ali.metal.eng
عضو جدید
باوشه بریم دیگه جمعه 10 شب اینجاییم خداییش من عمرا بتونم پای حرفم بمونم ولی امتحان کنیم دیگهه باشه شب همگی خوش بزار این مدیرم انقدر حذف کنه کل باشگاه تموم بشه خخخخ
از کجا میفهمی داره حذف میکنه؟؟؟؟
باشه .. شب بخیر دوستان... ما میتونیم...![]()
سلام
من الهه هستم و ترم 6 معماريم.خوشحالم كه تو جمع شمام.اميدوارم بتونم زود با محيط سايت آشنا بشم چون يه كم گيج كننده اس![]()
به به دااااش ابرام چطوری داداش؟کجاااایی نا پیداااا؟؟؟بسیااااار عالی فقط مکس باشه خواهشاسلوم بچه ها په کجاین!!!!!!!!!!!
بیاین خوووووووووووووووووووو!! یادش بخیر بچه ها همه اینجا جمع بودن یه قول دو قول بازی میکردیممیکشیدیم یادش بخیر!!
به جان خودم نه!!! به جان شما دوستان بعد از عید فطر همه اینجا صف بکشید میخوام مرد و مردونه تاپیک اموزش گام به گام یه نرم افزار رو تا اخر تابستون با هم پیش ببریم یعنی چی خخخخخخخخخخخخ همه تنبل شدیم![]()
به به دااااش ابرام چطوری داداش؟کجاااایی نا پیداااا؟؟؟بسیااااار عالی فقط مکس باشه خواهشا![]()
سلام شیما و ابرام ..خواهشا یکی که یا داره بیاد رویتو تدریس کنه .آینه ی دق شده واسه من...
سلام الان کدوم تاپیک کار میکنید؟
هیچ تاپیکی! میگم تاپیک بزنیم.
خوب برید تاپیک
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/185607-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-REVIT/page237
خوب مطالعه کنید خیلی مباحث خوبی داره و کم کم پیش برید سوالم داشتید در حد توان جواب میدیدم الان بچه های اونجا تقربا مثه اینکه فعالا
منم خوبم مهندس شکر...این سه بعدی دیگه داره منو دااااغون میکنهسلام مهندس خوبی؟ والا این روزا در حال روزه داری و خوابیدن و وب گردی و گاهی اوقات ول گردی
گفتی مکسنه ترسناکه میریم واسه رندرگیری و این حرفا پس چون قراره در اینده اوپراتوری بیش نباشیم وی ری کار میکنیم
![]()
من اومدم بچه ها هوووف
من اومدم بچه ها هوووف
اااااااااااااااا نشناختی؟؟؟![]()
نکنه میخای گوسفند بکشیم ؟؟؟سلامت کو بی ادب
سلااااااام
![]()
سلامنکنه میخای گوسفند بکشیم ؟؟؟سلامت کو بی ادب
سلام علکمسلااااااااااااااااااااااااام شادی
دلم برات تنگ شده بود... خوبی؟؟؟
سلااااااام
![]()
داداش شتر کیه؟؟
نفس با خیال راحتههووووف چیه دیگه؟؟؟
اااااااا مارال منو شادی سره قولمون موندیم...قرار شد جمعه ساعت 10 بیایم.. بعد 4 روز
اااااااا مارال منو شادی سره قولمون موندیم...قرار شد جمعه ساعت 10 بیایم.. بعد 4 روز