خیلی ممنون
پس اگر همه همین جوابها رو بفرستیم کافیه؟یا اینکه دستی خودم بنویسم و اسکن کنم و بفرستم؟
برای کنترل سوالی که زمان نشست داره دلیل قانع کننده ای ندارید؟تا سوال رو حذف کنن؟
نه بابا زمان نشست چرا حذف شه..گزینه 2 و 3 شه همه سودشو ببرن...اگه حذف شه که بدبخت میشیم..درصدا میاد پایین
سلام.سوال 70 درسته که !سلام دوستان از بین شما کسی به سوال 70 سیگنال اعتراضی نداره؟
سلام.سوال 70 درسته که !
گزینه ی 4 میشه
مغناطیس سوال 132. محیط 1 ،اسم ضریب نفوظش 2 ،اصن این اشتباه تایپی بود،تابلوئه! اگه حذف نکن نامردیه!
آهان یادم اومد.شما درست میگی.اما آقای تقدسی گفتن این سوال حذف نمی شه چون خواسته ی سوال واضحه.می دونم آخه من به خاطر صورت سوال اومدم تو همونy[n]v مقدار 0 و1 رو گذاشتم و هر دو رو 1 دراوردم.میخواستم ببینم کسی اینجوری گول خورده یا نه آخه به جای Y[k]v گفته بود y[k]vضرایب فوریه است.من 8 تا درست زدم 2 تا غلط که یکی 70 ویکی 71 هست
سلام دوستان
من از امروز عضو جدید انجمن مهندسین برق شدم و میخوام برای کنکور سال آینده از شنبه همین هفته شروع کنم.
به نظرتون زود نیست؟
برای ما تازه کارا چه توصیه ای دارین با توجه به اینکه امسال کنور دادین
با تشکر از همگی![]()
آرمین دعات گرفت.تا اینجا با کلید سنجش درصدم 72 شد.63 حذف نمیشه، همون گزینه 3 اعلام میشه، البته من خودم هیچکدوم این شک دارا رو نزدم
همشون حذف شن، جز اون سیگناله که باهاش میشی 72![]()
شک نکن بدِ بد تربیت مدرس قبولی.بچه ها درصدای من
زبان 55
ریاضی -2
مدار 56
کنترل 38
سیگنال 61
الکترونیک 0
الکترونیکم خیلی خوب بود اما چون رو کنترل و سیگنال زیاد وقت گذاشتم.3 تا غلط یکی درست زدم
به نظر من شما الان ببا خیال راحت می تونی تا اردیبهشت استراحت کنی چون قبولی شما تو فردوسی مشهد تضمین شده اسآخه الکترونیک خیلی آسون بوده و همه خوب زدن و من ریاضی رو منفی زدم ازینا میترسم.من به روزانه ی فردوسی هم راضی ام.نمیخوام کارم به شبانه بکشه که به همسرم که دانشجوئه فشار بیاد
اوسه سیگنال بین کتابای تقدسی و کهن و مومن زاده کدوم خوبه؟
بچه ها آموزش محور یعنی چطوری؟
پس با رتبه های بدتر میشه اموزش محور قبول شد آره؟یعنی جای پایان نامه 2 تا درس 3واحدی پاس میکنی و خلاص. راحت ارشد میگیری ، بی درد سر.
البته اعتبارش خوب کمتره و معمولا برای دکتری به مشکل میخوری ولی خوب راحت میشه ارشد گرفت و درد سر پایان نامه رو نداره.
آرمین دعات گرفت.تا اینجا با کلید سنجش درصدم 72 شد.
ریاضی هم 33 شد.مغناطیس هم مطمئن 16 شد.بسی خوشحالم !!!!