آقا این لینک سی شارپ درسته؟باز نشد!
سلام دوست عزیز . امیدوارم که ایام بکامتان باشد . ممنون . راست میگید منم دلم برای مدیرمون تنگ شده . هیچ کس از ایشون خبر نداره ؟؟؟؟ امیدوارم شما هم به اهدافتون برسید البته این آرزو را برای همه دوستان گلم آرزومندم . موفق باشید.سلام بر مهندسان عزیز
امیدوارم از تابستونتون تونسته باشید استفاده برده باشید مخصوصا کسانی که امسال برای ارشد شرکت می کنند راستی از امیر خان خبری نیست
همچنین کربلایی تبریک می گم شنیدم مدیر شده ایی
خانم رضایی بشما نیز تبریک می گم که تونسته اید دیپلم زبان بگیرید در واقع شما راهی رو دارید میرید که درسته
خوب دوست عزيزم . خيلي كامل برات بازش ميكنم.salam,manam 2nbale ye javab vase tafavote aslie IELTS va TOFEL bodam,ta inke ba yeki az ostaday amozeshgahi sohbat mikardam ke ishon goftan baraye IELTS bayad zabanet kheili ali bashe dar sorati ke TOFEL intori nist.hala nemidonam manzore shoma az inke migin bastegi be karet dare chie!!!!!!!!!!!!khob adam mire soraghe chizi ke bartaro balatare,baz age mishe tozihe bishtar bedin ta motavajehe manzoreton besham MERSI!
سلام
اكه كسي در مورد دانشگاه NIIT اطلاعاتي داره ممنون ميشم مطرح كنه
سلام فریبا جون . چطوری خانمی ؟ کیمیا شدی گلم ؟ خوشحالم میبینمت . موفق باشیسلام آقا رضا خیلی خیلی خوش اومدی ...
خوب یکم بیشتر برامون بگو .. کدوم دانشگاه درس میخونی >؟
امیدوارم که اینجا خیلی فعال ببینیمت
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم . منتظر فعالیتتون هستیم . با آرزوی موفقیت در کنکور ارشدسلام
من عضو جدیدم این سایت رو از قبل میشناختم ولی نمیدونستم بچه های IT اینقدر اینجا فعال هستند
دارم وارد سال 4 میشم و همچنین می خونم واسه امتحان ارشد راستی اسم من رضا ست و 22 سالمه .
هی بچه ها خیلی نامردین. من به اون تازه واردی که بهش خوش آمد گفتین و از دانشگاهشو ... پرسیدین حسودیم شد.منم گفتم تازه واردم ولی ...
ببینید من الان احساس کمبود محبت می کنم!!!![]()
سلام عزیزم . مرسی . شما خوبی ؟سلام فریبا جون . چطوری خانمی ؟ کیمیا شدی گلم ؟ خوشحالم میبینمت . موفق باشی
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم . منتظر فعالیتتون هستیم . با آرزوی موفقیت در کنکور ارشد![]()
سلام دوست من . من که نامردم چون دختر هستمهی بچه ها خیلی نامردین. من به اون تازه واردی که بهش خوش آمد گفتین و از دانشگاهشو ... پرسیدین حسودیم شد.منم گفتم تازه واردم ولی ...
هی بچه ها خیلی نامردین. من به اون تازه واردی که بهش خوش آمد گفتین و از دانشگاهشو ... پرسیدین حسودیم شد.منم گفتم تازه واردم ولی ...
سلام بچه ها .خوبین ؟![]()
کی هست ؟ کی نیست ؟
میگم کربلایی جان نمیگی نصفه شبی با دیدن امضات خدای نک رده آرزو به دل از دنیا میرن این جوونا .... ؟
من ایجوری برداشت کردم ..وا مگه امضام چشه![]()
آخیش .راحت شدم.سلام
به شما من خوشامد میگم! خوبه؟
راستی کدوم دانشگاه ترم چهار میخونی؟
مرسی.خب باشه حالا اين دفعه رو قهر نكن.
شما هم خوش اومدين، اميدوارم هم بتونين از تالار استففاده هاي علمي ببرين و هم بقيه از دانش شما بهره مند شن.
حالا دانشجوي كدوم دانشگاه هستين و ورودي چندين؟
(خوبه؟ خوب تحويلت گرفتم؟)
سلام.
من تازه وارم.(توی بحث جالبی که دارین.)
منم رشتم IT است وباید بگم بدون شناخت اومدم توی این رشته. من مهندسی پزشکی دوست داشتم. روزای اول منم می خواستم تغییر رشته بدم ولی الان می خوام بمونم . فکر می کنم رشته ی خوبیه. قبول دارم رشته ی نو و بکریه. ولی تا مقطع لیسانس با نرم افزار زیاد فرقی نمی کنه مگه خودمون بخوایم.من می خوام و از شما هم می خوام برای پیشرفت تو این رشته مطلب بنویسید. مثلا چه کلاسی بریم یا چه نرم افزاری یاد بگیریم و...
به نظر من برای قدم اول آشنایی با html خیلی خوبه.بعد از اون asp یا php .
این جوری از IT حرف بزنیم بهتر از موضوعاتیه که دارین مطرح می کنید.![]()
سلام دوست من . خوبی > شما هم IT میخونی ؟سلاااااااااااااااام دوستان خوبید؟؟
ببیبنم بابا! کی تا حالا چیزی به نام ال فرمت شنیده؟
سلام عزیزم .سلام به همه بروبچ مهندسي آي تي.وضع تالار هم بدك نيست،براي همه آرزوي موفقيت دارم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |