گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اونجایی که جدیدا دخترا میرن به خواستگاری پسرا امده شو بریم خواستگاری مازیار البته از آواتارت خوشم نیومدشبیه دختر قاجاریا میمونی...عوضش کن بلکه بپسنده ...
خیلی باحالی ترکیدم از خنده!!!

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که جدیدا دخترا میرن به خواستگاری پسرا امده شو بریم خواستگاری مازیار
البته از آواتارت خوشم نیومدشبیه دختر قاجاریا میمونی...عوضش کن بلکه بپسنده ...

نکه اواتار خودت خیلی باحاله....شبیه پشه بند میمونه:redface:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از اونجایی که جدیدا دخترا میرن به خواستگاری پسرا امده شو بریم خواستگاری مازیار
البته از آواتارت خوشم نیومدشبیه دختر قاجاریا میمونی...عوضش کن بلکه بپسنده ...

این دختر جدیدا و پسر جدیدا کجان ک من نمیبینمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا یکی پیدا کردم ولی میگه عمرا بیاد خواستگاریت ...حالا چیکار کنیم ؟؟؟
خدا کنه بیااااااد
نظر خودت چیه ....باهاش ازدواج میکنی؟؟
عارف بسیار های کلاس تر از منه!!! گزینه هاش تمام خونه رو برداشته!!! اگه تو مایه های جاست غم و اینا داشتی یه ندا بده داداش!!!

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::eek:
ب سازه ماکارونی میگی پشه بند؟؟؟
کشاوزی خوندی دیگه توقعی نمیره ازت
از بس با حشرات سروکار داری همه چیو ربط میدی ب حشرات
خو به اواتار من میگه دختر قاجاری:redface:بعدم کشاورزی هزارتا شاخه داره که من مدیریت و ابادانیشو خوندم :)

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااام:)
سلام مارال:)
سلام پویان:)
سلام دالان بهشت:)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
[h=2]دروغ بزرگ تلویزیون کره‌شمالی به مردم این کشور/ امشب در فینال جام جهانی با پرتغال بازی داریم![/h]
ایسنا نوشت:
تلویزیون حکومتی کره‌شمالی در خبری عجیب به مردمش اعلام کرد که این تیم به فینال جام جهانی صعود کرده است.
این برای اکثر مردم جهان تبدیل به یک امر عادی شده که رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون حکومت خود را طوری رهبری می‌کند که رسانه‌های این کشور از جمله همه کانال‌های تلویزیونی در دستان اطرافیانش است و هیچ خبر منفی از جامعه به مردم رسانده نمی‌شود.
اخیرا اما یک ویدئو در سایت پر بازدید "یوتیوب" قرار گرفته که نشان می‌دهد کره شمالی به فینال جام جهانی 2014 برزیل راه یافته و باید با پرتغال بازی کند. این ویدئو دستمایه گزارش بسیاری از رسانه‌های جهان از جمله سی بی سی کانادا و یاهو قرار گرفته است.
شاید باور این که شرایط داخلی کره شمالی آرام و خوب است، برای مردم این کشور چندان سخت نباشد، اما کلیپی از تلویزیون این کشور پخش شده که اگر مردمان این کشور عجیب و غریب آن را هم باور کنند دیگر باید به همه چیز شک کرد!
در این کلیپ به مردم کره شمالی نشان داده شده که تیم کشورشان پس از عملکرد درخشان در مرحله گروهی و شکست تیم‌های ژاپن ، آمریکا و چین به ترتیب با نتایج هفت بر صفر، چهار بر صفر و دو بر صفر با عبور از سه تیم دیگر به فینال رسیده و باید برای قهرمانی با پرتغال مصاف دهند!
این اخبار در حالی به گوش مردم کره شمالی رسیده که این تیم بر خلاف جام جهانی 2010 این بار اصلا به این تورنمنت صعود نکرده و حتی به مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی در آسیا هم نرسید. در این کلیپ صحنه‌های حساس بازی‌ها هم گنجانده شده تا میزان باورپذیری این خبر نیز بالا برود!

اینم یه فیلم از انتظار مردم کره شمالی برای بازی تیمشون تو فینال جام جهانی:

http://khabaronline.ir/detail/365091/World/asia
:w15::w15::w15:

بالا