گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

mary94

کاربر فعال

m_sharajabian

عضو جدید
سلام بچه ها اونایی که اتوکد دارن میتونن یه لطفی در حق من بکنن
من باید یه 8ضلعی رو مقوا در بیارم درست در نمیاد میخواستم تو اتوکد یه 8ضلعی با طول ضلع 5 سانت بزنید و فاصله بین دو خط های موازی رو بهم بگین تا من دقیق در بیارم مرسی

m_sharajabian

عضو جدید
من باید یه 8ضلعی رو مقوا در بیارم درست در نمیاد میخواستم تو اتوکد یه 8ضلعی با طول ضلع 5 سانت بزنید و فاصله بین دو خط های موازی رو بهم بگین تا من دقیق در بیارم مرسی

ms.shahzad

عضو جدید

سلام به معمار آینده
من که تو کد کشیدم 12.7 در اومد.
عکسش هم گرفتم تا مطمئن بشی درست حساب کردم یا نه!
shahzad.jpg

پیوست ها

• shahzad.jpg
    shahzad.jpg
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ms.shahzad

عضو جدید

سلام به معمار آینده
من که تو کد کشیدم 12.7 در اومد.
عکسش هم گرفتم تا مطمئن بشی درست حساب کردم یا نه!
مشاهده پیوست 186702

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مریم جان تبریک میگم
با آرزوی موفقیت های روزافزون

DDDIQ

مدیر ارشد
بچه ها لطفا برین توی این کمپین اسم بنویسین برای کودکان محروم دنت به ازای هر ثبت نام هزارتومان کمک میکنه

تاپیک: [کمپین: من هم هستم ] جای صبحانه خالی است؛ به ازای هر ثبت نام شرکت دنت هزارتومان به بنیادکودک کمک میکند

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=186855&d=1388060042

بعد از ثبت نام براتون یک پوستر هم میفرسته با عکستون!!! نصف نفراتی که میخوان رو اسم نوشتن!! زودتر ثبت نام کنین که جز 50 هزار نفر باشید !

DDDIQ

مدیر ارشد
بچه ها لطفا برین توی این کمپین اسم بنویسین برای کودکان محروم دنت به ازای هر ثبت نام هزارتومان کمک میکنه

تاپیک: [کمپین: من هم هستم ] جای صبحانه خالی است؛ به ازای هر ثبت نام شرکت دنت هزارتومان به بنیادکودک کمک میکند

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=186855&d=1388060042

بعد از ثبت نام براتون یک پوستر هم میفرسته با عکستون!!! نصف نفراتی که میخوان رو اسم نوشتن!! زودتر ثبت نام کنین که جز 50 هزار نفر باشید !

بالا