58 شده 2
من همینو شک دارم تو کد c کسی خبر نداره گزینه ها چی بودن؟
من همینو شک دارم تو کد c کسی خبر نداره گزینه ها چی بودن؟

مگه جوابات یادت نیست!؟ دفترچه A رو که گذاشتن، با اون مقایسه کن دیگهاین که کد a هست من c بودم حالا از کجا بفهمم چی زدم![]()
مگه جوابات یادت نیست!؟ دفترچه A رو که گذاشتن، با اون مقایسه کن دیگه![]()
با این حساب من کنترل درصدم شدید اومد پایین ... تخمین رتبه بهم میده 208 دنیا رو سرم خراب شد . منی که این همه کنترل خوندم ... یه عده فقط با پول هرجا میخوان میرسن .. لعنت ...
با این حساب من کنترل درصدم شدید اومد پایین ... تخمین رتبه بهم میده 208 دنیا رو سرم خراب شد . منی که این همه کنترل خوندم ... یه عده فقط با پول هرجا میخوان میرسن .. لعنت ...
همیشه همینه آرمین ... هرجا باشیم همینه ... من خودم دیگه خسته شدم از بس همیشه زیر سایه قدرت یه عده بود ... خواستم نشون بدم که میتونم اما نشد ...
دوستم، همه اینجا میدونستن که شما چقدر تلاش کردی و حقت یه رقمی دو رقمی هست، یه امتحان 4 ساعته ناعادلانه نباید ما رو نا امید کنه، میدونم سخته آدم نتیجه زحمتشو نگیره، من خودمم اومدم بیرون از جلسه فک میکردم زیر 100 ام! کم کم دیگه به زیر 500 قانع شدم!
سوال 58 با اون شکل افتضاحش سوال 63 با این ایده مسخرش سوال 120 ...
ولی دیگه کاری نمیشه کرد، شاید مصلحتی بوده...
باید بسازیم و واسه هدفهای بعدیمون تلاشمون رو بیشتر کنیم دوستم![]()
سلام دوستان
منم حالم بهتر از شماها نیس!
چرا هیچ سوالی حذف نشد؟!ینی همه ی سوالا استاندارد بودن؟!
سلام دوستان
منم حالم بهتر از شماها نیس!
چرا هیچ سوالی حذف نشد؟!ینی همه ی سوالا استاندارد بودن؟!
همیشه همینه آرمین ... هرجا باشیم همینه ... من خودم دیگه خسته شدم از بس همیشه زیر سایه قدرت یه عده بود ... خواستم نشون بدم که میتونم اما نشد ...
کسایی که حتی 1 آزمون از من بهتر نداده بودن ، توی همین کنترل یک بار از من بیشتر درصد نزدن ... الان رفته کنکور 50 زده !!! یعنی چییییی !!!؟!؟ وقتی ازش سوال میپرسم فقط میگه : فلان استاد اینجوری میگه ... فالانی اینجوری حل میکنه
یعنی مطالعه اهمیتی نداره ؟! همهش باید بریم یه سری ایده یاد بگیریم که دست یه عده خاص هست ؟
لعنت به این زندگی..
مهر بدبختی از همون اول خورد تو پیشونیم.
سوال 42 و 84 که شده انگار . درسته ؟
میفهممت کاملا... من خودم کنترل رو کلاس ایشون رفتم و مطمئنم اگه طراح کنکور عوض بشه دیگه کلاس ایشون با کلاس بقیه اساتید فرقی نداره...
ایشون کنترل رو خیلی خوب یاد میده و من از صفر به نقطه قوتم تبدیل شد این درس ، اما این که 2 تا از ایده هایی که سر کلاس گفتن مستقیم توی کنکور اومد و کسی مشابهش رو ندیده بود به سختی میتونست بهشون جواب بده و بلکه غلط هم میزد، خیلی ربطی به سطح علمی نداره ، من خودم سر جلسه واقعا شوکه شدم و فکر کردم که طراح ایشون بوده! با این حال اون سوال 63 اینقدر گول زننده و مسخره بود که از خیرش گذشتم(با اینکه ایشون دقیقا گزاره گزینه 3 رو بارها و بارها سر کلاس گفته بودن) ...
توی درس مدار هم که چند سوال دقیقا مشابه آزمون های یکی دیگه از اساتید بود...
متاسفانه فعلا تنها معیار ورود به این مرحله این امتحان به این شکل هست... ما میدونیم این امتحان عادلانه نیست، پس به خودمون و نتیجه خرده نمیگیریم، ما تلاشمون رو کردیم، خودمون و خدای خودمون میدونیم
پس نباید ناامید شیم...
نه!این سوالام جواب دادن!حذفن؟!
کسایی که حتی 1 آزمون از من بهتر نداده بودن ، توی همین کنترل یک بار از من بیشتر درصد نزدن ... الان رفته کنکور 50 زده !!! یعنی چییییی !!!؟!؟ وقتی ازش سوال میپرسم فقط میگه : فلان استاد اینجوری میگه ... فالانی اینجوری حل میکنه
یعنی مطالعه اهمیتی نداره ؟! همهش باید بریم یه سری ایده یاد بگیریم که دست یه عده خاص هست ؟
لعنت به این زندگی..
مهر بدبختی از همون اول خورد تو پیشونیم.
میفهممت کاملا... من خودم کنترل رو کلاس ایشون رفتم و مطمئنم اگه طراح کنکور عوض بشه دیگه کلاس ایشون با کلاس بقیه اساتید فرقی نداره...
ایشون کنترل رو خیلی خوب یاد میده و من از صفر به نقطه قوتم تبدیل شد این درس ، اما این که 2 تا از ایده هایی که سر کلاس گفتن مستقیم توی کنکور اومد و کسی مشابهش رو ندیده بود به سختی میتونست بهشون جواب بده و بلکه غلط هم میزد، خیلی ربطی به سطح علمی نداره ، من خودم سر جلسه واقعا شوکه شدم و فکر کردم که طراح ایشون بوده! با این حال اون سوال 63 اینقدر گول زننده و مسخره بود که از خیرش گذشتم(با اینکه ایشون دقیقا گزاره گزینه 3 رو بارها و بارها سر کلاس گفته بودن) ...
توی درس مدار هم که چند سوال دقیقا مشابه آزمون های یکی دیگه از اساتید بود...
متاسفانه فعلا تنها معیار ورود به این مرحله این امتحان به این شکل هست... ما میدونیم این امتحان عادلانه نیست، پس به خودمون و نتیجه خرده نمیگیریم، ما تلاشمون رو کردیم، خودمون و خدای خودمون میدونیم
پس نباید ناامید شیم...
قسمت جالبش اینجاست که میگن ما دیدم این سوال قشنگه گفتیم بیاریمش تو آزمون ولی نمیگن کجا دیدنش! یا مثلا جملهای که تو جزوههای پارسالشون نیست رو یه دفعه امسال خیلی روش تاکید میکنن. بعد ما هم گوشامون مخملیه http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/438529-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D9%82%D8%8C%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93/images/smilies/biggrin.gif
اینکه یه عده تا یه حدی از بعضی سوالها یا موضوع سوالها خبر دارن واسه من که ثابت شده.
مثلا پارسال که من پارسه آزمون میدادم ریدینگ یکی از آزموناش تو کنکور اومد و یا مثلا تو هر ۲ تا آزمون جامعش از انتگرال حالت کنترل سوال اومد و یکی دو هفته بعدش تو کنکور ۹۲ برای اولین بار از اون قسمت سوال اومد. (حساب کنید احتمال اتفاقی بودن این چیزا چقدره)
درکل میگم شاید دقیقا خود سوالا رو کسی نداشته باشه ولی مثلا یه استادی که طراح سواله بعید نیست به دانشجو دکترای خودش که اتفاقا کلاس کنکور درس میده یا آزمون آزمایشی طرح میکنه بگه امسال فلان جاها مهمه یا فلان جمله خیلی مهمه یا ...
خیلی بد هم نیستا! کاش کنترل رو فقط منفی نمیزدیبچه ها سلام
انقدر حالم گرفتس که نمیدونم چیکار کنم. کنکورو که بد دادم فردا هم که دارم میرم خدمت . به نظرم سوالای کنکور اصلا مناسب نبود. ولی جا داره از همه بچه های این گروه تشکر کنم
اینم درصدام
ریاضی 30
مدار 40
سیگنال 50
کنترل -2
الکترونیک 20
مغناطیس 16
یعنی کلا ناامیدم از طرفی تو سربازی هستم نمیدونم میتونم بازم بخونم یا نه![]()
خیلی بد هم نیستا! کاش کنترل رو فقط منفی نمیزدی
واقعا متاسفم برای سازمان سنجش و تمام افرادی که توش کار میکنن.برای اینکه زحمات یکساله دانشجوها رو به همین سادگی نادیده میگیرن و حتی حاضر نمیشن اشتباه خودشون رو در طرح سوال با حذف اون سوال جبران کنن!
و واقعا ناراحتم واسه افرادی که ضربه خوردن درک میکنم خیلی سخته منیکه میخوام سال بعد کنکور بدم باز با این حال وقتی میبینم سوالای غلط سیگنال رو حذف نکردن حرصم میگیره ببین حال و روز شما چطوریه ....
همیشه یادتون باشه اینجا ایرانه اینجای جاییه که هیچوقت حق به حق دار نمیرسه!
آدم کلید رو میبینه جا میخوره . واقعا چرا سوالاتی که باید حذف بشن حذف نمیشن!
دوستان روی اعصاب خودتون مسلط باشید ! این کلید اولیه هست و هر سال به همین شکل بدون حذف یا تغییر داده میشه، این متن بالای کلید هست:
- به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 می رساند، کلید اولیه سوالات بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است. این کلید اولیه غیر قابل استناد است پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحب نظران کلید نهایی سوالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج خواهد شد. در صورت تمایل می توانيد حداکثر تا تاریخ 8/12/92 با مراجعه به سایت سازمان سنجش www.sanjesh.org از طریق سیستم ارسال و درخواست نسبت به تکمیل فرمی که برای دریافت این نظرات آماده گردیده است اقدام نمایید. لازم به ذکر است نظرات داوطلبان فقط از طریق اینترنت دریافت خواهد شد و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نخواهد شد.
پس اگه فکر میکنید سوال غلط هست یا گزینه صحیح انتخاب نشده حتما نظرتون رو ارسال کنید که در غیر این صورت همین کلید باقی خواهد ماند!!!
تا این لحظه کسی اعتراض داده برای جواب سوالات؟من ثبت نام هم کردم ولی برای اعتراض راه حل میخواد برای علت غلط بودن هر سوالینی اگر راهم درست نباشه قبول نمیکنن؟
لطفا اگر کسی راههای درست رو داره اینجا برای همه قرار بده که جوابهامون هماهنگ باشن و شاید تاثیرگذاربود
اینا راه حل هایی هست که من برای سوالات 71 و 77 و 110 از حل اساتید جدا کردم و فرستادم:
سوال 71:
اگر سيگنالي با طول محدود داشته باشيم ممكن است تبديل z آن قطب محدودي نداشته باشدو همه قطبها در بينهايت باشند. اما اگر دست راستي باشد حتما حداقل داراي يك قطب محدود ميباشد. بنابراين بايد گزينه 1 به صورت "تبديل z يك سيگنال دست راستي گسسته، حداقل داراي يك قطب ميباشد" داده ميشد.
سوال 77:
مشاهده پیوست 196455
سوال 110:
مشاهده پیوست 196457