گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام معمارای عزیز.شرمنده که دارم اینو اینجا میپرسم ولی دیدم اینجایین گفتم بپرسم بهتره.من میخام ماکت یه مدرسه رو درست کنم که موقعیت زمینم یه طرفش 0.00_+ هستش و یه طرفشم2.00+ هستش. برا اینکه این سطح اختلاف ارتفاع رو خوب درست کنم , باید چیکار کنم؟؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام معمارای عزیز.شرمنده که دارم اینو اینجا میپرسم ولی دیدم اینجایین گفتم بپرسم بهتره.من میخام ماکت یه مدرسه رو درست کنم که موقعیت زمینم یه طرفش 0.00_+ هستش و یه طرفشم2.00+ هستش. برا اینکه این سطح اختلاف ارتفاع رو خوب درست کنم , باید چیکار کنم؟؟

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که تو کار پایان نامه و دیتیلن..من وقت ندارم بیشتر از این بگردم..دیتیل کف سازی همکف رو میخوام ..تو بخش دیتیل کلا هیشکی نیس جوابگو باشه...هرکی داره زودی برسونه وقت ندارم..وووی
(بین اینکه توی کف سازی بتن هست یا اینکه نیست و اینکه کفش یونولیت داره یانه اختلافه..با منبع درست درمون باشه بهتره..)باتشکر:confused:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که تو کار پایان نامه و دیتیلن..من وقت ندارم بیشتر از این بگردم..دیتیل کف سازی همکف رو میخوام ..تو بخش دیتیل کلا هیشکی نیس جوابگو باشه...هرکی داره زودی برسونه وقت ندارم..وووی
(بین اینکه توی کف سازی بتن هست یا اینکه نیست و اینکه کفش یونولیت داره یانه اختلافه..با منبع درست درمون باشه بهتره..)باتشکر:confused:

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی نیست کمک کنهههههههه؟؟؟؟؟

من منظورتونو نفهمیدم ولی اگه میخواین توپوگرافیشو بسازینوروش ماکتو بذارین که میشه باچون پنبه لایه لایه های توپوگرافیو ساختواز ارتفاع دیوارا کم کرد دیگه!از کف دیوار شیبشو بسازیدمایل کم کنید

ماکت طرحه؟یا مقدمات؟

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی نیست کمک کنهههههههه؟؟؟؟؟

من منظورتونو نفهمیدم ولی اگه میخواین توپوگرافیشو بسازینوروش ماکتو بذارین که میشه باچون پنبه لایه لایه های توپوگرافیو ساختواز ارتفاع دیوارا کم کرد دیگه!از کف دیوار شیبشو بسازیدمایل کم کنید

ماکت طرحه؟یا مقدمات؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بستگی به طراحی پلانت داره که چطور طراحی کردی ؟؟؟؟؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بستگی به طراحی پلانت داره که چطور طراحی کردی ؟؟؟؟؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ماکت طرحه؟یا مقدمات؟

خیلی ممنون.ماکت طرحه

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ماکت طرحه؟یا مقدمات؟

خیلی ممنون.ماکت طرحه

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون.ماکت طرحه

خواهش میکنم مفیدبود؟!اگه با بالسا میسازین میتونید کل دیوار هاروروپشتش بکشینوقبل اینکه برش بدین 1شیب 0.2به زیربالسا بدینو ببرینش بعد ببرین

نمونه توپوگرافی با چوب پنبه و ..هم دارم اگه میخواین بسازین..خودمم قبلا با سنگ توپوگرافی ساختم..البته دادم بیرون برشش دادن..با چه متریالی قراره بسازین؟

ـــــــــــــــــــــــ

پ ن :سوالتون مربوط به تاپیک ماکت سازی میشه اگه اونجا رو مطالعه کنید مطمئنانمونه کاربچه هارومیبینیدو خیلی از سوالاتون برطرف میشه.اینجا:
[ماکت سازی] کارگاه ماکت سازی

واینجا:

[url]http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/509252-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7[/URL]

آخرین ویرایش:

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون.ماکت طرحه

خواهش میکنم مفیدبود؟!اگه با بالسا میسازین میتونید کل دیوار هاروروپشتش بکشینوقبل اینکه برش بدین 1شیب 0.2به زیربالسا بدینو ببرینش بعد ببرین

نمونه توپوگرافی با چوب پنبه و ..هم دارم اگه میخواین بسازین..خودمم قبلا با سنگ توپوگرافی ساختم..البته دادم بیرون برشش دادن..با چه متریالی قراره بسازین؟

ـــــــــــــــــــــــ

پ ن :سوالتون مربوط به تاپیک ماکت سازی میشه اگه اونجا رو مطالعه کنید مطمئنانمونه کاربچه هارومیبینیدو خیلی از سوالاتون برطرف میشه.اینجا:

واینجا:

[url]http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/509252-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7[/URL]

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه گفت یا خـــود خدا خندم گرفت :دی

اون جمله شما هم خنده دار بود زیر امضاتون .هکر های عزیز؟؟!

آره خب... مجبور شدم خودم مستقیم باهاشون وارد مذاکره بشم...:redface:
به طنز نوشتم که به دلشون بشینه و همکاری کنن...:D

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه گفت یا خـــود خدا خندم گرفت :دی

اون جمله شما هم خنده دار بود زیر امضاتون .هکر های عزیز؟؟!

آره خب... مجبور شدم خودم مستقیم باهاشون وارد مذاکره بشم...:redface:
به طنز نوشتم که به دلشون بشینه و همکاری کنن...:D

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ـــــــــــــــــــــــ

واینجا:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/509252-ماکت-سازی-آموزش-م%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7

خیلی ممنون از لطفتون.آره چن دیقه پیش پیداش کردم.نه با بالزا نمیسازم. با مقوا ماکت سازی

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ـــــــــــــــــــــــ

واینجا:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/509252-ماکت-سازی-آموزش-م%D8%A7%DA%A9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7

خیلی ممنون از لطفتون.آره چن دیقه پیش پیداش کردم.نه با بالزا نمیسازم. با مقوا ماکت سازی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلامممم خوبین؟

باشگاهو چرا دوس دارین؟:دی

خوبم ممنون
تاپیک حذف شد متاسفانه...
دلیل زیاد دارم
اون ک از همش واسم جابتره اینه ک مث ی دانشگاهه اما زنگ تفریحم داره خخخخخخ
شما خوبید مهندس؟

بالا