گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
به نظر بنده داوطلب ها بیش از حد در مورد طراحان سوال اغراق میکنند، اگر اون اشتباه تایپی بود پس چرا گزینه ی صحیح دیگری وجود نداشت؟ بحث در مورد سوالات مشکوک امسال زیاد شده،ترجیح میدم منتظر کلید باشم و یه سری کامنت ها رو بالا میارم بوقتش.
متوجه نمیشم، یعنی چی گزینه صحیح دیگه ای وجود نداشت؟! سوال گفته بود کدام گزینه صحیح نیست!!!
در مورد طراحان هم صحبتم فقط یه شوخی بود، من چمیدونم طراح کیه!
جالبه برام این وسط بیشتر از اینکه برای دوستان مهم باشه از نظر علمی کدوم مطلب درست هست، فقط به فکر این هستن که کلید سازمان سنجش مطابق حرف خودشون بیرون بیاد و برن حرف اونایی که باهاشون مخالف بودن رو در بیارن و همه جا پخش کنن که نگاه کن فلانی هی میگفت این درسته ، کلید این اومد ضایع شد...

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام با این درصدا مدار 64 ریاضی 41 کنترل 25 سیگنال 9 مغناطیس 16 الک منفی:mad:رتبه چه جوراست؟

سلام حدس میزنم رتبه شما چیزی بین 700 تا 1000 بیاد.
مدارو و ریاضی رو خوب زدید.سیگنالو و الکترونیکو با توجه به آسون بودن سوالا بد زدید. مغناطیسم میگن سخت بوده خوب زدید.

الک خیلی کم خونده بودم وقتم رو روی مغناطیس گذاشتم(اشتباه استراتژیکی) حالا به نظرتون می تونم شبانه دانشگاههای تهران قبول شم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
الک خیلی کم خونده بودم وقتم رو روی مغناطیس گذاشتم(اشتباه استراتژیکی) حالا به نظرتون می تونم شبانه دانشگاههای تهران قبول شم

فکر میکنم روزانه دانشگاه های شهید بهشتی و شاهد اینا شانس داشته باشید.شبانه هم که فکر کنم خواجه نصیر
کلا واسه آوردن دانشگاه خوب توی تهران باید زیر 450 اینا باشی وگرنه در بازه بین 450 تا 700 فکر کنم شهرستانها بهتر باشن مثل صنعتی اصفهان
متاسفانه آسون بودن سوالات الکترونیک امسال و اینکه من میشناسم خیلیارو که توی این درس بالای 50 زدن یکم ترازتونو خیلی میاره پایین.من خودمم 0 زدم.ولی خب مدارو خیلی خوب زدید ریاضیم سخت بوده حدودا که اونم درصد خوبی کسب کردید.سیگنالم متاسفانه پایین زدیدا سوالا متوسط بودن

controlqueen

عضو جدید
خبرهایی هستش که شب قبل ارشد 93 سوالات لو رفته و فروخته شده !!!

منابع این خبر

لینک 1
لینک دوم

سلام؛منم شنيدم سوالا لورفته؛حتي شنيدم واسه بعضي رشته هادوباره تواون يك هفته سوال طرح شده؛ يعني واقعاصحت داره؟‏!‏‏!‏

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام؛منم شنيدم سوالا لورفته؛حتي شنيدم واسه بعضي رشته هادوباره تواون يك هفته سوال طرح شده؛ يعني واقعاصحت داره؟‏!‏‏!‏

سوال جدید اصلا طرح نشده . هرچی این سایتها میفروختن عینا تو کنکور اومده .

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرفان جان چه کردی تو؟ اوضاعت خوب بود تو تا جایی که یادمه! فقط زیر 10 راضیت میکنه نه؟:D (فقط توپ طلا رو میخوای دیگه؟ :D)

توپ طلا که همیشه ماله منه :D
نه والا زیاد خوب نشد . ضعفم تو مدار و ریاضی ضد ناکارم کرد :cry:
شروع کردم برای سال دیگه :D

controlqueen

عضو جدید
توپ طلا که همیشه ماله منه :D
نه والا زیاد خوب نشد . ضعفم تو مدار و ریاضی ضد ناکارم کرد :cry:
شروع کردم برای سال دیگه :D

ميشه يه توضيح بديد ازكجا وجطوري شروع كرديد آقاعرفان؟من كه هنوز دقيق برنامه نريختم و نميدونم امسال جطوربايدبرنامه بريزم كه مث 93نشه‏!‏ اكه ممكنه درصداتونم بكيد ممنون ميشم؛

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

controlqueen

عضو جدید
اینا همش شایعه هست !!تو کشور قانون مدار ما ،اصلا امکان رخ دادن همچین چیزی با عقل جور در نمیاد !!!!!!!!

جراامكانش هست؛ همونجوريكه سال90سوالاي آزمون دستياري بزشكي‏(تخصص بزشكي‏)لورفته بودو وقتي همه فهميدن مجبورشدن ‏1ماه بعد دوباره آزمونوبركزاركنن؛

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
جراامكانش هست؛ همونجوريكه سال90سوالاي آزمون دستياري بزشكي‏(تخصص بزشكي‏)لورفته بودو وقتي همه فهميدن مجبورشدن ‏1ماه بعد دوباره آزمونوبركزاركنن؛

نه اصلا امکانش نیست .....اینجا ایرانه !ایرانی که نمی ذاره به هیچ وجه من الوجوه حق کسی پایمال شه !!!!!!!لذا بازم من میگم امکان پذیر نیست !

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه يه توضيح بديد ازكجا وجطوري شروع كرديد آقاعرفان؟من كه هنوز دقيق برنامه نريختم و نميدونم امسال جطوربايدبرنامه بريزم كه مث 93نشه‏!‏ اكه ممكنه درصداتونم بكيد ممنون ميشم؛

اول منابع اشتباهی که داشتمو اصلاح کردم .
بعد طبق اون درسایی که مشکل زیاد دارم توش شروع کردم به خوندن. مثلا مدار - ریاضی . فعلا هم زیاد فشار نمیارم به خودم . روزی 2-3 ساعت
درصدام :
زبان 16
ریاضی 8
مدار -5
کنترل 23
الک 8

controlqueen

عضو جدید
اول منابع اشتباهی که داشتمو اصلاح کردم .
بعد طبق اون درسایی که مشکل زیاد دارم توش شروع کردم به خوندن. مثلا مدار - ریاضی . فعلا هم زیاد فشار نمیارم به خودم . روزی 2-3 ساعت
درصدام :
زبان 16
ریاضی 8
مدار -5
کنترل 23
الک 8

ممنون مهندس؛ بااين درصدارتبتون حدوداجندميشه؟ اخه منم تواين مايه هاس درصدام

juvefans

کاربر ممتاز

یعنی الان من کتابامو نفروشم ؟ :D ای بابا !! یعنی چی ! نکنه دوباره برگزار شه ؟! آقا کدوم لو رفتن .. ما که ندیدیم هیچی !:D

controlqueen

عضو جدید
یعنی الان من کتابامو نفروشم ؟ :D ای بابا !! یعنی چی ! نکنه دوباره برگزار شه ؟! آقا کدوم لو رفتن .. ما که ندیدیم هیچی !:D

نه مال مااحتمالش ضعيفه دوباره بركزارشه؛اون مال 2سال بيش ازمون تخصص برابجه هاي بزشكي بودش كه جون كندش واقعادراومده بودكه سوالالورفته؛اونم اينطوري مسئولين فهميده بودن كه يه نفرصبح آزمون قبل ازشروع آزمون سوالاروبرد كذاشت روميز وزيربهداشت؛اينطوري شدكه ازمون بركزارشدولي 2روزبعدلغوش كردن انداختن ماه بعد

f.babaei

عضو جدید
سلام دوستان
مهندسینی که امسال کنکور دادند ومتوجه ضعف انتخاب مراجع وکتابایی که خوندند واسه کنکور شدند لطف کنند منابعی که اشتباه کردند رو نام ببرند وهمچنین منابع جایگزین رو معرفی کنند تا دوستانی که امسال قصد شرکت دارند از تجربیات گرانباهشون استفاده کنندو دچار اشتباه نشوند
باسپاس

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مال مااحتمالش ضعيفه دوباره بركزارشه؛اون مال 2سال بيش ازمون تخصص برابجه هاي بزشكي بودش كه جون كندش واقعادراومده بودكه سوالالورفته؛اونم اينطوري مسئولين فهميده بودن كه يه نفرصبح آزمون قبل ازشروع آزمون سوالاروبرد كذاشت روميز وزيربهداشت؛اينطوري شدكه ازمون بركزارشدولي 2روزبعدلغوش كردن انداختن ماه بعد

جواب سوالارو کنار گزینه ی درستش نقطه گذاشته بودن برای بعضی از پزشکان:D

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اصلا امکانش نیست .....اینجا ایرانه !ایرانی که نمی ذاره به هیچ وجه من الوجوه حق کسی پایمال شه !!!!!!!لذا بازم من میگم امکان پذیر نیست !

منم تاکید میکنم حق هیچ کدوم از شهرستانیا ضایع نشده:cool:
حتی ساندیسایی هم که به بچه تهرونیا میدن هم نوش جونشون:Dما ندیدم مشکل از ضعف بیناییمونه شایدم خوردیم یادم نیست:biggrin:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلید سوالا چرا نیومد

sanup2006

عضو جدید
بچه هایی که کنکور دادن و پایه ضعیفی داشتن آیا تنها خوندن کتاب های کنکوری کفایت میکنه یا باید از الان مرجع ها رو خوند ؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
کلید سوالا چرا نیومد
این کنکور از ما منتظر های خوبی ساخت:D
چند ماه دیگه کنکوره...
ثبت نام کی شروع میشه...
کارت کی میاد...
دوباره کارت کی میاد:D...
کنکور کی شروع میشه...
کلید کی میاد...
و برنامه های آینده:
کلید نهایی چرا نیومد...
نتایج اولیه چرا نیومد...
پاسخ تشریحی چرا نیومد...
نتایج نهایی چرا نیومد...

و ذکر ما منتظران همیشگی:
شاید این جمعه بیاید :D

Armin-Z

کاربر ممتاز
بچه هایی که کنکور دادن و پایه ضعیفی داشتن آیا تنها خوندن کتاب های کنکوری کفایت میکنه یا باید از الان مرجع ها رو خوند ؟
من همونطور که قبلا گفتم پایه ضعیف داشتم، برای من جواب داد البته کنترل و الکترونیک رو کلاس رفتم، ولی در کل به نظرم به خود فرد بستگی داره، گاهی ارتباط برقرار کردن با نوع نوشتار و ظاهر کتاب باعث میشه یه نفر به سمت اون کتاب جذب بشه، اما یه نفر دیگه نه، و این میتونه فارغ از سطح اون کتاب باشه
کتاب مرجع رو من خودم اصلا استفاده نکردم و به نظرم جایی هم به مشکل نخوردم، ولی خوب دوستانی که استفاده کردن هم راضی بودن و به بقیه دوستان پیشنهاد کردن، به نظرم این بحث درس به درس صورت بگیره بهتره، چون واسه همه دروس نمیشه یه نسخه پیچید
ولی خوب به نظرم اگه خواستید کتاب مرجع بخونید حداکثر حداکثر تا ابتدای تابستون باشه

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کنکور از ما منتظر های خوبی ساخت:D
چند ماه دیگه کنکوره...
ثبت نام کی شروع میشه...
کارت کی میاد...
دوباره کارت کی میاد:D...
کنکور کی شروع میشه...
کلید کی میاد...
و برنامه های آینده:
کلید نهایی چرا نیومد...
نتایج اولیه چرا نیومد...
پاسخ تشریحی چرا نیومد...
نتایج نهایی چرا نیومد...

و ذکر ما منتظران همیشگی:
شاید این جمعه بیاید :D
بخدا سخت ترین کار دنیا انتظاره کنکور ما انتظارش از همه بیشتره 8.5 ماه دیگه معلوم میشه کجاییم:surprised:
به نظرم سربازی راحت تره:D(از اول خوندنمون تا نتیجه ها همش انتظار:confused:)

http://www.www.www.iran-eng.ir/customprofilepics/profilepic95829_5.gif

اسفندیاری

عضو جدید
با اومدن کلید یه زبان یه سیگنال یه کنترل یه مدارم صد در صد غلط شد.متاسفم از بابت این رقابت کاملا نا عادلانه.کاش کنکور تشریحی بود اونوقت با سوادای واقعی رو می شدن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا