خداییش ین دفه هدفم مزاحمت برا نوامیس ذکور مردم نبود
خنگول![]()

گفتم واسه دفعات بعد!!!!!!!! از همین جا شرو میشه

خداییش ین دفه هدفم مزاحمت برا نوامیس ذکور مردم نبود
خنگول![]()

چی بگم از کجا بگم عموووو فازت چیه حالا ضد حال که نیستی؟چه میگی مگه تروریستم دیپورتم میکنییی............ راستی اوستاددد میفرمودیههههههه...بگیووو؟...
عجب یعنی اونجا میشه 6 ماه اینده ماا...../چی میگه؟؟چرا اتفاقآ فصلشه 2 ساعت پیش اینجا که داشت میبارید........
چی بگم از کجا بگم عموووو فازت چیه حالا ضد حال که نیستی؟![]()

گفتم واسه دفعات بعد!!!!!!!! از همین جا شرو میشه![]()
حالی که ضد داشته باشه حال نیست ........ چی گفتم ؟؟؟؟؟![]()
عجب یعنی اونجا میشه 6 ماه اینده ماا...../چی میگه؟؟
آقا من رفتم حلقه ببینم .![]()
آقا من رفتم حلقه ببینم .![]()
اهان گرفتممممممم خخخخخخخخخخخ
اونجا کجاست ............؟؟؟............مگه شماها بارون تابستانی ندیدین ؟؟؟
خدا پشتو پناهت سحر جان .......
چی میگهه؟؟//////// ..... ما خودمون مهد بارون تابستونه ایم .. مگه نه همشهری هاااابارون .. تابستون ؟؟چی میگهه؟؟//////// ..... ما خودمون مهد بارون تابستونه ایم .. مگه نه همشهری هاااا
جامون خوبههههههhttp://www.www.www.iran-eng.ir/show...ین-عزیز-بیایید-شب-زنده-داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟/page5731
واسه منم تعریف کنآقا من رفتم حلقه ببینم .![]()

اصن هلاک این اینده نگریتم کاکوووو
کی من؟؟؟؟؟ ... به خوب شدنم اصلا امیدی نیست ./ ... دکترا جوابم کردن./هر طوریکه هست انشالله خوب میشه ...............

جامون خوبهههههه
واسه منم تعریف کن
من تی.وی ندارم
هلاک نشو بذا نتایج بیاد بعد
دانگاه تهران آرزو ب دلت میمونه هااااااااا
مممممممم یه غذاییی فاتحه افتادیم ..... نهار میدین یا شام؟؟؟؟ <<<< چی میگهههه؟؟؟سلاااام دوستان همگی که خووووبن؟
چه خبره اینجا؟
منکه از کار پایان نامه مردم![]()
چفد منتظر بودامممممممم یه غذاییی فاتحه افتادیم ..... نهار میدین یا شام؟؟؟؟ <<<< چی میگهههه؟؟؟

خو تشریف ببرید اونور شما جا هم باز میشهجا نداریم اینجا ... جا تنگههههه ...... اونجا ویلاییه ..
چفد منتظر بوداحیف من نییییی
![]()
خو تشریف ببرید اونور شما جا هم باز میشه
تو عروسیمحیف یه وعده غذا نیست ...با خرما ....... چی میگه این؟؟؟؟
غذا میدنا تازه شیرینی میوه بزنو برفص وو
... والا شرمنده .. تازه افطار کردم و دقیقا به مرز انفجار رسیدم .... عمرا تکون بخورم ........ مممممممممممم بعلهههههه افطارم میکنیممم
ههههههههه .. قل مراد داره میخندهههه؟؟>....... اخه مگه همچین دامادی پیدا میشه ؟؟؟؟.... چه تخیلات قوی داریین..... ممممممم سیوستو عروسیمغذا میدنا تازه شیرینی میوه بزنو برفص وو
... والا
![]()
خو پ چرا دعوت میکنید واسه ی جا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟