mandana_f
عضو جدید
چون هیچکس اطلاعات اولیه و قبلی در این مورد نداشت.
یعنی من دست خالی برم ؟!؟
چون هیچکس اطلاعات اولیه و قبلی در این مورد نداشت.
========
آقا این عروسی سلطنتی همه چیش خوب بود به جز یه چیز : اون موتوریه که جلوی ماشین ها میروند!!
به نظر من این باید میرفت کنار تا ماشین ها بتونن گازشو بگیرن.بعد اینجوری رنج روور میتونست تا در کلیسا با بنتلی کورس بزاره یا حتی با جگوار!
انقدر آروم میرفتن آدم اعصابش خرد میشد.
سلام
میخواستم بدونم که it یعنی چی؟و در اداره به چه دردی میخورد؟
اکی. ممنون.
ولی کلا بخوایم بحث کنیم در این مورد تا اطلاعاتمون بیشتر بشه فکر نمیکنم سایت هایی مثل رپید شیر بتونین مک رو شناسایی کنند. دوستان بنظرتون امکانش هست؟؟؟ سایتی رو دیدید که بتونه مک ادرس رو شناسایی کنه؟؟
درسته مسیریابی از طریق آدرس IP انجام میشه اما فرستنده (اینجا سرور) برای ارسال درخواست به لایه ی پیوند داده ی مقصد باید حتما آدرس مک رو بشناسه چرا که با آدرس ip فقط میتونه با لایه ی شبکه ارتباط برقرار کنه برای اینکارم بسته ی ARP رو میفرسته به همراه IP که داره بعد دارنده ی IP مورد نظر وقتی بسته رو دریافت کرد آدرس مک رو براش ارسال میکنه.برای اینکه ارتباط با لایه ی پیوند برقرار بشه دلایل زیادی وجود دارن.سلام.
خوش اومدید.
مگه ارتباط با سایت از IP نیست؟ یعنی مگه اتصال توی لایه های بالاتر از ۲ شکل نمیگیره؟ پس MAC این وسط چکاره است؟
من که سرمم بزنن عمرا سربازی برم. چیه شبا کشیک بده ، کلاغ پر برو آخرشم بهت بگن آش خور(البته بنظرم الان شرایط فرق کرده )دوستان. یادتون باشه اگه تو این مملکت یه کاره ای شدید . قانون رو عوض کنید و به جای اقایون . خانوما رو بفرستین سربازی که قدر سربازی نرفتن رو بدونن.
سلام عزیزم خیلی خیلی خوش اومدیسلام روئیکا هستم و تازه وارد
یکی از ارزوهامممممم!!!! جلل خالق(اگه اشتباه نوشتم ایراد نگیرید)من به عنوان یه خانم اعتراف میکنم واقعا یکی از ارزو هام اینه که کاش تو ایران هم واسه خانم ها سربازی بود.خیلی باحال میشداااا....![]()
چه بجا بودمیتونی از حروف I و T استفاده کنی.صفر و یک یه کم کلیشه میشه ولی اگه بتونی قشنگ در بیاری هنوز کاربرد داره.
مگه معماری ها آرم طراحی میکنن؟
بچه مردمو اذیت نکن برادر!!
اصلا دلت میاد آواتار به این زیبایی رو اذیت کنی؟! (این به همون بحثای قدیم برمیگرده ها : چت و ... )
بقول دراگو یه چرخی تو تالار بزن یا بقول دانیال یه سرچی تو گوگل بزنسلام
میخواستم بدونم که it یعنی چی؟و در اداره به چه دردی میخورد؟
دراگو تعریف خوب و کاملی داشتسلام.
خوش اومدید.
مگه ارتباط با سایت از IP نیست؟ یعنی مگه اتصال توی لایه های بالاتر از ۲ شکل نمیگیره؟ پس MAC این وسط چکاره است؟
سلام.
خوش آمدید.
اینکه "IT یعنی چی؟" خیلی گسترده میشه،کار یه خط و دو خط نیست! میتونی با خوندن این تاپیک و تاپیک های دیگه اطلاعات خوبی
به دست بیاری.
اینکه توی اداره به چه درد میخوره هم بازم بستگی به این داره که چیکار ازش بخوای!
مثلا : ساده در نظر بگیریم همین شبکه . یا یه کم بالاتر سرویس های شبکه مثل Mail Server یا Web Server یا File Server . بازم وسیع تر بشه میتونه سیستم های مدیریت اطلاعات باشه.حالا همین سیستم رو ببر توی Cloud .اگه قدرت پردازشیت کافی نیست از Grid استفاده کن ....
سلام دوست عزیز چه عجب به ما هم سر زدی!!!سلام مهندسای گل
خوبید؟؟؟
تا باشه سخت رو چی تعریف کنی . هیچی سخت نیست . همه چی بستگی به تلاش و همت خودت دارهسلام ارشد سخته؟
خیلی عالیه اگه براش یه تاپیک جدا درست کنیهرکس برنامه ای میخواد که با اون الگوریتمهارو بتونه رسم کند دارم.
سلام دوست عزیز چه عجب به ما هم سر زدی!!!
نه خب به جاش مراسم بدون هیجان و کسل کننده بود!oخوب دیگه,اصلا جلوش به اینه که اروم برن !تا دیرتر به کلیسا برسن!(اون انتظاره قشنگه)ناسلامتی عروسیه پرنس ویلیام هااا![]()
حاج خانوم //:http نزدی اولش شده زیرشاخه باشگاه!!یک مطلب توی این وبلاگمون هست همین صفحه اول اما اخرهای صفحه شاید به دردتون بخوره faraaz.blogsky.com
سلام،کجایی تو پسر؟؟سلام مهندسای گل
خوبید؟؟؟
به طرز غریبی نامفهوم بود! اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم.هرکس برنامه ای میخواد که با اون الگوریتمهارو بتونه رسم کند دارم.
شما به بزرگی خودتون ببخش حاج آقاحاج خانوم //:http نزدی اولش شده زیرشاخه باشگاه!!http://faraaz.blogsky.com
نه خب به جاش مراسم بدون هیجان و کسل کننده بود!
با این ریس ها چند تا هدف برآورده میشد :
۱.هیجان مراسم بالا میرفت.
۲.حضار بیچاره ( تا حدی ابله) که توی خیابون بودن یه کم سرگرم میشدن.
۳.توانایی ماشین های مختلف در برابر هم در شرایط واقعی تست میشد.
۴.مهارت راننده ها محک میخورد!
۵.میتونستن روی این موضوع و اینکه کی برنده میشه شرط بندی کنن و درآمد زایی و اشتغال زایی میشد.
حاج خانوم //:http نزدی اولش شده زیرشاخه باشگاه!!
.
حااااااااااااج خانووووووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![]()
سلام مهندسای گل
خوبید؟؟؟
سلام..
سلامسلام روئیکا جان خوش اومدین.
سلام گل پسر
کجایی فرزاد خان ؟!!
چه عجب یادی از ما کردی ..!!
سلام میخواستک بدونم راز موفقیت شما چیه؟
اخه من ابله یو ام ؟
بچه ها میشه اینقدر سلام نکنین. درسته که سلام سلامتی میاره. ولی تو هر چیزی افراط و تفریط کردن مناسب نیست.
حداقل یه پست رو فقط با سلام به پایان نرسونین و حداقل 2 خط بنویسین.
سلام دانیال
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |