گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به بعضیام باس گفت رو اعصابم روغن ریختم.روش را نرو که با مخ پخش میشی زمین.
اینجوریاس:w01:

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
خوش به حال مریم.....:(
مطمئنی:w22:
سلام مریم جان دستیاریتون رو تبریک میگم موفق باشی خانم معمار:w23::w33::w32:
سلام دوست خوبم ممنونم

سلام من تازه خبر دار شدم،مریمی تبریک عزیزم
بابا خدایی اینجوری شیرینی ندین بهتره نمیگین یه
گابی شیکمووووووووووووووووووووووووووو میبینه دلش میره،و دلش میخواد یه گاز کوووووووووچک بزنه:biggrin:
ولی نمیشه:w38:

سلام سحر جونم قربونت مرسی
ازین کارای پلیدانه میچسبه خخخخخخخ
سلام مریم جان
دستیار شدنت رو تو تالار پر افتخار، باحال و بی نظیر معماری تبریک میگم.
واقعا حضورت توی تالار به من که خیلی تا حالا کمک کرده.
از بابت شیرینی ها هم ممنون! نیازی به این همه بریز و بپاش نبود که! :دی
سلام عزیزم
اصن تحویل نگرفتی خودمونو:دی
قربانت باو یکی هم شیرینی داده میگن چرا دادی :D

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
خوش به حال مریم.....:(
مطمئنی:w22:
سلام مریم جان دستیاریتون رو تبریک میگم موفق باشی خانم معمار:w23::w33::w32:
سلام دوست خوبم ممنونم

سلام من تازه خبر دار شدم،مریمی تبریک عزیزم
بابا خدایی اینجوری شیرینی ندین بهتره نمیگین یه
گابی شیکمووووووووووووووووووووووووووو میبینه دلش میره،و دلش میخواد یه گاز کوووووووووچک بزنه:biggrin:
ولی نمیشه:w38:

سلام سحر جونم قربونت مرسی
ازین کارای پلیدانه میچسبه خخخخخخخ
سلام مریم جان
دستیار شدنت رو تو تالار پر افتخار، باحال و بی نظیر معماری تبریک میگم.
واقعا حضورت توی تالار به من که خیلی تا حالا کمک کرده.
از بابت شیرینی ها هم ممنون! نیازی به این همه بریز و بپاش نبود که! :دی
سلام عزیزم
اصن تحویل نگرفتی خودمونو:دی
قربانت باو یکی هم شیرینی داده میگن چرا دادی :D

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
به بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..:w12:
دوستای عزیز سلام. من امشب عضو این سایت شدم .علاقه زیادی به معماری دارم ولی رشته ی خودم معماری نیست.امیدوارم بتونم بخشی از سوالاتمو توی این تالار به جواب برسونم.البته به کمک شما.
سلام دوست خوبم خوش اومدی به باشگاه مهندسان ایران.:gol:
خوشحال میشیم اگه بتونیم جوابگوی سوالات باشیم عزیزم.

سلام
کسی نیت مهندسا کوشید خوابید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام مهندس:)

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
به بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..:w12:
دوستای عزیز سلام. من امشب عضو این سایت شدم .علاقه زیادی به معماری دارم ولی رشته ی خودم معماری نیست.امیدوارم بتونم بخشی از سوالاتمو توی این تالار به جواب برسونم.البته به کمک شما.
سلام دوست خوبم خوش اومدی به باشگاه مهندسان ایران.:gol:
خوشحال میشیم اگه بتونیم جوابگوی سوالات باشیم عزیزم.

سلام
کسی نیت مهندسا کوشید خوابید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام مهندس:)

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امان از درد استاد راهنمای تازه وارد..............:(

najme74

عضو جدید
سلام به معمارای عزیز:w38:
من تومعماری صفر کیلومترم.بجز دیدن عکس های مربوط به معماری ولذت بردن از اونا کار دیگه ای انجام ندادم.یعنی تابه حالا فرصت نمی شد.نمیدونم چقدر معماری به هندسه مربوط میشه؟هندسه روخیلی دوست دارم ازطرفی هم کارای هنری رو.براساس این علایق معماری توذهنم جاافتاد.کم کم به یه علاقه شدید تبدیل شد.تا جای که به شماوبچه های معماری دانشگاه حسرت میخورم:crying:.
اول ازهمه میخوام بپرسم چقدر افکارم به واقعیت نزدیکه؟
وبعداینکه،میشه این رشته روبدون درس خوندن تو دانشگاه ادامه داد؟البته نه صرفآبرای سردرآوردن از معماری باید احتمال اینو درنظر بگیرم که شایدبخوام برای ارشد ادامش بدم.

najme74

عضو جدید
من تومعماری صفر کیلومترم.بجز دیدن عکس های مربوط به معماری ولذت بردن از اونا کار دیگه ای انجام ندادم.یعنی تابه حالا فرصت نمی شد.نمیدونم چقدر معماری به هندسه مربوط میشه؟هندسه روخیلی دوست دارم ازطرفی هم کارای هنری رو.براساس این علایق معماری توذهنم جاافتاد.کم کم به یه علاقه شدید تبدیل شد.تا جای که به شماوبچه های معماری دانشگاه حسرت میخورم:crying:.
وبعداینکه،میشه این رشته روبدون درس خوندن تو دانشگاه ادامه داد؟البته نه صرفآبرای سردرآوردن از معماری باید احتمال اینو درنظر بگیرم که شایدبخوام برای ارشد ادامش بدم.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

غم مخور عزیزم .....همه ی ماهارو میبینی باد به غبغب میندازیم میایم وسط مهندسا اولش بوق بودیم(دور از جون شما!)...معماری 10 درصد استعداده بقسش تلاش...فقط یه چی که خییییلی مهمه علاقس....این راهه معماری سنگ زیاد داره جلوس که فقط علاقس میتونه اونا رو حل کنه...
افکارت تو مراحل اول خوبه اما باید پیشرفت کنی.
این رشته رو بدون دانشگاه و آموزش تئوری بگذرونی میشی بساز بفروش چون از اصل و پایه غافل میمونی....این کاره درستی نیس...کسایی که دنبال پولن اینکارو میکنن.
این رشته حداقل باید تا کارشناسی ادامه پیدا کنه.بعد از اون اگه ادامه بدی به خودت و حتی شخصیتت کمک کردی .یه استاد داشتیم میگفت:یک معمار خوب در وحله ی اول یک انسان خوبه.
به جرات میگم رشته ی معماری بهترینه.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

غم مخور عزیزم .....همه ی ماهارو میبینی باد به غبغب میندازیم میایم وسط مهندسا اولش بوق بودیم(دور از جون شما!)...معماری 10 درصد استعداده بقسش تلاش...فقط یه چی که خییییلی مهمه علاقس....این راهه معماری سنگ زیاد داره جلوس که فقط علاقس میتونه اونا رو حل کنه...
افکارت تو مراحل اول خوبه اما باید پیشرفت کنی.
این رشته رو بدون دانشگاه و آموزش تئوری بگذرونی میشی بساز بفروش چون از اصل و پایه غافل میمونی....این کاره درستی نیس...کسایی که دنبال پولن اینکارو میکنن.
این رشته حداقل باید تا کارشناسی ادامه پیدا کنه.بعد از اون اگه ادامه بدی به خودت و حتی شخصیتت کمک کردی .یه استاد داشتیم میگفت:یک معمار خوب در وحله ی اول یک انسان خوبه.
به جرات میگم رشته ی معماری بهترینه.

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان از شما کسی هست استاد حمید نادی رو بشناسه.؟؟؟؟

سلام دوستان از شما کسی هست استاد حمید نادی رو بشناسه.؟؟؟:w06:

کدوم از دوستان معماری تهران میخونه .اونایی که تهرانن باید استاد حمید نادی رو بشناسه

بالا