گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

zeost

عضو جدید
سلام عزیزم . این پیشرفت رو بهت تبریک میگم:w23: دوست خوبم محفل دوستانه و گرم ما رو هم با اطلاعات خودت درمورد ajax نورانی کن:w27:گلم موفق باشی
سلام الهام جون.یه جوری گفتین پیشرفت فکر کردم که ... من خوشحالم که دیگه مثل قبلا ضعیف نیستم.احساس می کنم دارم راه رو پیدا می کنم و این رو مدیون آقای کربلایی، شما ،مدیر و بقیه دوستانی هستم که توی این سایت هستن.من می خواستم تغییر رشته بدم ولی از وقتی اومدم اینجا تمام فکرم اینه که حتما توی این رشته ای که توی انتخابش خودم تقریبا هیچ نقشی نداشتم موفق باشم.کارهایی که شما اینجا می کنید (منظورم راهنمایی هاییه که به دیگران می کنید )غیر قابل جبرانه!مخصوصا شما آقای کربلایی...
راستی مدیر کجاست؟اون کسی که تاپیک 24 قانون رو درست کرد چرا قانون چهارم رو نمی ذاره؟
آقای cool i3oY شما کجایین.من و دوستان مشتاق منتظریم که درباره یAjax اطلاعات بگیریم.راستی به اون تاپیکی که درست کردین یه سری بزنید.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان. خوش می گذره؟

سلام به همه گی.اینجا کسی اصول و مبانی مدیریت پاس کرده؟ چه رفرنسی؟

مبانی مدیریت - نوشته استیفن پی. رابینز و دیوید ای.دی سنزو - ترجمه دکتر سید محمد اعرابی، محمد علی حمید رفیعی و بهروز اسراری ارشاد
انتشارات دفتر پژوهش های فرهنگی

آخرین ویرایش:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام الهام جون.یه جوری گفتین پیشرفت فکر کردم که ... من خوشحالم که دیگه مثل قبلا ضعیف نیستم.احساس می کنم دارم راه رو پیدا می کنم و این رو مدیون آقای کربلایی، شما ،مدیر و بقیه دوستانی هستم که توی این سایت هستن.من می خواستم تغییر رشته بدم ولی از وقتی اومدم اینجا تمام فکرم اینه که حتما توی این رشته ای که توی انتخابش خودم تقریبا هیچ نقشی نداشتم موفق باشم.کارهایی که شما اینجا می کنید (منظورم راهنمایی هاییه که به دیگران می کنید )غیر قابل جبرانه!مخصوصا شما آقای کربلایی...

راستی مدیر کجاست؟اون کسی که تاپیک 24 قانون رو درست کرد چرا قانون چهارم رو نمی ذاره؟
آقای cool i3oY شما کجایین.من و دوستان مشتاق منتظریم که درباره یAjax اطلاعات بگیریم.راستی به اون تاپیکی که درست کردین یه سری بزنید.​

سلام عزیزم . من یه مدت خیلی از کلمه کجایید استفاده کردم ولی جوابش رو گرفتم ، حالا به شما هم میگم شاید قانع شی : دوست خوبم هرکسی که میاد اینجا ، خوب فقط مشغلش دنیای مجازی نیست. فراموش نکن ما یه دنیای واقعی هم داریم . دنیایی که توش زندگی میکنیم و نفس میکشیم . هر کس تو دنیای واقعی مشغله هایی داره که حتی گاهی اوقات وقت سرخاروندنم نداره . پس مشغله های دنیای واقعی میتونه بهونه خوبی برای کمرنگ شدن فعالیت تو دنیای مجازی باشه . علت اینکه به جای واژه دلیل ، کلمه بهونه رو بکار بردم بخاطر اینه که ما میتونیم با مهار کردن افسار زمان ، حتی بهونه ها رو هم محو کنیم . موفق باشی گلم:victory:

zeost

عضو جدید
سلام عزیزم . من یه مدت خیلی از کلمه کجایید استفاده کردم ولی جوابش رو گرفتم ، حالا به شما هم میگم شاید قانع شی : دوست خوبم هرکسی که میاد اینجا ، خوب فقط مشغلش دنیای مجازی نیست. فراموش نکن ما یه دنیای واقعی هم داریم . دنیایی که توش زندگی میکنیم و نفس میکشیم . هر کس تو دنیای واقعی مشغله هایی داره که حتی گاهی اوقات وقت سرخاروندنم نداره . پس مشغله های دنیای واقعی میتونه بهونه خوبی برای کمرنگ شدن فعالیت تو دنیای مجازی باشه . علت اینکه به جای واژه دلیل ، کلمه بهونه رو بکار بردم بخاطر اینه که ما میتونیم با مهار کردن افسار زمان ، حتی بهونه ها رو هم محو کنیم . موفق باشی گلم:victory:
ولی من هر وقت میام توی این سایت با انرژی بیشتری کارهای دیگه مو انجام میدم.پس خدا کنه همیشه ADSLام شارژ داشته باشه وگرنه ...

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من هر وقت میام توی این سایت با انرژی بیشتری کارهای دیگه مو انجام میدم.پس خدا کنه همیشه ADSLام شارژ داشته باشه وگرنه ...
من هنوز هنوزم با کارت میام :crying2: اگه کارم تو دنیای مجازی جدی شه یعنی حجم بزرگی هم از نظر زمان و هم از نظر جا ، تو کنار بقیه کارام اشغال کنه ، مجبورم ADSL بخرم:w19:

zeost

عضو جدید
من هنوز هنوزم با کارت میام :crying2: اگه کارم تو دنیای مجازی جدی شه یعنی حجم بزرگی هم از نظر زمان و هم از نظر جا ، تو کنار بقیه کارام اشغال کنه ، مجبورم ADSL بخرم:w19:
باید بگم که خیلی خوش شانس هستین که با کارت سایت باز میشه.چون برای من با کارت بعضی وقتا سایت اصلا بالا نمی یاد.راستی چرا کارت می خرین با اینترنت هوشمند نمی رید؟اگه بخواین من چندتا شماره دارم ولی نمی دونم این شماره ها به شهر محل زندگی هم ربط داره یا نه؟

sahel_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من ساحل هستم عضو جدید باشگاه و هم عضو جدید گروه ITبه قول شما هنوز شناخت کاملی ازاین رشته نداریم(من و هم کلاسی هام چه پسر چه دختر...)امیدوارم این باشگاه و اعضای محترم بتونن کمک بزرگی واسه ما تازه واردا باشه .:D

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
پس گير نا اهلش نيوفتادي كه بكشتت هان ؟:biggrin:ما دخترا بهتون رو ميديم گوشه گير نشين وگرنه ميزنيم مي كشيمتونان جون داداش:D
سلام دیگه قدیمی شده بحث کی بهتررو میگم ...در خشن بودن خیلی از دختر خانوم ها شکی نیست :razz: ما پسراهم لطیف و دل نازکیم دیگه...بیخیال دعا کن به قول شما گیر نا اهلش نیفته هیشکی

Life Is A Test

عضو جدید
سلام مهندسای حال و اینده
من یه چند وقتی هست بهتون سر میزنم
بلاخره ثبت نام کردم
یه سوال فنی
به نظر شما بهتر نیست بجایه رفتن به دانشگاه
و صرفه بیشتر وقت
و هزینه
و اموزش کمتر
از موسسه ی کهکشان اقدام کنم
یکی از دوستان معرفی کردن خواستم از شما عزیزان هم یه همفکری داشته باشم
مر30
من هیچ گونه اطلاعات در مورد ای تی ندارم
کم م م م م م م م م م مک:eek:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندسای حال و اینده
بلاخره ثبت نام کردم
یه سوال فنی
و صرفه بیشتر وقت
و هزینه
و اموزش کمتر
مر30
سلام دوست عزیز . خیلی خوش اومدید . دوست عزیز بنظر من واژه بجای ، واژه خوبی نیست چرا چون که هر مکانی برای خود یه سری مزیت و یه سری عیب هایی داره پس نمیتونیم مکانی رو جایگزین مکان دیگه ای کنیم . خوب رفتن به دانشگاه خودت منفعت های زیادی از جمله آشنایی با اساتید خبره و حتی دوستان با تجربه میشه ولی خوب همه چیز رو که تو دانشگاه دست دانشجو نمیدارند پس خود دانشجو هم باید دست رو زانوی خودش بذاره . بنظر من رفتن به موسسه و به دانشگاه در کنار هم میتونه باعث پیشرفت شما شه . فکر نمیکنم که یکی باعث آزار اون یکی شه . در مورد IT هم از دوست خوبمون google کمک بگیرید . موفق باشید;)

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندسای حال و اینده
بلاخره ثبت نام کردم
یه سوال فنی
و صرفه بیشتر وقت
و هزینه
و اموزش کمتر
مر30
سلام دوست عزیز . خیلی خوش اومدید . دوست عزیز بنظر من واژه بجای ، واژه خوبی نیست چرا چون که هر مکانی برای خود یه سری مزیت و یه سری عیب هایی داره پس نمیتونیم مکانی رو جایگزین مکان دیگه ای کنیم . خوب رفتن به دانشگاه خودت منفعت های زیادی از جمله آشنایی با اساتید خبره و حتی دوستان با تجربه میشه ولی خوب همه چیز رو که تو دانشگاه دست دانشجو نمیذارند پس خود دانشجو هم باید دست رو زانوی خودش بذاره . بنظر من رفتن به موسسه و به دانشگاه در کنار هم میتونه باعث پیشرفت شما شه . فکر نمیکنم که یکی باعث آزار اون یکی شه . در مورد IT هم از دوست خوبمون google کمک بگیرید . موفق باشید;)

• Like
واکنش ها: mtr

mtr

عضو جدید
سللاااااااااااااااااام به تمام دوستان خوبم.
واقعا از همه عذر خواهی میکنم به خاطر غیبت طولانیم.....(امیدوارم حذف نشم!!!!)
از اینکه پست آموزش سی شارپ رو نتونستم ادامه بدم واقعا شرمندم. از خانوم رضایی بابت همکاریشون تشکر میکنم.
علت غیبت من یکیش دانشگاه و دیگری تعداد واحداش هست که وقت سر خواروندن هم ندارم. ۲۴ واحد!!!!! ای کاش یه شوری باهاتون میزدم!
دوستار شما
MTR

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام مهندسای حال و اینده
بلاخره ثبت نام کردم
یه سوال فنی
و صرفه بیشتر وقت
و هزینه
و اموزش کمتر
مر30

سلام. من برخلاف خانوم رضایی با شما کاملاً موافقم. دانشگاه تو ایران فقط واسه مدرک خوبه. منی که تو دانشگاهی مثله دانشگاه تبریزم، از وضعیت علمی اینجا راضی نیستم، حالا از بقیه دانشگاها، چه انتظاری میشه داشت. خود من الان پشیمونم که چرا وقتم رو تو کلاسای دانشگاه تلف کردم، می تونستم بعد قبولی تو دانشگاه به جای اومدن به کلاسای چرت و پرت دانشگاه، خودم چیزای زیادی بخونم و یا به موسسات اموزشی برم.
خود من الان بیشتر کلاسای دانشگاهم رو دودر می کنم و به جاش دارم به کلاسای دیباگران میرم و یا از فیلم های اموزشی که تو اینترنت هست، استفاده می کنم.
واقعیت رو باید قبول کرد باید همگی مدرک دانشگاهی بگیریم ولی برای کار باید مدرک های موسسات اموزشی ازاد رو هم داشته باشیم.
اساتید بیشتر دانشگاه ها فقط در حد تئوری بلدن. وقتی پای عمل میاد هیچی نیستن.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. من برخلاف خانوم رضایی با شما کاملاً موافقم. دانشگاه تو ایران فقط واسه مدرک خوبه. منی که تو دانشگاهی مثله دانشگاه تبریزم، از وضعیت علمی اینجا راضی نیستم، حالا از بقیه دانشگاها، چه انتظاری میشه داشت. خود من الان پشیمونم که چرا وقتم رو تو کلاسای دانشگاه تلف کردم، می تونستم بعد قبولی تو دانشگاه به جای اومدن به کلاسای چرت و پرت دانشگاه، خودم چیزای زیادی بخونم و یا به موسسات اموزشی برم.
خود من الان بیشتر کلاسای دانشگاهم رو دودر می کنم و به جاش دارم به کلاسای دیباگران میرم و یا از فیلم های اموزشی که تو اینترنت هست، استفاده می کنم.
واقعیت رو باید قبول کرد باید همگی مدرک دانشگاهی بگیریم ولی برای کار باید مدرک های موسسات اموزشی ازاد رو هم داشته باشیم.
اساتید بیشتر دانشگاه ها فقط در حد تئوری بلدن. وقتی پای عمل میاد هیچی نیستن.
سلام دوست عزیز . منم با شما کاملا موافقم که دانشگاههای ایران واقعا به دردنخور هستند و اگه کمی money داشته باشی، به نظر من موندن در ایران اشتباهه . این دوست عزیزمون گفتند بجای رفتن به دانشگاه بره به موسسه . بازم میگم هر مکانی واسه خودش کاستی داره . بله تو دانشگاههای ما واقعا کار عملی کم هستش . نمیدونم تو کدوم دانشگاه تبریز درس میخونید و سطح تجهیزات اونجا چه جوریه ولی باید دانشگاههم رفت . نمیشه دانشگاه رو رها کرد فقط به دلیل اینکه مجهز نیست . درسته الان سواد مهم نیست و فقط اداره ها کاربلد میخواند ولی کمتر اداره ای پیدا میشه که بدون مدرک دانشگاهی کسی رو استخدام کنه . در ضمن من نگفتم که موسسه رفتن بد هستش ، من گفتم در کنار هم (موسسه و دانشگاه )معنی پیدا میکنند.موفق باشید

Life Is A Test

عضو جدید
سلام دوست عزیز . خیلی خوش اومدید . دوست عزیز بنظر من واژه بجای ، واژه خوبی نیست چرا چون که هر مکانی برای خود یه سری مزیت و یه سری عیب هایی داره پس نمیتونیم مکانی رو جایگزین مکان دیگه ای کنیم . خوب رفتن به دانشگاه خودت منفعت های زیادی از جمله آشنایی با اساتید خبره و حتی دوستان با تجربه میشه ولی خوب همه چیز رو که تو دانشگاه دست دانشجو نمیدارند پس خود دانشجو هم باید دست رو زانوی خودش بذاره . بنظر من رفتن به موسسه و به دانشگاه در کنار هم میتونه باعث پیشرفت شما شه . فکر نمیکنم که یکی باعث آزار اون یکی شه . در مورد IT هم از دوست خوبمون google کمک بگیرید . موفق باشید;)
سلام
مرسی
ولی اگه دقت کرده باشید
هدف من اشنایی با کسی نیست
صرفه جویی در وقت و هزینه است
در ضمن فک کنم اموزشگاه اطلاعات خیلی کامل تری میده تا uni

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز . منم با شما کاملا موافقم که دانشگاههای ایران واقعا به دردنخور هستند و اگه کمی money داشته باشی، به نظر من موندن در ایران اشتباهه . این دوست عزیزمون گفتند بجای رفتن به دانشگاه بره به موسسه . بازم میگم هر مکانی واسه خودش کاستی داره . بله تو دانشگاههای ما واقعا کار عملی کم هستش . نمیدونم تو کدوم دانشگاه تبریز درس میخونید و سطح تجهیزات اونجا چه جوریه ولی باید دانشگاههم رفت . نمیشه دانشگاه رو رها کرد فقط به دلیل اینکه مجهز نیست . درسته الان سواد مهم نیست و فقط اداره ها کاربلد میخواند ولی کمتر اداره ای پیدا میشه که بدون مدرک دانشگاهی کسی رو استخدام کنه . در ضمن من نگفتم که موسسه رفتن بد هستش ، من گفتم در کنار هم (موسسه و دانشگاه )معنی پیدا میکنند.موفق باشید

من دانشگاه سراسری تبریزم(اسم دانشگاه سراسری تبریز، دانشگاه تبریزه).
یه واقعیت دیگه ای رو هم باید قبول کرد، فک نکنم فارغ التحصیلان ای تی قصد استخدام شدن تو اداره ی دولتی رو داشته باشن. , واسه کار به صورت خصوصی هم مهارت و مدارک معتبری مثل MCSE خیلی مهمتر از اینه که مدرک دانشگاهیمون چی باشه و از کجا گرفته باشیمش. در کل منم می گم باید یه مدرک دانشگاهی داشت ولی نباید، انرژی و وقتت رو واسه این مدرک بذاری.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا
سلام
مرسی
ولی اگه دقت کرده باشید
هدف من اشنایی با کسی نیست
صرفه جویی در وقت و هزینه است
در ضمن فک کنم اموزشگاه اطلاعات خیلی کامل تری میده تا uni
سلام دوست عزیز . من نگفتم که هدف شما آشنایی با کسی هستش . حرفای من کلی بود . اگه دقت کرده باشید منم در بین حرفام به این نکته اشاره داشتم که تو دانشگاه اطلاعات کامل رو در اختیار دانشجو نمیذارند . گفتم دانشگاه به همراه موسسات بیرون . به هرحال هر کس نظر خودش رو داره . منم به نظر شما احترام میذارم . موفق باشید:gol:

من دانشگاه سراسری تبریزم(اسم دانشگاه سراسری تبریز، دانشگاه تبریزه).
یه واقعیت دیگه ای رو هم باید قبول کرد، فک نکنم فارغ التحصیلان ای تی قصد استخدام شدن تو اداره ی دولتی رو داشته باشن. , واسه کار به صورت خصوصی هم مهارت و مدارک معتبری مثل MCSE خیلی مهمتر از اینه که مدرک دانشگاهیمون چی باشه و از کجا گرفته باشیمش. در کل منم می گم باید یه مدرک دانشگاهی داشت ولی نباید، انرژی و وقتت رو واسه این مدرک بذاری.
سلام . دوست عزیز حرف منم همینه . اداره هم یه مثال بود والا لیاقت یه دانشجوی IT فراتر از همه این حرفاست . موفق باشید:gol:

fjalili

کاربر بیش فعال
با احترام به نظر همه دوستان

به نظر من کسی که دارای مدرک دانشگاهی هست، خیلی بهتر و با تسلط بیشتری نسبت به کسانی که اون را ندارند، میتواند موفق باشد. این به من کاملاً ثابت شده است. و دانشگاه به عنوان یک شروع، میتونه برای افرادی که استعداد و هوش کافی دارند خیلی بهتر عمل کند.
هر چند که افرادی بدون رفتن به دانشگاه میتونند تسلط کافی در خیلی از موارد داشته باشند ولی با مقایسه دانسته ها میشه گفت که اصول آکادمیک به فهم مطالب بسیار کمک میکند.

البته در اینجا نمیخواهم به استثناعات بپردازم، چون در تمامی موارد استثناء هم وجود داره.

همگی پیروز باشید.

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.من با اين حرفت كه گفتي ادارات كاربلد ميخوان زياد موافق نيستم.نميخوام كاملا ردش كنم ولي همه جا اينجوري نيست.يه نفر رو ميشناسم كه هم مدرك دانشگاهي داره هم كاربلده ولي با اجازت الان دوساله كه بيكاره.هرجا ازمون استخدامي هست اين بنده خدا ازمون داده.تمام امتيازات رو هم داره.مثل بومي بودن و معدل بالا و ...ولي .................واقعا نميدونم چي ميشه گفت.البته بازم تاكيد ميكنم كه همه جا اينجوري نيست.

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.من با اين حرفت كه گفتي ادارات كاربلد ميخوان زياد موافق نيستم.نميخوام كاملا ردش كنم ولي همه جا اينجوري نيست.يه نفر رو ميشناسم كه هم مدرك دانشگاهي داره هم كاربلده ولي با اجازت الان دوساله كه بيكاره.هرجا ازمون استخدامي هست اين بنده خدا ازمون داده.تمام امتيازات رو هم داره.مثل بومي بودن و معدل بالا و ...ولي .................واقعا نميدونم چي ميشه گفت.البته بازم تاكيد ميكنم كه همه جا اينجوري نيست.

سلام

یک اصل بسیار مهمتر از تخصص در ایران برای استخدام شدن ملاک هست و اون هم تعهد هست
یعنی مملکت متخصص نمی خواد ، متعهد می خواد
دلیل پیشرفت چشمگیرمونم همینه متاسفانه

niktaa

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من ابتدا کارشناسی مهندسی کامپیوتر رو گرفتم ولی برای ادامه در مقطع كارشناسي ارشد تغيير رشته دادم و فناوري اطلاعات رو انتخاب كردم تفاوت زيادي رو حس كردم به نظرمن رشته فناوري اطلاعات بسيار سخته ,حتي درس هاي كه گرفتیم به نظر من هيچ کمکی به پیشرفته در زمینه IT نمی کنه اگر ممکنه توضیح بدید
با تشکر

کربلایی

مدیر بازنشسته
به حاطر یک مشکل شخصی، اصلا حوصله درس و کار رو ندارم، همینجا از همه تون بخاطر بی پاسخ گذاشتن سوالاتتون عذر میخوام

fjalili

کاربر بیش فعال
به حاطر یک مشکل شخصی، اصلا حوصله درس و کار رو ندارم، همینجا از همه تون بخاطر بی پاسخ گذاشتن سوالاتتون عذر میخوام

نگویید تو را بخدا،

انشاالله هر چه زودتر مشکل حل شود و پر انرژی تر از گذشته حضور شما حس کنیم.

همیشه پیروز باشید.

zeost

عضو جدید
نه.این چه حرفیه.ما به شما و پاسخ های عالی تون احتیاج داریم.شما که حتما می دونید هیچ اتفاقی تو دنیا بی حکمت نیست و به نظر من تمام مشکلات زندگی ما رو باید به یاد خدا بندازه ،پس زود تموم نکنید اونم با یک عکس سیاه زشت.همون کربلایی مگه چش بود؟
در ضمن خدا بزرگه و این خداست که بنده هاش رو توی پستی ها و بلندی های زندگی محک میزنی تا ما رو به خودمون ثابت کنه...
شما توی بلندی ها بدون غرور و سربلند اومدین بیرون .پس توی پستی ها هم سربلند باشید.

آخرین ویرایش:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. من محمد هستم. عشق نرم افزار بودم ولی از شانس خوب یا بدم اومدم توی IT .
موفق باشید.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. من محمد هستم. عشق نرم افزار بودم ولی از شانس خوب یا بدم اومدم توی IT .
موفق باشید.
سلام دوست عزیز . فکر نمیکنم که IT مانع این عشقتون بشه . شنیدید میگند : نو که بیاد به بازار کهنه میشه درازا، خدا رو چه دیدی شاید IT شما رو شیفته خودش کرد. موفق باشید

fjalili

کاربر بیش فعال
سلام.مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم IT كاملتر از نرم افزاره.اگه دقت كرده باشي درس مشترك هم زياد دارن.

دوست عزیز،

برای اینکه مقایسه درستی داشته باشید، یاید سر فصل همه دروس داشته باشید تا قضاوت کنید. من نظرم متفاوت با شماست.
در رشته IT همانطور که از نامش پیداست تمرکز مطالب بیشتر در حوضه اطلاعات و تکنولوژی های مرتبط با آن است در صورتیکه در رشته کامپیوتر، تمرکز بیشتر بر روی حوزه کامپیوتر و علوم مرتبط با آن است.

پر انرژِی باشید.

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز،

برای اینکه مقایسه درستی داشته باشید، یاید سر فصل همه دروس داشته باشید تا قضاوت کنید. من نظرم متفاوت با شماست.
در رشته IT همانطور که از نامش پیداست تمرکز مطالب بیشتر در حوضه اطلاعات و تکنولوژی های مرتبط با آن است در صورتیکه در رشته کامپیوتر، تمرکز بیشتر بر روی حوزه کامپیوتر و علوم مرتبط با آن است.

پر انرژِی باشید.

سلام دوست عزيز.ممنون از راهنماييتون.ولي اگه دقت كرده باشين بنده هم عرض كردم كه مطمئن نيستن.ولي بابت راهنماييتون واقعا مرسي.كمك بزرگي كردين.:smile:

بالا