گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خیلی ممنون طاهاجان.اطلاعاتی که دادین واقعا مفید بودن...من همیشه حرفای مفید و خوبی رو که میشنوم حالا درهر زمینه ای تو یه دفترچه مینویسم.اینم به اسم شما تو دفترچم ثبت شد.خیلی ممنونتم مهندس:gol::gol::gol::gol:
---------------------------------------------------------
آره طاهاجان.آدم وقت نمیکنه خودش همه رو بخونه.اینجوری خیلی خوب میشه.من که هستم...;)
خواهش میکنم، خوشحالم که مفید بوده.
--------------------------------------------
من با یکی از بچه ها یک جز برداشتم، پیشنهاد می کنم شما هم چنین کاری بکنین.

به روزی یک جزء هم میرسید. نیم ساعت وقت میخواد (شایدم یه کم بیشتر)
مقیاس چی براتون حجم نبوده؟ مقیاس ارزش عمل؟ اگه منظور ارزش و ثواب هست که خوب بیشتر خوندن قرآن چه در ماه رمضان و چه در ما‌های دیگه ارزش و ثواب بیشتری رو بهمراه داره (برای یک شخص خاص و نه در قیاس با قرآن خوندن سایرین)
ولی اگه منظورتون اینه که ملاک ارزش در این عمل خاص (خوندن قرآن) صرفا حجم نیست و جنبه‌های مهم دیگه‌ای هم وجود داره باهاتون موافقم
--------------------------------------------------------
راستی یه سوال: عمل به قرآن یعنی چی؟ اگه بخوام جزئی تر بپرسم مثلا من چیکار کنم تا به سوره معارج (در جزء ۲۹) عمل کرده باشم؟
نه نمیرسم، چون هم تند نمیخونم و هم با معنی می خونم و هدفم فقط خوندنش نیست. در واقع فقط به خاطر اینکه باید بخونم تا 1 جزء تموم شه نمیخونم.
یکم دید من فرق می کنه. چیزایی مثل ثواب، جزاء، بهشت و جهنم و نعمت های دنیوی و اخروی یا عذاب و... همشون ابزار هستند. خیلیا کار خوب میکنند تا برن به بهشت. هدفشون اینه. ثواب ها رو میشمرن. فلان کار کنم 7000 تا ثواب داره، فلان کار ثوابش بیشتره و...
من به خدا به چشم یک دوست نگاه میکنم. شما کاری که دوستتون رو ناراحت بکنه نمیکنید، درسته؟ منم سعی نمیکنم کاری کنم که دوستم ازم دلخور شه. حالا میزان ثواب و طبقه بهشت و جهنمش برام مهم نیست. دوست ندارم کاری رو برای بهشت و جهنم کنم یا به تعداد ثواب کاری ندارم. چون به نظرم اون جوری میشه خرید و فروش!!! امروز روزه بودم، نه چون ثواب اتصال ماه شعبان به ماه رمضان زیاده، نه اصلاً ثوابش مهم نبود. دوست داشتم روزه باشم و یک روز قبل ماه رمضون برای این ماه آماده شم.
راستش از مرگ و جهنم و... هم نمیترسم. ایمان دارم که وقتی من نمیخوام دوستمو ناراحت کنم، اونم مسلماً رفتاری به مراتب خیلی بهتر با من خواهد داشت.
عقاید هرکس برای خودش محترمه و من نمیگم که من درست میگم و بقیه اشتباه میکنن.
--------------------------
قرآن کتابیه که هرکس براساس درک خودش از اون استفاده میکنه. جاهایی از قرآن هستند که ناخودآگاه باعث میشن بیشتر درموردشون فکر کنم و سعی کنم تو زندگیم یه کوچولو استفاده کنم. شاید یک روز موقع خوندن بارها و بارها به چنین آیاتی بخورم و شایدم یک روز چیزی نظرمو جلب نکنه.

سلام
تو باشگاه بچه ها تاپیک زدن برای ختم قرآن به صورت گروهی شما میتونید روزی نصف جزء هم بخونید .اگ دوست داشتین به این تاپیک سر بزنید متوجه میشید.ودرصورت تمایل میتونید مشارکت کنین : ).
*******ختـــــــــــــــــــ� �ـــم قـــــــــــرآن ویــــــــــــژه مــــــــــاه مبارک رمضـــــــان*******

تو این ماه برای همدیگه دعا کنیم ان شالله که برآورده میشه : ).
دهانم باران،
چشمم باران

روزم را با "بندگی" تو پاگشا می کنم
هر اذانی که می وزد ،
پنجرها باز می شوند
یاد تو کوران می کند

هراسم تو را که صدا می زنم ، ماه در دهانم هزار تکه می شود
کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم

کفش های " ماه" را به پا کرده ام

دوباره عازم توأم

زندگی با توست

زندگی همین حالاست . . .
بابت اطلاع رسانیتون ممنون.
---------------
جالبه، خیلی کم توقع هستین یا زیاد رویایی نیستین. یا هم که نخواستین همه آرزوهاتونو بگین.
بازم ممنون.
---------------------------------------------------
منم فرارسیدن این ماه رو به همه دوستان تبریک میگم، درسته که ماه با برکتی هست، ولی کلاً آدم از کار و زندگی میوفته:biggrin: یک ماه برنامه زندگی آدم تغییر میکنه.
---------------------------------------------------
قشنگ بود ممنون

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد ایتی و کامپیوتر به دوستان جدیدی که وارد رشته ایتی شدن بگم که :

واقعا مهم نیست رشته ایتی بهتره یا کامپیوتر. به نظرم ساده نگر هستیم اگر بخوایم رشته ها رو با هم مقایسه کنیم و به یه کدوم ارزش بیشتری بدیم.

مهم اینه که شما از رشتتون چه استفاده ای کردین. چقدر از چیزهایی که باید یاد میگرفتین رو یاد گرفتین. چقدر به رشتتون علاقه داشتید و چقدر این علاقتون باعث شده که اشتیاق یادگیری مطالب و مباحث جدید رو داشته باشید.
چقدر دنبال مباحث جدید بودید. چقدر به روز بودید و مطالب علمی روز رو مطالعه کردید ؟؟
اصلا چقدر دانشجو بودید؟؟

به جان خودم تو این دوره زمونه کمتر کسایی هستن که به معنای واقعی کلمه دانشجو باشن (اولیش خود من )
4 سال از تحصیل کارشناسی میگذره . بعد چشم باز میکنیم میبینیم هیچی بلد نیستیم و هیچی یاد نگرفتیم و پیشرفتمون نزدیک به صفر بوده (بازم اولیش خود من )
هیچ چیزی رو شروع نمیکنیم. به این دلیل که دقیقا نمیدونیم که چی بهتره !!!!!!!!

حوصله نداریم 30 ثانیه در مورد دو تا مطلب سرچ کنیم و دو دقیقه در مورد هر کدومشون مطلب بخونیم.
بعد میپرسیم x بهتره یا y . اینجا یکی میگه x . بعد پیش خودمون میگیم خب شاید y بهتر باشه. میریم جای دیگه میپرسیم x بهتره یا y . اونجا یکی میگه y بهتره. بعد میگیم پس چرا اون یکی گفت x بهتره . و این چرخه "من بدو اهو بدو" ادامه دارد.
البته این اصولا شکل خوبش هست که میپرسیم چی بهتره و چی بدتره . خیلی هامون که اصلا حوصله پرسیدنش رو هم نداریم.

وگرنا مگه چقدر بین این دو رشته میشه مرز بندی قرار داد ؟؟
الان مثلا مبحث امنیت و شبکه . کی میتونه براش مرز بندی قرار بده که این مباحث صد در صد به ایتی ربط پیدا میکنه یا صد در صد به کامپیوتر ؟
اصلا اینکه ما این رشته رو داریم میخونیم چقدر مگه میتونه ما رو از یک مهندس کامپیوتر متمایز کنه ؟؟
کدوم یک از کارهایی که ما انجام میدیم رو مهندس کامپیوتر نباید انجام بده ؟؟ ( راستش رو بخواین بنده یه استاد شبکه داشتم که خیلی علم بالایی هم تو این زمینه داشت و مطالعات خیلی زیادی هم تو اون حوزه داشت ولی دانشجوی رشته فیزیک بود )

من با صحبت امیر در مورد جایگاه مدیریت ایتی تو شرکت ها موافقم.
ولی چقدر این نکته درسته که چون ما مدیریت فناوری اطلاعات خوندیم پس ما مدیر خوبی تو اون حوزه هستیم؟ و یه مهندس کامپیوتر دقیقا نمیتونه همون نقش رو پیاده کنه ؟؟ به نظرم کارهایی که عملی انجام دادیم و اون چیزهایی که همراه علم اکادمیکمون تجربه کردیم خیلی نقشش بیشتر از پاس کردن 20 واحد مدیریت هست .

استیو جابز یه نمونش. درسته که خیلی ها در زمینه کاری که انجام میداد ازش خوششون نمیومد ( از جمله من ) - ولی هیچکس نمیتونه منکر این باشه که یکی از بهترین مدیرها در حوزه کاری خودش بوده.
در حالی که از دانشگاه هم انصراف داده بود. نه ایتی خونده بود. نه مدیریت ایتی پاس کرده بود.
دنبال کردن علم به صورت اکادمیک خوبه ولی کافی نیست. اصلا هم کافی نیست.

-----------------------------------

خب از رو منبر بیایم پایین. بشینیم سر کلاس درس :

اگه منظور ارزش و ثواب هست که خوب بیشتر خوندن قرآن چه در ماه رمضان و چه در ما‌های دیگه ارزش و ثواب بیشتری رو بهمراه داره

اول یه پی نوشت بگم :
پ ن 1 : هدفم گیر دادن یا مخالفت کردن الکی نسبت به حرفت نیست. میخوام از تجربت و چیزهایی که موقع خوندن قران حس کردی و یا نظراتت بگی؟؟

چرا بیشتر خوندن قران ثواب بیشتری داره ؟؟

اصلا چرا خوندن قران , بدون عمل کردن (یا شاید برعکس عمل کردن ) باید ثواب داشته باشه؟؟

مگه غیر از اینه که هر کسی بیشتر بدونه و علم بیشتری داشته باشه باید بیشتر عمل کنه؟ و کسی که قران میخونه و بعد به دستوراتش عمل نمیکنه باید مجازات بشه ؟؟
پس این بیشتر خوندن قران (به تنهایی) چرا باید ثواب داشته باشه؟؟

-----------
البته این قرانی که همه میخونن رو معمولا عربی میخونن. اصولا مگه 90 درصد افراد چیزی از عربی هم متوجه میشن که بخوان به چیزی عمل کنن ؟؟
خوندن متن عربی چه تاثیری داره ؟؟ اصلا تاثیری داره ؟؟

پ ن 2 : شروع شدن ماه رمضان رو به همه عزیزان تبریک میگم.
البته از همین الان برای 18 ساعتی که هیچی نمیتونم بخورم , غصه ام گرفته :D

پ ن 3 : این پستم رو قبل خوندن پست بالایی طاها دادم. الان که پست طاها رو خوندم. از نظراتش خوشم اومد.
دوست دارم تو هم نظراتت رو کامل بگی اگه دوست داری؟؟؟

در مورد ارزو که همه ارزوهاشون رو گفتن :

برای دیگران همیشه 2 تا ارزو داشتم که همیشه هم تو جملاتم میگم : 1- شادی 2-موفقیت

ولی خب برای خودم هیچ ارزویی ندارم.
( البته جز سلامتی و زنده بودن همه که خب بازگشت همه به سوی اوست . (نتیجه : ارزویی که ارزو نباشید. ارزو نیست :D ) )

ولی تو دوران کودکی یکی از بزرگترین ارزوهام این بود که یه اسکانیا بخرم. از این سبز ها با 18 تا چرخ احتمالا !!! (فکر نکنین از رانندگی با کامیون خوشم میاد . نه :D )
یه اسکانیا بخرم. داخلش رو با بنزین پر کنم. ( قصد صادرات و واردات و قاچاق هم نداشتم :D )
بعد تو نزدیکترین نقطه ای که بهم اسیب نمیرسید می ایستادم . (هدف منفجر کردنش بود , برای منفجر کردن از راه دور هم راههای زیادی پیدا کرده بودم :D )
بعد از نزدیک شاهد منفجر شدن و ترکیدن اسکانیا با کلی بنزین بودم (اخ که چه حالی میداد !! :D فقط شما صداش رو در نظر بگیرین :D )

البته خب الان همچین فکرایی به سرم نمیزنه !! :D

-----------

پ ن : حالا این آرزو خانوم که همش اسمش رو میبری کی هست طاها جان ؟؟ معرفیش نمیکنی؟؟ :D :D
مشکوک میزنی؟؟ نبینم اینقدر فکرت به دختر مردم باشه. خجالت بکش پسر :D

آخرین ویرایش:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام R-Quantum عزیز! چه عجب از این طرفا! یادی از ما کردید! خیلی خوش اومدید.

سلام. راست میگه بخدا، چه عجب داره. سلام به همگی. خوبید دوستان؟ این روزا درگیر کارای سمینار و پروژه درسیم بودم . هنوز یکیش رو تحویل ندادم و باید هفنه بعد تحویل بدم. اوه این سمینار پدری ازم دراورد، چقدر وقت گیر بود!!!!! استاد سمینار هم یه استاد گیر ، سر چیزای الکی گیر میداد ولی خب یه میان برهایی هم یاد گرفتیم تا نتونه بهمون گیر بده بقول معروف رگ خوابش اومد دستمون. دانشجو هم اینقدر شیطون میشه :biggrin:

پ.ن: به هیچ پستی نتونستم جواب بدم چون خیلی زیاد بود و تشکر هم نتونستم کنم چون بازم خیلی زیاد بود. تشکرهای همه محفوظ و سر یه فرصت مناسب

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست بنویسید و خواستار درست نوشتن باشید!
خوندن این مطلب خالی از لطف نیست (و خب اگر سختتون نیست رعایت هم بکنید!...الان که فکر میکنم میبینم اگه سختتون هست هم رعایت کنید،یواش یواش عادت می‌کنید!!!)
من زیاد اهل شعر و ادب نیستم اما نسبت به قضیه غلط املایی حساسم
نمیدونستم اینجور نوشتن غلطه:
خوبیه این موضوع اینه که...
بدیه ماجرا این‌جاست که...

اما نمیشه این نکته رو تو پیامک زدن رعایت کرد!
اینجوری نوشتن هم یکم فهم جمله رو به تاخیر میندازه: خوبی این موضوع اینه که...

=============
به قول عسل جان فارسی را پاس بداریم
کم و بیش با شبکه های اجتماعی اشنا هستیم و عضویم
و با کلماتی نظیر: عچقمو...اشنا هستیم

چند وقت پیش با شخصی در این مورد صحبت میکردم
گفتم چرا کلماتو درست بکار نمی برید؟
گفت این زبان شبکه های اجتماعیه...تو دنیای واقعی که بکار نمیبریم...اما من دیدم که بکار میبرن و واسشون عادت شده
حتی روی من هم تاثیر گذاشته و چند بار اشتباهی بجای کلمه " آجی" گفتم "آجو"!!!

حالا اگه طرف بخواد تایپ پینگیلیش داشته باشه باز قضیه فرق میکنه
بجای حروف"چ"و"ش" حرف "ج" رو بکار میبرند
بجای حرف" خ" "حرف "ایکس" رو بکار میبرند و گاهی اوقات حرف "خ" رو حذف میکنن شما باید خودت تشخیص بدی!!!
و...

وقتی یه جمله این مدلی واست تایپ کنن شاید یک دقیقه ای درگیر جمله باشی که طرف چی نوشته!!
یه طنز تلخیم هست که میگه:
قدیما: سلام عشقم خوبی؟
در حال حاضر: سلوووم عچقم(عشخم) اوپی؟
در اینده: گومولو لولو هومولولولو (نفهمیدم چیه! در اینده که اختراع شد خبرتون میکنم)

==================
یاد یه خاطره ای افتادم که بی ربط به قضیه بالا نیست:
با دوستام مشغول صحبت بودیم
یکی از بچه ها گفت : ماهیانه چقد خرج شارژ موبایلتون میشه؟
بچه ها یکی یکی جواب دادن
بعد گفت:
صبح از خواب بیدار بشی به طرف پیامک بزنی: "سلام عزیزم.صبحت بخیر"...
خدائیش به ادم زور میگه واسه این دوتا جمله، ایرانسل 10 تومن کم کنه، اگه همراه اولم باشی که دیگه 10 تومنو 6 ریال:D...باید یه زنگی به اپراتور ایرانسل بزنم و بگم "بر اساس تعداد حروف شارژ کم کنید"
منم گفتم اون موقع اصفهانیا یه زبان جدید(زبان مخفف) مخصوص پیامک زدن، اختراع میکردند:D
همه خندیدن اما اگه واقعا عملی بشه چی میشه!
================
پ.ن: بد نیست واسه باشگاه یه کدی بنویسن که وقتی کاربر در حال تایپه و برق میره یا سیستم هنگ میکنه یا...،متنش خودکار تو پوشه ی پیش نویس ذخیره بشه که من دوباره این متنو تایپ نکنم:razz:
دقیقا به اخر خاطره رسیده بودم برق رقت!!!

برنامه نویسان عزیز ایا امکانش هست:que:

آخرین ویرایش:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام R-Quantum عزیز! چه عجب از این طرفا! یادی از ما کردید! خیلی خوش اومدید.

سلام. راست میگه بخدا، چه عجب داره. سلام به همگی. خوبید دوستان؟ این روزا درگیر کارای سمینار و پروژه درسیم بودم . هنوز یکیش رو تحویل ندادم و باید هفنه بعد تحویل بدم. اوه این سمینار پدری ازم دراورد، چقدر وقت گیر بود!!!!! استاد سمینار هم یه استاد گیر ، سر چیزای الکی گیر میداد ولی خب یه میان برهایی هم یاد گرفتیم تا نتونه بهمون گیر بده بقول معروف رگ خوابش اومد دستمون. دانشجو هم اینقدر شیطون میشه :biggrin:

پ.ن: به هیچ پستی نتونستم جواب بدم چون خیلی زیاد بود و تشکر هم نتونستم کنم چون بازم خیلی زیاد بود. تشکرهای همه محفوظ و سر یه فرصت مناسب
موفق باشی دوست قدیمی و عزیزم،به کارات برس و سر فرصت بیا

MOHANDES Asal20

عضو جدید
شرمنده بچه ها.....روزه هستمو جون ندارم نقل قول چندگانه بگیرم.خیلی گشنمه ه ه ه ه ه:(
ولی نظر همه رو خوندم...ممنون از همه ی بحثا و راهنماییاتون.کلی اطلاعات گیرم اومد...
خیلی ممنون...

miss world آجی عزیزم ...
:biggrin: خیلی خنده داره...ولی گاهی از شدت محبته که عشقم به عجقم تبدیل میشه به خدا
درضمن کاش اپراتوره ایرانسل طرحاتو بپذیره مهندس
;)

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

miss world آجی عزیزم ...
:biggrin: خیلی خنده داره...ولی گاهی از شدت محبته که عشقم به عجقم تبدیل میشه به خدا
;)

حالا نمیشه بجای این عچقم از دوتا کلمه درست و حسابی دیگه استفاده بشه؟:D
روزه گرفتن حسابی روت تاثیر گذاشته و بی دقت شدی!
این طرح من نبود که،طرح دوستم بود;)

TαβαTαβαξξ

عضو جدید
یکم دید من فرق می کنه. چیزایی مثل ثواب، جزاء، بهشت و جهنم و نعمت های دنیوی و اخروی یا عذاب و... همشون ابزار هستند. خیلیا کار خوب میکنند تا برن به بهشت. هدفشون اینه. ثواب ها رو میشمرن. فلان کار کنم 7000 تا ثواب داره، فلان کار ثوابش بیشتره و...
من به خدا به چشم یک دوست نگاه میکنم. شما کاری که دوستتون رو ناراحت بکنه نمیکنید، درسته؟ منم سعی نمیکنم کاری کنم که دوستم ازم دلخور شه. حالا میزان ثواب و طبقه بهشت و جهنمش برام مهم نیست. دوست ندارم کاری رو برای بهشت و جهنم کنم یا به تعداد ثواب کاری ندارم. چون به نظرم اون جوری میشه خرید و فروش!!! امروز روزه بودم، نه چون ثواب اتصال ماه شعبان به ماه رمضان زیاده، نه اصلاً ثوابش مهم نبود. دوست داشتم روزه باشم و یک روز قبل ماه رمضون برای این ماه آماده شم.

راستش از مرگ و جهنم و... هم نمیترسم. ایمان دارم که وقتی من نمیخوام دوستمو ناراحت کنم، اونم مسلماً رفتاری به مراتب خیلی بهتر با من خواهد داشت.

عقاید هرکس برای خودش محترمه و من نمیگم که من درست میگم و بقیه اشتباه میکنن.

شاید طوری حرف زدم که بنظر اومد ثوابها را میشمرم. راجع به ارزش گفتم. شما ارزش رو تعالی روحی در نظر بگیرید. ثواب رو هم همینطور ...
در مورد ترس، فقط یه نمونه از ده‌ها نمونه‌ی قرآن رو میارم: ... و ما نُرسِلُ بِالآیاتِ اِلا تَخویفا (سوره اسراء آیه ۵۹). دیگه ادامش نمیدم... هر چند راجع به خرید و فروش خیلی حرف داشتم :gol:

فقط در مورد اون جملتون که bold کردم: اتفاقا باید به جایی برسید که بدونید فقط عقیده شما درسته و بقیه‌ای که به خلاف اون معتقدند اشتباه میکنن. نه از روی تعصب و خودخواهی و تکبّر، بلکه از روی علم و اطمینان و یقین به چیزی که واقعا درسته.

مگه چقدر بین این دو رشته میشه مرز بندی قرار داد؟؟
الان مثلا مبحث امنیت و شبکه . کی میتونه براش مرز بندی قرار بده که این مباحث صد در صد به ایتی ربط پیدا میکنه یا صد در صد به کامپیوتر؟
اصلا اینکه ما این رشته رو داریم میخونیم چقدر مگه میتونه ما رو از یک مهندس کامپیوتر متمایز کنه؟؟
کدوم یک از کارهایی که ما انجام میدیم رو مهندس کامپیوتر نباید انجام بده؟؟
--------------------------------------------------------------------------
خب از رو منبر بیایم پایین. بشینیم سر کلاس درس:
اول یه پی نوشت بگم:
پ ن 1 : هدفم گیر دادن یا مخالفت کردن الکی نسبت به حرفت نیست. میخوام از تجربت و چیزهایی که موقع خوندن قران حس کردی و یا نظراتت بگی؟؟

چرا بیشتر خوندن قران ثواب بیشتری داره ؟؟
اصلا چرا خوندن قران , بدون عمل کردن (یا شاید برعکس عمل کردن ) باید ثواب داشته باشه؟؟
مگه غیر از اینه که هر کسی بیشتر بدونه و علم بیشتری داشته باشه باید بیشتر عمل کنه؟ و کسی که قران میخونه و بعد به دستوراتش عمل نمیکنه باید مجازات بشه ؟؟
پس این بیشتر خوندن قران (به تنهایی) چرا باید ثواب داشته باشه؟؟
البته این قرانی که همه میخونن رو معمولا عربی میخونن. اصولا مگه 90 درصد افراد چیزی از عربی هم متوجه میشن که بخوان به چیزی عمل کنن ؟؟

پ ن 3 : این پستم رو قبل خوندن پست بالایی طاها دادم. الان که پست طاها رو خوندم. از نظراتش خوشم اومد.
دوست دارم تو هم نظراتت رو کامل بگی اگه دوست داری؟؟؟

-----------
پ ن : حالا این آرزو خانوم که همش اسمش رو میبری کی هست طاها جان ؟؟ معرفیش نمیکنی؟؟ :D :D

این حرفا نشون میده که واقعا دیدت نسبت به رشته آیتی و کامپیوتر عالیه. جای تبریک داره.
سالهای سال شاید طول بکشه یه دانشجو این دید رو در مورد آیتی و کامپیوتر پیدا کنه (در بیشتر موارد هم اصلا پیدا نمیکنه)

--------------------------------------------------------------------
میشناسمت. هدفت همیشه مثبته.
سعی کن صحبت‌های دکتر دولتی رو از سایت rawasi.ir دانلود کنی و برای گوش دادنش وقت بذاری. توی مسیر، موقع رانندگی و ... هر فرصتی که تونستی.
من تقریبا همه‌ی بخش مربوط به مناسبت‌هاشو گوش دادم. بقیه‌ی بخش‌ها رو هم اگه عمری باشه قصد دارم گوش بدم.
توی پیام خصوصی در مورد
اون بخش از صحبت‌های طاها که ادامه ندادم و سوالایی که پرسیدی مفصل توضیح میدم. فقط الان سربسته و در همین حد بگم که قرآن کتاب دستورالعمل نیست

----------
بعضی اسم‌ها هم رو اعصابه‌ها!!! :D

یه نکته نگارشی هم که هیچوقت رعایت نمیکنی بگم:D: بین punctuationها و جمله یا عبارت قبل از خودشون هیچ فاصله‌ای نباید گذاشته بشه. ولی با جمله‌ی بعدشون یه فاصله لازمه.

================================================================================================

طاعات و عبادات همگیتون قبول باشه. التماس دعا

mitra.it

عضو جدید
شرمنده بچه ها.....روزه هستمو جون ندارم نقل قول چندگانه بگیرم.خیلی گشنمه ه ه ه ه ه:(
ولی نظر همه رو خوندم...ممنون از همه ی بحثا و راهنماییاتون.کلی اطلاعات گیرم اومد...
خیلی ممنون...

miss world آجی عزیزم ...
;)
روزه واقعا" رس آدمو میکشه عجقم:biggrin:

MOHANDES Asal20

عضو جدید
روزه گرفتن حسابی روت تاثیر گذاشته و بی دقت شدی!
این طرح من نبود که،طرح دوستم بود;)

واقعااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟:biggrin: وای ببخشید.یه پا خانم شیرزاد شدم واس خودم:D

روزه واقعا" رس آدمو میکشه عجقم:biggrin:

:biggrin: آره بابا...نمیخوام انرژی منفی بدما.ولی من واقعا واقعا گشنم میشه.الانم گشنم شده باز:confused:
شماها چی؟؟؟

مریم کشوری

عضو جدید
سوال

سوال

سلام به همه بروبچه های itراستش منم تازه واردم دلم میخواست از شما دوستای خوبم راهنمایی بگیرم راستش ترم آینده برنامه سازی پیشرفته دارم می خواستم بدونم به نظرتون چه کتابی درطول تابستون بخونم که کمکم کنه تواین درس پیشرفت کنم راستش دلم میخواد یه جورایی پیشخوانی کنم ممنون میشم اگه کمکم کنین

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه بروبچه های itراستش منم تازه واردم دلم میخواست از شما دوستای خوبم راهنمایی بگیرم راستش ترم آینده برنامه سازی پیشرفته دارم می خواستم بدونم به نظرتون چه کتابی درطول تابستون بخونم که کمکم کنه تواین درس پیشرفت کنم راستش دلم میخواد یه جورایی پیشخوانی کنم ممنون میشم اگه کمکم کنین

سلام خوش اومدید

احتمالا" ترم آینده بخوان با شما C++ کار کنن هرچند تو یونی ما با بچه های رشته های دیگه مثلا" شیمی و برق جاوا کار میکردن:surprised:

خب بستگی به دانشگاه شما هم داره! اگه پیام نور هستید خب من میگم برید کتاب منبع پیام نور رو بخونید...
اگه نه خب من خودم کتاب :
برنامه نویسی شی گرا با c++
نویسنده: لی فور
مترجم: ابراعیم زاده ی قلزم
رو خوندم به نظرم کتاب خوبی هست!

میتونید جزوه ی بچه هایی که ترم قبل این درس رو داشتن هم بگیرید و مطالعه کنید

پیروز و سربلند باشید..

آخرین ویرایش:

mohandeseit

کاربر ممتاز
به به دیدن دانشجوهای پیگیر لذت بخشه..آفرین مریم جان
فک کنم که ++C برات تدریس میشه و میتونی از همون کتابی که سحر گفت استفاده کنی،کتاب خوبیه.
بیشتر بیا این تاپیک،اونایی که گفتم بهشون بیان اینجا ضرر نکردن.

MOHANDES Asal20

عضو جدید

خوش اومدی عزیزم...:gol:
ما که برا برنامه سازی پیشرفته #c خوندیم.برا اونم #c جعفر نژاد قمی کتاب خوبیه.من نوت برداری کردم.بعضی جاهاش واقعا به دردم خورد.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
دوستان برای ختم گروهی قرآن تو ماه رمضان علاقه ای دارین؟
حالتی رو تصور کنید بین این دوتا :
۱.من که از سی‌پاره‌ی قرآن نخواندم یک کلام / پرپر عشقم چنان کردی که سی‌پاره شدم
۲.عشقت رسد به فریاد / گر خود به سان حافظ / قرآن ز بر بخوانی / در چهارده روایت
۱.یه میان برهایی هم یاد گرفتیم تا نتونه بهمون گیر بده بقول معروف رگ خوابش اومد دستمون. دانشجو هم اینقدر شیطون میشه

۲.به هیچ پستی نتونستم جواب بدم چون خیلی زیاد بود و تشکر هم نتونستم کنم چون بازم خیلی زیاد بود. تشکرهای همه محفوظ و سر یه فرصت مناسب
۱.چنان سمیناری ارائه کرده که استاد نتونه گیر بده، بعد میگه دانشجوی شیطون!
۲.عیب نداره بجاش زولبیا بامیه هم بدید قبول می‌کنیم :D
۱.اینجوری نوشتن هم یکم فهم جمله رو به تاخیر میندازه: خوبی این موضوع اینه که...

۲. با دوستام مشغول صحبت بودیم
یکی از بچه ها گفت : ماهیانه چقد خرج شارژ موبایلتون میشه؟
بچه ها یکی یکی جواب دادن
================
۳.بد نیست واسه باشگاه یه کدی بنویسن که وقتی کاربر در حال تایپه و برق میره یا سیستم هنگ میکنه یا...،متنش خودکار تو پوشه ی پیش نویس ذخیره بشه که من دوباره این متنو تایپ نکنم:razz:دقیقا به اخر خاطره رسیده بودم برق رقت!!!برنامه نویسان عزیز ایا امکانش هست:que:

۱.«خوبیش اینه که...» هم کاراکتر کمتری مصرف میکنید هم تاخیر نداره.
۲.من دقیقا یادم نیست کی یه کارت شارژ ۲ تومنی خریدم، اما الان نزدیک ۴۰۰ تومن شارژ دارم هنوز :D

۳.هم امکانش هست و هم قبلا پیاده شده! الان توی سیستم موجوده. اگه اشتباه نکنم برخلاف تصور من با کوکی و روی کامپیوتر هم ذخیره نمیشه، بلکه روی سرور و براساس اکانت ذخیره میشه (یعنی شما الان داری یه چیزی مینویسی و اتوماتیک ذخیره میشه، بعد به هردلیل نمیتونی ارسال کنی، فردا روی یه کامپیوتر دیگه میتونی تا جایی که سیو شده رو داشته باشی)
مدتی که باید بگذره تا Autosave اتفاق بیفته فکر کنم حدود ۵ دقیقه است. اگر چیزی توی Autosave مونده باشه، بعدا که توی همون تاپیک بخواید چیز ارسال کنید زیرش یه خط میاد نوشته که «Restore Autosaved Contents».

Screenshot from 2013-07-11 18:37:54.png

۱.اتفاقا باید به جایی برسید که بدونید فقط عقیده شما درسته و بقیه‌ای که به خلاف اون معتقدند اشتباه میکنن.

۲.یه نکته نگارشی هم که هیچوقت رعایت نمیکنی بگم:D: بین punctuationها و جمله یا عبارت قبل از خودشون هیچ فاصله‌ای نباید گذاشته بشه. ولی با جمله‌ی بعدشون یه فاصله لازمه.

۱.حرف بسیار جالب و به نظرم درستیه. مثلا من شخصا با خیلی از نظرات یه عده (مثلا مذهبی ‌ها) مخالفم و عمیقا مطمئنم که من درست می‌گم و اونا اشتباه می‌کنن، اما معتقدم آدمها حق دارن که راه اشتباه رو برن و اشتباه کنن‌.

۲.امان از punctuation (بخوانید علائم سجاوندی!). رعایت کردنش بسیار خوشایند و درعین حال سخته!

ترم آینده برنامه سازی پیشرفته دارم می خواستم بدونم به نظرتون چه کتابی درطول تابستون بخونم که کمکم کنه تواین درس پیشرفت کنم راستش دلم میخواد یه جورایی پیشخوانی کنم
خب، اگه می‌خواید به قول معروف پیش‌خوانی کنید و قبل از اینکه استاد درس بده مطلب رو خونده باشید، توصیه میکنم همون کتاب مرجع رو بخونید (اگه پیام نور هستید که منبع رو توی سایت زده،در غیر اینصورت از ترم بالایی ها یا استاد و غیره بپرسید که منبعش چیه و کدوم قسمتها رو درس میده).
اما اگه واقعا میخواید چیزی در مورد برنامه نویسی یاد بگیرید،بسته به علاقه شما و اینکه کدوم زبان رو می‌خواید بخونید کتابهای مرجع خیلی خوبی وجود داره، مثلا واسه ++C اسم دایتل رو زیاد شنیدم.

آخرین ویرایش:

Spry20

عضو جدید

سلام خوش اومدی :gol:

++C جعفرنژاد قمی:D

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
میریم که یک پست طولانی رو داشته باشیم:biggrin:
الان مثلا مبحث امنیت و شبکه . کی میتونه براش مرز بندی قرار بده که این مباحث صد در صد به ایتی ربط پیدا میکنه یا صد در صد به کامپیوتر ؟
اصلا اینکه ما این رشته رو داریم میخونیم چقدر مگه میتونه ما رو از یک مهندس کامپیوتر متمایز کنه ؟؟
کدوم یک از کارهایی که ما انجام میدیم رو مهندس کامپیوتر نباید انجام بده ؟؟
ولی چقدر این نکته درسته که چون ما مدیریت فناوری اطلاعات خوندیم پس ما مدیر خوبی تو اون حوزه هستیم؟

استیو جابز یه نمونش. درسته که خیلی ها در زمینه کاری که انجام میداد ازش خوششون نمیومد ( از جمله من ) - ولی هیچکس نمیتونه منکر این باشه که یکی از بهترین مدیرها در حوزه کاری خودش بوده. در حالی که از دانشگاه هم انصراف داده بود. نه ایتی خونده بود. نه مدیریت ایتی پاس کرده بود.
-----------------------------------
1- چرا بیشتر خوندن قران ثواب بیشتری داره ؟؟
2- اصلا چرا خوندن قران , بدون عمل کردن (یا شاید برعکس عمل کردن ) باید ثواب داشته باشه؟؟
3- مگه غیر از اینه که هر کسی بیشتر بدونه و علم بیشتری داشته باشه باید بیشتر عمل کنه؟ و کسی که قران میخونه و بعد به دستوراتش عمل نمیکنه باید مجازات بشه ؟؟ پس این بیشتر خوندن قران (به تنهایی) چرا باید ثواب داشته باشه؟؟
4- البته این قرانی که همه میخونن رو معمولا عربی میخونن. اصولا مگه 90 درصد افراد چیزی از عربی هم متوجه میشن که بخوان به چیزی عمل کنن ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
در مورد ارزو که همه ارزوهاشون رو گفتن :
برای دیگران همیشه 2 تا ارزو داشتم که همیشه هم تو جملاتم میگم : 1- شادی 2-موفقیت
ولی خب برای خودم هیچ ارزویی ندارم.
( البته جز سلامتی و زنده بودن همه که خب بازگشت همه به سوی اوست . (نتیجه : ارزویی که ارزو نباشید. ارزو نیست :D ) )

------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکوک میزنی؟؟ نبینم اینقدر فکرت به دختر مردم باشه. خجالت بکش پسر :D
اتفاقاً مبحث امنیت و شبکه کاملا به رشته ما مربوطه. ما متخصص تکنولوژی های مربوط به اطلاعات هستیم، این تکنولوژی ها شامل تامین امنیت اطلاعات هم میشه. این تکنولوژی ها مربوط به انتقال اطلاعات هم میشه.
ببین کل همه چیز مربوط به اطلاعات در حوزه کاری ماست.
در ایران وجه تمایزی بین رشته ها وجود نداره. مثلاً مدیریت صنعتی با مهندسی صنایع چه فرقی داره؟ علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر چه فرقی داره؟(نگین یکی مهندسه اون یکی نیست هااااا، منظورم در عمله.) مسئولین هیچ تمایزی بین رشته ها قائل نیستند. ببین ما چقدر واحد های مربوط به تجارت، مدیریت و ... خوندیم؟؟؟ تو لیسانس تجارت الکترونیک، مدیریت، مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات و... تو ارشد هم من کسب و کار، مهندسی مجدد فرایند، مدیریت ارتباط با مشتری، سیستم های اطلاعاتی، استراتژی الکتورنیک و... که هیچ کدوم به مهندسی کامپیوتر ربطی نداره.
پس رشته ما جنبه هایی داره که واقعاً با مهندسی کامپیوتر متفاوته ولی در ایران نهههههههههههههههههههه
دکترای اقتصاد تضمینی برای ثروتمد شدن فرد نمیده. چون ثروتمند شدن علاوه بر درک اقتصادی بر مسائلی مثل ریسک(که امری تقریبا ذاتی است) هم وابسته است.کسی که مدیریت خونده قرار نیست مدیر خوب بشه، کسی هم که مدیریت فناوری اطلاعات خونده همین طور. وظیفه ما مشاوره و ارائه راهنمایی به مدیرها هست. نه صرفا مدیریت. در دوره ارشد من یاد گرفتم چطور به یک سازمان کمک کنم تا سودآوریش زیاد بشه، فرایند های زایدش حذف بشه، کیفیت خدماتش زیاد بشه، از اطلاعاتش چگونه استفاده کنه و ... همه اینا برای کمک به سازمانه، نه مدیریت توسط شخص ما.
مدیریت و کاریزما تقریباً یک صفت ذاتی هم هست. مثل شوخ طبعی. برخی ها از بچگی تو ذاتشون مدیر بودن و کاریزما رو دارن. کاریزما هم لازمه یک مدیر موفقه. این در مورد استیو جابز صدق میکنه. برخی افراد ریسک پذیرند. مدیر اگه ریسک نکنه، نمیتونه به تغییرات جواب بده. استیو جابز ریسک پذیر بود. تو دهه 80، 5 میلیون دلار برای کمپانی پیکسار خرج کرد!!!! (اون زمان 5 میلیون دلار میدونید که چقدر میشه!!!!!) و خیلی چیزای دیگه هستند که به فرد ربط دارند، نه تحصیلات دانشگاهی.

دانیال جان بازم میگم این نظر شخصی منه.
تو قرآن یا احادیث اهرم هایی وجود داره برای تشویق افراد. یکی از این اهرم ها بهشت و جهنم و ثواب و گناهه. دلیل قرار دادن این اهرم ها اینه که منی که در دنیا هستم و فکر دنیوی دارم، معمولاً توان درک مسائل غیر دنیایی رو ندارم. چرا برای ثواب تعداد گذاشتند(مثه 70 ثواب برای سلام)، تا برای من آدم قابل درک بشه.
میدونین که بالاترین نعمت بهشتیان رضایت خدا و همنشینی با اولیا خداست. خوب من نمیتونم ارزش اینو درک کنم، برای همین اومدن برای من حوری، و شراب، میوه بهشتی و.... ذکر کردند تا بهتر بودن اونجا رو بیشتر درک کنم.
1- حالا چرا خوندن قرآن ثوابش بیشتره: این ثواب باز یک اهرمه. این جوری میخوان کاری کنن که بیشتر قرآن بخونیم. تا بیشتر باهاش انس بگیریم. تا شاید گاهی هوس کنیم ترجمش رو بخونیم و روش فکر کنیم. پس این ثواب بیشتر تشویق کردنه.
2- وقتی هی قرآن بخونی گفتم کم کم روی شخص اثر میذاره و همونی که اولش عمل نمیکرد، کم کم به عمل کردن هم سوق پیدا میکنه. اگه خدا می گفت که قرآن بخونین ولی عمل نکنین بی ارزشه، شاید تعداد افرادی که قرآن میخوندن خیلی کمتر میشد، قبول داری؟ ببین کلاً میخوام اینو بگم که خدا یه جوری میخواد توجه ما رو جلب کنه.
3- دونستن فرق میکنه. ببین همه میدونن دروغ بده ولی خیلیا دروغ میگن. چرا انسان معصوم نداریم(پیامبر و ... رو میذارم کنار) حتی پیامبرا هم اشتباه میکنن. ایا حضرت یوسف و یونس، نمیدونستند؟؟؟ پس چرا اشتباه کردند؟؟؟ دانیال جان خدا خیلی مهربونه. سعی میکنه سخت نگیره. میگه عاشق آفریده هاشه. میخواد به یه بهانه ای، به یه وسیله ای صداتو بشنوه. شاید یه بلایی به ادم نازل کنه، تا بهش یاداور بشه که خدا رو یاد کن. دوست داره که تو قران بخونی و صداتو بشنوه. اون ثواب و ... هم وسیله است.
4- من معمولاً قرآنو با ترجمه میخونم چون دوست دارم بدونم چی میخونم، ولی یک نکته. شنیدی که یاد خدا دلها رو آرام میکنه. جریان همونه. همون یاد خدا به زبان عربی هم روی ادم تاثیر میذاره.

-------------------------------------------
خیلی خوبه که تو هم مثل امیرحسین بیشتر به فکر اطرافیانت هستی. ولی سعی کن تو هم کمی رویایی تر باشی.
------------------------------------------
نه دیگه،مثه اینکه لو رفتیم:redface: (آقا صداتو درنیار، من نمیتونم برای کلی آدم شام و شیرینی بدم، زیر میزی تو محفوظ) :biggrin:

نسبت به قضیه غلط املایی حساسم
=============
به قول عسل جان فارسی را پاس بداریم
کم و بیش با شبکه های اجتماعی اشنا هستیم و عضویم
و با کلماتی نظیر: عچقمو...اشنا هستیم
================
پ.ن: بد نیست واسه باشگاه یه کدی بنویسن که وقتی کاربر در حال تایپه و برق میره یا سیستم هنگ میکنه یا...،متنش خودکار تو پوشه ی پیش نویس ذخیره بشه که من دوباره این متنو تایپ نکنم:razz:
دقیقا به اخر خاطره رسیده بودم برق رقت!!!

برنامه نویسان عزیز ایا امکانش هست:que:
از املا متنفرم و همیشه کمترین نمرم مربوط به املا میشد.
-------------------------
زبان در گذر زمان تغییر میکنه.
--------------------------
در زمان کامنت گذاشتن اگه خودش سیو بشه، در گوشه راست، پایین یک عبارتی میاد:restore from autosave باید اونو بزنید تا نوشته های ذخیره شدتون رو بیاره.
شاید طوری حرف زدم که بنظر اومد ثوابها را میشمرم. راجع به ارزش گفتم. شما ارزش رو تعالی روحی در نظر بگیرید. ثواب رو هم همینطور ...
در مورد ترس، فقط یه نمونه از ده‌ها نمونه‌ی قرآن رو میارم: ... و ما نُرسِلُ بِالآیاتِ اِلا تَخویفا (سوره اسراء آیه ۵۹). دیگه ادامش نمیدم... هر چند راجع به خرید و فروش خیلی حرف داشتم :gol:
---------------------------------------------------------------------------
فقط در مورد اون جملتون که bold کردم: اتفاقا باید به جایی برسید که بدونید فقط عقیده شما درسته و بقیه‌ای که به خلاف اون معتقدند اشتباه میکنن. نه از روی تعصب و خودخواهی و تکبّر، بلکه از روی علم و اطمینان و یقین به چیزی که واقعا درسته.
نه من چنین منظوری نسبت به شما نداشتم. اینم بگم که امیدوارم حس نکنین که من خودمو عاری از اشتباه و خطا می دونم. من هیچ ادعایی ندارم و یک بنده عادی هستم مثل همه بندگان خدا و شاید کم ارزش تر از بیشتر اونا. هیچ وقت خودمو برتر از کسی نمیدونم و در مورد کسی قضاوت نمیکنم، چون از دل کسی خبر ندارم و نمیدونم فرد مقابلم چه ارزشی در درگاه خدا داره.
آیا هدف اون آیات همه افراد هستند؟ اون آیاتی که برای ترساندن فرستاده شده، برای کافرین و مشرکین و گناهکارانی هستند که بدون ترس از گناه، گناهی رو انجام میدن.وگرنه کم آیاتی نیستند که از وضعیت زیبای مومنان در دنیا و آخرت صحبت میکنن. پیامبر مبشر بوده. یعنی بشارت دهده زیبایی ها برای افراد خوب. همچنین پیامبر وظیفه تنذیر افراد گناه کار رو هم داشته. در قرآن هم برای هر دو گروه آیه هایی اومده.
من ترسی از کسی که عاشق منه ندارم. وقتی عشق خدا به افریدش، حتی از عشق والدین یک کودک به اون بیشتره، وقتی بارها و بارها تو زندگی بهم کمکم کرده و حتی نجاتم داده.
امام جمعه شهر ما پارسال تو احیا نقل میکرد که تو اون دنیا تمثیلی از هر بنده هست که وضعیت و کارای اون رو تو دنیا نشون میده. وقتی اون کار خوبی میکنه اون تمثیل زیباتر و نورانی تر میشه و کار خوبش برای همه نمایش داده میشه. همه فرشته ها میبینن و از کارخوب بنده آگاه میشن. ولی وقتی یک بنده ای کار بدی کنه، روی تمثیل یک پرده ای میوفته. اون پرده برا اینه که فرشته ها نفهمن که اون بنده چه کار بدی کرده. خدا هیچ وقت نمیذاره آبروی بنده هاش پیش بقیه حتی فرشته ها ریخته بشه. وقتی که میبینی این خدا اینقدر دوست داره، جاضر نمیشی ناراحتش کنی و اون ترسی هم که میگی، از بین میره.
----------------------------------------------------------------------------
هیچ وقت هیچ کس نمیتونه به جایی برسه که ادعا کنه فقط و فقط بینش اون درسته . داستان موسی و شبان رو که یادتون هست. عبادت شبان کفر مطلق بود ولی خدا از اون عبادت لذت میبرد.
هر کسی خدا رو به یه نحوی میشناسه. من نمیتونم ادعا کنم فقط عقیده و شناخت من درسته ولی شناخت بقیه نادرست. الان قاطعانه میگم شناخت خودم برای خودم درسته(منو بذار جای شبان) ولی شاید از نظر بقیه درست نباشه(بقیه هم موسی).
(یه توضیحاتی هم در ادامه در کامنت امیر دادم)
----------------------------------------------------
یه نکته:اینکه من همیشه میگم که این نظر منه و شاید اشتباه باشه یه دلیلی داره: من بر روی عقایدم تعصب ندارم و همیشه سعی میکنم بحث کنم و یاد بگیرم و عقایدم رو کامل تر بکنم. همیشه این احتمال رو قائلم که شاید در جایی اشتباه کنم به همین دلیل به حرف بقیه کامل گوش میدم و سعی میکنم از نکات مثبت حرفاشون بدون تعصب استفاده کنم. میگن مرد تو 40 سالگی کامل میشه، پس منی که اول زندگیم هستم چطور میدونم ادعا کنم که بینشم 100% درسته؟؟؟؟؟؟

حالتی رو تصور کنید بین این دوتا :
۱.من که از سی‌پاره‌ی قرآن نخواندم یک کلام / پرپر عشقم چنان کردی که سی‌پاره شدم
۲.عشقت رسد به فریاد / گر خود به سان حافظ / قرآن ز بر بخوانی / در چهارده روایت
---------------------------------------------------------------
۱.حرف بسیار جالب و به نظرم درستیه. مثلا من شخصا با خیلی از نظرات یه عده (مثلا مذهبی ‌ها) مخالفم و عمیقا مطمئنم که من درست می‌گم و اونا اشتباه می‌کنن، اما معتقدم آدمها حق دارن که راه اشتباه رو برن و اشتباه کنن‌.
به قول خودت:I don't get it:biggrin: من از شعر هیچی سرم نمیشه، قشنگ به زبان عامیانه صحبت کن.
----------------------------------------------------------
خودت گفتی یه عده. پس نمیتونی در مورد همه مردم ادعا کنی. مثلاً من قاطعانه میدونم که عقیده مادی گرا ها اشتباهه و من در این مورد درست میگم. ولی نظر دادن در مورد همه بینش و همه عقاید افراد درست نیست.
مثال: به نظر من اسلام فقط نماز و روزه و ... نیست. یک آدمی که هیچ دینی نداره ولی خیر و شر رو درک میکنه و به اونا پایبنده از خیلی مسلمانها مسلمان تره. این عقیده منه، ولی شاید از بیشتر مراجع بپرسی کاملا رد کنن. چون این بینشیه که من در طول زندگیم به اون رسیدم. درک کردم که کسی که برای افریده خدا ارزش قائله، مثل یک پزشک که بدون توجه به پول کار کنه، کسی که نه بخاطر قوانین، بلکه به خاطر انسانیت، حاضر نیست حق کسی دیگه ای رو پایمال کنه، بخاطر مال دنیا حاضر نیست همه کار بکنه،... ، چنین افرادی از نظر من جاشون تو بهشته.

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی کردم با مطالبی که نوشتی و موافق بودم کاری نداشته باشم.

در مورد مطلبی که در مورد خوندن قران نوشتی هم ممنون. لذت بردم .

1- اتفاقاً مبحث امنیت و شبکه کاملا به رشته ما مربوطه. ما متخصص تکنولوژی های مربوط به اطلاعات هستیم، این تکنولوژی ها شامل تامین امنیت اطلاعات هم میشه. این تکنولوژی ها مربوط به انتقال اطلاعات هم میشه.
ببین کل همه چیز مربوط به اطلاعات در حوزه کاری ماست.

2- حتی پیامبرا هم اشتباه میکنن. ایا حضرت یوسف و یونس، نمیدونستند؟؟؟ پس چرا اشتباه کردند؟؟؟

-------------------------------------------
3- خیلی خوبه که تو هم مثل امیرحسین بیشتر به فکر اطرافیانت هستی. ولی سعی کن تو هم کمی رویایی تر باشی.
------------------------------------------
4- نه دیگه،مثه اینکه لو رفتیم:redface: (آقا صداتو درنیار، من نمیتونم برای کلی آدم شام و شیرینی بدم، زیر میزی تو محفوظ) :biggrin:

5- عبادت شبان کفر مطلق بود ولی خدا از اون عبادت لذت میبرد.

1- درسته که همه تکنولوژی های مرتبط با اطلاعات مربوط به رشته ما میشه .(البته حس میکنم با این تعریف خیلی ایتی رو گسترده خواهیم کرد ) ولی چی باعث میشه بگی مثلا شبکه و امنیت جزو رشته مهندسی کامپیوتر نیست ؟؟
چی باعث میشه بگی یه مهندس کامپیوتر برای مقطع ارشد نتونه این گرایش ها رو دنبال کنه ؟؟
ضمن اینکه میتونم بپرسم این 2 تا گرایش چرا تو خارج از کشور زیر مجموعه علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر یا حداقل جزو دپارتمان برق و کامپیوتر به حساب میان ؟؟
اینکه چون به رشته ما مربوط میشه. دلیل نمیشه به رشته ی دیگه ای مربوط نشه. (البته تو جمله بعدیت خودت به همین حرف من اشاره کردی )

2- البته میدونی که استدلال میکنن که پیامبران هم معصوم بودن. حتی حضرت یونس. و میگن که اینها ترک اولی کردن. و ترک اولی کردن گناه به حساب نمیاد

http://quran.porsemani.ir/node/4279

http://porseman.org/q/show.aspx?id=40311

3- اتفاقا من از خدام بود که شبیه امیرحسین بودم . امیرحسین در مورد همه چیز خیلی مثبت نگاه میکنه. و من این اخلاقش رو خیلی دوست دارم. این راضی بودن از زندگی باعث میشه که ادم خیلی ارامش داشته باشه.
در حالیکه من اگه نخوام بگم به همه چیز منفی نگاه میکنم. باید بگم دیگه فوق فوقش نگاهم به مسائل خاکستریه.
من به شدت نسبت به همه چیز منتقد هستم. بزرگترین انتقاد ها رو هم در درونم به خودم دارم و تقریبا از هیچ چیزی راضی نمیشم. شاید خیلی ها بگن این خوبه. ولی چون خودم این اخلاق رو دارم. میتونم کاملا درکش کنم و بگم که این خیلی بده که هیچ وقت از خودت رضایت نداشته باشی. چون انسان هیچوقت به کمال نمیرسه . و این نارضایتی همیشه با ادم هست. به طبع اون رنگ ارامش رو هم نمیتونی ببینی.
برای چنین انسانی ارزو نداشتن و رویایی نبودن خیلی بهتر از داشتنش و رویایی بودن هست .

4- به نکته خوبی اشاره کرده بودم :D تو هم که خودت رو لو دادی و مثل اینکه قصد ازدواج هم هست :D . ممنون واسه شیرینی. انشالله بعد ماه رمضان و یه ناهار مفصل !! :D
میگم این 17.18 ساعت هم خیلی زیاد نیست . تقریبا میشه گفت خیلی ادم حس گرسنگی نمیکنه. حداقل من که حس میکنم 24 ساعتی رو میتونم تحمل کنم.
البته تنها بدیش این هست که قند خون ادم میاد پایین. و به همین دلیل ادم نمیتونه خیلی کار مثبت انجام بده. (یکی از مشکلات اساسیم درس خوندن شده !! )

5- "خدا از عبادت شبان لذت میبرد" : این جمله از کیه ؟؟ فقط نظر خودته ؟
به نظر من داستان موسی و شبان نمیتونه خیلی درست باشه. یا حداقل میشه گفت که به جز نکته اصلیش که مثبته و همچنین اینکه نباید اخلاقی داشته باشیم که دیگران رو کلا از همه چیز دور کنیم. تو این زمان (سال 1392 - با سطح سواد مردم ) نمیشه خیلی بهش تکیه کرد و میشه گفت نکات منفی زیادی هم تو این داستان هست.
به اون جمله ای که گفتی هم اصلا نمیشه استناد کرد و نتیجه گیری کرد.

سلام به همه بروبچه های itراستش منم تازه واردم دلم میخواست از شما دوستای خوبم راهنمایی بگیرم راستش ترم آینده برنامه سازی پیشرفته دارم می خواستم بدونم به نظرتون چه کتابی درطول تابستون بخونم که کمکم کنه تواین درس
پیشرفت کنم راستش دلم میخواد یه جورایی پیشخوانی کنم ممنون میشم اگه کمکم کنین

سلام

اگه با برنامه نویسی اشنایی ندارید.
برخلاف دوستان پیشنهاد میکنم در اول کار اصلا به فکر کتاب نباشید. حجم زیاد کتاب باعث میشه در شروع کار کلا از برنامه نویسی زده بشید.

از ترم بالایی هاتون بپرسید که چه زبان برنامه نویسی تو این درس تدریس میشه. بعد نرم افزار مرتبط باهاش رو بگیرید.

تو اینترنت سرچ کنید و یه جزوه یا پی دی اف مقدماتی در مورد اون زبان برنامه نویسی پیدا کنید. به جز اینکه اون جزوه رو میخونید. برای هر برنامه ای که تو اون جزوه نوشته شده. باید حداقل 2 مرتبه اون رو بازنویسی کنید و کامپایل کنید.
این شروع کارتون در مورد برنامه نویسی خواهد بود.

بعد از اینکه جزوه مقدماتی تموم شد. سراغ پی دی اف متوسطی برید و کار رو با اون دنبال کنید.

در مرحله اخر کتاب هایی که دوستان پیشنهاد کردن رو بگیرید و به عنوان مرجع ازش استفاده کنید. و هر جایی که نیاز داشتید به اون کتاب مراجعه کنید.

مطمئن باشید اگر چنین کاری کنید. تو درس مورد نظر مشکلی نخواهید داشت.

با این حال برای حرفه ای شدن در این کار نیاز به تلاش و تمرین بیشتری دارید و کار رو باید در پروژه های مختلف پیش ببرید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
1- درسته که همه تکنولوژی های مرتبط با اطلاعات مربوط به رشته ما میشه .(البته حس میکنم با این تعریف خیلی ایتی رو گسترده خواهیم کرد ) ولی چی باعث میشه بگی مثلا شبکه و امنیت جزو رشته مهندسی کامپیوتر نیست ؟؟
چی باعث میشه بگی یه مهندس کامپیوتر برای مقطع ارشد نتونه این گرایش ها رو دنبال کنه ؟؟
ضمن اینکه میتونم بپرسم این 2 تا گرایش چرا تو خارج از کشور زیر مجموعه علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر یا حداقل جزو دپارتمان برق و کامپیوتر به حساب میان ؟؟
اینکه چون به رشته ما مربوط میشه. دلیل نمیشه به رشته ی دیگه ای مربوط نشه. (البته تو جمله بعدیت خودت به همین حرف من اشاره کردی )

2- البته میدونی که استدلال میکنن که پیامبران هم معصوم بودن. حتی حضرت یونس. و میگن که اینها ترک اولی کردن. و ترک اولی کردن گناه به حساب نمیاد

http://quran.porsemani.ir/node/4279

http://porseman.org/q/show.aspx?id=40311

3- اتفاقا من از خدام بود که شبیه امیرحسین بودم . امیرحسین در مورد همه چیز خیلی مثبت نگاه میکنه. و من این اخلاقش رو خیلی دوست دارم. این راضی بودن از زندگی باعث میشه که ادم خیلی ارامش داشته باشه.
در حالیکه من اگه نخوام بگم به همه چیز منفی نگاه میکنم. باید بگم دیگه فوق فوقش نگاهم به مسائل خاکستریه.
من به شدت نسبت به همه چیز منتقد هستم. بزرگترین انتقاد ها رو هم در درونم به خودم دارم و تقریبا از هیچ چیزی راضی نمیشم. شاید خیلی ها بگن این خوبه. ولی چون خودم این اخلاق رو دارم. میتونم کاملا درکش کنم و بگم که این خیلی بده که هیچ وقت از خودت رضایت نداشته باشی. چون انسان هیچوقت به کمال نمیرسه . و این نارضایتی همیشه با ادم هست. به طبع اون رنگ ارامش رو هم نمیتونی ببینی.
برای چنین انسانی ارزو نداشتن و رویایی نبودن خیلی بهتر از داشتنش و رویایی بودن هست .

4- به نکته خوبی اشاره کرده بودم :D تو هم که خودت رو لو دادی و مثل اینکه قصد ازدواج هم هست :D . ممنون واسه شیرینی. انشالله بعد ماه رمضان و یه ناهار مفصل !! :D
میگم این 17.18 ساعت هم خیلی زیاد نیست . تقریبا میشه گفت خیلی ادم حس گرسنگی نمیکنه. حداقل من که حس میکنم 24 ساعتی رو میتونم تحمل کنم.
البته تنها بدیش این هست که قند خون ادم میاد پایین. و به همین دلیل ادم نمیتونه خیلی کار مثبت انجام بده. (یکی از مشکلات اساسیم درس خوندن شده !! )

5- "خدا از عبادت شبان لذت میبرد" : این جمله از کیه ؟؟ فقط نظر خودته ؟
به نظر من داستان موسی و شبان نمیتونه خیلی درست باشه. یا حداقل میشه گفت که به جز نکته اصلیش که مثبته و همچنین اینکه نباید اخلاقی داشته باشیم که دیگران رو کلا از همه چیز دور کنیم. تو این زمان (سال 1392 - با سطح سواد مردم ) نمیشه خیلی بهش تکیه کرد و میشه گفت نکات منفی زیادی هم تو این داستان هست.
به اون جمله ای که گفتی هم اصلا نمیشه استناد کرد و نتیجه گیری کرد.

-----------------------------------------------------------------------------

از ترم بالایی هاتون بپرسید که چه زبان برنامه نویسی تو این درس تدریس میشه. بعد نرم افزار مرتبط باهاش رو بگیرید.
دانیال جان من کجا گفتم یک مهندس کامپیوتر نمیتونه برای مقطع ارشد چنین مباحثی رو دنبال کنه!!!!! شما آزادی هر مبحثی رو که می خوای دنبال کنی.
امنیت و شبکه به حوزه های مخابرات، کامپیوتر و آی تیارتباط داره ولی به نظرم شاید لایه های مورد بحث در هر کدوم متفاوت تر باشه.
از خارج از ایران خبر ندارم، ولی مثلاً اونجا رباتیک جزو علوم کامپیوتر هست!!! در حالی که در ایران بیشتر زیر نظر برق هست.
------------------------------------------------------------------------------
2- اگه دقت کنی گفتم پیامبرا هم اشتباه میکنن. حتی موقعی که به چیزی عالم بودند بازهم اشتباه کرده اند. اینکه مثلاً حصرت یوسف برای آزادی از زندان یه لحظه به جای امید به خدا به بنده خدا امید داشت، باعث شد سالهای بیشتری تو زندان بمونه. در حالی که مطمئناً میدونست که انسان فقط باید به خدا توکل کنه و از اون بخواد(در حرف خیلی راحته ها ولی در عمل نه، من خودم شاید خیلی وقته امیدم به آفریده خدا بیشتر از خود خدا بوده.)
-------------------------------------------------------------------------
3- اینو واقعاً از ته دل میگم:
واقعاً خوشحالم که دوستی مثل امیر حسین دارم و با نظر دانیال کاملاً موافقم. امیرحسین خیلی مثبته و واقعاً همیشه ارامش رو به بقیه تزریق میکنه.

دانیال جان اون عدم رضایتی که میگی تا یه حدی خیلی هم خوبه، چون باعث میشه تلاشت رو بیشتر کنی و به جاهای بهتر برسی.
-------------------------------------------------------------------------
4- ادم بی پول و بی کار و .... زن بگیره که چی بشه!!! اصلاً کی بهش زن میده!!!
آره واقعاً بازده کاری آدم پایین میاد.
-----------------------------------------------------------------------
5- اولاً داستان موسی و شبان تا اونجایی که میدونم واقعی نیست و مثلاً در کتاب مقدسی یا جای معتبری نشنیدم که بیاد.
ببین من به اون داستان اشاره کردم، هدف این بود که لازم نیست سخت بگیریم. لازم نیست همه مثل هم باشیم. اون جمله معروف که یادت هست، برای رسیدن به خدا به تعداد آدم ها راه وجود داره. لازم نیست همه خدا رو به یک شکل عبادت کنند. هر کس ازاده تا با خدای خودش هر طور که دوست داره صحبت کنه.
یک نکته ای بگم:
متاسفانه خیلی از عالم ها و افراد دینی، با سخت گیری هاشون باعث شدند برخی از دین زده بشن و فاصله پیدا کنند. مثلاً ما معلم دینی و قران داشتیم میگفت زمان وضو دعای وضو رو نگی که نمیشه، باید حتماً دعا رو حفظ کنی و ذکر بگی.
امام جمعه شهر ما یک نکته مثبت داره، اصلاً سخت گیر نیست(خودش به درجه اجتهاد رسیده ولی رساله نمینویسه). ایشون ابتدا تو یکی از مساجد نمازخوان بود و بعد نماز و در ایام خاص صحبت میکرد. به خاطر همین صحبت های سادش، خیلی از جوون ها جذب اون شدند و محبوبیتش زیاد شد تا اومد و شد امام جماعت. الان هم محبوبیتش بین جوون های شهر نسبت به روحانی های دیگه خیلی بیشتره. چرا؟ چون عبادت و بندگی خدا رو سخت نمیکنه. سعی میکنه بر روی خصوصیاتی مثل رحمت، کرامت و... تاکید کنه. جزو اونایی که هی میخواد کاری کنه اگه کسی گناهکاره، حس نکنه دیگه تموم شد بلکه بفهمه که میتونه از کارهاش برگرده.

-------------------------------------------------------------------
دانیال به نکته خوبی اشاره کرد، همیشه از سال بالایی هاتون سبک و سیاق اساتید و اینکه چی درس میدن رو بپرسید. اگه شما برید جاوا یاد بگیرید و استاد بیاد سی شارپ درس بده، یکم تو اول راه براتون سخت میشه، مدتی شاید مجبور شید جاوا رو کنار بذارید و... . پس بهتره با سال بالایی هاتون مشورت کنید.

مریم کشوری

عضو جدید
it

it

سلام ممنون که جواب دادین .راستش من دانشگاه کردستان درس میخونم و همونطور که تو تایپیک قبل نوشتم ترم قبل c++خوندم احتمالا این ترم جاواداشته باشم در این خصوصراهنمایی کنین ممنون میشم

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام ممنون که جواب دادین .راستش من دانشگاه کردستان درس میخونم و همونطور که تو تایپیک قبل نوشتم ترم قبل c++خوندم احتمالا این ترم جاواداشته باشم در این خصوصراهنمایی کنین ممنون میشم
به ترم بالایی ها جاوا درس دادن؟

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه خیلی از عالم ها و افراد دینی، با سخت گیری هاشون باعث شدند برخی از دین زده بشن و فاصله پیدا کنند. مثلاً ما معلم دینی و قران داشتیم میگفت زمان وضو دعای وضو رو نگی که نمیشه، باید حتماً دعا رو حفظ کنی و ذکر بگی.
.

در کل دین خوبی داریم اما متاسفانه مبلغان خوبی نداریم!...اگه هم هستن تعدادشون کمه!
البته من بیشتر والدین رو مقصر میدونم
تا جایی که یادمه مامانم هیچ وقت از زیبایی ها خدا و افرینش واسم نگفته...همش جهنمو به تصویر کشیده
البته نه اینکه جهنم خدا زشت باشه،بلاخره جای خوش ایندی نیست!

وقتی بچه بودم یادمه اگه کار اشتباهی میکردم مامانم میگفت چرا اینکارو کردی؟خدا سنگت میکنه! یا مثلا نماز نمیخوندم میگفت چرا نخوندی؟ حالا میری جهنم!!...خب منم حرفشونو قبول میکردم و به دوستام و خواهرم همین حرفو میزدم!

راهنمایی که بودم دیگه تقریبا از خدا و دین زده شده بودم...وقتی مامانم یه کلمه حرف میزد عصبی میشدم..البته من بازم بچه خوبی بودم به حرفشون گوش میکردم:D

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در کل دین خوبی داریم اما متاسفانه مبلغان خوبی نداریم!...اگه هم هستن تعدادشون کمه!
البته من بیشتر والدین رو مقصر میدونم
تا جایی که یادمه مامانم هیچ وقت از زیبایی ها خدا و افرینش واسم نگفته...همش جهنمو به تصویر کشیده
البته نه اینکه جهنم خدا زشت باشه،بلاخره جای خوش ایندی نیست!

وقتی بچه بودم یادمه اگه کار اشتباهی میکردم مامانم میگفت چرا اینکارو کردی؟خدا سنگت میکنه! یا مثلا نماز نمیخوندم میگفت چرا نخوندی؟ حالا میری جهنم!!...خب منم حرفشونو قبول میکردم و به دوستام و خواهرم همین حرفو میزدم!

راهنمایی که بودم دیگه تقریبا از خدا و دین زده شده بودم...وقتی مامانم یه کلمه حرف میزد عصبی میشدم..البته من بازم بچه خوبی بودم به حرفشون گوش میکردم:D

مامان من همیشه از دوست داشتن خدا میگفت!

تازه به سن تکلیف رسیده بودم! نمازای مغرب و عشا میگفت بیا بریم تو حیاط با هم نماز بخونیم من میرفتم بعدش تمام برقا رو خاموش میکرد و نماز میخوندیم
بعد از نماز مغرب هم همیشه درباره ی این حرف میزد که خدا چقد بنده هاش رو دوست داره پیامبر(ص) و امامان (ع) چقدر مهربون بودن
برام میگفت که چرا اصن این دنیا وجود داره و..........................
کلا" اون دوره ی زندگیم یکی از شیرین ترین دوره هام بوده وقتی حس میکردم خدا هوام رو داره خدا همیشه باهامه دوستم داره و....
وقتی مامانم درباره ی خدا حرف میزد واقعا" خدا را حس میکردم در اون لحظه....
روزای قشنگی بود کاشکی یه ذره از اعتقادی رو که اون موقع داشتم و انقد راحت خدا رو حس میکردم الانم داشتم

قبول دارید خدا به بچه ها نزدیک تره؟؟؟

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مامان من همیشه از دوست داشتن خدا میگفت!

تازه به سن تکلیف رسیده بودم! نمازای مغرب و عشا میگفت بیا بریم تو حیاط با هم نماز بخونیم من میرفتم بعدش تمام برقا رو خاموش میکرد و نماز میخوندیم
بعد از نماز مغرب هم همیشه درباره ی این حرف میزد که خدا چقد بنده هاش رو دوست داره پیامبر(ص) و امامان (ع) چقدر مهربون بودن
برام میگفت که چرا اصن این دنیا وجود داره و..........................
کلا" اون دوره ی زندگیم یکی از شیرین ترین دوره هام بوده وقتی حس میکردم خدا هوام رو داره خدا همیشه باهامه دوستم داره و....
وقتی مامانم درباره ی خدا حرف میزد واقعا" خدا را حس میکردم در اون لحظه....
روزای قشنگی بود کاشکی یه ذره از اعتقادی رو که اون موقع داشتم و انقد راحت خدا رو حس میکردم الانم داشتم

قبول دارید خدا به بچه ها نزدیک تره؟؟؟

درباره مامانا بعدا یاهو صحبت میکنیم:D

خدا به همه بنده هاش نزدیکه...این مائیم که ازش دوری میکنیم سحرجان
تا حالا از بچه ای خواستی واست دعا کنه و اون دعا مستجاب بشه؟...واسه منکه پیش نیومده!

یه بار یه خانومی پیشونی منو بوسید گفت تو جوون تری ، پاکتری واسه من دعا کن!!
جالب بود واسم که پاک بودنو با سن ادما مقایسه میکنن!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تا حالا از بچه ای خواستی واست دعا کنه و اون دعا مستجاب بشه؟...واسه منکه پیش نیومده!

راست میگی خانواده تاثیر خیلی زیادی در اعتقادات بچه شون دارن..
من بعضی خانواده ها رو دیدم که در عین این که مذهبی اند بچه هاشون واقعا" عکس اونا هستند...

آره این همیشه خوده ماییم که با کارامون از خدا دور میشیم!
نه تا حالا از هیچ بچه ای نخواستم برام دعا کنه!!

میدونی چرا این رو میگن؟؟ چون سن کمتره درنتیجه کمتر وقت برای گناه بوده! اون کجا 40سال زندگی کنی اون کجا تازه 15 سالت باشه!!!
هر چی سن آدم میره بالاتر بیشتر با این جهان خو میگیره!
من تا دبیرستان خیلی راحت تر معنای مرگ رو درک میکردم تا الان که به این جهان عادت کردم....
الان یه جورایی جز این جهان شدم اون موقع هم بودم ولی همش به این فکر هم بودم که عمر ابدی ندارم و یه روز قرار بمیرم...

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
جاوا به مراتب خیلی بهتر از C++انعطاف پذیر تره!!..برنامه نویسیش راحت تره...بعدم بحث شی گرا در جاوا بهش اهمیت داده شده!!

شما دقیقا بگو در چه خصوص اطلاعات می خواین شاید بهتر بتونیم کمک کنیم!!;)

mohandeseit

کاربر ممتاز

راست گفته برا منم دعا کن

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی چرا این رو میگن؟؟ چون سن کمتره درنتیجه کمتر وقت برای گناه بوده! اون کجا 40سال زندگی کنی اون کجا تازه 15 سالت باشه!!!

خب منم اول همین فکرو کردم...اما با خودم گفتم من از اعمال اون خانم خبر ندارم!
الان 21 سالمه...از کجا معلوم بیشتر از اون خانم دست به خطا و گناه نزده باشم!؟

بقیه مواردی هم که گفتی موافقم.

بالا