بابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنمنه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم
برات توضیح میدم همه اینا سوء تفاهمه من تورو از فامیل کوروش اینا بیشتر دوست دارم. اصلاً اونو طلاقش میدم

بابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنمنه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم
برات توضیح میدم همه اینا سوء تفاهمه من تورو از فامیل کوروش اینا بیشتر دوست دارم. اصلاً اونو طلاقش میدم
هااااا چشم کیمیا خانمکلی خندیدم)))) به کیمیا ها توهین نکنید آقا
![]()
هااااا چشم کیمیا خانمکلی خندیدم)))) به کیمیا ها توهین نکنید آقا
![]()
یعنی میگی حرفاتو باور کنمنه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم
یعنی میگی حرفاتو باور کنمنه HOTT تو نباید اینکارو بکنی من بی تو میمیرم
غلط بکنمبابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنم![]()
غلط بکنمبابا 2تاشون هم بگیر چه ایرادی داره آخه ولی فامیل ما رو طلاق بدی حلق آویزت میکنم![]()
خوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندنداخ فکم درد اومد !!! لپهام درد گرفته!!! ای بگم خدا چکارتون نکنه !!! من برمبخوابم ...صبح میام ادامه بحث شیرینتونو می خونم ببینم اخرش پیرمیدز کی رو بر می داره ... علاقه سهراب به عینک ارک کیم به کجا ختم می شه و میلاد با وی ری اش می خواهد دلکیو ببره... ؟؟؟؟
فقط تو رو خدا خین و خین ریزی این جا راه نندازید صدیق میاد تاپیک رو از عرض!!! می کنه تو حلق این سهراب بدبخت :دی
خوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندنداخ فکم درد اومد !!! لپهام درد گرفته!!! ای بگم خدا چکارتون نکنه !!! من برمبخوابم ...صبح میام ادامه بحث شیرینتونو می خونم ببینم اخرش پیرمیدز کی رو بر می داره ... علاقه سهراب به عینک ارک کیم به کجا ختم می شه و میلاد با وی ری اش می خواهد دلکیو ببره... ؟؟؟؟
فقط تو رو خدا خین و خین ریزی این جا راه نندازید صدیق میاد تاپیک رو از عرض!!! می کنه تو حلق این سهراب بدبخت :دی
آرهه ؟؟ بعد شب تو خیابون بخوابم رو تو جواب میدی؟؟؟؟ من امشب واسه این متن تو به دار آویخته میشم یا امامزاده بیژنکوروش68 تو که پولداری
پسره خوبی هستی
فامیل پولدار داری
کلا پول و دوست داری
بیا یه کار خیر کن
hot با خودت عقد کن![]()
آرهه ؟؟ بعد شب تو خیابون بخوابم رو تو جواب میدی؟؟؟؟ من امشب واسه این متن تو به دار آویخته میشم یا امامزاده بیژنکوروش68 تو که پولداری
پسره خوبی هستی
فامیل پولدار داری
کلا پول و دوست داری
بیا یه کار خیر کن
hot با خودت عقد کن![]()
بعدشم من پولدارم؟؟؟؟ خیلیییآرهه ؟؟ بعد شب تو خیابون بخوابم رو تو جواب میدی؟؟؟؟ من امشب واسه این متن تو به دار آویخته میشم یا امامزاده بیژن![]()
بعدشم من پولدارم؟؟؟؟ خیلیییآرهه ؟؟ بعد شب تو خیابون بخوابم رو تو جواب میدی؟؟؟؟ من امشب واسه این متن تو به دار آویخته میشم یا امامزاده بیژن![]()
اون صدیق نه ....DDDIQ رو می گم ... مدیر محترم تالار ...خوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندندصدیق کیه بابا اینها باید بیاند اینجا درس یاد بگیرند
![]()
اون صدیق نه ....DDDIQ رو می گم ... مدیر محترم تالار ...خوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندندصدیق کیه بابا اینها باید بیاند اینجا درس یاد بگیرند
![]()
آره عشقم دلت قرصیعنی میگی حرفاتو باور کنم
یعنی به زندگی ام امیدوار باشم
ببین این اول کاری منو سرکار نگذاریا
......
ببین ماژیک پاتو از زندگی من بکش بیرون تا خودم بیرونت نکردم
ما قیرتی ام.اکوروش68 تو که پولداری
پسره خوبی هستی
فامیل پولدار داری
کلا پول و دوست داری
بیا یه کار خیر کن
hot با خودت عقد کن![]()
صدیق مدیره تالارهخوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندندصدیق کیه بابا اینها باید بیاند اینجا درس یاد بگیرند
![]()
آره عشقم دلت قرصیعنی میگی حرفاتو باور کنم
یعنی به زندگی ام امیدوار باشم
ببین این اول کاری منو سرکار نگذاریا
......
ببین ماژیک پاتو از زندگی من بکش بیرون تا خودم بیرونت نکردم
ما قیرتی ام.اکوروش68 تو که پولداری
پسره خوبی هستی
فامیل پولدار داری
کلا پول و دوست داری
بیا یه کار خیر کن
hot با خودت عقد کن![]()
صدیق مدیره تالارهخوبه دیگه داریم کار خیر میکنیم بچه ها بخندندصدیق کیه بابا اینها باید بیاند اینجا درس یاد بگیرند
![]()
چی؟؟ من اول شدم اسکیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟غلط بکنم
بچه ها 1لحظه به من توجه میکنید. همین الان یه خبری شنیدم
چی؟؟ من اول شدم اسکیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟غلط بکنم
غلط بکنم