گفتگو پیرامون خبرهای مرتبط با اسیدپاشی در اصفهان

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه احساسی نسبت به این مساله دارم که نمی دونم درسته یا نه، به نظر من قتل رو با توجه به کیفیت و کمیت میشه بخشید چون خیلی مسائل مطرحه اما این کار کثیف رو هرگز.

منم همین فکرو میکنم.
یعنی به نظر من مجازات اعدام خوب نیست بر ای این جرم. کافی نیست. حق مطلب رو ادا نمیکنه
به نظر من مجازاتش فقط قصاص هست. یعنی همون اسید پاشی.
البته خیلی وقتا که اسلام حرف از قصاص میزنه و عمدتا هم قصاص شامل اعدام میشه از طرف اشخاصی که مدعی روشنفکرین محکوم میشه. حالا جالبه برای من بدونم تو این مورد طرف کی رو میگیرن؟؟:D. میخام بگم اینجا میشه به حقانیت احکام قصاص که تبلیغات منفی زیادی روش میشه پی برد. وقتی به رنجی که شخص آسیب دیده میبینه فکر میکنی میبینی حقش هست که قصاص رو انجام بده.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین فکرو میکنم.
یعنی به نظر من مجازات اعدام خوب نیست بر ای این جرم. کافی نیست. حق مطلب رو ادا نمیکنه
به نظر من مجازاتش فقط قصاص هست. یعنی همون اسید پاشی.
البته خیلی وقتا که اسلام حرف از قصاص میزنه و عمدتا هم قصاص شامل اعدام میشه از طرف اشخاصی که مدعی روشنفکرین محکوم میشه. حالا جالبه برای من بدونم تو این مورد طرف کی رو میگیرن؟؟:D. میخام بگم اینجا میشه به حقانیت احکام قصاص که تبلیغات منفی زیادی روش میشه پی برد. وقتی به رنجی که شخص آسیب دیده میبینه فکر میکنی میبینی حقش هست که قصاص رو انجام بده.

:surprised:

انصافاً یه بار دیگه استدلالت رو بخون ببین قبول داری؟ گسسته در دبیرستان چند شدی؟:D

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:

انصافاً یه بار دیگه استدلالت رو بخون ببین قبول داری؟ گسسته در دبیرستان چند شدی؟:D

انصافا خیلیم خوب بود استدلالم.دی
گسسته هم مال پیش دانشگاهی بود. تنها درسیم بود که حتی برای کنکورم نخوندم. دی

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی بگم! من برم تو افق محو بشم.

:wallbash:

نه مهندس
ز شوخی گذشته من میگم یعنی الان خیلیایی که این روزا تو نت برعلیه این موضوع جبهه گرفتن و بیشتر جبهه گرفتنشون هم نه بخاطر اون بنده های مظلوم خدا که اینجوری آسیب دیدن ، بلکه بخاطر بهانه ای برای مخالفت بیشتر با حجاب و حالا بعضی انگیزه های سیاسی هست الان نظرشون در مورد قصاص این جانیا چیه؟؟ قبول دارین موافقن؟ یعنی خودشون به عینه میگن دیگه. تو فیس بوق و تو صفحه های مشخص پره از این اظهار نظرا دیگه. خوبه. ما هم قبول داریم.
اما همین اشخاص همیشه بر علیه حکم قصاص در ایران موضع منفی اونم از نوع شدید میگرفتن و مخالفت میکردن. و همیشه هم اسلام رو بخاطر همین حکم قصاص میکوبیدن. حالا آیا بازم مخالفت میکنن؟
دیگه از این واضح تر نمیتونستم بگم. دی
حالا شما بفرمایید این حرف من ایرادش کجاس تا بدونم.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه احساسی نسبت به این مساله دارم که نمی دونم درسته یا نه، به نظر من قتل رو با توجه به کیفیت و کمیت میشه بخشید چون خیلی مسائل مطرحه اما این کار کثیف رو هرگز.

آهاننننننننن
من الان این پستتون رو با دقت خوندم.:D
ببخشید خلاصه. مخالفت اینجوریم با شما اصلا عمدی نبود. یعنی اصلا منظورم کنایه و اینا نبود.
حالا نمی دونم دقیقا موضع شما در مورد حکم خصاص چیه، اما من منظورم کسانی بود که کلا این حکم رو رد میکنن. در صورتیکه قصاص از لحاظ اسلام حقی هست که به خانواده مقتول (در مورد قتل و اعدام) داده شده و اتفاقا در اسلام وقتی به این حکم اشاره شده به بخشش و گذشت از این حکم هم اشاره شده و گفته شده کسی که از حق قصاص خودش بگذره کار خیلی خوبی میکنه.
اما من منظورم این نبود که حتمن قصاص انجام بشه، مخصوصا در مورد قتل. منظورم این بود کسانی که میان و با این حکم مخالفت میکنن (با پیروی از قوانین سکولار غربی و بدلیل کینه از اسلام) چجوری دلشون میاد که این حق رو داز خانواده ی مقتول بگیرن و نذارن داغ دلشون کم بشه. آیا در این مورد، یعنی اسید پاشی اونم زمانی که شایعه شده (حالا شایدم واقعیت) برای برخورد با بیحجابی بوده حاضرن بگن که قصاص نباید انجام بشه.
شرمنده اینهمه وقتتون رو گرفتما. چون پرسیدید گفتم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تاسف برانگیزه... شرم آوره.. وحشتناکه.........
بخشش و عدم قصاص باعث جری شدن شده گویا
اگه چندتاشون قصاص شن و اخبار و تصاویر قصاص پخش شه شاید شاااااایدددددددد! تکرار این حادثه رو کمتر کنه

MelOdy_1022

عضو جدید
اقا ما همش تو خونه ایم بیرون نمیریم...وقتی یه مورد اسید پاشی جدید میشنوی که اصن حست قابل بیان نیس که اینجا بخوای بگی...هزار و یه کار بیرون داری نمیتونی بری انجام بدی...یه لحظه میریم بیرون و میای مامانت دلش هزار راه میره...چند روز پیش یه موتوری داشته تند تو پیاده رو میومده که دوستم اینقد ترسیده بود فک کرده بود میخواد بهش اسید بپاشه صورتشو گرفته بود ولی موتوریه خداروشکر اسیدپاش نبوده...همش استرس و نگرانی!!تازه اینا به کنار یه سریا شوخی شون گرفته اب میپاشن تو صورت دخترا و کیف میکنن...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اقا ما همش تو خونه ایم بیرون نمیریم...وقتی یه مورد اسید پاشی جدید میشنوی که اصن حست قابل بیان نیس که اینجا بخوای بگی...هزار و یه کار بیرون داری نمیتونی بری انجام بدی...یه لحظه میریم بیرون و میای مامانت دلش هزار راه میره...چند روز پیش یه موتوری داشته تند تو پیاده رو میومده که دوستم اینقد ترسیده بود فک کرده بود میخواد بهش اسید بپاشه صورتشو گرفته بود ولی موتوریه خداروشکر اسیدپاش نبوده...همش استرس و نگرانی!!تازه اینا به کنار یه سریا شوخی شون گرفته اب میپاشن تو صورت دخترا و کیف میکنن...
اصفهان هستی??
اونا دیگه چ آدمهای احمقی ان
اینم شوخی برداره آخه??
درمقابل اسید هیچ دفاعی نمیشه داشت

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما ساکن اصفهانین؟؟؟

اون آب پاشی هم واقعا بی شرمی و بی غیرتی میخاد. خیلی شرم آوره. یکی بخاد اینجوری ته دل یکی رو اونم دختر خالی کنه.

MelOdy_1022

عضو جدید
اصفهان هستی??
اونا دیگه چ آدمهای احمقی ان
اینم شوخی برداره آخه??
درمقابل اسید هیچ دفاعی نمیشه داشت

بله
دقیقا" حرف منم همینه...همین دیگه جو میدن به قضیه ...
اوهوم بعدشم یه چیزی حداقل اینایی که صحنه اسید پاشی رو میبینن دست به سینه نباشند//تو این موقعیت باید اب سرد بریزن رو صورت اون بنده خدا ...فک کنم حدود 40 دقیقه

شما ساکن اصفهانین؟؟؟

اون آب پاشی هم واقعا بی شرمی و بی غیرتی میخاد. خیلی شرم آوره. یکی بخاد اینجوری ته دل یکی رو اونم دختر خالی کنه.
بله
واقعا بی غیرتن !

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بله
دقیقا" حرف منم همینه...همین دیگه جو میدن به قضیه ...
اوهوم بعدشم یه چیزی حداقل اینایی که صحنه اسید پاشی رو میبینن دست به سینه نباشند//تو این موقعیت باید اب سرد بریزن رو صورت اون بنده خدا ...فک کنم حدود 40 دقیقه

بله
واقعا بی غیرتن !
نه!!!!!! اینو از کجا میگی???
آاون آب اسیدیه و بهرجای بدنش برسه حکم همون اسید داره!!!!! هرگز نباید اینکاروکرد!!! خدا نبخشدشون........>_<

MelOdy_1022

عضو جدید
نه!!!!!! اینو از کجا میگی???
آاون آب اسیدیه و بهرجای بدنش برسه حکم همون اسید داره!!!!! هرگز نباید اینکاروکرد!!! خدا نبخشدشون........>_<

شست‌وشو با آب؛ اولین اقدام بعد از اسیدپاشی
شاید خیلی‌ها ندانند مردم و اطرافیانی که در صحنه اسیدپاشی حضور دارند، می‌توانند نقش موثری در کاهش آسیب‌های این حادثه داشته باشند. در واقع، اقدامات موثر اولیه از سوی اطرافیان در ترمیم و کاهش عوارض ناشی از سوختگی‌های عمیق در بافت‌های فرد موثر است.
اما موثرترین اقدامات اولیه اطرافیان هنگام مواجهه با موردی از اسیدپاشی چه می‌تواند باشد؟
دکتر علی ابراهیمی، جراح پلاستیک در گفت‌وگو با جام‌جم می‌گوید: اگر به طور ناگهانی در خیابان یا یک مکان عمومی با صحنه‌ای از اسیدپاشی مواجه شدید، بسرعت محل آسیب‌دیده را با آب معمولی بشویید. اگر عامل سوختگی اسیدی باشد به حداقل نیم ساعت شست‌وشوی اولیه با آب نیاز است و اگر عامل سوختگی قلیایی (مانند مواد شوینده) باشد باید به مدت دو ساعت محل زخم ناشی از آن را با آب شست‌وشو داد. به بیان دیگر، سرد کردن ناحیه سوختگی با آب سرد از جمله اقدامات مشترک موثر، هنگام مواجهه با تمام سوختگی‌ها قبل از مراجعه به پزشک محسوب می‌شود.

اره خب حرفا شمام درسته ...یه جوری که به بقیه بدنش نرسه دیگه :|

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مردی بیا ایران و زن باش!
دوستی در پاسخ به پست بالا برای من نوشتن در یک سال اخیر به 4مرد در اصفهان اسید پاشیدن!
خیلی ممنون که منو باخبر کردین چون اطلاعی نداشتم
فقط موندم الان باید چیکار کنم؟ خوشحال بشم؟ بگم خب خداروشکر که رو مردا هم اسید می ریزن؟!
به خدا آدم یه چیزایی می بینه تو زندگی شک می کنه الان بیداره؟ دوست عزیز که می دونم من باب ارتباط این اسیدپاشیها با مسئله نهی از منکر حسابی کفری هستی. بنده نه قضاوتی در این باره کردم و نه هنوز تا ابعاد بیشتری از قضیه روشن نشده جسارت قضاوت بی دلیل دارم. شما یه مورد قضاوت از من دیدی بیا بگو من از شما عذرخواهی می کنم.
حرف بنده واضحه. زن بودن تو ایران شکنجه ی مدامه. از خود قوانین بگیر تا عرف زن آزاری که حتی از فاجعه اسیدپاشی شوخی های سخیفی می سازه که چندتا به ظاهر مرد عقده های روانی شون تخلیه شه. حرفی هم از بهشت بودن غرب نزدم لطفا نیاید آمار بدبختی زنها در غرب رو برای من ردیف کنین!
برای آقایونی هم که دچار حادثه شدن یا تو مشاجره و خصومت اسید روشون پاشیدن خیلی متاسفم. فقط می تونم بگم نیروی انتظامی کلاهشو بندازه بالاتر

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشگیری دخترا از اسید پاشی

پیشگیری دخترا از اسید پاشی

این روزها که اغلب صحبت از اسید و اسیدپاشی زیاد است، بسیارند کسانی که به دنبال راههای در امان ماندن از صدمات و جراحات این حوادث هستند. دختری جوان از سر ناچاری راهی ساده برای پیشگیری از آن در پیش گرفته است.

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکس پیام قشنگی داره برا مسئولین سر به هوای ما ولی با دوستمون موافقم فتوشاپه

jared

عضو جدید

اظهارات قربانیان حادثه اسید پاشی در اصفهان :

(دوستان لطفا بخوانید )

"ندا- م" 27 ساله مورد اسید پاشی قرار می‌گیرد، بدون اینکه بداند گناهش چیست و چه کسی با او خصومت داشته است؟ شماره پدر ندا را از باشگاه یوگایی که زمانی به آنجا می‌رفته پیدا می‌کنیم. صدای خنده و حرف زدن خانم‌ها از اتاق باشگاه به سالن می‌آید، بی‌گمان روزی صدای خنده ندا هم از این اتاق شنیده می‌شده، خنده‌ای که به گفته پدرش دو هفته است به طور کامل بر لب‌های دختر و خانواده‌اش خشکیده است.

پدر ندا که این روزها همه زندگی خود را رها کرده و در تهران به دنبال معالجه دخترش است، حادثه را مربوط به چهارشنبه دو هفته پیش و حوالی میدان بزرگمهر می‌داند و می‌گوید: ندا ماشین را گوشه خیابان متوقف می‌کند تا جواب تلفن مادرش را بدهد، اما یک موتور با دو سرنشین به ندا اسید می‌پاشند و فرار می‌کنند و او اکنون از ناحیه چشم، گوش چپ، گردن، دست و پاها آسیب دیده است.

او می‌افزاید: وقتی اسید به صورت ندا پاشیده می‌شود از ماشین پیاده شده و همچون کبوتری خود را به شمشادهای اطراف می‌زده و از مردم کمک می‌خواسته اما متاسفانه دیگران نمی‌دانستند، چگونه باید به او کمک کنند و منتظر اورژانس می‌مانند. متاسفانه مردم ایران کوچکترین اطلاعی درباره کمک به قربانیان اسیدپاشی ندارند. او با بیان اینکه روحیه ندا از این جنایت بسیار آسیب دیده است، ادامه می‌دهد: دیروز دخترم چهار ساعت در اتاق عمل بوده است در این دو هفته مرتب حالت تهوع داشته و غذا نمی‌خورد تازه امروز کمی از تخت پایین آمده و چند قدمی راه رفته است. پدر قربانی می‌گوید: گناه ندا چه بوده است؟ هیج کسی تاکنون از این دختر کوچکترین خلافی ندیده است، او همیشه آبرومندانه زندگی کرده و با هیچ کسی خصومت شخصی نداشته است.

او با بیان اینکه آنها که به دخترم تهمت بی حجابی می‌زنند باید در آخرت پاسخ دهند، می‌افزاید: ندا هیچ گاه نمازش ترک نشده است. همیشه وقتی می‌خواستم به دخترم پول دهم زیر جانمازش می‌گذاشتم. او کسی نبود که در قید و بند حجاب نباشد این را همسایه‌ها، فامیل و آشنایان همه شاهد هستند. این پدر با بیان اینکه ندا روحیه خاص خود را دارد، ادامه می‌دهد: صندوق عقب ماشین ندا را که بالا زدم یک ساک پر از لباس بود که می‌خواسته برای کمک به دختری که پدرش در زندان بوده است، ببرد.

او می‌گوید: ندا باید چهار مرحله عمل شود دکترها از یک چشم او کاملا نا امید شده‌اند و چشم دیگرش 20- 30 درصد شانس بینایی دارد. تاکنون او را پیش چندین پزشک برده‌ایم تا شاید رسیدگی کنند. پدر ندا با بیان اینکه دختر من تنها قربانی اسید پاشی یک ماه اخیر در اصفهان نبوده است، ادامه می‌دهد: ندا همیشه با روحیه قوی و مردانه در جامعه حضور داشت و مطمئن هستم امروز هم با همان روحیه در برابر این آسیب مقاومت می‌کند و امیدوارم آنها که چنین جنایتی را مرتکب شدند، هر چه زودتر نتیجه اعمال قبیح خود را ببینند و شهر برای دیگر خانم‌ها امن شود.

‌مریم- د" تولد پسرش را قرار است جشن بگیرد به او می‌گوید که با هم برای تدارک این جشن بیرون بروند، اما پسر می‌خواهد درس بخواند و مادر اصراری نمی‌کند و خودش در حالی که از دانشگاه آمده و خسته است با همان مانتو و شلوار دانشگاه راهی خیابان می‌شود. شیشه ماشینش اندکی پایین است تا از هوای پاییزی مهر ماه لذت ببرد اما ناگهان این هوا برایش جهنم می‌شود...

مریم در اولین جمله خود می‌گوید: فقط خدا را شکر می‌کنم که پسرم با من نیامد، چون اگر صندلی کنار من نشسته بود، معلوم نبود چه بلایی بر سر او می‌آمد؟ او ادامه می دهد: یک موتورسوار نزدیک به دو لیتر اسید از شیشه پایین ماشین و سمت راننده به صورت، دست، پا و همه بدنم پاشید. تا کنون در خصوص این اسیدپاشی زنجیره‌ای در اصفهان نشنیده بودم و فکر می‌کنم جزء اولین افرادی هستم که قربانی شدم.

این خانم جوان می‌گوید: من بارها سوختن دست را با بخار آب یا قابلمه و ... تجربه کردم اما این سوختن متفاوت بود، لباس‌هایم در تنم پودر شد. مردم من را به مغازه‌ای بردند و سریع به صورتم آب پاشیدند. او می‌افزاید: یکی از قرنیه‌هایم را از دست دادم و باید پیوند قرنیه انجام دهم. بدنم به شدت آسیب دیده، یک قسمت از سر من سوراخ شده و هنوز شوک هستم که چطور یک نفر با انسان این کار را می‌کند؟ آیا او هم انسان است؟! مریم با بیان اینکه تا کنون با هیچ کسی خصومت شخصی نداشته است، می‌گوید: در آگاهی متوجه شدم تنها من نیستم که قربانی این جنایت شده‌ام و چندین نفر دیگر از نقاط مختلف شهر مورد این جنایت مشابه قرار گرفته‌اند.

او با اشاره به اینکه گفته می‌شود خانم‌های بد حجاب مورد اسیدپاشی قرار گرفته‌اند، ادامه می‌دهد: من در یک خانواده مذهبی بزرگ شده‌ام و هیچ وقت به خود اجازه نداده‌ام که با پوشش نامناسب از منزل بیرون بیایم. من آن روز فرم دانشگاه را به تن داشتم. این قربانی اسیدپاشی زنجیره‌ای در اصفهان با انتقاد از بیمارستان سوانح و سوختگی می‌گوید: متاسفانه آن شب هیچ کسی رسیدگی نمی‌کرد و با من مانند یک بیمار معمولی برخورد می‌شد. او می‌گوید: خدا برای هیچ کسی نخواهد که چنین اتفاقی رخ دهد. آیا این جنایت کاران فکر نمی‌کنند شاید یک زن راننده باردار باشد؟ کاش زودتر پلیس، امنیت را به زنان این شهر بازگرداند.

"سارا- ق" در حالی که مشغول پارک خودروی سمند خود در حوالی خیابان مهرداد اصفهان است، شیشه سمت چپ را تا نیمه پایین می‌کشد که ناگهان احساس گرمایی شدیدی در سمت چپ صورت خود می‌کند...‌پیدا کردن یکی از آشنایان سارا در میان افرادی که برای ملاقات پشت در بیمارستان در انتظار هستند، دشوار به نظر می‌رسد. دختر جوانی که به گفته شایعات یکی از قربانی اسید پاشی در اصفهان به دلیل بدحجابی است، اما تمام زنانی که در انتظار ملاقات با او هستند، چادر به سر دارند.

"سارا- ق" 25 ساله و متاهل، چهارشنبه گذشته (23 مهرماه) برای مراجعه به دندان پزشک قربانی اسید پاشی مهاجمان ناشناس شده است. زن جوانی که یکی از چهار قربانی قطعی اسید پاشی در اصفهان، از دو هفته پیش تاکنون است، جنایت‌هایی که اگرچه تا‌کنون برخی مسئولان آن را خصومت شخصی عنوان کرده‌اند، اما قربانیان وجود هرگونه خصومت شخصی را به جد رد می‌کنند و تاکید دارند در زمان حادثه غافلگیر شده‌اند.

ملاقات با سارا به دلیل شرایط روحی و جسمی او ممکن نیست. "علی- ع" همسر او در خصوص شب حادثه می‌گوید: حادثه حدود ساعت 6 بعد از ظهر اتفاق افتاده است، سارا مهاجمان را ندیده اما احتمالا موتورسوار بوده‌اند. مرد جوان که به نظر هنوز شوکه است، ادامه می‌دهد: سارا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و از ناحیه چشم چپ دچار آسیب جدی است، بینایی او کاهش یافته و پزشکان برای بررسی آسیب باید تا زمان از بین رفتن التهاب چشم منتظر بمانند.

"علی- ع" با وجود شایعات در خصوص اسید پاشی به زنان بد حجاب، اصرار دارد نامی از همسرش برده نشود با این حال تاکید دارد که همسرش نه قربانی بد حجابی است و نه خصومت شخصی. این دو مورد را تمام آشنایانی که به ملاقات سارا آمده‌اند نیز بیان می‌کنند. تقریبا تمام بستگان سارا از حوادث مشابهی که در اصفهان اتفاق افتاده اطلاع دارند، همسر سارا می‌گوید: حمله به سارا نمی‌تواند به دلیل خصومت شخصی باشد زیرا هر دوی ما خانواده‌های محترمی داریم، مهاجمان ناشناس بوده‌اند و پلیس از روز حادثه پیگیر است، اما تاکنون اطلاعات جدیدی به ما داده نشده است.

12 درصد سوختگی! اما به گفته همسر سارا 12 درصد حیاتی. این زن جوان نیمی از صورت خود را از دست داده است و مانند چهار قربانی دیگری که خبرنگار ایسنا با آن ها گفت وگو کرده (یکی از قربانیان حاضر به انتشار مصاحبه‌اش نشد) و یا در جریان جنایت انجام شده بر علیه آنها قرار گرفته هنوز نمی‌داند قربانی چه شده است؟! در همین رابطه سرهنگ ستار خسروی، رییس پلیس اگاهی استان اصفهان از کشف سرنخ‌های خوبی از خاطیان داد. وی ارتباط مجرم یا مجرمان به گروه‌های خاص را رد و با تأیید اینکه حملات توسط یک شخص انجام شده، اطلاع رسانی‌های بیشتر در این خصوص را موکول به بررسی حوادث در کمیسیون اطلاع رسانی استان کرد. پاییز 93 در حالی با سرمای زود هنگام در اصفهان آغاز شده است که زنان این شهر با صدای عبور هر موتورسواری از پیاده روهای این شهر ترس را تجربه و شایعات هر روز سایه امنیت را در نصف جهان کمرنگ‌تر می‌کند.

بالا