گفتگو پیرامون آزمون های نظام مهندسی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها امروز با نور محمدی صحبت کردم گفت چه 1 نمره کم داشته باشید چه 5 نمره...هر کسی ک زیر 50 شده دیگه اعتراض نزنه چون رسیدگی نمیشه و قبول نمیشید....بشینید برای دوره بعد بخونید...
الان کاملا قانع شدم...
من:l
سازمان :ا
نورمحمدی:ا
هوایی:)))))))
شما دوستان:اااا
سنجش:))))

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها امروز با نور محمدی صحبت کردم گفت چه 1 نمره کم داشته باشید چه 5 نمره...هر کسی ک زیر 50 شده دیگه اعتراض نزنه چون رسیدگی نمیشه و قبول نمیشید....بشینید برای دوره بعد بخونید...
الان کاملا قانع شدم...
من:l
سازمان :ا
نورمحمدی:ا
هوایی:)))))))
شما دوستان:اااا
سنجش:))))

مطمئنا به روح که اعتقاد داری عارفه؟!!!

"Sa Ba"

کاربر بیش فعال
سلام . . .
من فقط نظارت شرکت کرده بودم و 29 تا سوال هم عینا از کتابا پیدا کردم و ج دادم
حتی دلم نیومد یکی شانسی بزنم 30 تا بشه
اما چیزی که جالب بود 4 تا از جوابهای منو جزو غلط ها زده بودن
خوب یادمه که حواسمم بود بالا پایین رو پاسخنامه ج ندم
بهرحال با 29 تا هم قبول نمیشدم ولی
این 4 تا غلط از کجا اومده؟
الان من بخندم؟ نخندم؟ چیکار کنم؟
خودشون خودشونو قبول ندارن . . .

holooooooo

کاربر ممتاز
خیلی فعال بودی . فکر کردم قبول شدی....agin قبول شد؟

جفتشو قبول نشدم نظارت 45 شدم، طراحی 14!!!!!!!!!!!!!!!1 :surprised:
agin فکر کنم قبول شد نمیدونم دقیق

آخرین ویرایش:

bahar-spring

کاربر بیش فعال
سلام به مهندسین عزیز
بچه ها من میخوام انتقالی بگیرم با شماره عضویت شهر قبلی توی شهر جدید امتحان بدم و تا قبل عید هم انتقالیمو بگیرم..بنظرتون مشکلی برام پیش نمیاد؟ نظام هر کدومشون یه چیزی میگن!:w09:. حالا فردا حضورا ازشون میپرسم باز!:w19:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
سلام به مهندسین عزیز
بچه ها من میخوام انتقالی بگیرم با شماره عضویت شهر قبلی توی شهر جدید امتحان بدم و تا قبل عید هم انتقالیمو بگیرم..بنظرتون مشکلی برام پیش نمیاد؟ نظام هر کدومشون یه چیزی میگن!:w09:. حالا فردا حضورا ازشون میپرسم باز!:w19:
نمیدونم این درسته باشه یا نه...ولی من شنیده بودم اکه حتی پروانه اشتغال بگیری اون موقع هم میتونی پروانتو ارجاع بدی به شهری ک زندگی میکنی...اینو یه پرس و جو بکن ک اگه نمیتونی و زمانشو نداری ک قبل آزمون انتقالی بگیری بعد از آزمون انتقالی بگیری....نهایتا باید امتحان رو بری شهر قبلی ولی بهتر ار اینه ک از دستش بدی

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز .کسی اطلاع داره نتیجه اعتراض نظارت کی میادش؟اگه بیاد توسایت مقررات ملی اعلام میکنند؟

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا ما فردا واسه آزمون خرداد ثبت نام کنیم اگه خدایی نکرده تواعتراض قبول بشیم چی؟

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من که توآزمون طراحی 92 تاییدیم نیومد نتونستم شرکت کنم بعدش 50تومنم که داده بودم پس ندادن.

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.

ببخشید این سابقه بیمه که برای اجرا میخوان چقدر مهمه؟یعنی اگر کسی بیمه نباشه دیگه صلاحیت اجرا نمیتونه داشته باشه؟

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان امتحان بعدی کی هست؟

دوستان اعلام کرده بودن!........
مراجعه کنید به...................................................http://inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=399

عنوان: قابل توجه متقاضیان آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، حرفه ای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی تاريخ: دوشنبه 5 اسفند 1392
قابل توجه متقاضیان آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، حرفه ای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی

بدینوسیله به آگاهی می رساند، آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی احتمالا در 22 و 23 خرداد ماه سال 1393برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است شروع ثبت نام آزمون های فوق از تاریخ 10/12/1392 از طریق وب سایت دفتر انجام خواهد شد. ضروریست داوطلبان قبل از انجام ثبت نام راهنما ودستورالعمل ثبت نام آزمونهای فوق را مطالعه واز مفاد آن آگاه باشند

"دفتر مقررات ملّی ساختمان"

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.

ببخشید این سابقه بیمه که برای اجرا میخوان چقدر مهمه؟یعنی اگر کسی بیمه نباشه دیگه صلاحیت اجرا نمیتونه داشته باشه؟
بله اگر سابقه بیمه نداشته باشین نمیتونین بگیرین

امایه کاری میتونین بکنین، کل سهمیتون رو بیمه مسئولیت بکنین ، قبول می کنن.
منخودم هم همین کار رو کردم ، با این کار با یه تیر دو نشون زدین ، هم کار اجراتون حل میشه هم کل کاراتون رو بیمه می کنین!

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متشکرم از پاسختون
من متوجه نشدم

یعنی به جای لیست بیمه و سابقه کار... ما یک پولی میدیم و میپذیرند؟درسته؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متشکرم از پاسختون
من متوجه نشدم

یعنی به جای لیست بیمه و سابقه کار... ما یک پولی میدیم و میپذیرند؟درسته؟
نه خب ، اینجوری هم که شما میگین نیست!
شما لیست بیمه رد میکنین ، در حقیقت شما میرین بیمه( من تحقیق که کردم دیدم بیمه ایران خیلی بهتره)و ازشون میخواین که کل سهمیه 1 سالتون رو بیمه مسئولیت بکنن( من به دفتر بیمه ایران توی نظام مهندسی شهرمون مراجعه کردم برای اعضا تخفیف بالایی داشت ببینید شاید توی شهر شما هم توی نظام مهندسیتون شعبه بیمه باشه که اعضا نظام رو ساپورت بکنه)
در حقیقت شما فرم بیمه مسئولیت رو میبرین به عنوان مدرک بیمه تون( کپیش رو باید بهشون بدین)
و این در صورتیه که نظارت گرفته باشین و بتونین سهمیه تون رو بیمه مسئولیت بکنین

ببخشین اگر بد توضیح دادم اگر بازم جای سوال هست بفرمایین

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس این ها سابقه کار میخوان.
یعنی من مثلا تو پروژه پل طبقاتی صدر مدیر پروژه بودم..سابقه بیمم به درد اجرا نمیخوره!
نه بیمه مسئولیت.
پرینت لیست بیمه تامین اجتماعی رو میخوان ..اونم مرتبط.
تا پارسال بدون لیست بیمه هم می پذیرفتند. اما امسال نمیدونم ...
من این بیمه مسئولیت رو میپرسم نتیجشو همین جا میزارم.
بازم ممنونم از جوابتون

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسین گرامی سلام به همگی ! تا کی فرصت ثبت نام ازمون خرداد تعین شده؟ کسی خونده چی به چیه ؟

مهديه مقدم

عضو جدید
مهندس این ها سابقه کار میخوان.
یعنی من مثلا تو پروژه پل طبقاتی صدر مدیر پروژه بودم..سابقه بیمم به درد اجرا نمیخوره!
نه بیمه مسئولیت.
پرینت لیست بیمه تامین اجتماعی رو میخوان ..اونم مرتبط.
تا پارسال بدون لیست بیمه هم می پذیرفتند. اما امسال نمیدونم ...
من این بیمه مسئولیت رو میپرسم نتیجشو همین جا میزارم.
بازم ممنونم از جوابتون
باز سوژه ی جدید؟؟؟جریان چیه؟ممنون میشم خبری شد به ما هم بگید دوست عزیز...

مهديه مقدم

عضو جدید
مهندسین گرامی سلام به همگی ! تا کی فرصت ثبت نام ازمون خرداد تعین شده؟ کسی خونده چی به چیه ؟
سایت مقررات ملی که برا من باز نمیشه فک کنم باز به مشکل برخوردن پشیمونن از اطلاعیه!!!،اما تو یه سایتی خوندم تا 16 فروردین مهلت ثبت نام گویا دفترچه راهنمام اصلا دان نمیشه

holooooooo

کاربر ممتاز
دفترچه ی راهنمای ثبت نام آزمون نظام 22 و 23 خرداد 93

دفترچه ی راهنمای ثبت نام آزمون نظام 22 و 23 خرداد 93

حالا ما فردا واسه آزمون خرداد ثبت نام کنیم اگه خدایی نکرده تواعتراض قبول بشیم چی؟

تا 16 فروردین مهلت داره، جواب اعتراضاهم 20 اسفند میاد، فعلا ثبت نام نکنیییییدددددد
دفترچه راهنما:
مشاهده پیوست sabtenameAzmon.pdf
منابع آزمون نظام 93
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=273

نظارت: صبح 22 خرداد
اجرا: عصر 22 خرداد
طراحی: 23 خرداد

آخرین ویرایش:
بالا