دوستان نتایج آزمون هقته ی بعد اعلام میشه
دوستان نتایج آزمون هقته ی بعد اعلام میشه
از کجا مطمئنی؟
یکی از دوستان پارتی خیلی خوبی داشتن ونتیجه خودشونو دیده بودن و گفتن که نتیجه ها تا اواخره هفته ی بعد روی سایت قرار میگیره......!!!!
به همین راحتی![]()
ای خدا، از کابوس امتحان تموم نکرده ، گیر کابوس نتایجش میخوایم بیافتیم، حالا جواب امتحان تستیا رو میدن یا جواب طراحی رو؟؟؟؟؟![]()
دوستان نتايج ازمون نظارت و اجرا ابان ماه چ تاريخي اعلام ميشه
اینطور که من شنیدم گویا ملغی شده این قضیه حد نصاب کمتر...نمیدونم تا چه حد درسته.سلام.آیا کسی که چهل و هفت شده قبوله؟!!! قبلا اجرا رو قبول شده.حدنصاب 37.5 براش حساب میشه؟
خواهرم قبلا اجرا قبول شده بود الان نظارت 47 شده.حدنصاب براش 37.5 زده و قبول شده. ممکنه موقع درخواست دادن برای پروانه گیر بدن؟![]()
خواهرم قبلا اجرا قبول شده بود الان نظارت 47 شده.حدنصاب براش 37.5 زده و قبول شده. ممکنه موقع درخواست دادن برای پروانه گیر بدن؟![]()
برای جواب ازمون نظر سنجی گذاشتن مثلا کسیکه اجرا امتحان نداده نمیتونه جواب نظرسنجی اجرارو بده ولی اگه ندیم میگه گویا باید جواب بدیم تا به سمت کارنامه بره چکر باید کرد؟ بدون اطلاع که نباید چیزی نوشت .اگه کسی از ازمون اجرا اطلاعاتی داره بگه تا ماهم مطلع شیم تو نظر سنجی جواب بدیم.
نه عزیزم اگ حتی زده قبول،قبول نیست خواهرتون
الان نظام فقط پنجاه رو میپذیره،
این قانون براقبل بوده و اونموقع که تخصصی جدابوده
بعله عزیزم.درست میگید. زنگ زد از نظام مهندسی پرسید گفتن مدارک قبولی می خوان که مربوط به زمانیه که امتحان چهار قسمتی بوده.همون دوره هایی که من امتحان دادمالبته درست هم هست. اون چهار قسمتیا واقعا سخت بود چون اگر مثلا دیتیل قبول نمی شدی کلا نظارت رد میشدی. فک کن از بیست تا سوال که شکل و دیتیل بود اونم ناواضح ، باید ده تاشو حتما درست میزدی.باز الان اکثر سوالا از مباحث مقررات ملیه. به نسبت بهتر شده فقط مشکل سرعت عمله. خواهرم زیاد هم نخونده بود . انشالله همه اونایی که این سری قبول نشدن تو آزمون بعدی خبر خوش بدن از جمله خودم در آزمون طراحی
![]()
يعني حد نصاب ٣٧.٥ قابل قبول نيست واسه كسي كه قبلا اجرا قبول شده؟؟؟؟!!!
نه برا هیچ چیزی قبول نیست... قبولی فقط حد نصاب 50..
پس چرا تو دفترچه آزمون 37.5 رو توضیح داده؟ من کمتر از 30 سوال زدم بر همین اساس
من که دیگه امتحان نمیدم فقط پول الکی میگیرن نامردا
دوستان من این سری اجرا قبول شدم و بار اولی هست که امتحان دادم. میشه بگید الان که قبول شدم باید چه کار کنم؟ برگه ای باید بگیرم از سازمان؟
نه عزیزم.متاسفانه باید بگم که حدنصاب قبولی 50 هست.اون 37.5 برای کساییه که تو آزمونهای سالهای 89-90 که نظارت چهار قسمتی بود شرکت میکردند و یکی از قسمتهاشو قبول میشدن. تو راهنما توضیح کامل داده شده. در مورد پول که صد در صد پول الکی میگیرن. من الان چند دور طراحی شرکت میکنم و هردفعه پول میریزم ولی متاسفانه هر دفعه بدتر از دفعه قبل...وقتی هم که قبول بشیم مگه چه مزیت خاصی داره؟ سازمانی داریم که حتی حاضر نیست مهندسین پروانه دارش رو بیمه کنه!!!يعني حد نصاب ٣٧.٥ قابل قبول نيست واسه كسي كه قبلا اجرا قبول شده؟؟؟؟!!!
نه عزیزم.متاسفانه باید بگم که حدنصاب قبولی 50 هست.اون 37.5 برای کساییه که تو آزمونهای سالهای 89-90 که نظارت چهار قسمتی بود شرکت میکردند و یکی از قسمتهاشو قبول میشدن. تو راهنما توضیح کامل داده شده. در مورد پول که صد در صد پول الکی میگیرن. من الان چند دور طراحی شرکت میکنم و هردفعه پول میریزم ولی متاسفانه هر دفعه بدتر از دفعه قبل...وقتی هم که قبول بشیم مگه چه مزیت خاصی داره؟ سازمانی داریم که حتی حاضر نیست مهندسین پروانه دارش رو بیمه کنه!!!
آره بابا درسته. حالا حق امضامون پر شه بیمه پیشکششون. الان ده روزه پروانم صادر شده دریغ از کار، به همه جا رفتم و گفتم پروانه دارم شماره دادمو... این سریم اجرا قبول شدم ...اصلا ذوق نکردم آخر داستانش میشه عین این یکی پروانم...
سلام دوستان
سایت مقررات ملی ساختمان چند روزه ار ور میده و کلا خرابه نمیدونم چرا درستش نمیکنن
احتمالا همشون دارن اوراق طراحی رو تصیح میکنن!!!