گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

ali.metal.eng

عضو جدید
باوشه بریم دیگه جمعه 10 شب اینجاییم خداییش من عمرا بتونم پای حرفم بمونم ولی امتحان کنیم دیگهه باشه شب همگی خوش بزار این مدیرم انقدر حذف کنه کل باشگاه تموم بشه خخخخ

elaheh ansari

عضو جدید
سلام
من الهه هستم و ترم 6 معماريم.خوشحالم كه تو جمع شمام.اميدوارم بتونم زود با محيط سايت آشنا بشم چون يه كم گيج كننده اس:confused:

1234hamid

کاربر بیش فعال
سلام خوبی:) خوش اومدی :) نگران نباش بچه ها بهت کمک میکنن اولش برات گیج کننده هس اما درست میشه
سلام
من الهه هستم و ترم 6 معماريم.خوشحالم كه تو جمع شمام.اميدوارم بتونم زود با محيط سايت آشنا بشم چون يه كم گيج كننده اس:confused:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلوم بچه ها په کجاین!!!!!!!!!!!

بیاین خوووووووووووووووووووو!! یادش بخیر بچه ها همه اینجا جمع بودن یه قول دو قول بازی میکردیم :w18: میکشیدیم یادش بخیر!!

به جان خودم نه!!! به جان شما دوستان بعد از عید فطر همه اینجا صف بکشید میخوام مرد و مردونه تاپیک اموزش گام به گام یه نرم افزار رو تا اخر تابستون با هم پیش ببریم یعنی چی خخخخخخخخخخخخ همه تنبل شدیم:w43:

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
سلوم بچه ها په کجاین!!!!!!!!!!!

بیاین خوووووووووووووووووووو!! یادش بخیر بچه ها همه اینجا جمع بودن یه قول دو قول بازی میکردیم :w18: میکشیدیم یادش بخیر!!

به جان خودم نه!!! به جان شما دوستان بعد از عید فطر همه اینجا صف بکشید میخوام مرد و مردونه تاپیک اموزش گام به گام یه نرم افزار رو تا اخر تابستون با هم پیش ببریم یعنی چی خخخخخخخخخخخخ همه تنبل شدیم:w43:
به به دااااش ابرام چطوری داداش؟کجاااایی نا پیداااا؟؟؟بسیااااار عالی فقط مکس باشه خواهشا :redface:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به دااااش ابرام چطوری داداش؟کجاااایی نا پیداااا؟؟؟بسیااااار عالی فقط مکس باشه خواهشا :redface:

سلام مهندس خوبی؟ والا این روزا در حال روزه داری و خوابیدن و وب گردی و گاهی اوقات ول گردی:biggrin:

گفتی مکس:confused: نه ترسناکه میریم واسه رندرگیری و این حرفا پس چون قراره در اینده اوپراتوری بیش نباشیم وی ری کار میکنیم:surprised:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شیما و ابرام ..خواهشا یکی که یا داره بیاد رویتو تدریس کنه .آینه ی دق شده واسه من...

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب برید تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/185607-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-REVIT/page237
خوب مطالعه کنید خیلی مباحث خوبی داره و کم کم پیش برید سوالم داشتید در حد توان جواب میدیدم الان بچه های اونجا تقربا مثه اینکه فعالا

مرسی.نزدیک 250 صفحرو چه طور بخونم.... تنبلی از خودمه! به ماه روزه ام که خورد تنبلی دو چندان شد.

shima 70

عضو جدید
سلام مهندس خوبی؟ والا این روزا در حال روزه داری و خوابیدن و وب گردی و گاهی اوقات ول گردی:biggrin:

گفتی مکس:confused: نه ترسناکه میریم واسه رندرگیری و این حرفا پس چون قراره در اینده اوپراتوری بیش نباشیم وی ری کار میکنیم:surprised:
منم خوبم مهندس شکر...این سه بعدی دیگه داره منو دااااغون میکنه :cry: میخوام یااااد بگیییرررررممممم :(

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نکنه میخای گوسفند بکشیم ؟؟؟:D سلامت کو بی ادب
سلام
نه خروسم خوفه :)

سلااااااااااااااااااااااااام شادی:)
دلم برات تنگ شده بود... خوبی؟؟؟
سلام علکم
چه همه سر وقت اومدن خخخ
مرسی تو چطوری؟

سلام

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اااااااا مارال منو شادی سره قولمون موندیم...قرار شد جمعه ساعت 10 بیایم.. بعد 4 روز

من اون شب رفتم فرداش اومدم پستتونو دیدم دیگه دیر بود
آفرین ب ارادتون
خوب بگید این4روز چیکارا کردید ک قبلش نمیکردید؟؟؟:دی

بالا