اره خوبه من پایه
منم هستم
اره خوبه من پایه
بچه ها من یه لحظه رفتم همه دخترای اینجا ازدواج کردن
دختری برای من موند یا من برم دوستم که رتبه یک شده رو بگیرم
بچه ها من یه لحظه رفتم همه دخترای اینجا ازدواج کردن
دختری برای من موند یا من برم دوستم که رتبه یک شده رو بگیرم
یکی جواب من رو بده تا دوستم نپریده
یکی جواب من رو بده تا دوستم نپریده
باتوجه یه اینکه گلابچی هست من موضوع
مصالح و تکنیکهای ساخت نوین در دنیا
رو بیشتر دوست دارم.
و برام قدرت مانور بیشتری داره.
اگه کسی تو ضمینه های مرتبط مقاله ای نیاز داشت بگه تا براش بذارم.
نگران پذیرش مقاله هاتون نباشید تا 90 درصد پروژه ها ثبت میشه. حالا یا برگزیده میشید یا مجاز به ارائه پوستر میشید یادر بدترین شرایط مقالتون ثبت میشه
باتوجه یه اینکه گلابچی هست من موضوع
مصالح و تکنیکهای ساخت نوین در دنیا
رو بیشتر دوست دارم.
و برام قدرت مانور بیشتری داره.
اگه کسی تو ضمینه های مرتبط مقاله ای نیاز داشت بگه تا براش بذارم.
نگران پذیرش مقاله هاتون نباشید تا 90 درصد پروژه ها ثبت میشه. حالا یا برگزیده میشید یا مجاز به ارائه پوستر میشید یادر بدترین شرایط مقالتون ثبت میشه
چرا همیشه گروهی کار کردن تو اینجور چیزا بهتره. من حتی یادمه 2تا از استادامون 2تا مقاله داشتن هرکدوم رو یکی کار کردن ولی نهایتا تو هردو اسمشونو باهم رد کردنعالیه ... ولی نمی شه گروهی کار کرد ؟؟؟؟؟
چرا همیشه گروهی کار کردن تو اینجور چیزا بهتره. من حتی یادمه 2تا از استادامون 2تا مقاله داشتن هرکدوم رو یکی کار کردن ولی نهایتا تو هردو اسمشونو باهم رد کردنعالیه ... ولی نمی شه گروهی کار کرد ؟؟؟؟؟
دیگه زیادی بحث علمی نکن آقا من زن می خوام
اون چیه توی دست جلیل تاره یا سه تاره میام تار به تارت می کنم بعد با همون تارا آویزونت می کنم
از این بحثا اینجا نداریم جمش کن ببینم
دیگه زیادی بحث علمی نکن آقا من زن می خوام
اون چیه توی دست جلیل تاره یا سه تاره میام تار به تارت می کنم بعد با همون تارا آویزونت می کنم
چرا همیشه گروهی کار کردن تو اینجور چیزا بهتره. من حتی یادمه 2تا از استادامون 2تا مقاله داشتن هرکدوم رو یکی کار کردن ولی نهایتا تو هردو اسمشونو باهم رد کردن
چرا همیشه گروهی کار کردن تو اینجور چیزا بهتره. من حتی یادمه 2تا از استادامون 2تا مقاله داشتن هرکدوم رو یکی کار کردن ولی نهایتا تو هردو اسمشونو باهم رد کردن
تارهدیگه زیادی بحث علمی نکن آقا من زن می خوام
تارهدیگه زیادی بحث علمی نکن آقا من زن می خوام
ببین این پیرامید منو گول زد
با احساساتم بازی کرد
حالا داره همه رو منحرف میکنه از بحث
معلوم نیست با کوروش زیر میزی چی بهم گفتن که منو یکه و تنها توی این شهر غریب ول کرده رفته