خداییش ین دفه هدفم مزاحمت برا نوامیس ذکور مردم نبود
خنگول![]()

گفتم واسه دفعات بعد!!!!!!!! از همین جا شرو میشه

خداییش ین دفه هدفم مزاحمت برا نوامیس ذکور مردم نبود
خنگول![]()
چی بگم از کجا بگم عموووو فازت چیه حالا ضد حال که نیستی؟چه میگی مگه تروریستم دیپورتم میکنییی............ راستی اوستاددد میفرمودیههههههه...بگیووو؟...
عجب یعنی اونجا میشه 6 ماه اینده ماا...../چی میگه؟؟چرا اتفاقآ فصلشه 2 ساعت پیش اینجا که داشت میبارید........
چی بگم از کجا بگم عموووو فازت چیه حالا ضد حال که نیستی؟![]()
گفتم واسه دفعات بعد!!!!!!!! از همین جا شرو میشه![]()
حالی که ضد داشته باشه حال نیست ........ چی گفتم ؟؟؟؟؟![]()
عجب یعنی اونجا میشه 6 ماه اینده ماا...../چی میگه؟؟
آقا من رفتم حلقه ببینم .![]()
آقا من رفتم حلقه ببینم .![]()
اهان گرفتممممممم خخخخخخخخخخخ
اونجا کجاست ............؟؟؟............مگه شماها بارون تابستانی ندیدین ؟؟؟
خدا پشتو پناهت سحر جان .......
بارون .. تابستون ؟؟چی میگهه؟؟//////// ..... ما خودمون مهد بارون تابستونه ایم .. مگه نه همشهری هاااا
جامون خوبههههههhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ین-عزیز-بیایید-شب-زنده-داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟/page5731
واسه منم تعریف کنآقا من رفتم حلقه ببینم .![]()
اصن هلاک این اینده نگریتم کاکوووو
کی من؟؟؟؟؟ ... به خوب شدنم اصلا امیدی نیست ./ ... دکترا جوابم کردن./هر طوریکه هست انشالله خوب میشه ...............
جامون خوبهههههه
واسه منم تعریف کن
من تی.وی ندارم
هلاک نشو بذا نتایج بیاد بعد
دانگاه تهران آرزو ب دلت میمونه هااااااااا
مممممممم یه غذاییی فاتحه افتادیم ..... نهار میدین یا شام؟؟؟؟ <<<< چی میگهههه؟؟؟سلاااام دوستان همگی که خووووبن؟
چه خبره اینجا؟
منکه از کار پایان نامه مردم![]()
چفد منتظر بودامممممممم یه غذاییی فاتحه افتادیم ..... نهار میدین یا شام؟؟؟؟ <<<< چی میگهههه؟؟؟
خو تشریف ببرید اونور شما جا هم باز میشهجا نداریم اینجا ... جا تنگههههه ...... اونجا ویلاییه ..
چفد منتظر بوداحیف من نییییی
![]()
خو تشریف ببرید اونور شما جا هم باز میشه
تو عروسیمحیف یه وعده غذا نیست ...با خرما ....... چی میگه این؟؟؟؟
شرمنده .. تازه افطار کردم و دقیقا به مرز انفجار رسیدم .... عمرا تکون بخورم ........ مممممممممممم بعلهههههه افطارم میکنیممم
ههههههههه .. قل مراد داره میخندهههه؟؟>....... اخه مگه همچین دامادی پیدا میشه ؟؟؟؟.... چه تخیلات قوی داریین..... ممممممم سیوستو عروسیمغذا میدنا تازه شیرینی میوه بزنو برفص وو
... والا
![]()
خو پ چرا دعوت میکنید واسه ی جا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟