گفتگو پیرامون آزمون های نظام مهندسی

m444

عضو جدید
منم پیشتاز کردم!! به نظرتون ممکنه چون پیشتاز فرستادیم اصلا رسیدگی نکنن؟چون خودشون گفتن توی سایت پست سفارشی!:cry:

من اول پیشتاز فرستادم ، امروز رفتم دوباره سفارشی فرستادم. مشکلی پیش میاد ؟؟

دناسا

عضو جدید
سلام.من رفتم امروز گفتن نامه برای دکتر هوایی تو مقررات ملی بنویسید وازش بخواهید که طبق قوانین گذشته 45 به بالاها رو قبول اعلام کنند.و واسشون کلاس بزارن. آقا متوجه شدین.به سنجش که اعتراض میکنید بماند. باز یک نامه جدا گانه واسه دکتر هوایی که تو مقررات ملی هستش بزنید. زیاد باید باشه.تعداد کسانی که این تقاضا رو دارند.پس همه حتی 40 امتیازیا بنویسن 40 به بالا رو قبل کنن.و برامونکلاس بزارین.

سلام. دوست عزیز این چیزی که شما میگید برا طراحی هم میشه؟

دناسا

عضو جدید
من شنبه رفتم دفتر مقررات ملی، اونجا کلی از بچه های عمران اومده بودند و همگی یه نامه اعتراض دادند ولی متاسفانه بچه های معماری سه چهار نفر بیشتر نبودیم. منظورم اینه که اگه طبق گفته شما سالهای قبل با برگزاری کلاس 45 به بالا یا حالا 40 به بالا رو قبول میکردند خب همگی جمع شیم یه نامه بدیم شاید شد.

eli elhami

عضو جدید
بچه ها اونایی که به مقررات ملی دکتر هوایی نامه ننوشتن .یک موردم اضافه کردم حتمن بنویسید.
[FONT=&quot]مدیر کل مقررات ملی ساختمان[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]جناب آقای دکتر غلامرضا هوایی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]با عرض سلام [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]احتراما به استحضار میرسانم .اینجانب [/FONT][FONT=&quot]... [/FONT][FONT=&quot]شرکت کننده آزمون نظام مهندسی آذر ماه 92 بوده . از جنابعالی خواستارم با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده،و با توجه به اینکه آزمون امسال تنها در یک دوره برگزار شد.وشانس آزمون مجدد از ما در طول یکسال گرفته شد، لذا از عالیجناب خواستارم که تدبیری مانند گذشته اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

arefe-rad

عضو جدید
بچه ها اونایی که به مقررات ملی دکتر هوایی نامه ننوشتن .یک موردم اضافه کردم حتمن بنویسید.
مدیر کل مقررات ملی ساختمان

جناب آقای دکتر غلامرضا هوایی
با عرض سلام
احتراما به استحضار میرسانم .اینجانب ... شرکت کننده آزمون نظام مهندسی آذر ماه 92 بوده . از جنابعالی خواستارم با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده،و با توجه به اینکه آزمون امسال تنها در یک دوره برگزار شد.وشانس آزمون مجدد از ما در طول یکسال گرفته شد، لذا از عالیجناب خواستارم که تدبیری مانند گذشته اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند.

لازمه شماره داوطلبی یا سایر مشخصاتمون هم وارد کنیم؟

eli elhami

عضو جدید
بچه ها میگم از دکتر هوایی بخاهید. مگر اینکه دری به تخته بخوره ، قبولی از 45 به بالا شه . زنگم بزنید.پیگیر باشید.تلاشمونو بکنید.
شاعر میگه زکوشش به هر چیز خاهی رسی به هرچیز خاهی کماهی رسی.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها میگم از دکتر هوایی بخاهید. مگر اینکه دری به تخته بخوره ، قبولی از 45 به بالا شه . زنگم بزنید.پیگیر باشید.تلاشمونو بکنید.
شاعر میگه زکوشش به هر چیز خاهی رسی به هرچیز خاهی کماهی رسی.

شما هم 45 شدین؟

holooooooo

کاربر ممتاز
شروع ثبت نام آزمون نظام مهندسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شروع ثبت نام آزمون نظام مهندسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=399

انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
3.jpg

آخرین ویرایش:

jafarsydi

عضو جدید

انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
مشاهده پیوست 197314
از 4 ماه قبل میگن بیایین پول بریزید حساب
واقعا شرم بر این سازمان که تنها چیزی براش مهمه، پوله

SBARZEGAR

عضو جدید

مشاهده پیوست 197314

دمت گرم دختر!!!
وواقعا موافقم!!!
حيف پول ك بريزي تو گلوي اين مقررات ملي!!!!!!!!!!!!

arefe-rad

عضو جدید

مشاهده پیوست 197314

این دیگه چه مدلیه؟؟:eek:

arefe-rad

عضو جدید
من نامه زدم به دکتر هوایی پست کردم.چند نفر این کارو انجام دادن؟دستا بالا:w17:
موافقید همه با دفتر مقررات ملی تماس هم بگیریم هم در رابطه با نامه ایی که زدیم و هم واسه این شاهکار آزمون احتمالیشون؟

eli elhami

عضو جدید
آخه اینا مگه تو این مملکت زندگی نمیکنن.اینا چقدر نفهمن. خردادماه فصل امتحانات بچه های ارشد ودکترا ست.اگه زنگ زدید بگید...

arefe-rad

عضو جدید
آخه اینا مگه تو این مملکت زندگی نمیکنن.اینا چقدر نفهمن. خردادماه فصل امتحانات بچه های ارشد ودکترا ست.اگه زنگ زدید بگید...

نه بابا اینا فقط فکر جیبشون هستن و لاغیر
اره حتما میگم...شما هم زنگ میزنید که;)

eli elhami

عضو جدید
اینا خر گیر آوردن.بچه ها زنگ بزنید بگید، میدونید زمان چیه ، زمان یعنی عمر، باید 45 به بالا رو قبول کنید، سال 92 رو از ما گرفتین .حالا میخاین پولمونو بگیرین، بگین سه ماه بعدش امتحان گرفتیم...ما دیگه سال 93 امتحان امتحان میدیم ، نه پروانه بگیریم...

Elham*92

کاربر بیش فعال
البته میدونین چیه
به نظر من اینا میخوان به خاطر اونایی که تو آزمون امسال نتونستن به آزمون برسن(به خاطر برف سنگینی که باریده بود)
امتحان بعدی رو خیلی زودتر برگزار کنن تا ......
اونا میخوان به یه تیر به چند هدف بزنن!!!!!!!!!
1- اونارو راضی کنن...چون قرار بود بعد از یک ماه از اون بدبختا هم امتحان گرفته بشه...که هنوزززززززززززززززززززززز سر کارن
2- به اعتراضات به حق ما توی این آزمون جواب ندهند.....
3- پول تو جیبی واسه عیدشونو تامین کنند....................
4- ........

minamir3000

کاربر فعال
چرا همش نکات منفی رو میگید، خب چه ایرادی داره خرداد برگزار شه؟ ، خوبه که از الان ثبت نام کنن، اولا اونایی که میخان آزمون بدن از الان وقت کافی واسه مطالعه دارن، اونایی که میخان طراحی امتحان بدن هم تمرین می کنن، ثانیا اونایی که قبول نشدن مدت زمان کمی باید منتظر بمونن برا آزمون بعدی......خییلی عالیه :smile:

• Like
واکنش ها: agin

arefe-rad

عضو جدید
چرا همش نکات منفی رو میگید، خب چه ایرادی داره خرداد برگزار شه؟ ، خوبه که از الان ثبت نام کنن، اولا اونایی که میخان آزمون بدن از الان وقت کافی واسه مطالعه دارن، اونایی که میخان طراحی امتحان بدن هم تمرین می کنن، ثانیا اونایی که قبول نشدن مدت زمان کمی باید منتظر بمونن برا آزمون بعدی......خییلی عالیه :smile:

خب دوست من اون زمان ، زمان امتحانات دانشگاه و امتحان ارشد دانشگاه آزاد هست!!ثانیا به قول اون دوستمون این زمان و عمرمونه که داره میره!حیف عمرمون که دست کیاست

arefe-rad

عضو جدید
دوستان با این شماره تماس بگیرین : 021-82244197 دفتر مقررات ملی
من زنگ زدم گفتن با این شماره تماس بگیرین

minamir3000

کاربر فعال
خب دوست من اون زمان ، زمان امتحانات دانشگاه و امتحان ارشد دانشگاه آزاد هست!!ثانیا به قول اون دوستمون این زمان و عمرمونه که داره میره!حیف عمرمون که دست کیاست
دوست عزیز اولا این امتحان امتحانی نیست که بخای شب امتحان بخونی یا تمرین کنی، باید از قبل آمادگی کسب بشه، ثانیا کسی که امتحان دانشگاه داره مطمئنا نمیتونه آزمون نظام مهندسی امتحان بده، چون سه سالش پر نشده! حتی اگه ارشد هم بخونه بازم نمیتونه شرکت کنه چون بازم سه سالش پر نشده، (در صورتی که بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونده باشه )،اونایی هم که امتحان ارشدشون تلاقی داره حداقل 3 سال پشت کنکور موندن!

arefe-rad

عضو جدید
دوست عزیز اولا این امتحان امتحانی نیست که بخای شب امتحان بخونی یا تمرین کنی، باید از قبل آمادگی کسب بشه، ثانیا کسی که امتحان دانشگاه داره مطمئنا نمیتونه آزمون نظام مهندسی امتحان بده، چون سه سالش پر نشده! حتی اگه ارشد هم بخونه بازم نمیتونه شرکت کنه چون بازم سه سالش پر نشده، (در صورتی که بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونده باشه )،اونایی هم که امتحان ارشدشون تلاقی داره حداقل 3 سال پشت کنکور موندن!

دوست عزیز قبول دارم که این امتحان شب امتحانی نیست و باید تجربه داشته باشی که بنده هم سه سالم پرشده و هم اینکه به جای اینکه برم دانشگاه ارشد و درس تئوری بخونم توی بازار کار بودم و تجربه کسب کردم که بتونم پایه ام رو بگیرم چون مهم تر از ارشد هست!!! واسه همینم الان بیشتر از تازه فارغ التحصیلای ارشد کارمو قبول دارن و مطرح تر از ونا هست!!
محض اطلاع شما من با 49 مردود شدم که اونم اعتراض زدم و انشاالله امیدم به خداست!

eli elhami

عضو جدید

محض اطلاع دوستان من دانشجوی ارشدم ترم 3.هر کتابی که واس ه آزمون پایان ترم میخونم .400 صفحه است.تازه پروژه پایان ترم ما هم بعد امتحانات هست.برادرمم دانشجوی دکترای عمرانه دقیقا همین وضعیته.دوستم مدرس دانشگاه .رشته معماری/میگه تحویل دانشجوهاشه...، آزمون وروذی دانشگاه آزاد و اسکیس ارشد...

arefeh

کاربر ممتاز

دوست عزیز...حرفت کاملا غیر منطقیه...قبول موافقیم ک زودتر امتجان بگیرند اما برای ثبت نام باید تاریخ رو بعد عید مینداختن...ابتدا به اعتراضها رسیدگی بشه بعد....
دوما به قول دوستمون بنده هم با سنوات امسال تونستم آزمون بدم...همچین عقب نیستماااا...یعنی اصل 3 سال من سال بعد پر میشه...اما برای ارشد چون وارد بازار کار بودم فرصتی پیش نمیومد ک امتجان بدم و بیشتر هم قصدم روزانه بوده....حالا امسال من همزمان هم اجرا هم نظارت و هم ارشد داشتم و سال بعد هم همزمان هم ارشد آزاد هم اسکیس سراسری و هم طراحی نظام رو دارم و البته اگه 1 نمره ای ک کسر دارم تا نظارت و 49 منو به فرض 50 قبول نکنند اونم باید امتحان بدم....
حالا اگه شرایط شما بهتر از ماست و فقط آزمونهای نظام داری و حالا یا قبول شدی ک برات مهم نی یا با نمره 45 هم امیدی به اعتراض نداری و میخوای خودتو برای آزمون بعدی آماده کنی مسلما خوش به حالت باید بگیم و آفرین....ولی همه ما اکثرا درگیری داریم و خودم به شخصه دوست ندارم به خاطر 1 نمره ، حتی اگه زمانی ک باید بزارم رو در نظر نگیرم ،اصلا دوست ندارم 50 تومنه دیگه تووو شکم دولت بریزم....واسه همینه ک موافق حرف شما نیستم...
من ک ثبت نام اگه مثل شهریور 1 ماه باشه میزارم بعد از اینکه نتایج اعتراض اومد بعد ثبت نام میکنم....:razz:

بالا