بچه ها یه سوال، من توی رتبه سهمیه هم مجاز شدم، سهمیه مهم تره یا رتبه کشوری؟
رتبت چند شد ؟
رتبه منطقه مهمه.
Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.چه گیری داده بوده؟
منطقه ای 34000 و توی تهران مجازم، میخوام بدونم چی میتونم کجا بخونم؟ IT تو یکی از دانشگاهای تهران میشه؟
احتمالا بتونی IT پیام نور قبول بشی
ولی خب اون زمان ما (سال 86 ) پیام نور مراکز استانها (تقریبا) تا 20 هزار IT پذیرش میشد (اون سال هم سال اولی بود که پیام نور IT آورده بود)
خواهش میکنمممنون، من موقع ثبت نام گافی داده بودم (البته تقصیر من نبود، تقصیر مدرسه بندر بود) و معدل رو اشتباه زده بودم (معدل کتبی، کل درست بود) و بعد از کنکور تازه فهمیدم اشتباه بوده، این رو چه کنم؟
خواهش میکنم
فکر میکنم برای انتخاب رشته بشه باز معدل رو اصلاح کرد
البته باز دقیق نمیدونم
دفترچه انتخاب رشته رو بخون ببین راهی هست معدلت رو اصلاح کنی
ممنون، اگر بشه که چی میشه
اگر نشه، چطور؟ خطر اخراج از دانشگاه و اینا نیست؟
ان شاالله اونی که بصلاحت هست بشه
معدلی که اعلام کردی از اصلش کمتر بوده با بیشتر ؟
اگر معدلت رو کمتر اعلام کرده باشی که قاعدتا نباید اشکالی بگیرن (اینجا خودت ضرر کردی)
اگر معدلت رو بیشتر اعلام کرده باشی احتمالش هست برات مشکل ساز بشه
فقط من موندم معدل کتبیت خیلی بعیده اشتباه شده باشه .. !!
باز از مشاوره ی مدرستون یا این مراکز آموزشی بیرون (مثل قلم چی یا گاج یا ... )برو پرسجو باش ببین چطور این اشکال رو برطرف کنی
موفق باشی
از اصلش کمتر بوده (حدود سه دهم)، پس خیالم کمی راحت باشه؟
خب داستان خیلی ساده است. شما فایل اجرایی رو نمیتونی مستقیم ضمیمه کنی، اگه این کار امکان پذیر بود منم یه چیز مخرب مینوشتم و میذاشتم توی ضمیمه و میفرستادم واسه یه جماعتی، ۱۰ درصدشون هم بازش میکردن برام کافی بود.This message was blocked because its content presents a potential
552-5.7.0 security issue. Please review our message content and attachment content guidelines.
میگم که قاعدتا نباید برات اشکال بگیرن چون حق کسی رو نخوردی و تازه خودت ضرر کردی
ولی باز هم میگم دقیق نمیدونم
شما باز از مشاوره ایی که از این قوانین آگاهی کامل داره مشورت بگیر
فردا یه سر بزن به یکی از این موسسات
مشاورای تحصیلی یا موسساتی مثه قلم چی بهتر در جریانن.سلام ببخشید میخواستم بدونم واسه قبولی ITدانشگاه شیراز چه رتبه ای لازمه؟
تشکر دانیال جانمحمد جان. دستیار مدیر شدنت مبارک
تشکر دانیال جان
ایشالا همون که دلت میخواد میشه...
آخرین باری که استرس گرفتم یادم نیست؟!
قبل از هر کلام .سلام به همه
منم با رتبه 27 تهران قبول شدم.واسه خودم باور کردنی نبود.اما از اون بدتر اینه که نمیتونم برم تهران.شهرمون هم که دانشگاه خراب شدش جز سیستم های چندرسانه ای چیزی نداره موندم چیکار کنم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |