سلام به همگییی خوبین خوشین ؟ دیروز و امروز امتحان هایی دادم که واقعا معادل برو حالشو ببر بودنن
و اما نظر من در مورد کنکور :
ازمون ای تی : به نظرم سوالاش خوب بود نسبت به سال های دیکه استاندارد بود کسی خوب حونده باشه می تونست راحت بزنه .
زبان = از نظر من راحت بود ( البته فعلا نظرم اینه شایدم منفی زده باشم ولی اکه منفی نزده باشم فکر کنم خوب باشه درصدش ) ولی اکثر کسانی که ازشون می پرسم میگن دور زبان رفتن و کلا نزدن واسه همین نمی دونم این زدن من تاثیر مثت خواهد داشت یا منفی جون وقت مشترکم رو گذاشتم رو این چون مشترک شک داشتم و هم تحلیلی بودن بعضی ها دیدم خیلی وقت می بره بی خیال شدم یعنی اونایی که زبان رو بی خیال شدن اگه مشترک رو بالا بزنن این واسه من امیتاز منفی میشه
دروس مشترک : طراحی و ساختمانش خب بود راحت بود ولی حیف کوله پشتی ندادن من خیلی این کوله پشتی رو دوست دارم

خیلی دوست داشتم یک دونه ای میدادن.مشترک هفت هشتا زدم زیاد نزدم یعنی طراحی و ساختمان چند تا زدم یک دونه نرم افزار زدم یک دونه شبکه رو اشتباه زدم .نرم افزار دو تا سوالو نصفه یادم بود واسه همین نزدم یعنی امتحان معیارم این بود اصلا منفی نزنم واسه همین کم زدم
تخصصی : هوش راحت بود پایگاه سخت بود ( نمی دونم شایدم چون من مسلط نبودم فکر می کنم سخت بود )(4-5 تایی زدم با دوستامم بررسی کردیم درست بودن )
معماری :زیاد وفت نذاشته بودم براش ولی فکر کنم سخت بود یک دونه سوال زدم درسته اونم
خلاصه این کل امتحان ای تی من خیلی من زدم ولی در کل راضیم جون خونه خیلی کم تر از این می زدم ولی یکمی هم وقت اضافه اکه داشتم اون نرم و شبکه رو بررسی می کردم شاید یک چندتایی مشترم اضافه می شد شایدم نمی زدم نمی دونم
و اما کنکور کامپیوتر
خلاصه در یک جمله : خدا بهمون رحم کرد

واقعا سخت بود یعنی مال ای تی حلیات بود باید حل می کرد ولی مال اینا استدلالی بود یعنی مفهوم بود و هم مدار اینا زیاد بود دیدم هیجی از این در نمیام خالی دادم برکه دوم رو اومدم از ای تی سخت تر بود خوبه ما رو برگردوندن رشته خودمون و گرنه اش مون رو غن سهله کشک هم روش زیادی بود .درسته اونم عالی ندادم و این جور که دوستام میگن واسه شبکه باید حداقل میانگین 30 باشه مال من کم تر میشه ولی خیلی خیلی سوالامون بهتر از مال کامپیوتر بود .
دعا کنین شبکه سهند تبریز قبول بشم و گرنه باید قید ارشد رو بزنم چون دیگه حس ایتکه تازه شروع کنم درس تازه محاسبات و نظریه و .. رو بخونم نیست اونوقت فقط کار باید برم ولی من دوست دارم شبکه رو .

امیداورم همه به اونی که می خوان برسن البته کار بیشتر دوستانی که میشناسم راحته چون مدیریت هار و می خوام اونا قبول شدنش راحت تره شانس شون بالاس تا شبکه