سلامسلام.
من همين الان ايميلمو باز كردم مشكلي نبود.
بله الان امتحان کردم از طریق سایت یاهو میشه sign in شد.
سلامسلام.
سلام.
سلام
بله الان امتحان کردم از طریق سایت یاهو میشه sign in شد.
وقتی داشتم میفرستادم فک کردم همچین مشکلی پیش بیاد.
به هر حال همگی ببخشید.
سلام.سلام
من یه سه سالی هست عضو شدم بعد هنوزم تازه واردم
منم بیام؟![]()
سلام.سلام به همه
من که اولش اطلاعات کاملی نداشتم ولی تنها رشته هایی هم که انتخاب کردم آی تی و کامپیوتر نرم بود! الان خداروشکر این ترم اول به خیر و خوشی گذشت! واقعا خیلی ترم اول بیخود چون فکر کنم همه بعد کنکور خیلی حال و حوصله درس رو ندارن!!!من که این طوری بودم!!!
امروز اولین جلسه ی کلاس مبانی فناوری اطلاعاتمون بود استادمون پرسید اگه کسی به شما بگه IT چیه جی میگید؟ ما هم که نمیدونستیم چی بگیم!
به نظر من هم واقعا اطلاعات درباره این رشته کمه!
این روزها کسی به گلستان سر نزده؟ اونم واسه لاگین از ssl استفاده میکرد،به اونم نمیشد وارد شد؟ یا سایت های مشابه.سایت هایی غیر از سرویس دهنده های خارجی.خب مثل اینکه چشم زدمش. https ها رو باز کردن خدا رو شکر.
این روزها کسی به گلستان سر نزده؟ اونم واسه لاگین از ssl استفاده میکرد،به اونم نمیشد وارد شد؟ یا سایت های مشابه.سایت هایی غیر از سرویس دهنده های خارجی.
خب مثل اینکه چشم زدمش. https ها رو باز کردن خدا رو شکر.
امیدوارم دیگه بسته نشن تا یه نفس راحت بکشیم !!
این روزها کسی به گلستان سر نزده؟ اونم واسه لاگین از ssl استفاده میکرد،به اونم نمیشد وارد شد؟ یا سایت های مشابه.سایت هایی غیر از سرویس دهنده های خارجی.
خب وضعیت منابع ایتی تو پیام نور اعلام شد. بعد از 1 ترم تستی کردن درسهایی مثل مهندسی نرم افزار و پایگاه داده و مبانی کامپیوتر. دوباره این درسها به حالت تستی و تشریحی در اومدن.
به این میگن دانشگاهی که با فکر تصمیم میگیره و کارهاش رو با ازمایش و خطا پیش نمیبره !!
آره همه چیه پیام نور رو اصول و برنامه ریزیه واقعاخب وضعیت منابع ایتی تو پیام نور اعلام شد. بعد از 1 ترم تستی کردن درسهایی مثل مهندسی نرم افزار و پایگاه داده و مبانی کامپیوتر. دوباره این درسها به حالت تستی و تشریحی در اومدن.
به این میگن دانشگاهی که با فکر تصمیم میگیره و کارهاش رو با ازمایش و خطا پیش نمیبره !!
راستی من نگاه کردم بعضی از درسایی رو که ترم قبل تستی اعلام کرده بودن. هنوز تستی نگه داشتن مثلا مباحث نو هنوزم تستیه یا نظریه زبان و ماشین هم تستیه یه سری از درسا هم که ترم قبل تستی تشریحی بوده این ترم تستی اعلام کردن مثل مهندسی فناوری اطلاعات 2 یا تجارت الکترونیک بهتره درساتونو تک تک با چارت چک کنید که مشکلی پیش نیادخب وضعیت منابع ایتی تو پیام نور اعلام شد. بعد از 1 ترم تستی کردن درسهایی مثل مهندسی نرم افزار و پایگاه داده و مبانی کامپیوتر. دوباره این درسها به حالت تستی و تشریحی در اومدن.
واقعا نمیشه،باید بعد از کنکور بشینم فوتبال دنبال کنم.۲۳ سال نکردم چه فایده ای داشت؟ یه سرگرمی رو از دست دادم.
بعدا میام از شماها راهنمایی میگیرم که اصلا جریان این لیگ ها چجوریه،فصل کی شروع میشه و اینا.
خارجی و داخلی رو باهم دنبال کنم یا از یکی شروع کنم؟
ماندانا و سوگماد همه چیو گفتن،لازمه منم تکرار کنم؟خب دوستانی که کنکور دادن. اومدین خونه بیاین تعریف کنین کنکور چطور بود ؟؟ سوالا چطور بود ؟ کدوم درس سخت . کدوم اسون ؟؟ بعد برین سراغ تفریح و ...
راستی. یه خسته نباشید ویژه به همتون عرض میکنم. امیدوارم به بهترین نحو کنکور رو داده باشین.
اول از همه که من پیش کسی نمیرم!جناب دراگو بیا پیش خودم
اینا رو ول کن
بیا من خودم بهترین تیم دنیا رو بهت معرفی میکنم
آث میلان
راجع به 20 بهمن هم از همتون ممنونم دوستان
خصوصا از شما جناب dzzv_13 عزیز
همتون واقعا لطف کردین
کاش بشه جبران کنم.......![]()
ماندانا و سوگماد همه چیو گفتن،لازمه منم تکرار کنم؟
خوبه باز فکر کردم فقط واسه من سخت بوده،چقدر خودمو سرزنش کردم که باید بیشتر تلاش میکردی!
اول از همه که من پیش کسی نمیرم!
حالا چرا میگن آ ث ؟ مگه AC نیست؟ اصولا باید با "س" یا نهایتا با "ص" نوشته بشه.
همچی میگه ۲۰ بهمن که کسی یادش نیفته کیک تولد نداده!
بشینم انقدر skyrim بازی کنم تا چشام در بیاد! دو هفته پیش یکی از دوستام بهم داده هنوز نصب نکردم.
آقا اگر بی خیال کنکور بشید ممنون میشیم !
ما 6 ماه حرف ارشد زدیم ! حالا میخوایم در مورده " هرچی " جز ارشد حرف بزنیم !!
البته شاید بقیه بخوان بگن ! این نظر بنده حقیر بود !
--------------
من فعلا برنامه نت اومدن دارم فقطو البته با رفیقم بیرون رفتن ! قیافه ام شبیه اتاقم شده !!!!
نه خیر نمیشه. اول باید همتون به تک تک سوالاتم جواب بدید![]()
خب اگه نمیشه عیب نداره ! ولی من در مورد خودم حداقل اختیار دارم و جواب نمیدم![]()
به این میگن هواداری کورکورانه!دوم از همه --> نِیدونم!! ولی خب آ ث هست دیگه
بعدشم من n پایه ام!! ولی چه جور کیک بدم؟؟؟؟؟
آخر از همه -->
من که فعلا برنامه ریختم برای خواب!! در حد مرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستش من واسه این ناراحتم که نتونستم از چیزایی که خوندم زیاد استفاده کنم.زور داره بهم!خب حالا ناراحت نباشید. اگه سخت بوده واسه همه سخت بوده دیگه. هیچکس نمیتونه بزنه.
امیدوارم رتبه هاتون خوب بشه.
اینقدر سریع نرید سر فوتبال. بشینید یه تحلیل در مورد سوالات کنکور بنویسید. امیر کار خودته.
راستش من واسه این ناراحتم که نتونستم از چیزایی که خوندم زیاد استفاده کنم.زور داره بهم!
تاپیک زدم واسه بررسی و پرسش و پاسخ واسه کنکور ارشد ۹۱.
به این میگن هواداری کورکورانه!
بقیه چجوری کیک دادن؟؟ تو هم همونجوری.
چرا به هرکی میگی میگه میخوام بخوابم؟ واقعا شماها کمبود خواب دارین؟
راستش من واسه این ناراحتم که نتونستم از چیزایی که خوندم زیاد استفاده کنم.زور داره بهم!
تاپیک زدم واسه بررسی و پرسش و پاسخ واسه کنکور ارشد ۹۱.
چرا به هرکی میگی میگه میخوام بخوابم؟ واقعا شماها کمبود خواب دارین؟
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |