خوب ظاهرا امروز تولد وحید عزیز (پاکر) هست.
وحید جان تولدت مبارک.ایشالله که یک ITMAN درجه یک بشی و شیرینی شرکت و کارخونه هایی که میزنی بخوریم.
اینم یه هدیه ناقابل .دیگه مدیر هستیم وضعمون خوبه اینه که سخاوت به خرج می دیم.اگه از رنگش خوشت نمیاد بگو عوضش کنم
![]()
مرسی ملودی جان
اشکال نداره عین برق میگذره . موفق باشیدولا واسه ما تازه شروع شده![]()
سلام بر مدیر عزیز . خسته نباشید . ممنون به خاطر خبرتون . خیلی جالب بود . موفق باشیدهمه تمومن غیر از محسن خان که تازه امتحاناتشون شروع شده.چه ضد حالی
بحث جدید اینکه امروز استاد MCSE مون گفتن نگید Windows 2008 server و Windows Vista بگید یک فاجعه ی بشری.
همه ی مهندسان این تالار پولدار هستند یا قراره بشن . فکر کنم کیک خوشمزه ای باشه .به به ....مدیر اینو کادو میدی خودت چی داری!!!
وحید جان تولدت مبارک!
اینم کیک تولد...ما مثله مدیر پولدار نیستیم...
![]()
مرسی محسن جانآقا تولدت مبارک
100سال یا بیشتر زنده باشی
اصلا شادی خونم میره بالا وقتی تولد کسیه
مرسی ملینا جونبه به ....مدیر اینو کادو میدی خودت چی داری!!!
وحید جان تولدت مبارک!
اینم کیک تولد...ما مثله مدیر پولدار نیستیم...
![]()
مرسی الهام جان شرمنده کردی
پاكر من يه كتاب بهت هديه ميدم...(بابا مثبتتتتتتتتتتت!!!)
نه,كارت سوخت ميدم,موتور v6 اين ماشين (Mercedes-benz CLS 350) وحشتناك ميسوزونه!
سلام عزیزسلام وحید جان
انگار من یه کم دیر رسید م
تبریک میگم و این هم هدیه من
![]()
اینجا که هنوز تولده!!!!!!!!!
بچه ها برنامه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قصد ندارید یکم بحثای قشنگ قشنگ راه بندازیم
مهندسین عزیز منتظریم![]()
آقا امیر خداحافظ
نیکی و پرسش اناهیتا جون خو خودتون شروع کنید
دوستان اومدم برای خداحافظی
البته سعی می کنم توی این یک هفته حتما سر بزنم.
الانم شیراز یه بارون وحشتناکی داره میاد ممکنه هواپیمامون سقوط کنه حین بالا رفتن
تا هفته ی آینده و یا زود تر خداحافظ
آناهیتا حسود!اینجا که هنوز تولده!!!!!!!!!
سلام به همگي. اميدوارم حالتون خوب باشه.ميخوام ببينم كسي تا به حال زبان تخصصي پاس كرده يا نه؟خدا وكيلي بگيد.از وسعت چشمهايت يك پنجره ميخواهم.
سلام عزیز نگران نباش اکثر بچه ها این جورین.من که همه ی کلاسارو میرم وضعم از تو بهتر نیست سر کلاس استادا چیزای بی ارزشو میگن کلی در موردش بحث میکنن میرسن به مطالب مهم یکی دو جلسه اون مطالب مهم سرهم میکنن طوریکه خودشونم نمی دونن چی گفتن اخر ترمم از همونا سوال میدنمن از همون اول هیچی نمیدونستم فقط اینو میدونستم که سطحش از کامپیوتر خیلی بالاتره . و به خاطر دانشگاهش که علم و صنعتhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/indus.gif هست قبول کردم که مجازی بخونم . ولی حالا که ترم 4 هستم دیگه خسته شدم و دیگه از این رشته اصلا" خوشم نمیاد . پارسال کنکور زبان دادم و زبان ایتالیایی آزاد تهران شمال قبول شدم ولی نرفتم و حالا پشیمون هستمhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gif و میخولم دیگه IT رو ول کنم . شاید هم یکی از علتهایی که باعث شد من از این رشته متنفر بشم استادای دانشگاهمون هست چون هرچقدر هم که درس بخونیمباز هم نمره پایین میدن و میگن چون شماها مجازی هستید پس وقت بیشتری برای درس خوندن دارید و با اینکه درس نمیدن بعضی از قسمتها رو از اون قسمتها بیشتر سئوال میدن. و این طور که من شنیدم قراره مدرک فراگیر بنویسن و نه مجازیhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gif.
سلام مدیر گروه جدا واسه خودمون داریم ولی رشته ی خودش برقه.ترم اول مبانی فناوری اطلاعات درس دادسلام سلام به بچه های ناب IT ....مرسی psychic عزیز، تاپیک قشنگی رو افتتاح کردین
حالا منم یه سوال دارم... اول بگید که مدیرگروه اختصاصی برای IT دارین شما یا نه؟...البته فکر میکنم اکثرا اینطور نیست و معمولا مدیر گروه کامپیوتر و IT داریم.( حالا بعضیا مدیرگروهشون همون مدیر گروه برقه! یا صنایع! یا ؟، عمران هم داریم؟بگذریم...)
یه سوال دیگه که برام مهمتره اینه که مدیرگروهتون تدریس هم میکنه؟ اگه اره،چه درسهایی رو؟...حالا بگید این مساله میتونه مفید باشه یا نه، یعنی نقاط قوت و ضعفشو بگیم...فعلا![]()
مهندس یکی از دوستای نزدیکم که پاس کرده میگه خیلی راحتهسلام به همگي. اميدوارم حالتون خوب باشه.ميخوام ببينم كسي تا به حال زبان تخصصي پاس كرده يا نه؟خدا وكيلي بگيد.از وسعت چشمهايت يك پنجره ميخواهم.
سلام و خسته نباشید . سفر خوش بگذره . منتظر خبرهاتون از نمایشگاه هستیم . امیدوارم حرف دوست عزیزمان ، اناهیتا جان درست نباشه .نیکی و پرسش اناهیتا جون خو خودتون شروع کنید
دوستان اومدم برای خداحافظی
البته سعی می کنم توی این یک هفته حتما سر بزنم.
الانم شیراز یه بارون وحشتناکی داره میاد ممکنه هواپیمامون سقوط کنه حین بالا رفتن
تا هفته ی آینده و یا زود تر خداحافظ
مرسی مهندس جانسلام به پاكر عزيزم.پسر تولدت مبارك.تولد تولد تولدت مبارك.ان شاالله تولد120 سالگي ات را جشن بگيري.
پاکر با من که نبودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی مهندس جان
نگو بابا اینجا یه دونه حسود داریم![]()
![]()
ا گلپایگانی بیدی اتفاقا یکی از هم خونه ای های منم اهله گلپایگانه![]()
بازم دستت درد نکنه مهندس جان شرمندم کردی![]()
حالا واسه من لینک میفرستی دیگه .......
میگن نمایشگاه کیش افتضاحه
افسوس!!!!!!
مدیر بیاد ببینیم راسته یا نه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |