به نظر من اینقدر ها هم جدی نیست. بعضی وقت ها اشتباه پیش میاد.
--------------
امیرحسین . حذف اسپانیا و انگلیس رو تبریک میگم
موافقم، ماها بعضی وقتا چیزای غیر مهم رو خیلی جدی میگیریم، ولی راحت از کنار مسائل مهم و اساسی رد می شیم.
--------------
تو هم که از هفته پیش داری حال می کنی، آلمان 4تا به پرتغال زد!!!! ولی هلند رو ببین، حالشو ببر.
---------------------------
اسکوپ های کنفرانس کامپیوتر و مهندسی دانش مشهد خیلی کلیه و همه چی داره، پردازش تصویر، امنیت، محاسبات نرم، یادگیری ماشین و... . چون این اسکوپ ها کلی بود، شک داشتم که آیا مقاله من به این اسکوپ ها مربوط میشه یا نه.
یه ایمیل اونم با ایمیل دانشگاهیم، به دبیر علمی کنفرانس مشهد زدم، پرسیدم که آیا حوزه فلان جزو اسکوپ های کنفرانس هست یا نه، 2 هفته است جواب نداده. کلی هم تلفن زدم ولی قطع می کردن.
امروز بالاخره یکی گوشی رو برداشت و البته گفت نمیدونه و شماره یکی دیگه رو داد و گفت با اون حرف بزن.
نفر دوم هم گفتش: جزئیات اسکوپ ها رو نمیدونم برا همین یه ایمیل بزن به دبیر علمی تا ببینیم چی میشه. گفتم ایمیل زدم ولی جوابی نیومده.
جوابی که اینجا داد منو کشته: گفت آره احتمالا جواب ندن، آخه تصمیم ما بر اینه که به سوالات جواب ندیم تا خود شرکت کننده ها در مورد مقالاتشون و موضوعاتش تصمیم بگیرن!!!!
این احساس مسئولیت برگزار کننده های کنفرانس منو کشته.
کنفرانس های داخلی حتی اونایی که بین المللی و IEEE هستند هم خیلی مسخره است و فقط برای کسب درآمد و چاپ شدن مقاله خود اساتید برگزار کننده(برا بالا رفتن رزومه) برگزار میشه. تو یه کنفرانس بین المللی و IEEE که سال پیش برگزار شد، یکی از اساتید که از دبیرهای کنفرانس بود، 18 تا مقاله داشت!!!!