m444
عضو جدید
منم پیشتاز کردم!! به نظرتون ممکنه چون پیشتاز فرستادیم اصلا رسیدگی نکنن؟چون خودشون گفتن توی سایت پست سفارشی!![]()
من اول پیشتاز فرستادم ، امروز رفتم دوباره سفارشی فرستادم. مشکلی پیش میاد ؟؟
منم پیشتاز کردم!! به نظرتون ممکنه چون پیشتاز فرستادیم اصلا رسیدگی نکنن؟چون خودشون گفتن توی سایت پست سفارشی!![]()
سلام.من رفتم امروز گفتن نامه برای دکتر هوایی تو مقررات ملی بنویسید وازش بخواهید که طبق قوانین گذشته 45 به بالاها رو قبول اعلام کنند.و واسشون کلاس بزارن. آقا متوجه شدین.به سنجش که اعتراض میکنید بماند. باز یک نامه جدا گانه واسه دکتر هوایی که تو مقررات ملی هستش بزنید. زیاد باید باشه.تعداد کسانی که این تقاضا رو دارند.پس همه حتی 40 امتیازیا بنویسن 40 به بالا رو قبل کنن.و برامونکلاس بزارین.
من اول پیشتاز فرستادم ، امروز رفتم دوباره سفارشی فرستادم. مشکلی پیش میاد ؟؟
بچه ها اونایی که به مقررات ملی دکتر هوایی نامه ننوشتن .یک موردم اضافه کردم حتمن بنویسید.
مدیر کل مقررات ملی ساختمان
جناب آقای دکتر غلامرضا هوایی
با عرض سلام احتراما به استحضار میرسانم .اینجانب ... شرکت کننده آزمون نظام مهندسی آذر ماه 92 بوده . از جنابعالی خواستارم با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده،و با توجه به اینکه آزمون امسال تنها در یک دوره برگزار شد.وشانس آزمون مجدد از ما در طول یکسال گرفته شد، لذا از عالیجناب خواستارم که تدبیری مانند گذشته اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند.
بچه ها میگم از دکتر هوایی بخاهید. مگر اینکه دری به تخته بخوره ، قبولی از 45 به بالا شه . زنگم بزنید.پیگیر باشید.تلاشمونو بکنید.
شاعر میگه زکوشش به هر چیز خاهی رسی به هرچیز خاهی کماهی رسی.
شما هم 45 شدین؟
از 4 ماه قبل میگن بیایین پول بریزید حساب
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=399
انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
مشاهده پیوست 197314
انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
مشاهده پیوست 197314
مشاهده پیوست 197314
آخه اینا مگه تو این مملکت زندگی نمیکنن.اینا چقدر نفهمن. خردادماه فصل امتحانات بچه های ارشد ودکترا ست.اگه زنگ زدید بگید...
نه بابا اینا فقط فکر جیبشون هستن و لاغیر
اره حتما میگم...شما هم زنگ میزنید که![]()
چرا همش نکات منفی رو میگید، خب چه ایرادی داره خرداد برگزار شه؟ ، خوبه که از الان ثبت نام کنن، اولا اونایی که میخان آزمون بدن از الان وقت کافی واسه مطالعه دارن، اونایی که میخان طراحی امتحان بدن هم تمرین می کنن، ثانیا اونایی که قبول نشدن مدت زمان کمی باید منتظر بمونن برا آزمون بعدی......خییلی عالیه![]()
دوست عزیز اولا این امتحان امتحانی نیست که بخای شب امتحان بخونی یا تمرین کنی، باید از قبل آمادگی کسب بشه، ثانیا کسی که امتحان دانشگاه داره مطمئنا نمیتونه آزمون نظام مهندسی امتحان بده، چون سه سالش پر نشده! حتی اگه ارشد هم بخونه بازم نمیتونه شرکت کنه چون بازم سه سالش پر نشده، (در صورتی که بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونده باشه )،اونایی هم که امتحان ارشدشون تلاقی داره حداقل 3 سال پشت کنکور موندن!خب دوست من اون زمان ، زمان امتحانات دانشگاه و امتحان ارشد دانشگاه آزاد هست!!ثانیا به قول اون دوستمون این زمان و عمرمونه که داره میره!حیف عمرمون که دست کیاست
دوست عزیز اولا این امتحان امتحانی نیست که بخای شب امتحان بخونی یا تمرین کنی، باید از قبل آمادگی کسب بشه، ثانیا کسی که امتحان دانشگاه داره مطمئنا نمیتونه آزمون نظام مهندسی امتحان بده، چون سه سالش پر نشده! حتی اگه ارشد هم بخونه بازم نمیتونه شرکت کنه چون بازم سه سالش پر نشده، (در صورتی که بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونده باشه )،اونایی هم که امتحان ارشدشون تلاقی داره حداقل 3 سال پشت کنکور موندن!
دوست عزیز اولا این امتحان امتحانی نیست که بخای شب امتحان بخونی یا تمرین کنی، باید از قبل آمادگی کسب بشه، ثانیا کسی که امتحان دانشگاه داره مطمئنا نمیتونه آزمون نظام مهندسی امتحان بده، چون سه سالش پر نشده! حتی اگه ارشد هم بخونه بازم نمیتونه شرکت کنه چون بازم سه سالش پر نشده، (در صورتی که بیشتر از یک سال پشت کنکور نمونده باشه )،اونایی هم که امتحان ارشدشون تلاقی داره حداقل 3 سال پشت کنکور موندن!