن تو هم کمی رویایی تر باشی.
------------------------------------------
نه دیگه،مثه اینکه لو رفتیم

(آقا صداتو درنیار، من نمیتونم برای کلی آدم شام و شیرینی بدم، زیر میزی تو محفوظ)
نسبت به قضیه غلط املایی حساسم
=============
به قول عسل جان فارسی را پاس بداریم
کم و بیش با شبکه های اجتماعی اشنا هستیم و عضویم
و با کلماتی نظیر: عچقمو...اشنا هستیم
================
پ.ن: بد نیست واسه باشگاه یه کدی بنویسن که وقتی کاربر در حال تایپه و برق میره یا سیستم هنگ میکنه یا...،متنش خودکار تو پوشه ی پیش نویس ذخیره بشه که من دوباره این متنو تایپ نکنم

دقیقا به اخر خاطره رسیده بودم برق رقت!!!
برنامه نویسان عزیز ایا امکانش هست
از املا متنفرم و همیشه کمترین نمرم مربوط به املا میشد.
-------------------------
زبان در گذر زمان تغییر میکنه.
--------------------------
در زمان کامنت گذاشتن اگه خودش سیو بشه، در گوشه راست، پایین یک عبارتی میاد:restore from autosave باید اونو بزنید تا نوشته های ذخیره شدتون رو بیاره.
شاید طوری حرف زدم که بنظر اومد ثوابها را میشمرم. راجع به ارزش گفتم. شما ارزش رو تعالی روحی در نظر بگیرید. ثواب رو هم همینطور ...
در مورد ترس، فقط یه نمونه از دهها نمونهی قرآن رو میارم: ...
و ما نُرسِلُ بِالآیاتِ اِلا تَخویفا (سوره اسراء آیه ۵۹). دیگه ادامش نمیدم... هر چند راجع به خرید و فروش خیلی حرف داشتم

---------------------------------------------------------------------------
فقط در مورد اون جملتون که bold کردم: اتفاقا باید به جایی برسید که بدونید
فقط عقیده شما درسته و بقیهای که به خلاف اون معتقدند اشتباه میکنن.
نه از روی تعصب و خودخواهی و تکبّر، بلکه
از روی علم و اطمینان و یقین به چیزی که واقعا درسته.
نه من چنین منظوری نسبت به شما نداشتم. اینم بگم که امیدوارم حس نکنین که من خودمو عاری از اشتباه و خطا می دونم. من هیچ ادعایی ندارم و یک بنده عادی هستم مثل همه بندگان خدا و شاید کم ارزش تر از بیشتر اونا. هیچ وقت خودمو برتر از کسی نمیدونم و در مورد کسی قضاوت نمیکنم، چون از دل کسی خبر ندارم و نمیدونم فرد مقابلم چه ارزشی در درگاه خدا داره.
آیا هدف اون آیات همه افراد هستند؟ اون آیاتی که برای ترساندن فرستاده شده، برای کافرین و مشرکین و گناهکارانی هستند که بدون ترس از گناه، گناهی رو انجام میدن.وگرنه کم آیاتی نیستند که از وضعیت زیبای مومنان در دنیا و آخرت صحبت میکنن. پیامبر مبشر بوده. یعنی بشارت دهده زیبایی ها برای افراد خوب. همچنین پیامبر وظیفه تنذیر افراد گناه کار رو هم داشته. در قرآن هم برای هر دو گروه آیه هایی اومده.
من ترسی از کسی که عاشق منه ندارم. وقتی عشق خدا به افریدش، حتی از عشق والدین یک کودک به اون بیشتره، وقتی بارها و بارها تو زندگی بهم کمکم کرده و حتی نجاتم داده.
امام جمعه شهر ما پارسال تو احیا نقل میکرد که تو اون دنیا تمثیلی از هر بنده هست که وضعیت و کارای اون رو تو دنیا نشون میده. وقتی اون کار خوبی میکنه اون تمثیل زیباتر و نورانی تر میشه و کار خوبش برای همه نمایش داده میشه. همه فرشته ها میبینن و از کارخوب بنده آگاه میشن. ولی وقتی یک بنده ای کار بدی کنه، روی تمثیل یک پرده ای میوفته. اون پرده برا اینه که فرشته ها نفهمن که اون بنده چه کار بدی کرده. خدا هیچ وقت نمیذاره آبروی بنده هاش پیش بقیه حتی فرشته ها ریخته بشه. وقتی که میبینی این خدا اینقدر دوست داره، جاضر نمیشی ناراحتش کنی و اون ترسی هم که میگی، از بین میره.
----------------------------------------------------------------------------
هیچ وقت هیچ کس نمیتونه به جایی برسه که ادعا کنه فقط و فقط بینش اون درسته . داستان موسی و شبان رو که یادتون هست. عبادت شبان کفر مطلق بود ولی خدا از اون عبادت لذت میبرد.
هر کسی خدا رو به یه نحوی میشناسه. من نمیتونم ادعا کنم فقط عقیده و شناخت من درسته ولی شناخت بقیه نادرست. الان قاطعانه میگم شناخت خودم برای خودم درسته(منو بذار جای شبان) ولی شاید از نظر بقیه درست نباشه(بقیه هم موسی).
(یه توضیحاتی هم در ادامه در کامنت امیر دادم)
----------------------------------------------------
یه نکته:اینکه من همیشه میگم که این نظر منه و شاید اشتباه باشه یه دلیلی داره: من بر روی عقایدم تعصب ندارم و همیشه سعی میکنم بحث کنم و یاد بگیرم و عقایدم رو کامل تر بکنم. همیشه این احتمال رو قائلم که شاید در جایی اشتباه کنم به همین دلیل به حرف بقیه کامل گوش میدم و سعی میکنم از نکات مثبت حرفاشون بدون تعصب استفاده کنم. میگن مرد تو 40 سالگی کامل میشه، پس منی که اول زندگیم هستم چطور میدونم ادعا کنم که بینشم 100% درسته؟؟؟؟؟؟
حالتی رو تصور کنید بین این دوتا :
۱.من که از سیپارهی قرآن نخواندم یک کلام / پرپر عشقم چنان کردی که سیپاره شدم
۲.عشقت رسد به فریاد / گر خود به سان حافظ / قرآن ز بر بخوانی / در چهارده روایت
---------------------------------------------------------------
۱.حرف بسیار جالب و به نظرم درستیه. مثلا من شخصا با خیلی از نظرات یه عده (مثلا مذهبی ها) مخالفم و عمیقا مطمئنم که من درست میگم و اونا اشتباه میکنن، اما معتقدم آدمها حق دارن که راه اشتباه رو برن و اشتباه کنن.
به قول خودت:I don't get it

من از شعر هیچی سرم نمیشه، قشنگ به زبان عامیانه صحبت کن.
----------------------------------------------------------
خودت گفتی یه عده. پس نمیتونی در مورد همه مردم ادعا کنی. مثلاً من قاطعانه میدونم که عقیده مادی گرا ها اشتباهه و من در این مورد درست میگم. ولی نظر دادن در مورد همه بینش و همه عقاید افراد درست نیست.
مثال: به نظر من اسلام فقط نماز و روزه و ... نیست. یک آدمی که هیچ دینی نداره ولی خیر و شر رو درک میکنه و به اونا پایبنده از خیلی مسلمانها مسلمان تره. این عقیده منه، ولی شاید از بیشتر مراجع بپرسی کاملا رد کنن. چون این بینشیه که من در طول زندگیم به اون رسیدم. درک کردم که کسی که برای افریده خدا ارزش قائله، مثل یک پزشک که بدون توجه به پول کار کنه، کسی که نه بخاطر قوانین، بلکه به خاطر انسانیت، حاضر نیست حق کسی دیگه ای رو پایمال کنه، بخاطر مال دنیا حاضر نیست همه کار بکنه،... ، چنین افرادی از نظر من جاشون تو بهشته.