مارال دنباله دردسر میگردی هااااااا...
داری نمک می پاشی رو زخم هاااا...
جوونه مردمو میخای به کشتن بدی؟![]()
دلم هیجان میخواد خو

مارال دنباله دردسر میگردی هااااااا...
داری نمک می پاشی رو زخم هاااا...
جوونه مردمو میخای به کشتن بدی؟![]()
چه تاپیک تووووپی بچه ها اینجا سوالم میشه پرسید؟؟؟؟
دوستان تا چند روز دیگه دفاعمه همون خانه شعر سهرابه اگه ایده ای کاری به ذهنتونمیرسه که باعث جذاب شدن جلسه دفاعم میشین بگین لطفا و اینکه میخوام یه شعر بخونم میشه پیشنهاد بدین که چه شعری!!؟؟؟![]()
چه تاپیک تووووپی بچه ها اینجا سوالم میشه پرسید؟؟؟؟
دوستان تا چند روز دیگه دفاعمه همون خانه شعر سهرابه اگه ایده ای کاری به ذهنتونمیرسه که باعث جذاب شدن جلسه دفاعم میشین بگین لطفا و اینکه میخوام یه شعر بخونم میشه پیشنهاد بدین که چه شعری!!؟؟؟![]()
سحر میگفت واسه دفاعش دفاع نمیتونه بکنهشعرو بی خیال شو
شعرو شاعرا میگن
معمارا خلق میکنن
من تو دفاعم این کارو کردم که از تمام عواملی که باعث شکل گیری طرحم شده بود یه پاور 40 صفحهای داشتم که تو هر صفحه یه عکس بود و هر عکسو در عرض 30 ثانیه توضیح میدادم و میرفتم سراغ بعدی
حالا عکسها از تحلیل سایت و اقلیم و کانسپت و .... تشکیل شده بود
آخرشم گفتند فوقالعاده بود
سحر میگفت واسه دفاعش دفاع نمیتونه بکنهشعرو بی خیال شو
شعرو شاعرا میگن
معمارا خلق میکنن
من تو دفاعم این کارو کردم که از تمام عواملی که باعث شکل گیری طرحم شده بود یه پاور 40 صفحهای داشتم که تو هر صفحه یه عکس بود و هر عکسو در عرض 30 ثانیه توضیح میدادم و میرفتم سراغ بعدی
حالا عکسها از تحلیل سایت و اقلیم و کانسپت و .... تشکیل شده بود
آخرشم گفتند فوقالعاده بود
داورا به من 50 به بالا بدین!!! جون بچتون!!! میام دم عید خونه هاتون و تمیز می کنم!!! نوه ها ونتیجه هاتونو می برم کودکستان می رسونم!!! به حیوانات خانگیتون غذا می دم!!! سفره عقد دختراتونو و به سبک لویی کان و میرمیران می چینم!!! جون بچتون منو بچپونید...
داورا به من 50 به بالا بدین!!! جون بچتون!!! میام دم عید خونه هاتون و تمیز می کنم!!! نوه ها ونتیجه هاتونو می برم کودکستان می رسونم!!! به حیوانات خانگیتون غذا می دم!!! سفره عقد دختراتونو و به سبک لویی کان و میرمیران می چینم!!! جون بچتون منو بچپونید...
![]()
ترنجججججججججججج بخاطر تاپیکت زبان نخوندم:|![]()
حل نشد
تو دلم مونده هنو
دیگه تاپیکشون پست نمیذارم
باشه واس خودشون![]()
سحر میگفت واسه دفاعش دفاع نمیتونه بکنه
مث طرح1 من میان میبیننو نمره میدن
خیلی بده:|
فک کنین من اسکیسو هفتاد بیارمچه شووووود
![]()
سحر یخورده تنبل تشریف داشته و تو موعد مقرر نرفته واسه دفاع
انشاللااااااافک کنین من اسکیسو هفتاد بیارمچه شووووود
![]()
بلههههههههههههخخخخخخخ
عب نداره انرژی می گیری واسه فردااا!!!!
اینارو بی خیال بیا از برنامه هامون بگیم یکم بخندیمممم![]()
فقط کافیه یه اشاره بکنی مارااااال
من 70 بزنم تااااازه شاااید یه شبانه ای چیزی بیارم...دانش تهرانشتر در خواب بیند پنبه دانه ......
شوخی کردماااا
ایشالا که میزنی میری یونی تهران تا بترکه چشم کسی که نمیتونه ببینه
من رفتم خودشون گفتن تا الان چیکارایی کردی ..من چند تا طرخ مسکونی که مال فامیلبود و اجرا هم شده بودو که کار خودم بودو بردم با کد بودن و سه بعدیهاش با مکس...نمونه کارای دانشگامو... بعدم خودش چند تا طرخ و ..داد واسه اینکه سرعتو کارمو ببینه...همینا دیگهشیما تو که می گی واسه کار پارتی نداشتی و کار بردی میشه بپرسم چ کاری؟
ینی با نرم افزار کار کردی و کارتو بردی؟
آهاااا!!مرسی.پس حرفه ای بودی!کاراتم ساخته شده بودنمن رفتم خودشون گفتن تا الان چیکارایی کردی ..من چند تا طرخ مسکونی که مال فامیلبود و اجرا هم شده بودو که کار خودم بودو بردم با کد بودن و سه بعدیهاش با مکس...نمونه کارای دانشگامو... بعدم خودش چند تا طرخ و ..داد واسه اینکه سرعتو کارمو ببینه...همینا دیگه
من رفتم خودشون گفتن تا الان چیکارایی کردی ..من چند تا طرخ مسکونی که مال فامیلبود و اجرا هم شده بودو که کار خودم بودو بردم با کد بودن و سه بعدیهاش با مکس...نمونه کارای دانشگامو... بعدم خودش چند تا طرخ و ..داد واسه اینکه سرعتو کارمو ببینه...همینا دیگه