ابن اسید پاشی نه ربطی به مسال زیستی زاینده رو داره ... نه حرفای امام جمعه اصفهان ...
اینا یه ایدئولوژیه از یکسری منافقین که برای متشنج کردن فضای آرام کشور داره اجرا میشه .
من یه احساسی نسبت به این مساله دارم که نمی دونم درسته یا نه، به نظر من قتل رو با توجه به کیفیت و کمیت میشه بخشید چون خیلی مسائل مطرحه اما این کار کثیف رو هرگز.
 . میخام بگم اینجا میشه به حقانیت احکام قصاص که تبلیغات منفی زیادی روش میشه پی برد. وقتی به رنجی که شخص آسیب دیده میبینه فکر میکنی میبینی حقش هست که قصاص رو انجام بده.
. میخام بگم اینجا میشه به حقانیت احکام قصاص که تبلیغات منفی زیادی روش میشه پی برد. وقتی به رنجی که شخص آسیب دیده میبینه فکر میکنی میبینی حقش هست که قصاص رو انجام بده.منم همین فکرو میکنم.
یعنی به نظر من مجازات اعدام خوب نیست بر ای این جرم. کافی نیست. حق مطلب رو ادا نمیکنه
به نظر من مجازاتش فقط قصاص هست. یعنی همون اسید پاشی.
البته خیلی وقتا که اسلام حرف از قصاص میزنه و عمدتا هم قصاص شامل اعدام میشه از طرف اشخاصی که مدعی روشنفکرین محکوم میشه. حالا جالبه برای من بدونم تو این مورد طرف کی رو میگیرن؟؟. میخام بگم اینجا میشه به حقانیت احکام قصاص که تبلیغات منفی زیادی روش میشه پی برد. وقتی به رنجی که شخص آسیب دیده میبینه فکر میکنی میبینی حقش هست که قصاص رو انجام بده.

انصافاً یه بار دیگه استدلالت رو بخون ببین قبول داری؟ گسسته در دبیرستان چند شدی؟
انصافا خیلیم خوب بود استدلالم.دی
گسسته هم مال پیش دانشگاهی بود. تنها درسیم بود که حتی برای کنکورم نخوندم. دی

چی بگم! من برم تو افق محو بشم.

من یه احساسی نسبت به این مساله دارم که نمی دونم درسته یا نه، به نظر من قتل رو با توجه به کیفیت و کمیت میشه بخشید چون خیلی مسائل مطرحه اما این کار کثیف رو هرگز.

تو اخبار دیدم که با بابای یکی از اون دخدرا مصاحبه کردن اصن عین خیالش نبود!!
بهش میخورد خیلی هم خوشحاال شده!!
اصفهان هستی??اقا ما همش تو خونه ایم بیرون نمیریم...وقتی یه مورد اسید پاشی جدید میشنوی که اصن حست قابل بیان نیس که اینجا بخوای بگی...هزار و یه کار بیرون داری نمیتونی بری انجام بدی...یه لحظه میریم بیرون و میای مامانت دلش هزار راه میره...چند روز پیش یه موتوری داشته تند تو پیاده رو میومده که دوستم اینقد ترسیده بود فک کرده بود میخواد بهش اسید بپاشه صورتشو گرفته بود ولی موتوریه خداروشکر اسیدپاش نبوده...همش استرس و نگرانی!!تازه اینا به کنار یه سریا شوخی شون گرفته اب میپاشن تو صورت دخترا و کیف میکنن...
اقا ما همش تو خونه ایم بیرون نمیریم...وقتی یه مورد اسید پاشی جدید میشنوی که اصن حست قابل بیان نیس که اینجا بخوای بگی...هزار و یه کار بیرون داری نمیتونی بری انجام بدی...یه لحظه میریم بیرون و میای مامانت دلش هزار راه میره...چند روز پیش یه موتوری داشته تند تو پیاده رو میومده که دوستم اینقد ترسیده بود فک کرده بود میخواد بهش اسید بپاشه صورتشو گرفته بود ولی موتوریه خداروشکر اسیدپاش نبوده...همش استرس و نگرانی!!تازه اینا به کنار یه سریا شوخی شون گرفته اب میپاشن تو صورت دخترا و کیف میکنن...
اصفهان هستی??
اونا دیگه چ آدمهای احمقی ان
اینم شوخی برداره آخه??
درمقابل اسید هیچ دفاعی نمیشه داشت
بلهشما ساکن اصفهانین؟؟؟
اون آب پاشی هم واقعا بی شرمی و بی غیرتی میخاد. خیلی شرم آوره. یکی بخاد اینجوری ته دل یکی رو اونم دختر خالی کنه.
نه!!!!!! اینو از کجا میگی???بله
دقیقا" حرف منم همینه...همین دیگه جو میدن به قضیه ...
اوهوم بعدشم یه چیزی حداقل اینایی که صحنه اسید پاشی رو میبینن دست به سینه نباشند//تو این موقعیت باید اب سرد بریزن رو صورت اون بنده خدا ...فک کنم حدود 40 دقیقه
بله
واقعا بی غیرتن !
نه!!!!!! اینو از کجا میگی???
آاون آب اسیدیه و بهرجای بدنش برسه حکم همون اسید داره!!!!! هرگز نباید اینکاروکرد!!! خدا نبخشدشون........>_<
منم شنیدم. خدا کنه شایعه باشه. مردم کلا روانی شدن!میگن اسید پاش رفته مشهد برای زیارت!!!
دوستی در پاسخ به پست بالا برای من نوشتن در یک سال اخیر به 4مرد در اصفهان اسید پاشیدن!اگه مردی بیا ایران و زن باش!

بله
واقعا بی غیرتن !