فدااااااااااااااااااتایوللللللل
خیلی خوشحال شدم دوستمایشاللا که رتبه ای که دوست داری هم بیاری

آرمین یه چی می گم نخندیا.فکر کنم ریاضیم 44 درصد شد.سوال اول ریاضی رو به احتمال 90 درصد درست زدم.حالا خدا میدونه !!!
فدااااااااااااااااااتایوللللللل
خیلی خوشحال شدم دوستمایشاللا که رتبه ای که دوست داری هم بیاری
گرفتی ما رو؟! داری کم کم به رتبه 1 میرسیافداااااااااااااااااات
آرمین یه چی می گم نخندیا.فکر کنم ریاضیم 44 درصد شد.سوال اول ریاضی رو به احتمال 90 درصد درست زدم.حالا خدا میدونه !!!
دعا کن آرمین.ما که همکلاسی نمی شیم اما ایشالا با هم یجا قبول میشیم یه شیرینی تپل بهت میدمگرفتی ما رو؟! داری کم کم به رتبه 1 میرسیا
ایول پسر ایول! فک کنم زیر 100 رو دیگه داریا!
شیرینی من یادت نرهههه![]()
حتما حتما دعا میکنمدعا کن آرمین.ما که همکلاسی نمی شیم اما ایشالا با هم یجا قبول میشیم یه شیرینی تپل بهت میدم![]()
سوال 38 دقیقا تکراری سال 88 بود که اونجا هم 1/2 نداشت، آخه اصن 1/2 داشته باشه، شرط T(r,pi)=0 رو نقض میکنهپارسه هم جواب سوالات رو گذاشت . داخل سایتش هست .
جالب اینکه کنترل رو فقط کلید داده ! چه توقعی از ما بود ...
ریاضی یک سوال سری فوریه سوال 34 رو گفته گذینه 2 درسته منم موافقم . حل ویدیویی شفیعی هم همین بود .
اون سوال مشتق جزئی که 1/2 داشت یا نه رو که ما نفهمیدیم آخر چی شد !! چطور سالهای قبل داشت امسال نباید میداشت !!
مغناطیس هم سوال 132 هم گفته گذینه 1 .![]()
پارسه هم جواب سوالات رو گذاشت . داخل سایتش هست .
جالب اینکه کنترل رو فقط کلید داده ! چه توقعی از ما بود ...
ریاضی یک سوال سری فوریه سوال 34 رو گفته گذینه 2 درسته منم موافقم . حل ویدیویی شفیعی هم همین بود .
اون سوال مشتق جزئی که 1/2 داشت یا نه رو که ما نفهمیدیم آخر چی شد !! چطور سالهای قبل داشت امسال نباید میداشت !!
مغناطیس هم سوال 132 هم گفته گذینه 1 .![]()
احتمالش کم استسلام با این درصدا گرایش قدرت به نظر شما زیر 1000 میشم؟؟؟
ریاضی 22
مدار14
کنترل 12
ماشین 36
بررسی 47
مغناطیس 16
سلام
دوستان درصد های من با توجه به کلید اولیه سازمان سنجش به صورت زیر شده کسی میتونه تخمین بزنه رتبم چقدر میشه تو گرایش قدرت
ریاضی 66.66
مدار 50
کنترل 8
بررسی 91.66
ماشین 63.88
بقیه هم صفر
معدلم هم 15.43 هست
برو بچ ارشد 93، چه میکنید این روزا؟ درس دانشگاه؟ درسای پیش زمینه ارشد؟ خوش گذرونی؟ ..... یا خونه تکونی؟![]()
والا من که سه روز در هفته میرم دانشگاه اما متاسفانه تا الان کلاس نرفتیم.فقط دو تا آزمایشگاه رفتیم بقیه شو با بچه ها میرفتیم اینور اونور.بقیه ی روزا هم دنبال یه لقمه نون حلال که امروز سرم درد می کرد نرفتم سراغ نون حلالبرو بچ ارشد 93، چه میکنید این روزا؟ درس دانشگاه؟ درسای پیش زمینه ارشد؟ خوش گذرونی؟ ..... یا خونه تکونی؟![]()
فک میکنم بیکارترین خودمم، دانشگاه که دیگه ندارم، یه پروژه س که یه روز باید برم، فعلا حال و حوصله کارای فارغ التحصیلی هم ندارم، ایشاالله بعد عید!
گه گاه به کارای خونه تکونی کمک میکنم
کتابای کنکورو میبینم دلم میخواد بشینم بخونمشون! نمیدونم چرا این حس رو قبل کنکور نداشتم![]()
یه چیز تو مایه ها شولوغ پولوغ
کباب مباب......
من سر این کنکور زبون مبونم قاصر شده دیگهگفتم از بس کتاب متاب کنکوری مونکوری خوندی دیگه حرفا عامیانه یادت رفته
هنوز راه نیوفتادی که !!!باید بگی زبون مبونم قاصر ماصر شدهمن سر این کنکور زبون مبونم قاصر شده دیگه
ولی هیچکدوم مربازی نمیشه ها !!!!هنوز راه نیوفتادی که !!!باید بگی زبون مبونم قاصر ماصر شده
دارم ولی هنوز کار مارای فارغ التحصیلی محصیلیمو نکردم که! یه سال وقت مقت دارم فعلا!سربازی مربازی نداری؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=197269&d=1393231565
روز مهندس مبارک مهندسین![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=197269&d=1393231565
روز مهندس مبارک مهندسین![]()