اوا دیدمتمیز سمت چپت منم ..سرو برگردونی میبینی.یادت نره ها![]()
برا دوربین دست تکون بده

اوا دیدمتمیز سمت چپت منم ..سرو برگردونی میبینی.یادت نره ها![]()
اون از همه کثیف تره (از دیدگاه داوران وبقیه دوستاشون و... و گروه داعش)ما چه گناهی کردیم این وسط خدا می دونه.فروید مگه روانشناس نیست![]()
اون از همه کثیف تره (از دیدگاه داوران وبقیه دوستاشون و... و گروه داعش)ما چه گناهی کردیم این وسط خدا می دونه.فروید مگه روانشناس نیست![]()
مارال جان بسیار زیبا بود...مرسی...![]()
مارال جان بسیار زیبا بود...مرسی...![]()
بعله!!!تازه حیوانات وحشیشونم رام می کنم...
بعله!!!تازه حیوانات وحشیشونم رام می کنم...
اون از همه کثیف تره (از دیدگاه داوران وبقیه دوستاشون و... و گروه داعش)
اون از همه کثیف تره (از دیدگاه داوران وبقیه دوستاشون و... و گروه داعش)
آقا نبینم کسی به مارال تیکه بندازه هااااا .....
نبووووووووووووووووووووووووووووووود .....
ولی عجب تاپیکی ساختینا ....
آقا نبینم کسی به مارال تیکه بندازه هااااا .....
نبووووووووووووووووووووووووووووووود .....
ولی عجب تاپیکی ساختینا ....
اگه تونستی انگیزه ایجاد تاپیک رو تو یه کلمه خلاصه کنی من جنازه کسیو که بهت تیکه انداختهرو 2 دقیقه بعد تحویلت میدم
کاش زودتر لینکشو میادما
آره عجب تاپیکی
انگیزه ایجادشو هم ک گفتم:رشد و تعالی معماری کشور با ایجاد انگیزه در دانشجویان جهت ترغیب ب ادامه تحصیل در مقطع ارشد![]()
اگه تونستی انگیزه ایجاد تاپیک رو تو یه کلمه خلاصه کنی من جنازه کسیو که بهت تیکه انداختهرو 2 دقیقه بعد تحویلت میدم
کاش زودتر لینکشو میادما
آره عجب تاپیکی
انگیزه ایجادشو هم ک گفتم:رشد و تعالی معماری کشور با ایجاد انگیزه در دانشجویان جهت ترغیب ب ادامه تحصیل در مقطع ارشد![]()
اونی که اون وسط داره پیاده میره تویی...خخخخخخخخخخعکسی یهویی از گشت و گذار من و دوستام
![]()
اونی که اون وسط داره پیاده میره تویی...خخخخخخخخخخعکسی یهویی از گشت و گذار من و دوستام
![]()
عصر گفتم بوی خون و خونریزی میاداااا
ا...پویان نگو دیگه دلم ریش شدتو نبودی همه چی به خوبیو خوشی حل شد دستتو به خون آلوده نکن تو هنوز جوونی...لااقل صبر کن تا جوابا بیاد...
![]()
ا...پویان نگو دیگه دلم ریش شدتو نبودی همه چی به خوبیو خوشی حل شد دستتو به خون آلوده نکن تو هنوز جوونی...لااقل صبر کن تا جوابا بیاد...
![]()
حل نشد
تو دلم مونده هنو
دیگه تاپیکشون پست نمیذارم
باشه واس خودشون![]()
حل نشد
تو دلم مونده هنو
دیگه تاپیکشون پست نمیذارم
باشه واس خودشون![]()
مارال دنباله دردسر میگردی هااااااا...
داری نمک می پاشی رو زخم هاااا...
جوونه مردمو میخای به کشتن بدی؟![]()