از رقص ستاره ها عجب جنجاليست
جاي غزل و ترانه امشب خاليست
اينبار تمام سرخها دانستند
تاج سرشان آبي استقلاليست
قهرمانی دوباره پر افتخارترین تیم ایرانی رو در لیگ برتر به همه آبی دلان عزیز تبریک میگم.
پیش به سوی قهرمانی اسیا و نقش بستن سومین ستاره روی پیرهنمون.
سلام به همه دوستان
نزدیک امتحاناته باز اینجا خلوته
برعکس منم سالی یه بار میام اینجا
اونم دقیقا همچین وقتیه
خوبید مهندسای گل؟؟؟
ساغول؟؟؟؟ساغول شما خوبي؟
فردا جواباي ارشد مياد![]()
از قديم گفتن جواب هاي، هوي است.(بخوانيد hooy يه وقت سوء تفاهم نشه.)های........
والا من خودم تا حالا فكر ميكردم مهندس IT هستم نه مهندس گل!!خوبید مهندسای گل؟؟؟
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته جمبعا![]()
والا من خودم تا حالا فكر ميكردم مهندس IT هستم نه مهندس گل!!![]()
سلام بچه ها من تازه به شما دانشجوهای افتخار آفرین رشته ی IT پیوستم. بعضی از انتقادا و جوابایی که بهم داده بودیدو خوندم، برام جالب بود امیدوارم همتون هر جا که هستید موفق باشید.
البته اميرخان تا اونجا كه من يادمه يه هنرپيشه هندي بود!خوبی امیر خان؟؟
با ارشد چطوری؟؟؟
خوب پیش میره؟؟؟؟
حرف دله امیر به من:
اینجا فعالیت مفید داشته باش پست الکی نذار
سلام.سلام بچه ها من تازه به شما دانشجوهای افتخار آفرین رشته ی IT پیوستم. بعضی از انتقادا و جوابایی که بهم داده بودیدو خوندم، برام جالب بود امیدوارم همتون هر جا که هستید موفق باشید.
اوه اوه،منو يادته؟ البته من بيشتر استرسم موقع اعلام نتايج انتخاب رشته بود.بعد از اعلام رتبه ها بيشتر شوك زده و ناراحت بودم،بيشتر به اين فكر ميكردم كه دنيا برمبناي عدالت بنا نشده!!یکی از استرس های تو زندگیم همین لحظه ای بود که میخواستم رتبم رو ببینم
اره واقعا ، منم خیلی دوست داشتم که زبان ما هم انگلیسی بود. یه چیزی بگم که برا خودم خیلی جالب بود هر چند که تازگی نداشت:آخه چرا زبان رسمی ما انگلیسی نیست(یکم ناسیونالیست نباشیم)؟؟؟ پدر ادم در میاد تا 4 تا جمله فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنه.
فک نکنین وضعیت زبان انگلیسی من بده ها، نه، اصلاً بد نیست، مخصوصا listening و reading ام خیلی هم خوبه، خیلی راحت 80 درصد فیلم های انگلیسی رو با گوش دادن متوجه می شم ولی چه فایده که رایتینگ و اسپیکینگ از همه مهمترن و این دو تا ضعف اکثر بچه هاست.
دارم مقالمو که فارسی نوشته بودم به انگلیسی ترجمه می کنم تا برا ژورنال بفرستم. واقعاً به آدم فشار میاد. رایتینگ به حد کافی سخت هست، اما رایتینگی که باید مقاله داشته باشه یکم رسمی تر و سنگین تره برای همین سختیش هم بیشتره.
اگه زبان انگلیسی ایرانیا قوی تر بود، تو کارای علمی خیلی پیشرفت می کردیم. چون الان منابع علمی همگی انگلیسی هستن و خوندن این مطالب برای خیلی ها سخته و بعضا به دلیل درک پایین زبان نمی تونن از این منابع استفاده کنن. البته برای بعضیا هم خوندن مطالب انگلیسی زور میاد(برا من خوندن فارسیشم زور میاد)
اون روز رو نگو که من یه شب قبلش رسما مردم و زنده شدم . خدایی چی کشیدم من اون شب !!! تا صبح که قرار بود نتایج بیاد به زور خوابم برد ولی یکی بود بهم خیلی ارامش میداد. براش بهترین ها رو ارزومندماوه اوه،منو يادته؟ البته من بيشتر استرسم موقع اعلام نتايج انتخاب رشته بود.بعد از اعلام رتبه ها بيشتر شوك زده و ناراحت بودم،بيشتر به اين فكر ميكردم كه دنيا برمبناي عدالت بنا نشده!!
ای خانم! شما دیگه چرا؟! من اگه رتبه ام دو رقمی شده بود که دیگه انقدر درد و خونریزی نداشتم!!اون روز رو نگو که من یه شب قبلش رسما مردم و زنده شدم . خدایی چی کشیدم من اون شب !!! تا صبح که قرار بود نتایج بیاد به زور خوابم برد ولی یکی بود بهم خیلی ارامش میداد. براش بهترین ها رو ارزومندم
هیچ عمری که به پای درس بره تلف نشده!متاسفم برای جوونایی که عمرشون میره برای درس و ...
اون روز رو نگو که من یه شب قبلش رسما مردم و زنده شدم . خدایی چی کشیدم من اون شب !!! تا صبح که قرار بود نتایج بیاد به زور خوابم برد ولی یکی بود بهم خیلی ارامش میداد. براش بهترین ها رو ارزومندم
البته اميرخان تا اونجا كه من يادمه يه هنرپيشه هندي بود!
تو چطوري؟ خوبي؟
اونم بد نيست،پيش ميره!
نه آقا چه حرفيه؟! تاپيك گفت و گوئه ديگه.
درمورد این حرفتونم به نظر من اگه شرایط خوندن دارید این رتبه رو از دست ندیدولي دودلم نميخام از سركارم استعفا بدم از طرفيم ميخام ادامه تحصيل بدم انتخاب يكيشون خيلي سخته رييس دفترم گفته 400 ميذارم رو حقوقت نرو قبول شدي دارم وسوسه ميشم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |