zeost
عضو جدید
سلام عزیزم . این پیشرفت رو بهت تبریک میگمدوست خوبم محفل دوستانه و گرم ما رو هم با اطلاعات خودت درمورد ajax نورانی کن
گلم موفق باشی
سلام الهام جون.یه جوری گفتین پیشرفت فکر کردم که ... من خوشحالم که دیگه مثل قبلا ضعیف نیستم.احساس می کنم دارم راه رو پیدا می کنم و این رو مدیون آقای کربلایی، شما ،مدیر و بقیه دوستانی هستم که توی این سایت هستن.من می خواستم تغییر رشته بدم ولی از وقتی اومدم اینجا تمام فکرم اینه که حتما توی این رشته ای که توی انتخابش خودم تقریبا هیچ نقشی نداشتم موفق باشم.کارهایی که شما اینجا می کنید (منظورم راهنمایی هاییه که به دیگران می کنید )غیر قابل جبرانه!مخصوصا شما آقای کربلایی...
راستی مدیر کجاست؟اون کسی که تاپیک 24 قانون رو درست کرد چرا قانون چهارم رو نمی ذاره؟
آقای cool i3oY شما کجایین.من و دوستان مشتاق منتظریم که درباره یAjax اطلاعات بگیریم.راستی به اون تاپیکی که درست کردین یه سری بزنید.
راستی مدیر کجاست؟اون کسی که تاپیک 24 قانون رو درست کرد چرا قانون چهارم رو نمی ذاره؟
آقای cool i3oY شما کجایین.من و دوستان مشتاق منتظریم که درباره یAjax اطلاعات بگیریم.راستی به اون تاپیکی که درست کردین یه سری بزنید.