پس وپس وپس و.....زیاده اگه بخوایم فقط فکر کنیم درسته میگن آدم عاقل از تجربیات خودش درس میگیره آدم باهوش از تجربه دیگران اما بعضی وقتها باید عاقل باشیم. میگن تهران کار زیاده اما شرایط داره 1-مجرد باشی 2-سابقه کاری حداقل 3سال 3-بند پ قوی داشته باشی 4-بیمه نداریم
بیمه رو نخواستیم اما سابقه کاری کجابود متاهل بدبخت چی کار کنه؟نه آقا امیر خیلی وقتها باید کار راه انداخت تنهایی نه .چندتا جون باهم میتونن سخته اما با پشتکار زیاد میشه.مگه همه بابای پول دار داشتن .من خودم 1سال دنبال کارم اما برا من نیست چون متاهلم سابقه کاری ندارم وبند پ ندارم بیمه که نخواستم
قبول دارم اوضاع کار خیلی خرابه و برای کسی که خودش هست سخت کار گیر میاد
ولی چیکارش میشه کرد!!
واقعا خیلی سخته این همه درس بخونی .. بی خوابی بکشی .. آخرش هم هیچی
یک ساله دنبال کار هستین .. واقعا سخته .. من هم بعد خدمت شاید مثل شما (و یا اطرافیانم که دیدم) باید مدت زیادی رو دنبال کار بدوم ..
چیزی ندارم بگم فقط نقل قول گرفتم بگم خب این یک سال که دنبال کار بودین میدونید معمولا چه تخصص هایی بیشتر مورد نیاز هست .. تا خالا چقدر سعی کردین برید و این تخصص ها رو یاد بگیرین .. ؟!!
راستش حقیقت خیلی تلخه و من سعی میکنم جلوی بچه های ترم پایینی این چیزا رو نگم،اما خب بدونن هم بد نیست!
شما رو نمیدونم،اما در مورد خودم میگم.من چی دارم که ارائه بدم موقع پر کردن رزومه یا درخواست کار؟ بیشتر مدارکی که دارم چیزهای عادی هستن.سابقهی کاری هم که ندارم،چیزهایی که دارم به صورت اطلاعات هست نه "دوره تخصصی" و "مدرک".برای پیدا کردن کار خوب باید روی حداقل یک مهارت تخصصی تمرکز کنید و تا آخرش برید.مثلا برنامه نویسی،یه زبان رو تا آخرش برید.یا شبکه،یه تخصص (مثلا سیسکو) رو تو آخرش برید.
باید یه چیزی واسه ارائه کردن داشته باشید : اینکه با SQL Server کار کردید،اما در حد ابتدایی،برنامه نویسی بلدید،اما در حد ابتدایی،شبکه بلدید،اما در حد ابتدایی،تحلیل نرم افزار بلدید،اما در حد ابتدایی...اینا به درد نمیخوره.آشنا بودن با همه اش رو به همه ترم پایینی ها توصیه میکنم،اما بعدش باید انتخاب کنید.باید برید،پول بدید،دوره تخصصی بگذرونید،چیز یاد بگیرید،مدرک معتبر بگیرید.اینها رو که انجام دادید میتونید یه کار در سطح "ورودی" یا "مقدماتی" پیدا کنید.
مثل همیشه عالی توضیح دادی امیر جان .. ممنون
جملت قشنگ بود .. اگر تخصص داشته باشیم .. تازه توی لیست ورودی ها قلمداد میشیم .. !!