تحلیل هات هم از نظر من کاملا اشتباهه.
اگه سال 84 احمدی نژاد رای اورد به این دلیل بود که مردم هاشمی رو نمیخواستن. مردم به احمدی نژاد رای دادن که هاشمی رای نیاره.
اون بخش دیگه جامعه که هیچوقت رای نمیداد. به نظرت اون موقع طرفدار هاشمی بود ؟
زهی خیال باطل
خوب معلومه که روی تحلیل هایی که کردم فکر نکردی و اونچه رو که عوامانه است برداشت کردی!
من از هاشمی حرفی زدم؟؟؟ مگه جز هاشمی و احمدی نژاد کسی اون دوره نامزد نبود؟؟!!
اون بخشی که رأی ندادن اگه رأی میدادن رأیشون احمدی نژاد بود؟؟؟؟؟ محال ممکنه!!! هاشمی رو چیکار دارم.
اونایی که سال 84 شرکت کردن بدترین انتخابو کردن. اونایی هم که شرکت نکردن مسیر رو برای انتخاب افسد هموار کردن! خطای کسانی که شرکت نکردن بیشتر هم هست! چرا که با آگاهی از اینکه ممکنه بدترین انتخاب صورت بگیره نیومدن جلو! ولی اونایی که رأی دادن لاأقل با تحلیل اشتباهِ خودشون اونی رو که میدونستن درست تره عمل کردن! (که از قضا بدترین از آب دراومد)
بخش خاموش اگه شرکت میکردن اصلا احمدی نژاد به دور دوم نمیرسید که بخواد دعوای شاهزاده و گدا درست کنه!
به نظرت سال 92 اگه هاشمی کاندید میشد چی میشد ؟؟ با نامزد شدنش دیدی چه شور و شوقی به پا شد ؟

نتیجش مشخصه : مردم به خاطر اینکه طرفدارهای طیف مربوطه رای نیارن. به هاشمی رای میدادن .
تو اسم این چرخه رو چی میگذاری؟ چه تفاوتی بین سال 84 و 92 هست که نظرها رو 180 درجه بر میگردونه ؟ الان به نظرت سال 84 مردم اشتباه کردن. ولی از کجا میدونی که تو سال 96 یا 1400 نظرت عوض نمیشه؟؟
---------------------
اتفاقا شور و شوقی که دیدی بخاطر وضعیت اسفبار کنونی کشور و به تنگنا اومدن مردم هست و نوع اون کاملا با اتفاق سال 84 (که بقول شما برای رأی نیاوردن هاشمی حادث شد) متفاوته
ضمن اینکه اون دوره هم خیلی هایی که رأی ندادن میدونستن که احمدی نژاد ممکنه مملکت رو به باد بده و حتی این رو مطرح هم میکردن اما بازم شرکت نکردن! اینه که من اسمشو میزارم اشتباه و احساساتی عمل کردن.
چقدر آدمهای خبره و کارشناس و دلسوز در اون دوره وقتی انتخابات به
مرحلۀ دوم رسید و خطر بدترین انتخاب رو حس کردن، با اینکه کاملا مخالف هاشمی یا حتی ضد هاشمی بودند، هشدار دادند که ای مردم!
حالا که کار به اینجا کشیده، بیاید با بی میلی هم شده به هاشمی رأی بدیم و در انتخابات شرکت کنیم و نگذاریم کشور دست یه آدمِ ناجور بیفته!
ولی بخش خاموش جامعه گوش نکردند که نکردند!
تو سال 96 و 1400 هم نظرم همینه! اگه آقای ایکس
بخاطر عدم شرکت عدۀ زیادی در انتخابات پیروز بشه، بازم نظرم این خواهد بود که کسانی که شرکت نکردن و در عین حال میفهمیدن که آقای ایکس
نباید انتخاب بشه اشتباه کردن! همینو بس.
منظور از اشتباه مردم در سال 84 اشتباه کسانی است که تا حدی هم شده میفهمیدن چی به چیه و باز شرکت نکردن.
وگرنه اونایی که اشتباهشون رأی به احمدی نژاد بود که اصلا طرف بحث من نیستن! از اونا که کلا توقعی نمیشه داشت!!!!
مسلما افرادی که این دوره شرکت نمیکنن هم اگه شرکت کنن رأیشون جلیلی نیست!
از نظر من کسایی که بعد از 88 میگفتن که ما رای نمیدیم و حالا با تبلیغات و ... تصمیم گرفتن رای بدن احساسین. و کسایی هستن که با موج های کوتاه دریا این طرف و اون طرف میرن.
به هر حال یه کسایی هستن که احساس وظیفه میکنن واسه رای دادن و حتما هم رای میدن و هنوز تصمیم هم نگرفتن. اون توصیه برای این افراد بود . حالا شما هر جور میخوای میتونی قضاوت کنی.
خیلیا به خاطر وضعیت اسفبار کنونی الان تصمیم گرفتن رأی بدن، نه با تبلیغات.
تبلیغات دولتی اون قدری که فکر میکنی در به حرکت درآوردن اونایی که معمولا رأی نمیدن تأثیر نداره
افرادی که بعد از 88 میگفتن دیگه رأی نمیدن و حالا بخاطر وضع کنونی تصمیمشون رأی دادنه هم تا حدی احساساتی هستن. اما بسیار کمتر از اونایی که این حس رو از اون موقع تا حالا تداوُم دادن و هنوزم در قهر به سر میبرن! چرا که لاآقل با تحلیل و عقلانیت کنونی خودشون به این نتیجه رسیدن که اگه چیزی بخواد بهتر بشه (حتی به احتمال پایین) راهش از طریق انتخاباته. اونی که هنوز میدونه با شرکت نکردنش فقط داره قهر خودشو نشون میده و هیچ فایدۀ دیگه ای واسش نداره خیلی احساساتیه. چرا که بعد از فروکش کردن حرارت اون احساسات قهر اولیه اش هم باز رو به عقلانیت نمیاره!
آره درست میگی، تحلیل ایشون اشتباه بود، چون تو سال 84 آقای هاشمی محبوبیتشو از دست داده بود، و دور دوم من خیلی ها رو دیدم که به خاطر اینکه آقای هاشمی درنیاد به آقای احمدی نژاد رای دادن.
شما هم ظاهرا برداشتتون از حرفام اشتباه بود.
قطعا کسانی که 84 شرکت نکردن میتونستن 8 سال پیش با اومدنشون جلوی وضع کنونی رو بگیرن. حالا چه با انتخاب هاشمی و چه با انتخاب گزینه ای که واقعا از نظر خودشون (حتی کمی هم شده) بهتر از بقیه است (که این گزینه با توجه به باسواد بودن اکثریت این قشر خاموش خیلی بعیده که احمدی نژاد بوده باشه).
کلا من فقط در مورد کسانی که شرکت نکردن صحبت کردم. اصلا بحث من شرکت کننده های اون دوره و اینکه رأیشون چی بود و دلیل رأیشون به احمدی نژاد چی بود نیست.
=====================
کلام آخر اینکه فقط در یک شرایط خاص به نظر من رأی ندادن بهتر از رأی دادنه. (اونم برای یک فرد خاص و نه برای همه)
و اونم اینکه: فرد خاصی با دلیل و استدلال محکم (لاأقل از نظر خودش) به این نتیجه برسه که از بین نامزدها هیچ کدومشان بر دیگری حتی ذره ای برتری نداره.
اینکه کسی با کلی گویی و گرفتن ژست ناامیدی بخواد بگه همشون مثل همن و هیچ فرقی نداره کدومشون انتخاب بشه رو اصلا قبول ندارم.
این شرایط خاص هم واسۀ یه آدم فهمیده و باسواد خیلی بعیده که پیش بیاد.
====================
یه نکته هم در مورد تقلب: اینکه دولت کنونی حتی فکر برگزاری یه انتخابات نسبتا سالم رو هم از سر گذرونده باشه امری کاملا محاله (هم محال عقلی و هم محال
تجربی!!!!).
اما شرکت کردن اکثریت مردم، دستکاری آرا رو با دشواری های زیادی روبرو میکنه و ممکنه بخاطر همین دشواری ها هم که شده آرای واقعی مردم در انتخاب نهایی به نحو چشم گیری اثر گذار باشه