سلام
من اومدم خبر بدم که حاظرم و برم
سلام. افرین که حاضری.
سلام
سیستم عامل خوندی؟امیر . این الگوریتم round robin رو توضیح میدی که چجوری عدالت رو رعایت میکنه ؟؟
البته نگو برو تو گوگل بسرچمیخوام از زبون خودت بشنوم .
امیر حسین . چقدر اواتار عوض میکنی. من معمولا به نام کاربری نگاه نمیکنم و اول اواتار توجهم رو جلب میکنه.
اون حظورتو بخورم!سلام
سیستم عامل خوندی؟
Round - Robin یه اصطلاحیه که میشه معادل همون "نوبتی" خودمون.اما در مبحث رایانش (Computing)اسم یه الگوریتم زمانبندی پراسس هاست.توی این الگوریتم به هر پراسس یه کوانتوم اختصاص داده میشه و اگه اون پراسس کوانتوم های بیشتری لازم داشته باشه باید بره ته صف.
هیچ فرقی نداره که پراسس ۱۰۰۰۰۰۰ کوانتوم لازم داره یا نصف یه کوانتوم،به همه به یه مقدار اختصاص داده میشه.
اون حظورتو بخورم!
حضور حاضر غایب شنیده ای؟ همون مسعود شرافتیه
تو حضور نزن جیمتو بزنی بهترهسلام
شما خودت آواتار "خوشگل" میزاری عیب نداره اما اینا آواتار خوشتیپ میزارن عیب داره؟!بچه ها (امیر حسین - مسعود شرافتی و...) چرا همش اواتار تغییر میدین؟کاری نکنین احساس غربت کنیم بابا...![]()
سلام بچه ها کسی بن کتاب گرفته؟شهر ما بانکش بن تموم کرد خیلی ضد حال خوردیم.البته امسال یه سیستمی داشت که قابل تقلب بود یکی از دوستام 3 تا گرفت!ا![]()
سلاااااااااااااااااااام به همه ی اقایون وخانم های مهندس !کجایین پس بابا؟فعالین تالار کجان پس؟!!
بیاین یه بحث راه بندازیم, نبینم سوتو کوریه اینجارو دوستان؟!!!!؟![]()
سلاااااااااااااااااااام به همه ی اقایون وخانم های مهندس !کجایین پس بابا؟فعالین تالار کجان پس؟!!
کوچولو خلوتی
اصلا خلوت نشده . تکذیب میکنم.
بابا ما یه روز رفتیم نمایشگاه ها! شایعه انداختن خلوت شده و کسی نیست و این حرفاخلوت شده
الان 24 ساته هیچکی نیومده اینجا ، حتی یه سلام بده و بره
خلوت شده
الان 24 ساته هیچکی نیومده اینجا ، حتی یه سلام بده و بره
خب به خاطر این بود که من و امیر از جمعه نبودیم. بقیه دوستان هم نمیدونم چرا پست نزدند. وگرنا اینجا خلوت نیست.
منظورم اینه که از لحاظ تعداد بچه های آی تی تو باشگاه و نسبت به تالارای دیگه خلوته
تکلیف مدیر مشخص بشه تکلیف تو اول همه روشن میشه!سلام
حاضری سوم
شرمنده دیر جواب میدم ولی باید میگفتم : من که لذت بردم مخصوصا مراسم کلیسا . از سادگی عروس بگیر (خداییش کدوم یک از عروسای ایران حاضره اون جوری لباس عروس بپوشه شاید استثنا باشه ولی خدا وکیلی چشم هم چشمی مگه میذاره ) تو مراسم های ما همین که عروس گفت بله ، صدای کف ، سوت و جیغ کل مجلس رو میگیره ولی ایا اونجا صدای کف زدن یکی رو شنیدید ؟؟ من که نشنیدم . اعتقاد اونا کجا و اعتقاد ما کجا !!! خلاصه بنظر من خوب بود.مراسم بیخود و کسالت اوری بود. یه عده بیکار جشن گرفته بودن . یه عده بیکار رفته بودن اونجا و سوت و هورا میکشیدن. یه عده بیکار که حدودا تعدادشون 2 میلیارد نفر بود و اولین نفرشون هم من بودم نشستیم و نگاه کردیم.
خدا رو شکر که وسطش برام کاری پیش اومد و رفتم بیرون و همه ی مراسم رو نگاه نکردم.
راست میگی این امیرحسین و مسعود کلی تیریپ بهم میزنندامیر . این الگوریتم round robin رو توضیح میدی که چجوری عدالت رو رعایت میکنه ؟؟
البته نگو برو تو گوگل بسرچمیخوام از زبون خودت بشنوم .
امیر حسین . چقدر اواتار عوض میکنی. من معمولا به نام کاربری نگاه نمیکنم و اول اواتار توجهم رو جلب میکنه.
بعد هر دفعه اواتار تو رو میبینم. فکر میکنم یه نفر جدیده بعد اسمت رو که نگاه میکنم . میبینم دی وی زد زد خودمونی.![]()
(البته همه این اتفاقات تو 1 ثانیه اتفاق میوفته)
منم با عدالت بودنش موافقمسیستم عامل خوندی؟
Round - Robin یه اصطلاحیه که میشه معادل همون "نوبتی" خودمون.اما در مبحث رایانش (Computing)اسم یه الگوریتم زمانبندی پراسس هاست.توی این الگوریتم به هر پراسس یه کوانتوم اختصاص داده میشه و اگه اون پراسس کوانتوم های بیشتری لازم داشته باشه باید بره ته صف.
هیچ فرقی نداره که پراسس ۱۰۰۰۰۰۰ کوانتوم لازم داره یا نصف یه کوانتوم،به همه به یه مقدار اختصاص داده میشه.
اون حظورتو بخورم!
حضور حاضر غایب شنیده ای؟ همون مسعود شرافتیه
من که خریدم البته از تهران و کلی هم خرید کردم . خداییش با بن از خرید کلی لذت بردمسلام بچه ها کسی بن کتاب گرفته؟شهر ما بانکش بن تموم کرد خیلی ضد حال خوردیم.البته امسال یه سیستمی داشت که قابل تقلب بود یکی از دوستام 3 تا گرفت!ا![]()
با دراگو با هم بودید؟خب به خاطر این بود که من و امیر از جمعه نبودیم. بقیه دوستان هم نمیدونم چرا پست نزدند. وگرنا اینجا خلوت نیست.
جاتون خالی بچه ها . مسافرت 1 روزه و نیمه خیلی خوش گذشت.
خیلی از دوستامون نیستند . امیدوارم که هر جا باشن خوش و خرم باشن .تکلیف مدیر مشخص بشه تکلیف تو اول همه روشن میشه!
===================
همه بحث کنین،از حرف های روزمره تا مباحث علمی رو بررسی کنید.امتحان که قرار نیست بدین! نظرتون رو بگین یا درسته یا غلط دیگه.نگران رفرنس شدن هم که فکر نمیکنم باشید
===================
در یک اتفاق نادر تونستیم یکی از کاربرهای قدیمی تالار IT رو مشاهده کنیم! امیدواریم دوباره اینجا بیاد و به ما سر بزنه.
===================
بچه ها به نظر شما اختراع در زمینه IT معنی داره؟ هرچی به نظرتون میرسه بگین.همه به این بحث دعوت هستن.
1-1-شرمنده دیر جواب میدم ولی باید میگفتم : من که لذت بردم مخصوصا مراسم کلیسا . از سادگی عروس بگیر (خداییش کدوم یک از عروسای ایران حاضره اون جوری لباس عروس بپوشه شاید استثنا باشه ولی خدا وکیلی چشم هم چشمی مگه میذاره ) تو مراسم های ما همین که عروس گفت بله ، صدای کف ، سوت و جیغ کل مجلس رو میگیره ولی ایا اونجا صدای کف زدن یکی رو شنیدید ؟؟ من که نشنیدم . اعتقاد اونا کجا و اعتقاد ما کجا !!! خلاصه بنظر من خوب بود.
2- با دراگو با هم بودید؟
الف ) خانم مراسم "سلطنتی"ه ها! انتظار ندارین که مثلا هری (برادر ویلیام) بیاد رقص چاقو بکنه و ملکه هم شاباش بده!الف ) تو مراسم های ما همین که عروس گفت بله ، صدای کف ، سوت و جیغ کل مجلس رو میگیره ولی ایا اونجا صدای کف زدن یکی رو شنیدید ؟؟ من که نشنیدم . اعتقاد اونا کجا و اعتقاد ما کجا !!! خلاصه بنظر من خوب بود.
ب ) بنظر من که معنی داره . یه ای تی خون میتونم بگم از همه چی سر در میاره چون رشته ای تی یه رشته میانی هستش خوب میتونه یه اختراع خوبی کنه . هم از لحاظ سخت افزار وارده و هم از لحاظ نرم افزار . مدیریتش هم که عالیه (البته خوب ممکنه اطلاعات کمی داشته باشه ولی با مطالعه میتونه افزایش بده چون پیش زمینش رو داره)
ج ) از اینا گذشته سقف مصلی خیلی خوشگله . من که بیشتر از اینکه از انتشارات عمومی دیدن کنم ، از سقف دیدن میکردم . خداییش خیلی خوشگله (با کله هم نخوردم زمین )
الف ) خانم مراسم "سلطنتی"ه ها! انتظار ندارید که عروس با }...{ بیاد توی کلیسای وست مینیستر.(جای خالی را با یک لباس زنانه ساده پر کنید،من اطلاع ندارمالف ) اولا خوش به حال خودم که مراسم رو ندیدم !! دوما لباس ساده ؟!!!!!!!! خداتومن پول دوخت همین لباس و سنگهای قیمتیه روش شده هااااااااااااا !!!!!!!!!!
ب ) در مورد اختراع : بله صددرصد میشه خودم میخواستم یه کارایی کنم سرنوشت نذاشت !!!!!!
الف ) خانم مراسم "سلطنتی"ه ها! انتظار ندارین که مثلا هری (برادر ویلیام) بیاد رقص چاقو بکنه و ملکه هم شاباش بده!
ولی باز هم تاکید میکنم که اون موتوریه رو اعصاب بود و ریس گذاشتن ماشین ها ایده خوبی میشد.
الف ) خانم مراسم "سلطنتی"ه ها! انتظار ندارید که عروس با }...{ بیاد توی کلیسای وست مینیستر.(جای خالی را با یک لباس زنانه ساده پر کنید،من اطلاع ندارم)
اینکه میگم "عروس ساده بود" یا "لباس ساده بود" یا "مراسم ساده بود" همه اش نسبیه.
مثلا آرایش عروس نسبت به خیلی عروس های خارج و داخل ایران ساده تر بود.
لباس عروس نسبت به لباس دایانا ساده تر بود.
مراسم نسبت به عروسی های سلطنتی قبلی ساده تر بود.
ب ) میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟
چون صبح سر حال تر و با نشاط تری........لعنت به این شانس !! آخه چرا آزمون ارشد رشته ما صبحه نه عصر !!!!!! یه روز قبل باید رفت قزوین !!!!!!!
الف )
ب ) میتونید یه مثال بزنید؟ اختراع در زمینه IT مثل چی؟ ترجیحا هیچ شاخه ی دیگه ای (مثلا نرم افزارها یا سخت افزارها) نتونن ادعای مالکیتش رو بکنن.
چون صبح سر حال تر و با نشاط تری........
قزوین هم خطر ناکه مراقب خودت باش................![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |