گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام بر مهندسان عزیز
امیدوارم از تابستونتون تونسته باشید استفاده برده باشید مخصوصا کسانی که امسال برای ارشد شرکت می کنند راستی از امیر خان خبری نیست :(
همچنین کربلایی تبریک می گم شنیدم مدیر شده ایی;);)
خانم رضایی بشما نیز تبریک می گم که تونسته اید دیپلم زبان بگیرید در واقع شما راهی رو دارید میرید که درسته

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه های گل.برای همتون در درس و امورات جانبی آرزوی موفقیت دارم.

young scientist

عضو جدید
سلام من این c#رو دانلود کردم ولی توی نصبش دچار مشکلم.توی اخرین مرحله نصب download total progress نصب نمیشه.مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////:(:(:(:(:(:(

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر مهندسان عزیز
امیدوارم از تابستونتون تونسته باشید استفاده برده باشید مخصوصا کسانی که امسال برای ارشد شرکت می کنند راستی از امیر خان خبری نیست :(
همچنین کربلایی تبریک می گم شنیدم مدیر شده ایی;);)
خانم رضایی بشما نیز تبریک می گم که تونسته اید دیپلم زبان بگیرید در واقع شما راهی رو دارید میرید که درسته
سلام دوست عزیز . امیدوارم که ایام بکامتان باشد . ممنون . راست میگید منم دلم برای مدیرمون تنگ شده . هیچ کس از ایشون خبر نداره ؟؟؟؟ امیدوارم شما هم به اهدافتون برسید البته این آرزو را برای همه دوستان گلم آرزومندم . موفق باشید.
راستی مهندسین عزیز عیدتون مبارک به امید ظهور آن حضرت :gol::gol:

saeedeha85

عضو جدید
سلام
اكه كسي در مورد دانشگاه NIIT اطلاعاتي داره ممنون ميشم مطرح كنه

mtr

عضو جدید
salam,manam 2nbale ye javab vase tafavote aslie IELTS va TOFEL bodam,ta inke ba yeki az ostaday amozeshgahi sohbat mikardam ke ishon goftan baraye IELTS bayad zabanet kheili ali bashe dar sorati ke TOFEL intori nist.hala nemidonam manzore shoma az inke migin bastegi be karet dare chie!!!!!!!!!!!!khob adam mire soraghe chizi ke bartaro balatare,baz age mishe tozihe bishtar bedin ta motavajehe manzoreton besham MERSI!
خوب دوست عزيزم . خيلي كامل برات بازش ميكنم.
ميتونم بگم اطلاعاتي كه بهت ميدم تقريبا دقيقه، چون از يكي از دوستام كه تو شبكه PRESS TV كار ميكنه شنيدم.
IELTS: مورد تاييد تمام كشورهاي دنياست،داراي چهار مهارته( speaking.listening.reading , writing) به اصطلاح "نيتيوت" ميكنه. بهترين گزينه براي مهاجرته. در كل با گذروندن دوره هاش ميتوني به خواسته هات برسي.فيلم زبان اصليي ببيني،آهنگ خارجي گوش بدي، كتاب بخوني و هر كار ديگه....
TOEFL: مورد تاييد "فقط" امريكاست! قواعدتو توپه توپ ميكنه. سخته ولي ممكنه . . . بيشتر رو مبحث ساختاري زبان مانور داده كه به نظرم به درد ارشد ميخوره.
باز اگر سوالي بود...
در خدمتم

mtr

عضو جدید

zeost

عضو جدید
سلام.
من تازه وارم.(توی بحث جالبی که دارین.):victory:
منم رشتم IT است وباید بگم بدون شناخت اومدم توی این رشته. من مهندسی پزشکی دوست داشتم. روزای اول منم می خواستم تغییر رشته بدم ولی الان می خوام بمونم . فکر می کنم رشته ی خوبیه. قبول دارم رشته ی نو و بکریه. ولی تا مقطع لیسانس با نرم افزار زیاد فرقی نمی کنه مگه خودمون بخوایم.من می خوام و از شما هم می خوام برای پیشرفت تو این رشته مطلب بنویسید. مثلا چه کلاسی بریم یا چه نرم افزاری یاد بگیریم و...
به نظر من برای قدم اول آشنایی با html خیلی خوبه.بعد از اون asp یا php .
این جوری از IT حرف بزنیم بهتر از موضوعاتیه که دارین مطرح می کنید.:thumbsup:

str.ahmadian

عضو جدید
ســــــــــــــــــــــــــــــــــلام دوس جونی هااااا
کجایید شما (ها ببخشید یادم رفت شماها هستید من نیستم :d ) خوب در هر صورت یه سراغی از ما بگیرید با معرفتا:crying2:

reza.sh_2006

عضو جدید
سلام
من عضو جدیدم این سایت رو از قبل میشناختم ولی نمیدونستم بچه های IT اینقدر اینجا فعال هستند
دارم وارد سال 4 میشم و همچنین می خونم واسه امتحان ارشد راستی اسم من رضا ست و 22 سالمه .

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا رضا خیلی خیلی خوش اومدی ...
خوب یکم بیشتر برامون بگو .. کدوم دانشگاه درس میخونی >؟
امیدوارم که اینجا خیلی فعال ببینیمت

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا رضا خیلی خیلی خوش اومدی ...
خوب یکم بیشتر برامون بگو .. کدوم دانشگاه درس میخونی >؟
امیدوارم که اینجا خیلی فعال ببینیمت
سلام فریبا جون . چطوری خانمی ؟ کیمیا شدی گلم ؟ خوشحالم میبینمت . موفق باشی:gol:

سلام
من عضو جدیدم این سایت رو از قبل میشناختم ولی نمیدونستم بچه های IT اینقدر اینجا فعال هستند
دارم وارد سال 4 میشم و همچنین می خونم واسه امتحان ارشد راستی اسم من رضا ست و 22 سالمه .
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم . منتظر فعالیتتون هستیم . با آرزوی موفقیت در کنکور ارشد :gol:

zeost

عضو جدید
تازه وارده غمگین!

تازه وارده غمگین!

هی بچه ها خیلی نامردین. من به اون تازه واردی که بهش خوش آمد گفتین و از دانشگاهشو ... پرسیدین حسودیم شد.منم گفتم تازه واردم ولی ...:cry::w05:
ببینید من الان احساس کمبود محبت می کنم!!!:(:crying2:

nargil

عضو جدید
سلام به همه
دلم واستون تنگ شده بود
خوبین خوشین ما رو نمی بینین خوشحالین

کربلایی

مدیر بازنشسته
هی بچه ها خیلی نامردین. من به اون تازه واردی که بهش خوش آمد گفتین و از دانشگاهشو ... پرسیدین حسودیم شد.منم گفتم تازه واردم ولی ...:cry::w05:

سلام
به شما من خوشامد میگم! خوبه؟
راستی کدوم دانشگاه ترم چهار میخونی؟

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها .خوبین ؟

کی هست ؟ کی نیست ؟
میگم کربلایی جان نمیگی نصفه شبی با دیدن امضات خدای نک رده آرزو به دل از دنیا میرن این جوونا .... ؟

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فریبا جون . چطوری خانمی ؟ کیمیا شدی گلم ؟ خوشحالم میبینمت . موفق باشی:gol:

سلام دوست عزیز . ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم . منتظر فعالیتتون هستیم . با آرزوی موفقیت در کنکور ارشد :gol:
سلام عزیزم . مرسی . شما خوبی ؟
کم سعادت شدیم دیگه ... شرمنده بخدا خیلی سرم شلوغه ..
سلام دوست من . من که نامردم چون دختر هستم ;)
حسودی هم نداشته باشیما ...باشه ؟ :w11:
حالا زود تند سریع میگی از کدوم دانشگاهی دوست من ؟

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز

خب باشه حالا اين دفعه رو قهر نكن.

شما هم خوش اومدين، اميدوارم هم بتونين از تالار استففاده هاي علمي ببرين و هم بقيه از دانش شما بهره مند شن.
حالا دانشجوي كدوم دانشگاه هستين و ورودي چندين؟
(خوبه؟ خوب تحويلت گرفتم؟:biggrin:)

zeost

عضو جدید
خب باشه حالا اين دفعه رو قهر نكن.

شما هم خوش اومدين، اميدوارم هم بتونين از تالار استففاده هاي علمي ببرين و هم بقيه از دانش شما بهره مند شن.
حالا دانشجوي كدوم دانشگاه هستين و ورودي چندين؟
(خوبه؟ خوب تحويلت گرفتم؟:biggrin:)
مرسی.:whistle:
به جناب کربلایی گفتم.من ورودی 86 رشته IT دانشگاه سجاد مشهد هستم.:w17:
از این که این تاسایت رو دیدم خیلی خوشحالم ومن هم هدفم پیشرفت شما وتمام بروبچه های IT تو این رشته است .;)

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام.
من تازه وارم.(توی بحث جالبی که دارین.):victory:
منم رشتم IT است وباید بگم بدون شناخت اومدم توی این رشته. من مهندسی پزشکی دوست داشتم. روزای اول منم می خواستم تغییر رشته بدم ولی الان می خوام بمونم . فکر می کنم رشته ی خوبیه. قبول دارم رشته ی نو و بکریه. ولی تا مقطع لیسانس با نرم افزار زیاد فرقی نمی کنه مگه خودمون بخوایم.من می خوام و از شما هم می خوام برای پیشرفت تو این رشته مطلب بنویسید. مثلا چه کلاسی بریم یا چه نرم افزاری یاد بگیریم و...
به نظر من برای قدم اول آشنایی با html خیلی خوبه.بعد از اون asp یا php .
این جوری از IT حرف بزنیم بهتر از موضوعاتیه که دارین مطرح می کنید.:thumbsup:

سلام بر همگی مخصوصا تازه وارد ها
با شما کاملا موافقم و نظری که دارم این است که شما ها یک کلاس گرافیک برین چون خیلی توی راهی که دارید می رید کمکتون می کنه توری که دیدتون رو اصلا به زندگی عوض می کنه و چیزهایی که قبلا خیلی راحت ازش گذر می کردین حالا با دیدی باز با اون برخورد می کنید من دورشو دارم می رم اگر تموم شد می تونم در این زمینه اگر علاقهمند باشید کمکتون کنم

zeost

عضو جدید
مرسی.حتما حق با شماست. راستش رو بخواین من از گرافیک هیچ پیش زمینه ای ندارم.در هر صورت ممنون دوست عزیز:w27:.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام به همه بروبچ مهندسي آي تي.وضع تالار هم بدك نيست،براي همه آرزوي موفقيت دارم.:gol:

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببیبنم بابا! کی تا حالا چیزی به نام ال فرمت شنیده؟

والله نشنیدم . اما گشتم اینا رو پیدا کردم .فکر میکنم به دردت بخوره ..
http://www.scribd.com/doc/12442523/Western-Digital-Drives-Solution-to-WD-LFormat-Problems
http://web.dmi.dk/projects/oersted/SDC/Format-MAG-L.shtml
اولی فکر کنم بیشتر مناسب باشه اما نیاز به **** شکن داره
سلام به همه بروبچ مهندسي آي تي.وضع تالار هم بدك نيست،براي همه آرزوي موفقيت دارم.:gol:
سلام عزیزم .
خوب نمیخوای در بهتر شدنش کمک کنی ؟ ;)

بالا