mandana_f
عضو جدید
منم دقیقا منظورم اینه که "بخابم" عامیانه نوشتن محسوب میشه، نه غلط املایی!!!
وگرنه کسانی که خیلی دیکتۀ ضعیفی هم دارن میدونن که خواب و خوابیدن و ... همشون یه "واو" اضافه دارن که خونده نمیشه.
در ضمن بازم غلط انشایی رو تکرار کردین!!! یادتونم باشه که با یه لیسانس ادبیات (حالا از نوع انگلیسیش) دارید کل کل میکنید!!!![]()
مشکل ما اینه که در برداشت از " غلط " املایی تضاد داریم !! منم اهل کل کل نیستم رفیقم سوگماد می دونه خداییش !
به نکته ی خوبی اشاره کردی
1.به خاطر اینکه ایشون روزه بودن من حال کردم(شاید واسه بقیه عادی باشه)
2.می خواد بیاد جواب خیلی از پست هارو بده
3.پیشاپیش به خاطر غلط املاهایی که از شما گرفتن![]()
برای شما هم دارم صبر کنید !!!!!!!!!!!!!!
یادم باشه هر روز یه پست بزنم بنویسم روزه ام تا تشکر بزنید شما !
1- از این "خیلی خیلی امکان داره" که خودتونم خندتون گرفته، پس دیگه جواب نمیخاد (= نمی خواهد!!!!!!!!). شکلک ها رو علیه خودتون به کار بردید!!!
2- احتمالا منظورتون از "انواع و اقسام روش ها" این بوده: انواع و اقسام روش های دعوای سر کوچه!!!!
3- ما کوچه مشترک با شما نداریم که هی میگید سر کوچه!! تازه مهندسین کامپیوتر و IT با 0 و 1 مشکلاتشونو حل میکنن
یعنی اینجوری:نه اینطوری:
. در ضمن اگه خاستید (= خواستید) بیاید دعوا، یاری چیزی هم جمع کنید بیارید، چون بعیده تنهایی حریف منو و danialfx و JUMONG360 بشید!
این سه تا شکلک همون ما سه تا هستیم!!!!
در ضمن تو تالار هم بد نیست از یار کمکی یعنی sougmad استفاده کنید!
4- در مورد فوتبال هم درسته، ولی فقط از نوع متعصب آلمانیش! البته با عرض معذرت از جناب JUMONG360 که ظاهراً ایتالیاییه با اون عکس دل پیرو!
5- در مورد امضا هم چون ازم تعریف کردید دیگه هیچی!!!!!!!!!!!!! فقط بگم که تو کنکور ارشد و اینام واقعاٌ وظیفۀ منه که هر چی میدونم بگم. در هر حال از لطفتون ممنونم.
![]()
1 منظور از اون شکلک ها زیباییه بحث بود فقط !
2 انواع و اقسام روش ها ی دعوا ؟!؟ تو شهر شما با دعوا آی کیو رو میسنجن ؟!؟
3 محض اطلاع شما که تازه واردید !!!!!!!!!( بقیه بچه ها میدونن ) بگم که این سوگماد که میبینید رفیق فابریکه منه ( یه دونه و در دونه و از اینحرفا !! ) من که هیچ اون خودش تنهایی همه ی تالار رو حریفه !!!!!!!!!!!!!
4 آلمان خوبه !
5 چرا وظیفه ؟!؟
آخرین ویرایش: