به بعضیام باس گفت رو اعصابم روغن ریختم.روش را نرو که با مخ پخش میشی زمین.
اینجوریاس![]()
به بعضیام باس گفت رو اعصابم روغن ریختم.روش را نرو که با مخ پخش میشی زمین.
اینجوریاس![]()
مطمئنیخوش به حال مریم.....![]()
سلام دوست خوبم ممنونمسلام مریم جان دستیاریتون رو تبریک میگم موفق باشی خانم معمار![]()
سلام سحر جونم قربونت مرسیسلام من تازه خبر دار شدم،مریمی تبریک عزیزم
بابا خدایی اینجوری شیرینی ندین بهتره نمیگین یه
گابی شیکمووووووووووووووووووووووووووو میبینه دلش میره،و دلش میخواد یه گاز کوووووووووچک بزنه
ولی نمیشه
سلام عزیزمسلام مریم جان
دستیار شدنت رو تو تالار پر افتخار، باحال و بی نظیر معماری تبریک میگم.
واقعا حضورت توی تالار به من که خیلی تا حالا کمک کرده.
از بابت شیرینی ها هم ممنون! نیازی به این همه بریز و بپاش نبود که! :دی
مطمئنیخوش به حال مریم.....![]()
سلام دوست خوبم ممنونمسلام مریم جان دستیاریتون رو تبریک میگم موفق باشی خانم معمار![]()
سلام سحر جونم قربونت مرسیسلام من تازه خبر دار شدم،مریمی تبریک عزیزم
بابا خدایی اینجوری شیرینی ندین بهتره نمیگین یه
گابی شیکمووووووووووووووووووووووووووو میبینه دلش میره،و دلش میخواد یه گاز کوووووووووچک بزنه
ولی نمیشه
سلام عزیزمسلام مریم جان
دستیار شدنت رو تو تالار پر افتخار، باحال و بی نظیر معماری تبریک میگم.
واقعا حضورت توی تالار به من که خیلی تا حالا کمک کرده.
از بابت شیرینی ها هم ممنون! نیازی به این همه بریز و بپاش نبود که! :دی
به بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..به بعضیام باس گفت رو اعصابم روغن ریختم.روش را نرو که با مخ پخش میشی زمین.
اینجوریاس![]()
سلام دوست خوبم خوش اومدی به باشگاه مهندسان ایران.دوستای عزیز سلام. من امشب عضو این سایت شدم .علاقه زیادی به معماری دارم ولی رشته ی خودم معماری نیست.امیدوارم بتونم بخشی از سوالاتمو توی این تالار به جواب برسونم.البته به کمک شما.
سلام
کسی نیت مهندسا کوشید خوابید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..به بعضیام باس گفت رو اعصابم روغن ریختم.روش را نرو که با مخ پخش میشی زمین.
اینجوریاس![]()
سلام دوست خوبم خوش اومدی به باشگاه مهندسان ایران.دوستای عزیز سلام. من امشب عضو این سایت شدم .علاقه زیادی به معماری دارم ولی رشته ی خودم معماری نیست.امیدوارم بتونم بخشی از سوالاتمو توی این تالار به جواب برسونم.البته به کمک شما.
سلام
کسی نیت مهندسا کوشید خوابید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عامو کاربر جدید میاد تو ای تایپیک الان همه فک میکنن من کچلمبه بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..![]()
عامو کاربر جدید میاد تو ای تایپیک الان همه فک میکنن من کچلمبه بعضیا چه تو چاق وکچلی خو..![]()
عامو کاربر جدید میاد تو ای تایپیک الان همه فک میکنن من کچلم![]()
هفتاد درصدی![]()
عامو کاربر جدید میاد تو ای تایپیک الان همه فک میکنن من کچلم![]()
هفتاد درصدی![]()
روانیتممممممممممممممممممممممم فتیییییییییییرامضات ت...![]()
روانیتممممممممممممممممممممممم فتیییییییییییرامضات ت...![]()
سلام به معمارای عزیز
من تومعماری صفر کیلومترم.بجز دیدن عکس های مربوط به معماری ولذت بردن از اونا کار دیگه ای انجام ندادم.یعنی تابه حالا فرصت نمی شد.نمیدونم چقدر معماری به هندسه مربوط میشه؟هندسه روخیلی دوست دارم ازطرفی هم کارای هنری رو.براساس این علایق معماری توذهنم جاافتاد.کم کم به یه علاقه شدید تبدیل شد.تا جای که به شماوبچه های معماری دانشگاه حسرت میخورم.
اول ازهمه میخوام بپرسم چقدر افکارم به واقعیت نزدیکه؟
وبعداینکه،میشه این رشته روبدون درس خوندن تو دانشگاه ادامه داد؟البته نه صرفآبرای سردرآوردن از معماری باید احتمال اینو درنظر بگیرم که شایدبخوام برای ارشد ادامش بدم.
سلام به معمارای عزیز
من تومعماری صفر کیلومترم.بجز دیدن عکس های مربوط به معماری ولذت بردن از اونا کار دیگه ای انجام ندادم.یعنی تابه حالا فرصت نمی شد.نمیدونم چقدر معماری به هندسه مربوط میشه؟هندسه روخیلی دوست دارم ازطرفی هم کارای هنری رو.براساس این علایق معماری توذهنم جاافتاد.کم کم به یه علاقه شدید تبدیل شد.تا جای که به شماوبچه های معماری دانشگاه حسرت میخورم.
اول ازهمه میخوام بپرسم چقدر افکارم به واقعیت نزدیکه؟
وبعداینکه،میشه این رشته روبدون درس خوندن تو دانشگاه ادامه داد؟البته نه صرفآبرای سردرآوردن از معماری باید احتمال اینو درنظر بگیرم که شایدبخوام برای ارشد ادامش بدم.
سلام دوستان از شما کسی هست استاد حمید نادی رو بشناسه.؟؟؟؟