سلام. من محمد هستم. عشق نرم افزار بودم ولی از شانس خوب یا بدم اومدم توی IT .
موفق باشید.
محمد جانم ببین تو عاشق این رشته میشی
سلام. من محمد هستم. عشق نرم افزار بودم ولی از شانس خوب یا بدم اومدم توی IT .
موفق باشید.
سلام.مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم IT كاملتر از نرم افزاره.اگه دقت كرده باشي درس مشترك هم زياد دارن.
سلام
شرمنده قراراز مزاحمت اينه كه در مورد معادلات شبكه مثل
1بهروري كانل ها2.قانون نايكويست 3.قانون شانون4.كد همينگ و...؟اگه چيزي داشته باشيد شرمنده ميكنيد؟
سلام من سحرم ورودی 88 تئ این رشته می شه یه کم بیشتر در مورد جزئیات این رشته توضیح بدین .
من دانشگاه مجازی خواجه نصیز درس می خونم
با تشکر
تازه واردم خوشحال می شم حمایتم کنید![]()
سلام دوست خوبم . خیلی خیلی خوش امدی .فکر نکنی اینجا بچه ها بی بخار هستند نه بلکه چون نزدیک امتحانات هستش فعلا کم پیدا شدند حتما بعد امتحان فعالیت ها رومیبینی . دوست عزیز سوالت خیلی کلی هستش . تو همین تالار میتونی یه سفر کوتاهی داشته باشی و جواب خیلی از سوالاتت رو بگیری . اگه باز هم سوالی بود ،سلام من سحرم ورودی 88 تئ این رشته می شه یه کم بیشتر در مورد جزئیات این رشته توضیح بدین .
من دانشگاه مجازی خواجه نصیز درس می خونم
با تشکر
تازه واردم خوشحال می شم حمایتم کنید![]()
سلام دوست خوبم . خیلی خیلی خوش آمدی . دوست عزیز همه ما اطلاعاتمون کم بود ( البته اول خودم )ولی هرچه زمان میگذشت و هدفت بزرگ و بزرگ تر میشد ، هم دید گسترش پیدا میکنه و هم اطلاعات . پس نگران نباش ولی مهندس عزیز همه این ها برمیگرده به علاقه وهمت خودت . موفق باشیسلام من تازه عضو شدم.رITرو همین جوری قبول شدم ولی الان خیلی دوسش دارم ولی متاسفانه اطلاعاتم خیلی کمه.کمممممممممممممممک
![]()
salamسلام به همه ی شما دوستان عزیز و گرامی
دوستان توی این تاپیک می تونید در هر مورد که خواستین صحبت کنید.
همچنین اعضای جدید می تونن اینجا خودشون رو معرفی کنن.
* این تاپیک به پیشنهاد دوست گرامی Melody ایجاد شد.
امید وارم بچه های IT اینجا دور هم به ایجاد یک محیط صمیمی کمک کنن.
دوستان عزیز سعی کنید موضوعاتی رو که برای بحث انتخاب می کنید بیشتر مربوط به IT و Computer و به طور کل فضای الکترونیک باشه
سلام مهندس آیندهسلام ، من 1پشت کنکوری هستم و علاقه مند به آی تی .
پارسالم تو آزاد 1رشته بیشتر نزدم اونم آی تی تهران جنوب بود.اما قبول نشدم
به این سایت و اون سایتم زیاد سرزدم اما مطالبشون زیاد به دردم نخورد و جواب سوالم رو انطوری که میخواستم به زبان ساده پیدا نکردم
من اصلا دوس ندارم تا درست حسابی رشته ای رو نشناختم واردش بشم، حالا شماها که همتون دانشجوی ای تی هستین کمکم میکنید؟
1کم ازآی تی برام بگید، از آینده ش و بازار کارش.
اگه به من کمک کنید و منو ازین سردر گمی(یا بهتر بگم ،کم اطلاعی!!!!!) بیرون بیارید یه دنیا ممنونتون میشم
اناراتون درشت،هندونتون قرمز،آجیلتون پرپسته،لباتون پرخنده، یلداتون مبااااااااارک![]()
سلام
يه سوال چرا اين همه تعداد خانم هادبيشتر از آقايونه تو رشتمونو ميگم
سلام عزیزمسلام ، من 1پشت کنکوری هستم و علاقه مند به آی تی .
پارسالم تو آزاد 1رشته بیشتر نزدم اونم آی تی تهران جنوب بود.اما قبول نشدم
به این سایت و اون سایتم زیاد سرزدم اما مطالبشون زیاد به دردم نخورد و جواب سوالم رو انطوری که میخواستم به زبان ساده پیدا نکردم
من اصلا دوس ندارم تا درست حسابی رشته ای رو نشناختم واردش بشم، حالا شاها که همتون دانشجوی ای تی هستین کمکم میکنید؟
1کم ازآی تی برام بگید، از آینده ش و بازار کارش.
اگه به من کمک کنید و منو ازین سردر گمی(یا بهتر بگم ،کم اطلاعی!!!!!) بیرون بیارید یه دنیا ممنونتون میشم
اناراتون درشت،هندونتون قرمز،آجیلتون پرپسته،لباتون پرخنده، یلداتون مبااااااااارک![]()
شب یلدا بر همه مهندسین آی تی مبارکباد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |