1جزوه برای شبکه میخوام تا از ب بسم الله همه چی رو توضیح بده تا آخرش.
موفق باشین
جونم؟یه سوال وحید جان
آها!توی شبکه ی Botnet ما یه سری malware ها رو روی کامپیوتر Client های مختلف به صورت آماده باش نصب می کنیم درست؟
یعنی در حقیقت یک Commander که ما باشیم یک طرفیم و طرف دیگه هم Client هایی که Malware روی کامپیوترشون نصب شده
پس این Butnet controlling server چی هست و کارش چیه؟
حقیقی هست یا مجازی؟
خب فک کنم کسی سوالی نداشت تا اینجای بحث
میرم سراغ ادامش
تا اینجا فهمیدیم BotNet چیه حالا ببینیم طرز کارش چیه و به چه دردی می خوره
اصولا ماهیت این شبکه تهدید آمیز نیست اما خب چیز جا افتاده اینه که BotNet همیشه یه تهدید رو اعمال می کنه
چند نوع حمله هستش که توسط BotNet انجام میشه که واستون لیست می کنم:
1. DDOS یا Distributed Denial of Service
2. تبلیغات ناخواسته یا Adware
3. نرم افزارای جاسوسی یا Spyware
4. ارسال ایمیل های اسپم (Spam) [احتمالا منم یه جور BotNet هستم با این تفاوت که پست اسپم ارسال می کنم]
5. ایجاد ترافیک کاذب توسط کلیک ناخواسته برای یک سایت خاص
6. تغییر شماره دسترسی به اینترنت [یکی از جالبترین و وحشتناکترین حمله هایی که می تونید تصورش رو بکنید!]
7. پنهان سازی BotNet یا Fast flux
خب این از حمله ها... اگه سوالی هست (که اصولا باید باشه!) بپرسین دور هم باشیم دیگه به هر حال هر هر
سلام دوست عزیز . منم کاملا موافقم . با آرزوی موفقیت برای شما و دیگر دوستان عزیزسلام وخوبي علي جان.؟
ماهميشه به ياد دوستامون هستيم،آخه وقت امتحاناست يكمي واسه خاطر اون همه درگين.
موفق باشين عزيزان.
سلام دوست عزیز . خوب چرا ناراحت میشی اینجا همه با معرفتن . امیدوارم حالتون خوب باشه و ایام به کامتان . موفق باشیدسلام بچه ها.
مدتی من اینجا نیومدم هیچ کس حالی ازمون نپرسید. این بود رسم رفاقت
باشه ما هم خدایی داریم
من 2 تا کتاب معرفی میکنم ، هر چند اگه بگردید حتی میتونید بهتر از اینها رو هم پیدا کنید1جزوه برای شبکه میخوام تا از ب بسم الله همه چی رو توضیح بده تا آخرش.
موفق باشین
چرا میزنم .......یکم بگم نارسا می نویسی آنی نمیزنیم؟ :دی
بذا یواش یواش بریم جلو دیگه بچه چه حولی تو :دی
به نظر من شما تو یک زمینه خیلی شاخ شو تو زمینه های دیگه یک حداقلی داشته باش.سلام من کاربر جدید هستم.
دانشجوی ترم 4 IT الن وضعم مثل همه ی هم کلاسی هامه ولی رقیبم اونا نیستن.
کسی که دوست دارم باهاش رقابت کنم در کامپیوتر و برنامه نویسی و اینترنت و... تقریبا کار درسته.
نمی خوام ازش کمک بگیرم .
کارهای لازم برای پیشرفت توی این رشته و رسیدن به این رقیب برای کسی که اول راهه ؟؟؟؟
خواهش می کنم جواب بدین...
ممنون
به سلام.
Welcome back
آره واقعا من که بعضی موقع ها نارحت می شم.
می گن IT همون کامپیوتره دیگه؟منم می گم اگه همون کامپیوتره چرا بهش می گن IT .بعضی موقع ها دیگه زحمت جواب دادن به خودم نمی دم.
یک صحبتی که El2rado عزیز در مورد حرفی که استادشون زدن مردن که واقعا به دلم نشست.
اونم این بود که استادشون گفته بودن IT یک علم نو هست و یک دانشجو توی این رشته حرف برای گفتن زیاد داره.ایده های نو زیاد می تونه بده و همش هم به خاطر بکر بودن این علم هست.
سلام ، اگه کسی فکر می کنه IT یک علم نو و بکریه اشتباه می کنه ، IT فقط در کشور ما سابقه 40 ساله داره ، اگه اطلاعاتی در این موضوع خواستید بنده در خدمت هستم .
سلام ، اگه کسی فکر می کنه IT یک علم نو و بکریه اشتباه می کنه ، IT فقط در کشور ما سابقه 40 ساله داره ، اگه اطلاعاتی در این موضوع خواستید بنده در خدمت هستم .
اگر کسی از بچه های It هست می تونیم با هم آشنا بشیم
اگر کسی از بچه های It هست می تونیم با هم آشنا بشیم
salam.mano ke bhshtareton mishnasan.
سلام دوست عزیز . ورودتون رو به جمع مهندسین خوش آمد میگم . منتظر حضور فعالتون در تالار هستیم . موفق باشید .اگر کسی از بچه های It هست می تونیم با هم آشنا بشیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |