سلام دوستان
اگه دوستانی که سالهای قبل ارشد آی تی دادن لطف کنن و تجربههای خودشونو از اینکه چه جوری باید برا ارشد بخونیم و اونا برا اشد چجور خوندن و چیکار کردن و... رو بگن تا کنکوریای امسال بتونیم ار تجربیاتشون استفاده کنیم، خیلی خوب میشه
من امسال شبکه خواجه نصیر قبول شدم و امیدوارم تجربه هام براتون کارآمد باشه
با توجه به اینکه زمان برگزاری کنکور تغییر کرده وقت بیشتری برای درس خوندن دارید ولی چون حرف هایی مبنی بر اینکه شبکه و امنیت زیر گروه مهندسی کامپیوتر خواهند شد منابع مطالعاتی شما بیشتر میشه و شاید کمی سخت تر باشه چون بعضی از دروس توی چارت درسی بچه های it نبوده و رقابت هم مسلما سخت تر میشه با همه ی این تفاسیر نیاز به تلاش بیشتری هست (نمیخوام سیاه نمایی کنم ولی ظرفیت کم پذیرش دانشگاه ها باعث میشه قبولی ارشد کمی سخت به نظر بیاید ولی غیرممکن نیست )
بهتره با ی برنامه ریزی هفتگی شروع کنید و از نظر من درسی را از برنامه درسیتون حذف نکنید چون به ضرر شما تموم میشه و زمان هایی که برای هر درس اختصاص میدید متناسب با ضریب اون درس باشه
خلاصه نویسی را فراموش نکنید تا برای دوهفته پایانی و جمع بندی مطالب با مشکل روبرو نشید اگر براتون امکان پذیره یکی از آزمون های مدرسان وپارسه و...... را ثبت نام کنید تا کمی با نحوه ی سوالات و جو آشنا تر بشی (البته برای بچه های ارشد کمی این آشنایی شاید لازم نباشه چون تجربه کنکور کارشناسی را داریم ولی خو آزمون دادن بهتر از آزمون ندادنه ) و پیشنهاد میکنم سایت مانشت ثبت نام کنید تا با بچه هایی پشت کنکوری که شرایطی مشابه شما را دارند بیشتر آشنا بشید و همچنین منابع و جزوه هایی هم که برای دانلود میزاره خیلی کمکتون میکنه (تبلیغ این سایت نبود صرفا ی پیشنهاد بود)
و نکته ای که برای شما امسال کمی سخت تره دروسی مثل ریاضیات مهندسی و آمار هست که با اینکه ضریب 1 دارند ولی نیاز به وقت گذاشتن دارند چون بچه های کامپیوتر از بچه های it توی این دوتا درس قوی تر هسنند !!!
مدارمنطقی و نظریه هم که صحبتی درموردش نیست چون همگی میدونیم چقدر کتاب های پراز نکته بودند .
منابع مختلفی برای درس ها وجود داره ولی من این کتاب ها را خوندم وازشون هم خیلی راضی بودم البته مسلما نظرهای متفاوتی هست
ساختمان گسسته :مدرسان شریف -پوران پژوهش (مدرسان فرمول ها و نکات تستی اش بیشتره ولی پوران واضح تر و قابل فهم تر توضیح داده )
طراحی الگوریتم و
ساختمان داده :مدرسان شریف -جزوه دکتر باقری (هرکسی برای طراحی نظر متفاوتی داره ولی از نظر من بهترین کتاب برای الگوریتم مدسان هست چون توضیحات عالی و تست های جامعی داشت )
پایگاه داده :مدرسان و پوران پژوهش (من چون توی این درس میشه گفت پایه قوی داشتم فقط از تست هاش استفاده کردم و نمیتونم بگم این کتاب خوبه چون اکثرا پارسه را پیشنهاد میدن )
شبکه :مدرسان و پارسه ( اگر برای توضیحات و درسنامه های مدرسان و تست های متنوع پارسه وقت کافی بذاری حتما تست های شبکه کنکور براتون نا آشنا نخواهد بود )
زبان : زبان عمومی پارسه و زبان تخصصی مدرسان (من رابطه خوبی با لغت نداشتم و فقط گرامر ها را با دقت خوندم و مسلما نتیجه خوبی هم برام نداشت ولی شما برای زبان مخصوصا لغات وقت بیشتری بذارید با اینکه ضریب یک داره ولی خیلی مهم هست )
هوش مصنوعی :راهیان ارشد (درس نامه های عالی و تست های عالی تر بهتر از این کتاب مگه داریم ؟؟؟)
سیستم عامل و معماری :مدرسان شریف (من به شدت توی این 2 تا درس پایه ضعیفی داشتم ولی این کتاب خیلی بهم کمک کرد )
مهندسی نرم افزار :مدرسان (درسنامه هاش عالی بود ولی نعداد تست هاش کم بود )
امیدوارم موفق باشید