shiva_bkr68
عضو جدید
نیاز چندانی به برنامه نویسی نیست و اندکی دانش برنامه نویسی نیاز هست هر دوش یکی هست![]()
الان پاكري خداييش لفظو داشتي

نیاز چندانی به برنامه نویسی نیست و اندکی دانش برنامه نویسی نیاز هست هر دوش یکی هست![]()
خب اصولا هوش بالای فیشر فقط تو طراحی صفحه خلاصه نمیشه
ولی به نظرم من زیاد هم نیازی به هوش خیلی بالا نیست وحید
Design یک Fake Page برای Phishing کار ساده ای هست
ولی دانشی به اسم مهندسی اجتماعی مورد نیاز هست (البته برای برخورد با اونایی که یه بار علمی دارن و راحت گول نمی خورن نه ... )
خدا رحم کنه![]()
الان این حرکتت یه لفظ خاصی داره که از ذکرش معذورمالان پاكري خداييش لفظو داشتي
![]()
حالا ما يه چيزي گفتيم شما چرا جدي گرفتين؟!!
حتما اگه ميگفتم مثلا يه تست انجام بديم....وفتي بر ميگشتم پسورد حساب بانكي هاي نصف ملت امريكا جلو روم بود!!!(داشتين روي اون يكي نصف كار ميكردين)
![]()
راستش من فرق Fakepage و Phishing رو نفهميدم.
اگه ميتونين خلاصه بگين.
خب اصولا هوش بالای فیشر فقط تو طراحی صفحه خلاصه نمیشه![]()
همون عنوان دهی به میل تله، ریزه کاری خود صفحه، انتخاب قربانی، تجزیه و تحلیل علایق قربانی و... خب می تونه کار آنالیزر باشه اما کسی که اینا رو پیش هم میذاره و به بهترین شکل ازش استفاده میکنه تا به نتیجه برسه (فیشر) هوش بالایی باید داشته باشه یا به عبارتی زرنگ تشریف داشته باشه![]()
راستش من فرق Fakepage و Phishing رو نفهميدم.
اگه ميتونين خلاصه بگين.
پپسی هست عزیزم!منم نگفتم فقط به طراحی خلاصه می شه
یه جای کار مشکل داره
قبلا که با Fake Page ازین کارا می کردم به نظرم راحت بود و موردی هم نبود که طرفم نفهمه
شاید من خیلی ایول بودم که حالا اینجوری فکر می کنم
نوشابه داری؟
ولی به طور کلی یک هکر خوب باید فرد بسیار خلاق و باهوشی باشه (هک های رده بالا مثل Over Flow کردن)
اجازه بدين من بگم
ما با استفاده از صف حه اي به اسم fake page كه توش دستورات لازم رو ايجاد مي كنيم تا يه فيشينگ طراحي بشه
درسته دوستان؟؟؟/
منم نگفتم فقط به طراحی خلاصه می شه
یه جای کار مشکل داره
قبلا که با Fake Page ازین کارا می کردم به نظرم راحت بود و موردی هم نبود که طرفم نفهمه
شاید من خیلی ایول بودم که حالا اینجوری فکر می کنم
نوشابه داری؟
ولی به طور کلی یک هکر خوب باید فرد بسیار خلاق و باهوشی باشه (هک های رده بالا مثل Over Flow کردن)
پییسس...!!! خنک بنوشیدچه بهتر
باز می کنی یا باز کنم![]()
كارد به اون شكمتون بخورههههههههههه
من سرما خوردم الان قورباغه تو گلوم سكونت داره،شماها دارين پپسي ميخورين![]()
اگه طرف بفهمه چه بلايي سر فيشر مياد؟!
واقعااااااااا الان كولر فعاليت داره تو خونتون!!!!!!!!!!بعد این همه زحمت یه پپسی نمی تونن ببینن داریم می خوریم![]()
عجبا
کدوم سرما ما اینجا کولر روشن کردیم.
واقعااااااااا الان كولر فعاليت داره تو خونتون!!!!!!!!!!
من همين الان پام جوراب پوشيدم،تازه يه جليقه هم تنمه(سرما خوردگي ويروسيه ديگه)
پس نوش جون ،الان بگم يه پيك واستون كلي نوشبه خنك بياره عوض ما هم ميل كنيد
اگه طرف بفهمه خودش و نجات داده همین
دستش که به جناب Phisher نمی رسه
اگه طرف بفهمه خودش و نجات داده همین
دستش که به جناب Phisher نمی رسه
پپسی تموم شد... یخمک بدم خدمتتون؟ايووووووووووول فيشر
يه پپسيم واسهphisher باز كن حاجي؟،بذhر به حساب من![]()
نه باشه واسه وقتي كه پپسي آوردي خبر كن.پپسی تموم شد... یخمک بدم خدمتتون؟![]()
سلام
البته فراموش نکنید که بعضی از هکرهای باتجربه با استفاده از جاوااسکریپت ادرس صفحه جعلی رو رو در نوار ادرس مرورگر تغییر میدن تا هیچ جای شکی برای قربانی نمونه. یه مهاجم حتی میتونه از ایراد های موجود در اسکریپت های یک سایت معتبر علیه اون سایت استفاده کنه. به این نوع حمله cross-site scripting گفته می شه. در این مورد از کاربر خواسته می شود تا در بانک خودش لاگین کند. ظاهراً همه چیز عادی است از ادرس وبگاه گرفته تا گواهینامه امنیتی (security certificates) . اما در واقعیت، پیوند به ان وبگاه دستکاری می شه تا با استفاده از عیب های موجود در اسکریپت های ان وبگاه ، حمله انجام بشه. با این حال این روش نیازمند دانش و اگاهی بالایی است. از این روش در سال 2006 برای حمله به وبگاه PayPal استفاده شد.
سلامسلام بچه ها
حالتون خوبه؟
بحث فیشینگ عالی بود مرسی از همتون
botnetهم که پاکر گفت خیلی خوبه .در مورد شبکه های warezوIRCو...هستش دیگه فک کنم .حملات DDOS.جالبه ولی زبان پرل هم توش هست دیگه .
کجایی استاد پاکر ؟فقط همشو یه جا نگو ها بذار کم کم بیایم نظر بدیم وسوال بپرسیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |