1.اول از هر چیز اینکه با استیو جابز شوخو نکن اخه من دوست دارم مثل اون بشم

2. ...اینکه میگم احتمال داره برای مایکروسافت باشه شاید هم نه
۳.....از مهمترین مباحث که یاد نگرفتیم این بود که راهکار های امنیتی کار کنیم ....
۴.
مهندس دراگو بخون: (راستی اسمتو نمی دونم؟)
( دراگو جان حیف وقت ندارم وگرنه
وادارت می کردم یک تاپیک تمام عیار لینکوسی رو
باهم راه بندازیم از نصب گرفته تا آشنایی با نرم افزار ها طوری که در اخر بتونیم خودمون یک نسخه لینوکس تولید کنیم مثل این فارسیکس (اگر اسمشو اشتباه نگم )که بچه های کشور خوردمون درست کردن که فارسی رو هم ساپورت میکنه البته اگر این کنکور رو بدم و یک پروژه با یکی از استادمون که قرار روی اینترنت ملی بیاد انجام بدم شاید اومدم ولی اگر من نتونستم شما استارتشو بزنید انشاالله بقیه هم کمک میکنن)

۱.من دوست دارم مثل استیو جابز موفق باشی(نه! بهتر و بیشتر از ایشان) ولی ازت درخواست میکنم وقتی که به اونجا رسیدی یه دیکتاتوری واسه خودت راه نندازی.مثلا برنامه نویس بیچاره ای که واسه سیستم عاملت برنامه مینویسه مجبور نباشه اول کدش رو بده شرکت تو تحلیل کنه بعد اگه پسندید اجازه پخش داشته باشه،تازه آخرش ۳۰ درصد سود رو بهش بدن...
۲.من یه سرچی زدم نه مال مایکروسافت نیست.اصلا یه گروه مستقله.
۳.آخ آخ این خیلی نکته مهمیه که حتی توی سایت های بزرگ و رسمی یا سایت های طراحان وب هم رعایت نمیشه.کلا ماها زیاد بهش اهمیت نمیدیم و این خطرناکه.
۴.فکر کنم قبلا گفتم و یادت رفته...من هم امیر هستم!
تاپیک لینوکس رو هم بعد از اینکه اینجا یه کم بحث کردیم این دوستمون زد و تا یه جاهایی هم پیش رفتیم ولی مثل همیشه ادامه شو نگرفتیم!
این حرفی که شما میزنی تا حدی درسته : چون لینوکس فقط کرنل هست و بقیه با توجه به هدفشون براش شل و دستکتاپ طراحی میکنن.پس ما نسخه لینوکس نمیسازیم!
در مورد فارسی بودن هم خیلی از توزیع های لینوکس (مثلا اوبونتو) فارسی رو خیلی کامل و راحت ساپورت میکنه.اما توی چیزی مثل پارسیکس خب به صورت دیفالت هست و به نظر راحت تر میاد،هرچند که من هنوز از پارسیکس استفاده نکردم.
نظر من چیز دیگه ای بود،شاید هم به علت اطلاعات کمم در مورد سیستم عامل باشه...من فکر میکنم که چرا سیستم عامل ها(غیر ویندوز) همه بر پایه یونیکس هستند؟(حتی مکینتاش) من تو فکر یه هسته ای هستم که جای یونیکس باشه! یا حالا اگه بخوایم تخفیف بدیم یه پله میایم بالاتر و میگم یه کرنل به جای لینوکس.یعنی به جای اینکه یه سیستم عاملی بر پایه لینوکس طراحی کنیم یه کرنلی به جای لینوکس بسازیم...
اون که پارسیکس بود. ولی اسم جالبی گفتید. فارسیکس هم اسم قشنگیه. میشه تو پروژه های مختلف از این اسم استفاده کرد.
من فکر میکم هدف نامگذاری پارسیکس استفاده از پارس به جای فارس برای فارسی تر شدنش باشه.در عین حال اگه یه شرکت داشتم که قرار بود همچین سیستمی رو ایجاد کنم از نام فارسیکس استفاده نمیکردم چون به علت شباهتش به پارسیکس میتونه هم مشکل حقوقی داشته باشه هم مخاطبین و مردم اینارو باهم اشتباه بگیرن.
راستی قضیه اون مرده شور خانه دار رو شنیدید:
.........
..........
........
و این شد که یک مرده شور خانه باعث شد که یکی از زیرساختهای اساسی سیستم مخابرات شکل بگیره
جالب بود !!!
+۱
امتیاز دادم ها، نگی تشکر نکرد!
برای طراحی وب تنها تااخراین ماه وقت دارم وجناب کجا رایگان این کلاسارورفتین؟
اخه من پول مول ندارم زیاد.........................................
من هم مشکل تو رو دارم! اگه تو زیاد نداری من اصلا ندارم!!!
اینترنت رو گذاشتن واسه چی؟ باورت میشه من واسه طراحی وب تا حالا یه ساعت هم آموزش ندیدم؟ البته مسلمه که یه سری نکته ها که باید از استاد شنید رو نمیدونم ولی سعی کردم تجربی برم جلو و فکر میکنم بد هم نرفتم...
اگه پایه ای تا یه سری جاها رو بهت معرفی کنم که به دردت میخوره.
سلام ... نه ه ه ه ....من اعتقادات هیتلر رو تحسین میکنم نه خودش رو
بدتر شد که برادر!
حالا اگه خودش رو تحسین میکردی یه چیزی ولی اعتقاداتشه که منفور و زشته!
نژاد پرستی و دیکتاتوری؟