گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
پاكر نمياد نمياد نمياد يهو مياد يه صفحه پست ميذاره!
ولي دمش گرم خوب جواب ميده.
راستي يه چيزي انقدر نقل قول هاي چند تايي نذار هر كدومو تو يه پست بذار تعداد پست هات زياد ميشه!!!!(قابل توجه خانم رضايي!!)
راستي پاكر كي گفته كسي تو رو دوست داره؟!
اگه منظورت IT ها هست شايد بشه حرفتو قبول كرد.:D
ولي چرا همه انتظار دارن ما با بچه هاي كامپيوتر كل داشته باشيم؟!

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون پاکر جان. این جمله آخرت رو خو ب متوجه نشدم.:D
چاکرمندیم
مشکل از فرستندس جدی نگیر :دی:gol:
ITMAN های عزیز یه سوال احتمالا تکراری داشتم . ولی حدس میزنم مشکل من و خیلی از بچه های دیگه باشه .
خود من از کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم در حد یه ویندوز عوض کردن و شاید هم اسمبلی . دلم میخواد بسی بسیار بیشتر بدونم اما نمیدونم چجوری . اگر راه رو بلد باشم مطمئنم که رهروی خوبی هستم .
نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ؟
منتظر جوابهای پر بارتون هستم .
یا علی .
سلام ITZAN عزیز:دی
خدمت گرامتون عرض کنم که شما هدفتون از یادگیری کامپو مشخص کنین
تا به ادامه بحث برسیم...
پاكر نمياد نمياد نمياد يهو مياد يه صفحه پست ميذاره!
ولي دمش گرم خوب جواب ميده.
راستي يه چيزي انقدر نقل قول هاي چند تايي نذار هر كدومو تو يه پست بذار تعداد پست هات زياد ميشه!!!!(قابل توجه خانم رضايي!!)
راستي پاكر كي گفته كسي تو رو دوست داره؟!
اگه منظورت IT ها هست شايد بشه حرفتو قبول كرد.:D
ولي چرا همه انتظار دارن ما با بچه هاي كامپيوتر كل داشته باشيم؟!
ضایع می کنی
دارم برات :دی

نه بابا من ITMAN ها رو گفتم که همه دوسشون دارن:cool:
ITMAN ها
وITZAN ها
هم چون خیلی مهربونن دیگه میگن جهندم ما هم همه رو دوس داریم:دی:gol:

PS
ما و کل با بکس کامپی؟؟!!
امکان نداره! ما با فنچا هیچ کلی نمیندازیم
:دی

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت پاکر جان عارضم که اینجانب از اونجایی که زیادی !!!! فکر میکنم توی همین تفکرات به این نتیجه رسیدم که باید این تکنولوژی روز دنیا رو بسی بسیار فراتر بشناسم .در صدد آموختن حرفه ای ویندوز برآمده ام به نظر خودم Helpویندوز کمکی است بسی بسیار توپ . خواستم از شما دوستان گل بپرسم کتاب توپ یا منبع توپ دیگری سراغ ندارید ؟؟؟
اما یک درخواست دیگر داشتم و آن اینکه ماهنامه ها و مجلات مرتبط با رشتمون رو معرفی کنین . خود من تنها ماهنامه ی خوبی که تو کیوسک ها پیدا کردم عصر فناوری اطلاعات بود فکر میکنم همتون بشناسینش..

eslahi.ali

عضو جدید
کسانی که از پیام نورند بگن کدوم دانشگاش بهتره منم فناوری اطلاعات میخونم اما استادامون تعطیلن به خدا.:cry:

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت پاکر جان عارضم که اینجانب از اونجایی که زیادی !!!! فکر میکنم توی همین تفکرات به این نتیجه رسیدم که باید این تکنولوژی روز دنیا رو بسی بسیار فراتر بشناسم .در صدد آموختن حرفه ای ویندوز برآمده ام به نظر خودم Helpویندوز کمکی است بسی بسیار توپ . خواستم از شما دوستان گل بپرسم کتاب توپ یا منبع توپ دیگری سراغ ندارید ؟؟؟
اما یک درخواست دیگر داشتم و آن اینکه ماهنامه ها و مجلات مرتبط با رشتمون رو معرفی کنین . خود من تنها ماهنامه ی خوبی که تو کیوسک ها پیدا کردم عصر فناوری اطلاعات بود فکر میکنم همتون بشناسینش..
سلام به ملکه آی تی ها

راسش من یک سرچکی زدم
فقط این لینک دستم اومد

اینم یه لیستی مرتبط با آموزش های ویندوز که بعد از خوندن توضیحشون اگه خواسی می تونی روشون کلیک کنی بری به سایت مربوطش ----> لینک

وقت نشد این یکی رو بررسی کنم ولی عناوینش که خوب بود;) ---> لینک

اینم یه وبلاگی بود که یابیدم مطالبش بد نبود----> لییهینک

PS
تمام این آموزشا مربوط به ویندوز XP میشه ها! با کمی تغییرات به احتمال زیاد تو Vista هم جواب بده...

PS

خواستم یه سایت واقعا عالی رو به شما معرفی کنم
سایت فوق العاده ای برای e-learning که هرچی ازش بگم کم گفتم
نمی دونم اگه اسم w3schools رو شنیدین که می دونین من چی میگم ولی اگه نه حتما برین و ببینین که چه غوغایی هستش این سایت
لذت ببرین ازش---> لینک;):gol:

چاکریم

majmaj

عضو جدید

اصلا من یک سوال داشتم.
خوندن ماه نامه و یا فصل نامه های مرتبط با رشتمون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟

Mohsenyg

عضو جدید
سلام دوست من . خوبی؟
یه سوال .. امتحاناتون چجوری برگزار میشه ؟
امتحانات ما به صورت حضوری برگزار خواهد شد
البته یکسری امتحانات مجازی هم داریم که من قوانینش رو نمیدونم و تا حالا برگزار نشده
بازهم اگر سوالی دارید در خدمتم

majmaj

عضو جدید
این هم یک سری اطلاعات حساس در مورد ماه نامه ی عصر فناوری اطلاعات.:D

«سپاس ایزد منان که دوباره نعمت خدمت به خلق را نصیبمان کرد»
توجه به خلاقیت و نوآوری در دنیائی که هر روز شاهد تغییر و تحول شگرف در آن هستیم، از ضرورت‌های زندگی و یکی از اصلی‌ترین رموز بقا است. چنین نگرش خلاقانه‌ای، همراه با آینده‌سازی و آینده‌نگری و برنامه‌ریزی برای دستیابی به بهترینها، منجر به موفقیت و پویائی افراد جویای علم خواهد شد. نوآوری بدون داشتن دانش کافی، اقدام مؤثر و بکار بستن فنون آموخته و تجربیات کسب شده، هرگز بدست نخواهد آمد. در این دوران که توجه به علم و نوآوری از هر دوره و زمانی بیشتر است ما هم برآن شدیم تا با یاری خداوند منان، اندک آموخته‌ها و تجربیات خود و همچنین مهارتهای صاحبان علم فناوری اطلاعات سایر اندیشمندان جهان را جهت توسعه میهن عزیزمان ، به هموطنان گرامی عرضه داریم و خود نیز با ارتباط مستقیم و غیر مستقیم با شما خوانندگان عزیز کسب علم نمائیم. زیرا که به مشارکت گذاشتن علم، مسیری جز پیشرفت و تعالی را دربر نخواهد داشت .
ماهنامه عصرفناوری اطلاعات (ITE) ماهنامه‌ای است علمی پژوهشی و فرهنگی که توسط جمعی از استادان و دانش‌آموختگان و متخصصان علوم مرتبط با فناوری اطلاعات تأسیس شده است. مطالعه و پژوهش در زمینه تکنیکهای نوآوری و فناوری اطلاعات و سازگار کردن آنها با فرهنگ ناب ایرانی از جمله اهداف و آرمانهای اصلی این ماهنامه می‌باشد.
در ذیـــل شمـا را با مجموعه همکاران و اعضـــاء هیئـــت تحریریه ماهنــــــــــامه «عصر فناوری اطلاعات» آشنا می‌نماییم.
مدیر مسئول و صاحب امتیاز AhmadEdalat@InfoTechEra.com
احمد عدالت متولد1350 فارغ التحصیل رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی و مهندسی صنایع گرایش مدیریت سیستم و بهره وری در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علم و صنعت ایران با تمرکز بر مدیریت فناوری اطلاعات.
8 سال سابقه مطبوعات

قائم مقام و مدیر اجرائی HassanEtemadi@InfoTechEra.com
حسن اعتمادی متولد1350 فارغ التحصیل در رشته مهندسی کشاورزی گرایش اطلاح نباتات از دانشکده کشاورزی نوشهر
7 سال سابقه مطبوعاتی در امور اجرایی و روابط بازرگانی.

مدیر مالی و اداری ElaheZahraee@InfoTechEra.com
الهه زهرائی راد متولد1356 فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی.

اعضاء هیئت تحریریه
سردبیر AmirHamedRezaee@InfoTechEra.com
دکتر امیر حامد رضائی متولد 1352 فارغ التحصیل رشته مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعت نفت و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه شهید بهشتی و دانشجوی دکتری بازاریابی در دانشگاه شهید بهشتی.

دکتر مسعود یقینی MasoudYaghini@InfoTechEra.com
استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری. مدرس دروس مرتبط با IT از قبیل مدیریت فناوری اطلاعات (IT Management )، سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS ) شبیه سازی (Simulation ) تجزیه و تحلیل سیستم ها (system Analysis ) و...

دکتر محمد فتحیان MohammadFathian@InfoTechEra.com
متولد 1346 تهران فارغ التحصیل رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصرالدین طوسی در مقطع کارشناسی و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه علم و صنعت ایران ، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و عضو پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس. مدرس دانشگاه های علم و صنعت ایران و الزهراء در دوره های کارشناسی کارشناسی ارشد و دکتری در دروس مرتبط با IT از جمله کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع، سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری و سیستم‌های خبره، تجارت الکترونیک، مفاهیم و مدل های بازاریابی و تجارت الکترونیک، امنیت تجارت الکترونیک.

دکتر علی احمد یزدان‌پناه Yazdanpanah@infotechera.com
فارغ التحصیل مدیریت از دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی و مدیریت صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس و دکتری تحقیق در عملیات از دانشگاه تهران، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران. مؤلف و مترجم کتابهائی در حوزه‌های [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تجزیه و تحلیل سیستم ها و روش ها، سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS)[/FONT]، [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برنامه ریزی استراتژیک و [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برنامه ریزی و کنترل پروژه[/FONT] .عضو هیئت داوری ماهنامه

دکتر احمد ماکوئی AhmadMakouee@infotechera.com
استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران. مدرس دروس سیستم‌های تصمیم‌گیری با معیارهای چندگانه و تحقیق در عملیات و ... در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های دولتی و آزاد.

دکتر کورش احراری KuroshAhrari@InfoTechEra.com
متولد 1350 تهران، دارای مدرک دکتری IT با گرایش E-Strategy از دانشگاه هارتفورد آمریکا در سال 2004 میلادی عضو هیئت علمی TWA آمریکا با 10 سال سابقه عضویت و دبیر اول کمیته علمی داوران منطقه آسیا و اقیانوسیه عضو هیات علمی و شورای مدیریت فرا منطقه ای WCIT کشور سوئیس و قائم مقام ستاد برگزاری سمینارهای IT در منطقه خاورمیانه و شرق آسیا.

دکتر مسعود حامدی MasoudHamedi@InfoTechEra.com
متولد 1354 تویسرکان، فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی شریف و دارای دانشنامه مهندسی سیستم های اقتصادی و اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد از موسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه و دکتری برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه مریلند آمریکا

دکتر علی عدالت AliEdalat@InfoTechEra.com
متولد1349 تهران، فارغ التحصیل رشته فیزیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران و فوق لیسانس و دکتری ژئو فیزیک از دانشگاه تهران، با تخصص در زمینه فناوری‌های اطلاعاتی و متخصص فیزیک و ژئوفیزیک.

مهندس عشرت عدالت EshratEdalat@InfoTechEra.com
متولد1351تهران، فارغ التحصیل کارشناسی رشته ریاضی کاربرد در کامپیوتر از دانشگاه امیرکبیر و کارشناسی ارشد همین رشته از دانشگاه علم و صنعت ایران. رئیس نرم افزار بانک توسعه صادرات و محقق تجارت الکترونیک در موسسه پژوهش های بازرگانی. مدرس دروس کامپیوتری در دانشگاه آزاد اسلامی و علمی کاربردی و مدیر مسئول سابق ماهنامه تجارت الکترونیک و معاون دایره تحقیقات انفورماتیک در بانک توسعه صادرات.

مهندس فرنود حسنی farnoodhassani@InfoTechEra.com
متولد1358 تهران، کارشناس شبکه های اطلاع رسانی. مدیر روابط عمومی در اولین روزنامه الکترونیکی کشاورزی ایران و همچنین شبکه اطلاع رسانی کشاورزی ایران. مجری راه اندازی خبرگزاری تخصصی کشاورزی. مدیریت روابط عمومی مرکز ملی فناوری اطلاعات، کارشناس اطلاع رسانی الکترونیکی در شرکت خدمات انفورماتیک
مهندس علیرضا عسگری AliRezaAsgari@InfoTechEra.com
متولد1351 تهران، فارغ التحصیل مهندسی نرم افزار از دانشگاه آزاد اراک و مقیم شهر تورنتو کانادا. طراح و مبتکر سیستم‌ Xten-Win32انتقال صدا از طریق اینترنت و مدیر شرکت Xten.

مهندس رضا زندیه RezaZandiye@InfoTechEra.com
متولد 1349 تهران، دانش آموخته کاربرد کامپیوتر ومهندسی نرم افزار از دانشگاه آزاد اصفهان و تهران جنوب. مسئول طراحی و ساخت سیستم خبره حمل نقل بین المللی جاده‌ای اتاق بازرگانی صنایع ومعادن ایران.

مهندس ساسان نیکو کار SasanNikookar@InfoTechEra.com
متولد1355 تهران. فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب. کارشناس بخش مهندسی نرم افزار بانک مرکزی.

علیرضا ساعتچیان AliRezaSaatchian@InfoTechEra.com
متولد1342 تهران، هجده سال فعالیت در امور نشر، کامپیوتر، موسیقی و گذراندن دوره آکادمیک موسیقی وین. ارائه مقالات متعددی در زمینه IT و فرهنگی.

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

و یک سوال دیگه چرا بیشتر بچه هایی که اینجا خودشون رو معرفی کردن از رشتشون ناراضین؟آیا بخاطر سختی این رشته هست؟
سلام
تا اينجا كه بچه ها همه راضي بودن از رشتشون
منم اولين انتخابم ITنبود ولي دوستش داشتم.علاوه بر اون چون جديده هنوز افراد زيادي رو جذب نكرده فارغ التحصيلاش موقعيت خوبي دارن.ميشه تو اين رشته پيشرفت خيلي زيادي داشت.رشته قشنگيه.منم ازش راضيم.
-------------------------------------
ما كارشناس رشته داريم كه به كارامون رسيدگي مي كنه البته با نرم افزار يكيه.

آخرین ویرایش:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب حالا يه كوچولو از اين بحثا منحرف ميشيم ميريم سراغ تبريكات
عيد غدير كه گذشت ولي خوب به همتون تبريك ميگم:gol:

شب يلدا مبارك
اميدوارم براي همه شب خوبي باشه

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم رضايي من آدم شوخي هستم اگه ناراحت ميشين بگين تا ديگه باهاتون شوخي نكنم ولي...
نميشد همه اينارو تو يه پست بگين؟؟!!!
ببيبن دانشجوي زرنگ اينجوري تعداد پست هاشو ميبره بالا!!!
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم . بله شما راست میگید . چشم همه ی حرفام رو تو ی یه پست میذارم . خودم آدم شوخ طبعی هستم . موفق باشید دوست عزیز :gol:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز من اصلا ناراحت نشدم . بله شما راست میگید . چشم همه ی حرفام رو تو ی یه پست میذارم . خودم آدم شوخ طبعی هستم . موفق باشید دوست عزیز :gol:

الهام جان به این شدّت هم که می گید نیست.
الان بچه ها نسبت به روزای اولی که من توی این تالار فعالیتم رو شروع کردم خیلی فعال تر و با انگیزه تر شدن.
خیلی خوشحالم که تونستم با ایجاد تاپیک راهنمای دانشجویان IT ... نقشی هر چند کم رنگ در ایجاد انگیزه و کمک به پیشرفتشون داشته باشم.
به نظرم که واقعا موثر بوده.واقعا اینطور که می گید بچه ها نا امید نیست.نا راضی بودن با نا امید بودن خیلی تفاوت داره
همه ی ما هم برای کمک به هم اینجا هستیم .پس نا امیدی معنی نمی ده دیگه ;)

منم علوم تحقیقات فارس (آزاد) هستم.تا اینجاش که خیلی راضی بودم.ببینیم بعدش چی پیش میاد...
یکی از استادامون (دکتر امین لاری) می گن دکترای IT از UCLA داره:eek:.حالا حقیقت داره یا نه ...:gol:
سلام مدیر عزیز خسته نباشید . بله شما درست میگید . خوشحالم که تالار ما بچه های خوب و فعالی داره . بله انتخاب های خود من هم بیشتر معماری و شیمی بود . منم خودم این رشته رو از صفر شروع کردم . و منتظر موفقیت های بعدی خودم هم هستم . خوشحالم دوستای با انگیزه ای مثل بچه های این تالار دارم

homayun.it

عضو جدید
سلام و احوالپرسی از بچه ها

سلام و احوالپرسی از بچه ها

سلام به همه ی سروران عزیز، IT های گل:
این بنده ناچیز گویا همین چند دقیقه پیش عضو شدم. خلاصه اش خیلی خوشحالم;)
فقط خواستم به بقیه عرض ادبی کرده باشم. راستی منم دانشجوی مهندسی IT دانشگاه صنعتی اصفهانم. ورودی 86 . فعلا خداحافظ همتون.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم در پیام نور واحد زنجان مشغول به تحصیل هستم . دانشگاه ما هم خوب امکانات خوبی برای رشتمون نداره ولی من ناراضی نیستم چرا ؟ چون که ما جمع ایرانی ها تا زور بالا سرمون نباشه ، درس نمیخونیم . حقیقت همینه . دانشجوی پیام نور نباید اینجوری باشه . ناراضی نیستم چون دانشگاه پیام نور Self Study آدم رو قوی میکنه و به خاطر خیلی از درسهای عمومی وقتمون تلف نمیشه . ولی من همین 4 سال اینجا درس میخونم ، نهایت تلاشم رو میکنم تا ارشد در بهترین دانشگاه تهران قبول شم ( البته زنجانم دانشگاه خوبی مثل تحصیلات تکمیلی علوم پایه داره ) من قراره به واسطه ی یکی از آشناهامون با دانشجوهای اونجا رابطه برقرار کنم ، اون موقع از اطلاعات آنها براتون پست میذارم . به جرات میتونم بگم تو زنجان ارتباط خیلی ضعیفه ( تا دختر یا پسری برای تبادل اطلاعات با جنس مخالفش صحبت میکنه ، همه که نه ولی اکثرا چپ چپ نگاه میکنند ) ولی تا تبادل اطلاعات نباشه ، نمیتونیم موفق شیم . ولی من شخصا کمک کردن رو خیلی دوست دارم اصلا شعار زندگیم همینه . امیدوارم بتونیم ما با کمک هم این رشته رو و خودمون رو به یه جایی برسونیم . به امید اون روز . من که لمسش میکنم . شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟/ موفق باشید

Drago

کاربر ممتاز
خدا رو شكر كه ناراحت نميشين.
ولي بازم 3 تا پست توي يه صفحه گذاشتين ها!!!:D

راستي يه چيزي...

آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:biggrin::biggrin::D:D

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلامی دوباره به همه ی ITMAN ها ( ;)M or F No Difference )
با عرض پوزش از این غیبت چند روزه ای که داشتم.

مشکلات زیادی برای دسترسی به اینترنت داشتم.ADSL که سه روز قطع بود و Dial Up هم که نتونستم حتی یک بایت Data بفرستم یا بگیرم.

همونطور که شخص عالم وزیر ارتباطات کشور گفتن سرعت 128KB/S زیاد هم هست... حالا کاش این سرویس رو بدون مشکل ارائه می کردن.

خلاصه به خاطر این غیبت نسبتا طولانیم از همگی پوزش می طلبیمع :gol:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اصلا من یک سوال داشتم.
خوندن ماه نامه و یا فصل نامه های مرتبط با رشتمون چقدر می تونه تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟

هرچی باشه ما دانشجوای IT هستیم و به نظر من مهمترین مسئله ای که باید در نظر بگیریم UP To Date بودنمون هست و این ماه نامه ها کمکی زیادی به این مسئله می کنن.

دلیلی هم که یک زیر بخش مجزا برای اخبار IT ایجاد شد همین بود
:gol:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه ی سروران عزیز، IT های گل:
این بنده ناچیز گویا همین چند دقیقه پیش عضو شدم. خلاصه اش خیلی خوشحالم;)
فقط خواستم به بقیه عرض ادبی کرده باشم. راستی منم دانشجوی مهندسی IT دانشگاه صنعتی اصفهانم. ورودی 86 . فعلا خداحافظ همتون.

سلام به شما دوست گرامی

به جمع ما خوش اومدین.امید وارم که هرچه زود تر شما رو بین اعضای فعالمون داشته باشیم
;)

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستي يه چيزي...

آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:biggrin::biggrin::D:D
سلام دوست عزیز . شاهکار کردی . تبریک میگم . به امید موفقیت هایتان در امتحانات پایان ترم . برای همه ی دوستان خوبم هم آرزوی موفقیت دارم .:gol:

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا من یک سوال داشتم.
از اونجایی که من فکز میکنم به روز بودن تو رشتمون نقش خیلی زیادی رو ایفا میکنه دونستن اخبار و اطلاعات روز خیلی مفیده ..ممکنه شما بگی خوب تا وقتی اینترنت با این حجم اخبار هست دیگه چه نیازی به ماهنامه و مجله است .مجله حداقل برای افرادی مثه من خیلی خوبه به چند دلیل اول اینکه من امکان دسترسی دائم به اینترنت رو فعلا ندارم و دوم اینکه آدمی هستم که همیشه و همه جا یه کتاب دستمه خوب اگه هر چند وقت یکبار این کتاب ،کتاب اختصاصی رشته ام باشه بده ؟
نازه توی مجلات مقالات آموزشی خوبی هم پیدا میشه .
و اینها دلایل مناسبی برای خوندن ماهنامه نیستن؟

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآي ملت استاد امتحان گرفت ++C من از 3 نمره 2.25 گرفتم! همه فهميدن شما هم بدونين!!!!:D:D
بابا شاگرد اول ... بابا رتبه A ... :)
آفرین .صد آفرین .هزار و سیصد آفرین . فرشته ی روی زمین . یواش برو نخوری زمین از پله های زیر زمین :biggrin::biggrin:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

راستي يه چيزي...

خوب حالا
یه جور شروع کردی جملت رو گفتم حتما از 2.25 گرفتی 3 :redface:

شوخی... . آفرین ایشالله خبر قبولی توی CCIE تون رو بهمون بدین ;)

Drago

کاربر ممتاز
اينجوري برخورد نكنين بابا بچه مردم ذوقش كور ميشه...:D
اخه نبودين ببينين چه فيلمي درست شده بود!!فكر كنم الان راحت 25 30 تا اثر انگشت مختلف روي ورقه ام باشه!!!
يه عده كه سوالا رو نوشتن.
يه عده ميخواستن ببينن اشتباه دارم برن به استاد بگن يا نه!!
يه عده هم فقط ميخواستن ببينن حل من با مال خودشون چه فرقي داره.
ها ها ها...اين آخري خيلي باحال بود...طرف برگشته داره جواباي منو مينويسه!!!(از توي كتاب نگاه ميكرد بهتر نبود؟!!)
در ضمن اين همه آدم به جاي اينكه دكمه نقل قول رو بزنين تشكرو ميزدين چي ميشد؟!!!

راستي شما نظرتون در مورد فعاليت توي گروه روبوتيك چيه؟يكي دعوت كرد گفت بيا ميخوايم يه گروه تشكيل بديم فقط بچه هاي IT هستن...
به نظر شما برم؟

آخرین ویرایش:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اينجوري برخورد نكنين بابا بچه مردم ذوقش كور ميشه...:D
اخه نبودين ببينين چه فيلمي درست شده بود!!فكر كنم الان راحت 25 30 تا اثر انگشت مختلف روي ورقه ام باشه!!!
يه عده كه سوالا رو نوشتن.
يه عده ميخواستن ببينن اشتباه دارم برن به استاد بگن يا نه!!
يه عده هم فقط ميخواستن ببينن حل من با مال خودشون چه فرقي داره.
ها ها ها...اين آخري خيلي باحال بود...طرف برگشته داره جواباي منو مينويسه!!!(از توي كتاب نگاه ميكرد بهتر نبود؟!!)

در ضمن اين همه آدم به جاي اينكه دكمه نقل قول رو بزنين تشكرو ميزدين چي ميشد؟!!!

راستي شما نظرتون در مورد فعاليت توي گروه روبوتيك چيه؟يكي دعوت كرد گفت بيا ميخوايم يه گروه تشكيل بديم فقط بچه هاي IT هستن...
به نظر شما برم؟

چه بچه هاي باحالي.مخه كلاسي؟:biggrin:

حالا چي ميشد تو ازمون تشكر ميكردي.ما كه تشويقت كرديم:w15::w15::w15:

كجاس؟چه طوريه؟كجاي راه هستن؟ايده بدي نيست اگه سردربياري

آخرین ویرایش:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حالا که بحث نمره شد بذارید منم بگم
امروز بعد از دو هفته جواب امتحان پایان ترم مبانی IT مون رو زدن.
منم با اجازتون شدم صفر. برام غیبت رد کردن.چرا شو خودمم نمی دونم.
برگ مربوط به حضور در جلسه رو پر کردم.اسمم روی پاسخ نامم نوشتم.غیبت کلاسیم هیچی نداشتم.پروژه ی درسیمم همون روز تحویل دادم.حالا برام غیبت رد کرده
استادمون دارن تشریف می برن انگلیس برای دکترا به همین خاطر هم امتحان رو زود برگذار کردند.
هرکسی هم هرچی بهش بگه یا ازش چیزی بخواد جواب می ده وقت ندارم... وقت ندارم... .

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برگ مربوط به حضور در جلسه رو پر کردم.اسمم روی پاسخ نامم نوشتم.غیبت کلاسیم هیچی نداشتم.پروژه ی درسیمم همون روز تحویل دادم.حالا برام غیبت رد کرده
استادمون دارن تشریف می برن انگلیس برای دکترا به همین خاطر هم امتحان رو زود برگذار کردند.

:eek::eek:

نميذاريد آدم ساكت باشه خرابكارياشو نگه كه!منم نيم ترممو ندادم.قرص و محكم نشستم تو خونه گفتم نميدم،هرچي دوستام گفتن بيا بده گفتم نميام:surprised:(آخه هيچي نخونده بودم آبروريزي بود)البته بگما گفته بودن امتحانش زياد مهم نيست

arsam313

عضو جدید

:w15::w15::w15:پس امینی لاری حالتو گرفت...این واسه این بوده که علاقتو زیادتر کنه:biggrin::biggrin::biggrin:

بالا